Info
x
Pareri despre castigatorul romanii au talent
|
viespi 192 mesaje Membru din: 9/12/2009 |
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 00:59
mi-e tare jena uneori cand ma uit la tara in care traiesc. poate ca sunt si eu de vina, imi asum responsabilitatea, mi-am facut-o cu mana mea, can am ales sa raman aici, desi am avut ocazia sa plec. totusi lasati si voi o parere referitor la titlu. multumesc anticipat.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
ser 4151 mesaje Membru din: 1/03/2011 |
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 01:07
De la: Roach, la data 2011-04-28 00:59:50 faptul ca a castigat baiatul acela,dovedeste cat de indobitociti de biserica suntem...nu-i neg talentul sau faptul ca a castigat pe merit,doar ca talentul lui a fost mai mare sa induioseze si unde ti se baga in cap sa-ti ajuti aproapele,bineinteles la biserica...din cauza asta spun ca daca s-ar fi punctat talentul,el n-ar fi castigat! Raporteaza abuz de limbaj
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
|
|
vasiolaru 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 07:57
Toate aceste concursuri sunt niste ,,facaturi" pentru ca se stie cine castiga dar vina este a telespectatorilor care... au votat . (dar cine poate verifica cat si cum s-a votat).
|
jucando2do 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 07:58
Nu stiu ce sa spun dar dupa parerea mea Cosmin Agache, baiatul cu beatbox trebuia sa fie unul din cei 3 finalisti.El si Narcis chiar au niste talente incredibile.Ideea e ca in finala melodia lui Narcis nu l-a mai avantajat deloc.
|
robertinogabriel 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 08:01
Vrajeala tipica Media Pro ! Era de asteptat avand in vedere alti castigatori dubiosi de la "Dansez pentru tine"
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 Oras: Brasov |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 08:11
In general, nu prea raspund la prea multe intrebari sau nu-mi dau prea des cu parerea despre anumite lucruri ,situatii,probleme etc. dar de aceasta data despre castigatorul acestui concurs, am sa-mi exprim si eu un punct de vedere. Asadar sa incep: Multi dintre cei ajunsi in finala au talent in ceea ce au prezentat, dar TOTUSI nu mi-a venit sa cred ca romanii au putut sa aleaga un baiat care ,,vorbeste " la microfon (cred ca si eu si foarte multa lume poate sa faca asta exersand ceva timp cu un microfon) in detrimentul unui adevarat si real talent cum este Narcis. Acesta este cu adevarat un talent, deoarece pe tot globul pamantesc sunt numai cativa (se numara pe degete!)care pot sa cante la asemenea tonalitati! Dar noi romanii dam dovada inca o data ca nu stim sa ne apreciem cu adevarat REALELE TALENTE in nici un domeniu si fratilor va spun total dezamagit, NE MERITAM SOARTA!
|
valentinaelenastratulat 9 mesaje Membru din: 2/02/2015 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 08:26
emisiunea trebuia sa se numeasca 'CAR'stiti voi,casa de ajutor reciproc...protv,a castigat cu atata reclama agresiva,..iar baietasul ala cu drama lui...talentele castiga doar in tarile civilizate...dezamagireeeeeeeeee
|
yuppybianca 11 mesaje Membru din: 30/01/2015 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 08:30
Eu am avut senzatia pe care o aveam la "Cântarea României", cu multi ani in urma. Nu stiu cine l-a pregatit pentru aceasta demagogie... . Dar, pentru stilul hip-hop a fost foarte reusit. Evident ca Narcis a fost cel mai bun.
