Info
x
De ce?
|
Kaki 245 mesaje Membru din: 15/10/2010 Oras: Alexandria |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 13:02
De ce atunci cand vrei sa mori d-zeu iti mai da o sansa si cand vrei sa traiesti nu te ajuta?
De ce pentru greselile tale trebuie sa sufere copii si familia? De ce atunci cand esti jos nimeni nu te ridica? Sau daca o face iti reproseaza apoi chestia asta? De ce sunt oamenii orgoliosi? De ce suntem rai cu totii? De ce dzeu permite sa se intampla lucruri rele numai oamenilor buni si mai rau copiilor? De ce viata merita traita cu bune si cu rele? De ce daca vrei sa stai singur doar tu cu gandurile tale esti considerat egoist? De ce trebuie sa fii mereu pregatit pentru ceva si mai rau? De ce sunt atat de pesimista azi? De ce am numai intrebari la care de fapt nici nu incerc sa caut raspuns, stiu doar ca sunt de ce? Raporteaza abuz de limbaj |
|
miss_darine 1799 mesaje Membru din: 26/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 13:31
pt ca asta este viata...un lung sir de "da'de ce-uri" de cand ne nastem, pana murim
nah, ca m-a apucat "filozofeala" la ora asta
Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppiy_ta 1297 mesaje Membru din: 25/09/2010 |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 13:47
De la: Kaki, la data 2010-12-09 13:02:50De ce atunci cand vrei sa mori d-zeu iti mai da o sansa si cand vrei sa traiesti nu te ajuta? La cate intrebari ce vizeaza relatia omului cu D-zeu ai, ar trebui sa intrebi un preot,daca doresti un raspuns competent vis a vis de D-zeu! ...in rest...asa e viata mai ingaduitoare cu unii, mai aspra cu altii,totul se plateste mai devreme sau mai tarziu,uneori nu gasim un raspuns pentru ca nu este cel care am dori sa-l auzim, sau poate asa trebuie sa se intample! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 14:18
De la: Kaki, la data 2010-12-09 13:02:50De ce atunci cand vrei sa mori d-zeu iti mai da o sansa si cand vrei sa traiesti nu te ajuta? De ce gandesti asa ... odata ce-ti da o sansa pt a trai atunci cand simti ca nu mai vrei, nu crezi ca te ajuta?De ce ne lasa sa fim rai m-am intrebat si eu, dar toate au o limita... chiar si libera alegere! Avem multe sanse/sperante in viata, dar refuzam sa le vedem si ne tot plangem...
Raporteaza abuz de limbaj
"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
|
|
monaco 1609 mesaje Membru din: 13/03/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 14:31
Ca sa ajunga ceva demn de admiratia celorlalti
lutul trebuie modelat cu mana, cu mangaiere, cu finete... lemnul cu o dalta fina, cu atentie... piatra se modeleaza greu, cu o dalta puternica si cu un ciocan... Probabil ca pentru fiecare om e necesara o "tehnica" aparte ...pentru a deveni OM... Raporteaza abuz de limbaj
"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..."
Daca se simte ..cineva....:
atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti...
TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
|
|
Fosta membra 9am.ro 304 mesaje Membru din: 18/11/2010 Oras: Timisoara |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 19:47
Viata merita traita indiferent prin ce greutati am trece.La dezamagiri ne putem astepta din partea oricui,important e sa fim OAMENI si daca se poate sa invatam ceva .Insa... de multe ori
gresim,regretam si nu pierdem nici o ocazie sa o facem din nou.Cel putin in cazul meu
Raporteaza abuz de limbaj
"Everything happens for a reason."
|
|
Fosta membra 9am.ro 1335 mesaje Membru din: 22/04/2010 |
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 20:19
De ce sunt atat de pesimista azi? De ce am numai intrebari la care de fapt nici nu incerc sa caut raspuns, stiu doar ca sunt de ce? Pentru ca nu vedem lumina zilei cum se-ntoarce in stele Pentru ca nu socotim totdeauna intunericul un prieten Pentru ca atunci cand se culca soarele spunem ca vine noaptea Pentru toate acestea...
|
miss_darine 1799 mesaje Membru din: 26/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 12:50
De la: monaco, la data 2010-12-09 14:31:46Ca sa ajunga ceva demn de admiratia celorlalti I agree

nah, ca m-a apucat "filozofeala" la ora asta
... odata ce-ti da o sansa pt a trai atunci cand simti ca nu mai vrei, nu crezi ca te ajuta?
I agree