SER_
324 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2011, ora 15:15
De la: yuppy004988, la data 2011-09-19 08:20:53De la: yuppy018279, la data 2011-09-18 19:49:42sunt cu actualul de vreun an.el e doctor eu sunt femeie de afaceri...
niciodata nu am simtit ca am fi suflete pereche insa la varsta noastra nu mai avem pretentii de adolescent(amandoi peste 35) .
din pacate ne despart vreo 100 de km si un program foarte incarcat .la inceput ne gandeam ca el sa vina in orasul meu insa nu prea sunt joburi pentru specializarea lui asa ca m-am gamdit sa-si deschida un cabinet privat.eu nu ma pot muta in orasul lui deoarece afacerile sunt aici iar eu trebuie sa fiu prezenta minimum 5 zile pe saptamana.
eu am un venit mai mare decat el(e normal am 2 afaceri puse pe picioare el abia s-a stabilit de vreun an in tara aceasta) asa ca i-am propus sa fac o investitie intr-un spatiu comercial pentru a-si deschide cabinet medical.
investitia este rentabila pentru amandoi daca ramanem impreuna insa este bataie de cap(solutie este vinderea spatiului respectiv sau taratul prin tribunale)daca ne despartim.
Desigur, investitia poate fi protejata de un contract bine pus la punct dar intrebarea mea este: se merita efortul de a-l ajuta atat timp cat el nu face prea mare sacrificiu din punct de vedere financiar, nu il vad foarte mult impicat emotional insa mie mi s-au aprins tare calcailele(el spune ca asa e el si ca e mai precaut din fire dupa un esec in casatorie) si parca oricat as face pentru el tot nu sunt suficient de buna(deh, nu-s doctorita ca si el)...
acum nu aruncati cu piatra, ma pricep eub la afaceri dar la dragoste nu prea...insa orice raspuns este binevenit.
x
aceeasi experienta am avut-o si eu,am asteptat 2 ani sa ia hotararea de a se stabili la mine dar fara rezolvare din partea lui,asa ca am renuntat la el,oricum a fost si a ramas iubirea mea dar nu ne putem opri aici,varsta nu conteaza,eu am 50 ani si tot mai sper la o iubire,am pretentie la tine cu pregatirea pe care o ai si realizata financiara,nu te lasa dusa de val,unii sunt profitori,pupici
...adevarul este ca slobozia...
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
SER_
324 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2011, ora 15:19
De la: cosminsavu75, la data 2011-09-19 09:48:14pot sa-ti fac eu o propunere?
nu vrea... i-am facut eu. i-am zis ca-s ginecolog de profesie!
|
SER_
324 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2011, ora 15:39
De la: yuppy018375, la data 2011-10-05 15:11:38Am revenit pe forum si am gasit raspunsul tau, oana.
Apreciez "datoria de roman" de a raspunde la topic, dar comentariile tale gen "vacante de 4 stele platite de unu" si aluzii la saraca fata batrana si cu ceva afaceri iti tradeaza intentia mai putin onorabila de a ajuta cu un sfat o alta persoana.
Nu am avut vacante de 4 stele si stii de ce? Fiindca nu am timp.Daca as avea timp sigur mi le-as permite singura nu as astepta pe unu` sa "sa puna gheara" pe mine. Am muncit mult pentru cele doua afaceri, munca cinstita, fara suportul nimanui.Am urmat cursurle unei universitati in strainatate concomitent cu afacerile.N-am avut timp de cluburi, distractii si alte hobbiuri.Nu regret,sunt mandra de ceea ce am realizat prin fortele proprii Am un profit rezonabil,am casa, am masa.As fi fost dispusa sa-mi ajut partenerul drept dovada a iubirii ce i-o port.
Primesc cu seninatate critica constructiva dar resping barfa si balacareala unor frustrati.
O zi excelenta,
If you can't say something nice, don't say nothin' at all.
...tu pana la urma ce vrei, vad ca in cele cateva postari care le-ai avut te-ai "dat mare" cu ce ai, ce ai studiat si daca mai ai si benve te merita pakistanezu' ca doar traieste-n romanica, se alege si el cu o pitzi cizelata la una din universitatile din afara, la el in harem nici n-a visat sa aiba vreo cadana studii, cred ca aici e "suferinta" lui, nu ca s-a despartit de sotia numarul doi, o iapa pur sange arab... inca ceva mai am de zis, nu ma pot abtine, "femeie de afaceri" bisniz_uman(tot iti plac citatele in inglishi),hai pa, ai hev orc tu du!...
|
yuppy018375
3 mesaje
|
Postat pe: 14 Octombrie 2011, ora 12:30
SER , faci scenarii...
Jupanu` este roman si locuieste in strainate . I-am raspuns Oanei, nu m-am laudat. Ti-as fi fost mai draga daca n-aveam dupa ce sa beau apa si taiam frunze la caini?!Ai spus ca nu intelegi ce vreau ; nici eu nu inteleg mesajul tau asa ca nu-i bai : suntem chit.
O zi faina,
|
|
|
adila_bad
438 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 15 Octombrie 2011, ora 22:30
De la: dasca7727, la data 2011-10-15 07:36:48De la: daphne1772, la data 2011-09-19 14:12:44Parerea mea este a nu se amesteca dragostea cu afacerile si viceversa! Daca el nu vrea implicare, de ce ai forta tu lucrurile? Si vezi tu, de ce sa va creati un parteneriat, iar in cazul in care nu merge treaba in afaceri sa va certati si voi apoi? NU! Poti sa fii oricat de indragostita, si asta cred ca te face sa devii putin mai slaba pe plan material,in afaceri, pt ca iti deraiaza concentratia de la lucruri mai serioase,primordiale,dar trebuie sa domine ratziunea, nu inima! Gandeste de doua ori inainte sa investesti financiar in aceasta relatie!
Asa gandesc si as face eu;) Bineinteles ca decizia cea corecta iti apartine sa o iei! Curaj, oricum viata merge mai departe,mereu inainte,niciodata inapoi!
Numai bine!
pot sp in sfarsit bv..o fata care gandeste bn..citeste ce a scris daphne si fa cum sp o sustin
poti spune bravo si nu mai ceri coliva
|