|
|
|
|
edwardes 1 mesaj Membru din: 27/04/2010 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 08:35
se cunoaste statistica voturilor..???talente au fost foarte multe asa cum este si denumirea concursului dar se pare ca a castigat (programat sa castige)unu care a crezut ca are talent....oricum o facatura
|
mariusase 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 08:55
inca o data s-a mai dovedit ca romanii au talent sa fie prosti.atatea talente si atata munca la multi participanti si uite cine castiga!? dintre finalisti l-au ales si ei pe cel mai slab.asta da talent;un baiat care vorbeste intr-una.asta a facut versurile intr-o ora iar altii precum cei doi gimnasti,baiatul cu beetboxul sau barmanul si cam toti ceilalti in afara de el si-au obtinut numerele prin perseverenta si munca luni de zile,ani...nici nu se putea o alegere mai proasta.Mihai Petre e asa de destept de bubuie;i-a sustinut pe cativa printe care si baiatul asta gurist cu rapul...asta a avut ceva senzational si altii nu l-au mai surprins si in finala,nu au venit cu ceva nou...Tutu asta numai noutati a avut
Si acum despre voturi;era normal sa iasa guristul asta ca doar cine a putut sa voteze?sa dea aproape doi euro pe un sms ?normal copii de scoala si de liceu care au si ei telefoane si abonamente platite de parinti.ce era sa voteze? sa fi pus ei votarea cu 10 centi sa-si fi putut permite toata lumea sa voteze si atunci ar fi fost un rezultat in tema cu concursul.multi care au 4-5 euro pt optiuni pe telefon nu si-au putut permite sa voteze.iar pentru ceilalti ca mai sunt o mica categorie care s-au emtionat asa de tare la problemele lui vreau sa le spun atat :nu a fost un concurs umanitar nu s-a numit Romanii au probleme ci Romanii au talent.Trebuia evaluat strict talentul nativ,muncit nu facut intre 2 statii de autobuz.Rusine!!! Pro tv
|
ovidiumoldo 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 08:58
Adevarul este ca Tutu a meritat sa castige (desi nu l-am votat) pentru ca a fost cel mai patriot. Si nu conteaza asa mult talentul ci faptul cum stii sa "vinzi" si sa faci SHOW. Felicitari Adrian Tutu
|
homereg 30 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 09:02
De la: mariusase, la data 2011-04-29 08:55:23inca o data s-a mai dovedit ca romanii au talent sa fie prosti.atatea talente si atata munca la multi participanti si uite cine castiga!? dintre finalisti l-au ales si ei pe cel mai slab.asta da talent;un baiat care vorbeste intr-una.asta a facut versurile intr-o ora iar altii precum cei doi gimnasti,baiatul cu beetboxul sau barmanul si cam toti ceilalti in afara de el si-au obtinut numerele prin perseverenta si munca luni de zile,ani...nici nu se putea o alegere mai proasta.Mihai Petre e asa de destept de bubuie;i-a sustinut pe cativa printe care si baiatul asta gurist cu rapul...asta a avut ceva senzational si altii nu l-au mai surprins si in finala,nu au venit cu ceva nou...Tutu asta numai noutati a avut Raporteaza abuz de limbaj
hmo
|
|
homereg 30 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 09:09
...perfect de acord cu adaugarea , in plus , a faptului ca , inca o data , se dovedeste , ca acesta este nivelul general de cultura a acestui "popor" roman !!! din pacate !
... daca si presedintele a fost ales avand drept clip muzical ..manelele !!!!! atunci era "normal" sa castige hip-hopul !!! ... JENANT !! inclusiv acel tarif pentru vot !! care a triat din start potentialul votantilor !!! cred ca asta sa si dorit !! totul a fost o mare si abila diversiune si afacere !!! doar nu dai de pomana 120000 euro , nu ??!! Rusine organizatorilor
hmo
|
|
lumypis 16 mesaje Membru din: 27/04/2010 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 09:40
o porcarie de emisiune!!!
|
lumypis 16 mesaje Membru din: 27/04/2010 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 09:41
o porcarie de emisiune!!!
mai bine dormi sau faci altceva decat sa-ti pierzi timpul sa te uiti la asa emisiuni!
|
Fosta membra 9am.ro 4090 mesaje Membru din: 1/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 09:44
De la: lumypis, la data 2011-04-29 09:41:27o porcarie de emisiune!!! exact! mai frumos e pe animal planet!
Raporteaza abuz de limbaj
analizez, judec si dau verdicte!
|
|
ADYMIH 3 mesaje Membru din: 27/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 09:52
Presupun ca in momentul in care si-au asumat acest format de emisiune de mare succes in toata lumea, organizatorii trebuiau sa isi faca temele, vizionand si modul in care se de desfasoara pe la altii. De ce romanii ( care, chiar sunt un popor foarte talentat ) isi vad talentul apreciat numai pe alte meleaguri : vezi tanarul pianist si compozitor care a innebunit Norvegia, tanara care a uimit cu naiul ei, Germania sau dansatorul senzational, care a facut furori in Anglia.
De ce nu ne descoperim singuri talentele , de ce nu apreciem suficient oamenii talentati care prin eforturi extraordinare si munca asidua ajung in varf, fara sa fie impinsi de la spate de o reclama agresiva ??? Cati dintre noi stiu ca un roman, VLAD IFTINCA , considerat cel mai mare pianist al lumii la ora aceasta, este singurul roman angajat permanent la Metropolitan Opera din New York, este solicitat de toate marile voci ale lumii si caruia i s-a incredintat uriasa responsabilitate de a descoperi tinere talente din toata lumea , a fost ajutat de altii sa ajunga acolo unde este acum , adica in elita internationala a muzicienilor ????? Trezeste-te popor roman !!!!
