back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre romantism

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

gabriel_fratila

411 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 14:37

Romantismul insumeaza multe lucruri.

Oare sunt o fire romantica? Nu am considerat asta. Sunt indragostit tot timpul de ceva din jurul meu.

Sunt indragostit de viata, sunt indragostit de ce e frumos, de ce ma induioseaza, de prietenii mei, de lucrurile neinsemnate care ma fac sa zambesc, de internet, de cuvinte, de muzica, sunt indragostit de tine, cel care citesti acum pentru ca iti pierzi timpul citind gandurile mele.

Sunt indragostit de iubire, de diversitatea sentimentelor si de starea care mi-o induc.

Oare asta ma face un romantic?

Adesea ma gandeam ca fetele obisnuiesc sa spuna ca vor un barbat romantic.

Stiu ele ce cer? Am putea recunoaste romantismul?

Cum ar reactiona daca ar primi poezii de dragoste, serenade?

Daca ni s-ar aminti tuturor la fiecare pas cat de mult insemnam pentru o alta persoana?

Nu ne-am speria de tot ce se intampla?

Sigur nu o sa spunem ha! ma iubeste, ce fraier. ? Sau cine are nevoie de poezii si alte dulcegarii, eu vreau rochita aia de la Prada! .

Suntem insensibili, nu mai recunoastem frumosul. Nu ne mai incanta ce ar trebui.

Ma tot seaca si jocurile dintr-o relatie interumana. Imi tot spun, de ce trebuie sa ne jucam de-a indiferenta pentru a face pe cineva sa ne placa?

De ce trebuie ca teoria celui de-al 11-lea barbat sa existe?

Este stiuta in diverse forme.

Ceea ce am eu in minte suna cam asa:

Intr-o incapere sunt zece barbati si o femeie. Toti o servesc si se poarta frumos cu ea. Cel de-al 11-lea barbat intra, ii spune hey. buna. se intoarce si se baga in vorba cu ceilalti barbati. Acela este barbatul pe care Ea il vrea.
De ce ne atrage ce nu putem avea?

De ce, desi nu imi plac jocurile astea pentru ca ne complica prea mult existenta, au efect si asupra mea?
De ce preferam minciuna in locul adevarului? Pentru ca este mai frumoasa. Pentru ca nu putem suporta adevarul. Pentru ca suntem prea greu de multumit.

Mi-am dat seama de multe ori de cat de mult se vorbeste si se cauta cat mai multe informatii despre iubire si despre sex. Despre asta vorbesc prietenii mei. Despre asta vorbesc fetele.

Asta se cauta pe google. Nu stim sa iubim, hai poate ne ajuta google.

Ce trebuie sa fac la prima intalnire, cu ce sa ma imbrac, nu se mai pune problema daca va sarutati de la prima intalnire. Acum ele pun intrebarea: Sa cedez din prima seara?.

Ce gandesc barbatii, ce gandesc fetele, ce vor ele, ce vor ei?

Baieti stiti de ce nici macar Freud in cei 83 de ani de viata nu a reusit sa raspunda la intrebarea -ce vor femeile?

Nu ma intereseaza ce faci in timpul zilei. Ma intereseaza daca poti visa cu mine. Daca suferi, daca iti urmezi inima, daca incerci sa cauti frumosul. Vreau sa stiu daca poti indura durerea: a mea sau a ta.

Nu ma intereseaza ce ai studiat, unde si ce profesori ai avut si ce varsta ai.

Vreau sa stiu ce te tine in picioare atunci cand totul in jur se prabuseste.

Vreau sa stii ca sunt aici draga cititorule.

Vreau sa stii ca pot asculta.

Vreau sa stiu daca si tu poti face asta.

Raporteaza abuz de limbaj
Nu ma duce in ispita, gasesc drumul singur. Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj! Pierdut ani, ofer recompensa!
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 14:45

De la: Cornel34, la data 2010-06-16 14:37:31

Ce trebuie sa fac la prima intalnire, cu ce sa ma imbrac, nu se mai pune problema daca va sarutati de la prima intalnire. Acum ele pun intrebarea: Sa cedez din prima seara?.

Asta mi-a amintit de faptul ca prietenul meu (primul si singurul, de altfel ) cel care acum imi este sot, m-a sarutat, pt prima oara, dupa o luna de cand ne intalneam! Parca ma vad si acum cum ma cuprinsese in brate, iar eu ma invarteam stinghera, ca intr-un cerc, si...si!

Au trecut, de atunci, aproape 35 de ani!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 14:52

De la: daria_ta, la data 2010-06-16 14:45:41

Asta mi-a amintit de faptul ca prietenul meu (primul si singurul, de altfel ) cel care acum imi este sot, m-a sarutat, pt prima oara, dupa o luna de cand ne intalneam! Parca ma vad si acum cum ma cuprinsese in brate, iar eu ma invarteam stinghera, ca intr-un cerc, si...si!

Au trecut, de atunci, aproape 35 de ani!

si nu vrei sa o mai faci odata in 10 secunde si sa cedezi in urmatorul minut
asa Da romantism

analizez, judec si dau verdicte
kira

6 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 14:56

Mda, femeile nu prea stiu ce vor (eu sunt femeie, apropo), cred ca mai tot timpul vor ceea ce nu au. Iar cind unele capata ceea ce nu aveau inainte, ajung sa se plictiseasca (repet, unele!) si fac tot posibilul sa scape de motivul plictisului. Abia cind se ajunge in acest punct ele isi dau seama de valoarea a ceea ce au pierdut. Dar barbatii ce vor? Cred ca si ei gindesc cam la fel. Romantism nu inseamna neaparat serenade si poezii, astea erau pe vremuri, eu vad romantismul ca daruire reciproca de dragoste, mici semne care-l fac pe celalalt sa se simta iubit, semne daruite cu sinceritate, caci teatrul n-are ce cauta aici!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 15:01

De la: PICARD, la data 2010-06-16 14:52:26

si nu vrei sa o mai faci odata in 10 secunde si sa cedezi in urmatorul minut
asa Da romantism

Ba vreau, si, cand voi ajunge acasa, in primul minut o sa ii declar ca il iubesc, iar el, cu siguranta, va repeta "scena"!

