Info
x
Pareri despre castigatorul romanii au talent
|
yuppy010111 37 mesaje Membru din: 27/04/2010 Oras: Iasi |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 19:16
avem multi oameni talentati....dar daca se castga asa cum am vazut ,nu merita sa te obosesti sa mai participi!!!!!1
Raporteaza abuz de limbaj |
|
marcy_sw3 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 21:46
Salut!
Deci nu stiu cum o sa apara Narcis sa zicem peste 10 ani de exemplu pe o scena cabtand ca o muiere!!!!! Tare as vrea s-o vad si pe asta! :)) :=)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am18775 1 mesaj Membru din: 23/03/2009 Oras: Medias |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 23:46
dupa parerea mea trebuia sa ia concursul valentin luca eu unul nu am votat asa ca astept sa vad a 2 editie sa vedem poate se voteaza corect,or intelege cei care voteaza talentul omului si nu problemele sociale pe care le are fiecare din noi,daca sar vota pe conditia sociala mas duce si eu ca talent nu am
|
9am148684 78 mesaje Membru din: 8/12/2009 |
Postat pe: 30 Aprilie 2011, ora 00:26
ce concurs? despre ce? cand a fost? cine a castigat? clar probabil cineva care stia sa vorbeasca... detalii mai multe se poate pls? Raporteaza abuz de limbaj
impletesc aburi
|
|
Dante09 7 mesaje Membru din: 2/11/2008 |
Postat pe: 30 Aprilie 2011, ora 10:55
Mie mi se pareo tampenie de emisiune...Cn plm sa voteze cand ei cer 2 euro pe vot?...nu mai pot eu de emisiunea lor...oricum m-am uitat si eu la sf finalei sa vad cine castiga....deci mie si prietenilor mei nu ne venea sa credem...mi-am dat si o palma sa fiu sigur ca nu visez
In fine ce sa mai zici dupa ce a castigat idiotu ala...care pana la urma ce facea? Canta 2 versuri? Si daca a fost sarac sau ce plm a zis el ce?! Cui naiba ii pasa...Daca se chema emisiunea Romanii sunt saraci as fi inteles dar asa in fine....pacat de copilu ala cu vocea lui, el chiar merita sa castige
|
|
calculitza 201 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Mai 2011, ora 16:18
Serios acum... va asteptati la altceva? Tipic romanesc.
|
cypy89_cypy89 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Mai 2011, ora 13:14
eu cred ca s'a luat dupa caz, nu dupa talent. Punct
|
ancutza2tgv 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Mai 2011, ora 12:17
Mda. Numai raspunsuri contradictorii.e posibil sa va ganditi oare si asa?Luati in calcul ce a spus fiecare dintre concurenti ca ar face cu banii. Narcis a spus ac ii va folosi pentru a-si arat talentul pe plan international.adrian a spus ca nici macar nu poate sa se gandeasca ce va face cu atatia bani. Cred ca poporul roman l a votat tocmai pentru ca el nu a spus ca va pleac din tara cu banii lui de pe sms -uri. Parerea mea. Asa fac toti cei care sunt buni ..pleca..lasandu ne pe noi cei de care va e jena( la unii dintr voi). Ori , se pune intrebarea...atunci de ce sa i ajutam pe cei care oricum pleaca? sa plece...noi ramanem cu ai nostri patriotici si care ne apreciaza..nu ne privesc de sus.
|
|
|
|
ser 4151 mesaje Membru din: 1/03/2011 |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 00:12
De la: 77bya, la data 2011-05-05 12:17:55Mda. Numai raspunsuri contradictorii.e posibil sa va ganditi oare si asa?Luati in calcul ce a spus fiecare dintre concurenti ca ar face cu banii. Narcis a spus ac ii va folosi pentru a-si arat talentul pe plan international.adrian a spus ca nici macar nu poate sa se gandeasca ce va face cu atatia bani. Cred ca poporul roman l a votat tocmai pentru ca el nu a spus ca va pleac din tara cu banii lui de pe sms -uri. Parerea mea. Asa fac toti cei care sunt buni ..pleca..lasandu ne pe noi cei de care va e jena( la unii dintr voi). Ori , se pune intrebarea...atunci de ce sa i ajutam pe cei care oricum pleaca? sa plece...noi ramanem cu ai nostri patriotici si care ne apreciaza..nu ne privesc de sus. bianco,zi "zau" cu limba intre dinti! ...daca n-ai dinti,te inteleg,dupa comentul asta!
Raporteaza abuz de limbaj
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
|
|
ser 4151 mesaje Membru din: 1/03/2011 |
Postat pe: 6 Mai 2011, ora 00:14
De la: ghost_wanted, la data 2011-05-04 13:14:10eu cred ca s'a luat dupa caz, nu dupa talent. Punct bine, stai jos!
Raporteaza abuz de limbaj
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
|

In fine ce sa mai zici dupa ce a castigat idiotu ala...care pana la urma ce facea? Canta 2 versuri? Si daca a fost sarac sau ce plm a zis el ce?! Cui naiba ii pasa...Daca se chema emisiunea Romanii sunt saraci as fi inteles dar asa in fine....pacat de copilu ala cu vocea lui, el chiar merita sa castige