|
|
cristy_m 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 09:53
Pacat ca se piert valori.O dezamagire... Emisiunea in sine trebuia intitulata "Romanii sunt milosi!". Insa nu ei sunt de vina ca ne ofera ci noi ca acceptam sa urmarim aceste emisiuni.
|
jurist_luminita 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 09:56
Poate daca nu s-ar mai face atata caz de situatia materiala si sociala, poate ca am reusi si noi sa votam adevaratele talente.Ar trebui ca votarea talentelor sa se faca cu mintea nu cu inima. Un talent adevarat ar fi putut folosi banii pentru a-si promova talentul, a-si face o cariera, nu ca sa-si imbunatateasca situatia materiala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
adythekiller 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 09:57
Sunt complet dezamagit de finala, dezgustat de Romania ! Nici nu cred ca romania ar mai trebui scris cu majuscula...
|
nonameman13 618 mesaje Membru din: 15/03/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 10:00
De la: luminita-elena, la data 2011-04-29 09:56:24 Pro-istii sunt foarte buni la capitolul asta... fac din orice, caz de plans. Ma bucur ca nu m-am uitat la emisiunea asta, n-am pierdut nimic. Raporteaza abuz de limbaj
"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
|
|
stavy1sayme 28 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 10:20
Vai vai...hai sa ne spargem capul ca a castigat acest baiat...uitati ca si Anglia a avut o femeie care canta extraordinar si nu a castigat...si eu nu s-au mai plans ca a fost facatura ca nu stiu ce. Daca e asa usor sa "vorbesti la microfon" si sa compui "versuri" de ce nu mergeti si voi berbecilor sa faceti la fel???
Iustin e intr-adevar foarte bun, si el merita sa castige, ca multi altii care au ajuns sau nu in finala. Sa-mi spuneti insa daca si el a avut in spate ani, mii de ore de munca. Vocea il ajuta, e talentat, faptu lca nu a castigat nu o sa-l impiedice sa devina un mare cantaret;). Raporteaza abuz de limbaj |
|
ricci008 1 mesaj Membru din: 2/04/2011 Oras: Bacau |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 11:28
un juriu de tot rahatul.la fel si castigatorul.
|
Megieee 279 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 11:33
ai adormit precis, s-a spus clar..locul 3 VD !!!
|
asimov 338 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 13:01
De la: roja, la data 2011-04-29 08:58:24Adevarul este ca Tutu a meritat sa castige (desi nu l-am votat) pentru ca a fost cel mai patriot. Si nu conteaza asa mult talentul ci faptul cum stii sa "vinzi" si sa faci SHOW. Felicitari Adrian Tutu Mai roja, te invit pe youtube sa vezi cat de patriot e baiatu', Tutu al tau. Acolo o sa vezi cam ce gen de versuri compune cu adevarat, ca nu pot spune ca a si cantat. Dar, desi nu l-ai votat, reprezinti generatia. Si, vorba lui pickard, Animal Planet ar fi fost mult mai interesant de urmarit Raporteaza abuz de limbaj |
|
lucishadow2000 187 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 13:34
Am asistat la aceasta facatura ordinara si ma bucur nespus ca nu am stat nopti in sir sa ma holbez la fel de fel de timpiti.
M-am uitat la finala, si da cei zece erau talentati.Unii prin perseverenta si munca, iar altii prin talent inascut. Si acum sa o spunem pe fata nu cred ca e greu sa cinti piesele altora atita timp cit ai ureche muzicala si voce. E clar ca multi habar nu au ca "vorbitul la microfon" inseamna rap si intr-adevar nu este pentru toata lumea. Prin vorbeala la microfon a reusit sa transmita un mesaj reusit chiar daca a fost compus intre 2 statii de autobuz sau mai stiu eu unde. E simplu de cintat rap si nu inteleg de ce nu vorbesc la microfon si alti berbeci revoltati de rezultat. Si Basescu si cu Boc nu sunt cei mai buni, dar publicul i-a ales asa ca nu vad care e problema. Copilul ala a cistigat, facaturi, invirteli, cersetorie, multi vorbesc aiurea, sa fie sanatos. Frumos ar fi ca dupa o vreme sa mai auzim vesti despre finalisti si sa nu dispara in anonimatul din care au iesit. Pe scurt, talentul lor sa fie valorificat si pretuit. Raporteaza abuz de limbaj |
|
tatiana02 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 14:07
Îmi pare rãu sã recunosc cã, din tot proiectul ãsta, am vãzut numai finala. Ce cred despre ceea ce am vãzut?
1. Cei mai tari (cel puþin în opinia organizatorilor) au fost cei care au evoluat cu numerele 9, 10, 11 ºi 12. Deci, în aceastã categorie era ºi Adrian Þuþu. Întâmplãtor? 2. Adrian a fost cel de-al 12-lea concurent pentru marele premiu. Din salã, au venit pe scenã fetele cu tricolorul. Deci, s-a organizat din timp. Întâmplãtor? 3. Suntem într-o societate unde se vorbeºte mai mult despre rãu, corupþie, sãrãcie etc. (se referã toatã treaba asta ºi la România, ºi la Moldova). Oamenii s-au cam sãturat de vãrbãraie ºi de aºa zisa activitate a guvernanþilor. Iar cetãþenii care o duc ºi mai rãu decât societatea "trebuie" compãtimiþi. Iar eu am "identificat" mai mulþi concurenþi care provin dintr-un mediu nu chiar favorabil (sãrãcie, pãrinþi plecaþi, pãrinþi decedaþi...). Adrian a fost (dacã nu greºesc) unicul concurent orfan... 4. El a adus un mesaj pozitiv, patriotic. ªi asta nu se putea trece cu vederea. Era ºi de aºteptat cã va lua marele premiu. P.S. La prima ediþie a aceluiaºi concurs, organizat în Rusia, premiul mare a fost câºtigat de un bãiat de 12 ani, care a cântat la acordeon... Întâmplãtor??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
tatiana02 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 14:09
ªi apropo, mesajele pozitive cel mai adesea câºtigã la diferite concursuri. Zic asta, pentru cã am organizat niºte concursuri pentru studenþi, am asistat la evaluarea eseurilor de cãtre juriu, iar odatã chiar am fost ºi membã a juriului. Deci... am vãzut "din culise" câte ceva...
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 14:15
O aiureala in ceea ce priveste organizarea. intai pentru ca s-a organizat "deavalma"tot feluri de "talente" adica s-au amestecat mere cu pere ,cu prune, cu pepeni si seminte! pe cine ati alege din acestea ca fiind cel mai..."merituos"? Pe nici unul pentru ca, cei care faceau carte pe vremuri invatau ca... nu se pot aduna mere cu pere! Apoi pentru ca s-a ales un juriu de doi lei"! Nu pentru ca sunt niste "neica nimeni"ci pentru ca ,asa dupa cum ati vazut cantareau 'performanta" dupa emotiile proprii !!! Ca toata prostimea de la taraba! In aceste conditii putem vorbi de profesionalism? Putem compara o persoana cu o voce de exceptie cu niste acrobati de exceptie? NU!O sa spuneti ca telespectatorii i-au ales! Pai 5 milioane de telespectatori l-au ales pe basescu doar pentru ca a facut circ si a baut cu ei in piata! Ce pretentii sa mai avem? POPORUL VREA PAINE SI CIRC, CA ACUM 2000 DE ANI. CIRC au doar cu painea o s-o duca nitel mai greu!Dar pentru a compensa asta TVR organizeaza"romanii au talent,nu? " la rabdat....
|
wtigerro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 15:13
Un adevarat talent nu are Narcis Iustin sa fim seriosi. Daca toti cei care il vedeau pe el castigator s-ar fi uitat la finala si ar fi fost impartiali ar fi observat cat de mult s-a chinuit cu acea melodie. Asta nu inseamna sa ai talent. Nici eu nu sunt de acord cu castigatorul acestei editii din Romanii au talent dar ramaneam profund dezamagit daca Narcis castiga aceasta emisiune. Faptul ca e mai special nu il face neaparat si talentat. O zi buna va doresc
|
|
|

mi-e tare jena uneori cand ma uit la tara in care traiesc. poate ca sunt si eu de vina, imi asum responsabilitatea, mi-am facut-o cu mana mea, can am ales sa raman aici, desi am avut ocazia sa plec. totusi lasati si voi o parere referitor la titlu. multumesc anticipat.
Si acum despre voturi;era normal sa iasa guristul asta ca doar cine a putut sa voteze?sa dea aproape doi euro pe un sms ?normal copii de scoala si de liceu care au si ei telefoane si abonamente platite de parinti.ce era sa voteze? sa fi pus ei votarea cu 10 centi sa-si fi putut permite toata lumea sa voteze si atunci ar fi fost un rezultat in tema cu concursul.multi care au 4-5 euro pt optiuni pe telefon nu si-au putut permite sa voteze.iar pentru ceilalti ca mai sunt o mica categorie care s-au emtionat asa de tare la problemele lui vreau sa le spun atat :nu a fost un concurs umanitar nu s-a numit Romanii au probleme ci Romanii au talent.Trebuia evaluat strict talentul nativ,muncit nu facut intre 2 statii de autobuz.Rusine!!! Pro tv
sau faci altceva
Poate daca nu s-ar mai face atata caz de situatia materiala si sociala, poate ca am reusi si noi sa votam adevaratele talente.