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 15:02

De ce trebuie ca teoria celui de-al 11-lea barbat sa
Este stiuta in diverse forme.
Ceea ce am eu in minte suna cam asa:

Intr-o incapere sunt zece barbati si o femeie. Toti o servesc si se poarta frumos cu ea. Cel de-al 11-lea barbat intra, ii spune hey. buna. se intoarce si se baga in vorba cu ceilalti barbati. Acela este barbatul pe care Ea il vrea.

Iar o dam in definitii si aberatii
Prin teoria asta isi justifica unii esecul. Atat. Daca respectivei nu ii place de al 11lea, al 12lea..sau al catelea o fi noul venit- te asigur ca nu are nici o reactie,interes si el ramane doar unul din multime:)

erin

16 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 15:28

Iar eu cred ca esti femeie...si da, desi nu prea le place sa recunoasca si barbatii sunt romantici, le place poezia (nu prea mult, sa nu fie luati de fraieri!), le place vanatoarea (e plictisitor sa primesti pe tava tot ce-ti doresti!) dar s-a impamantenit imaginea de barbat dur si asta e! E foarte greu sa faci un barbat sa ti se deschida sufleteste, fie si pentru ca (si aici sunt de acord) foarte putine femei merita! Dar asta e o alta discutie!

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 15:36

De la: erin, la data 2010-06-16 15:28:43Iar eu cred ca esti femeie...si
Dar asta e o alta discutie!

Pfoai ..ce avatar "romantic" ai :))
Foarte distractiva si descrierea din profilul tau.. Am ras !

erin

16 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 15:41

De la: yuppy013293, la data 2010-06-16 15:36:51

Pfoai ..ce ma bucur ca te-am distrat!!!acesta este scopul meu in viata! sa-i distrez pe cei/cele ca tine!

Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 15:44

De la: erin, la data 2010-06-16 15:41:28

Pfoai ..ce ma bucur ca te-am distrat!!!acesta este scopul meu in viata! sa-i distrez pe cei/cele ca tine!

"CEI ca mine" spuse clona lui barbie
Doar nu crezi ca sunt barbat undercover :)))

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 15:54

mi s-a parut romantic cand
el mi-a spus "ce frumoasa esti"
era ingrijorat ca mi-a fost rau
mi-a mangaiat obrazul
m-a aparat
a avut rabdare cu mine
m-a pretuit
m-a sfatuit
a simtit la fel ca mine
....
nu i-am spus ca am simtit romantismul din el, dar cred ca nu e nevoie de cuvinte

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 16:09

mi s-a parut romantic cand
el mi-a spus "ce frumoasa esti"
era ingrijorat ca mi-a fost rau
mi-a mangaiat obrazul
m-a aparat
a avut rabdare cu mine
m-a pretuit
m-a sfatuit
a simtit la fel ca mine
....
nu i-am spus ca am simtit romantismul din el, dar cred ca nu e nevoie de cuvinte
[/quote]

niceee ;x

aveti mare dreptate...in ziua de azi nu prea mai conteaza vorbele...ci mai degraba acele fapte marunte,in momentele dificile...intraznesc sa spun caci nici faptele in sine nu mai conteaza asa mult...aici ma refer la acelea in care hai sa-ti dovedesc cat de mult te iubesc...''ma trezesc dimineatza,spal vase,balarii,nu injur,nu etc''

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 16:20

De la: Goku, la data 2010-06-16 16:09:40

niceee ;x

aveti mare dreptate...in ziua de azi nu prea mai conteaza vorbele...ci mai degraba acele fapte marunte,in momentele dificile...intraznesc sa spun caci nici faptele in sine nu mai conteaza asa mult...aici ma refer la acelea in care hai sa-ti dovedesc cat de mult te iubesc...''ma trezesc dimineatza,spal vase,balarii,nu injur,nu etc'' [/quote]

cand faci cu drag nu din obligatie, transmiti celuilalt ca inseamna ceva pt tine. Numai cine iubeste percepe si apreciaza aceste gesturi. Cand ti-e indiferent, orice ar face te lasa rece sau te enerveaza

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 16:52

De la: the_lu_da, la data 2010-06-16 16:20:10

niceee ;x

aveti mare dreptate...in ziua de azi nu prea mai conteaza vorbele...ci mai degraba acele fapte marunte,in momentele dificile...intraznesc sa spun caci nici faptele in sine nu mai conteaza asa mult...aici ma refer la acelea in care hai sa-ti dovedesc cat de mult te iubesc...''ma trezesc dimineatza,spal vase,balarii,nu injur,nu etc'' [/quote]

cand faci cu drag nu din obligatie, transmiti celuilalt ca inseamna ceva pt tine. Numai cine iubeste percepe si apreciaza aceste gesturi. Cand ti-e indiferent, orice ar face te lasa rece sau te enerveaza[/quote]

da aveti mare dreptate :D:D

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
Oksana_

1552 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 17:26

Incerc sa fiu on topic.. o bucata din "Politist,adjectiv ".
Pe mine m-a distrat copios scena :))

www.youtube.com/watch?v=05OtVEXGT0g

Fosta membra 9am.ro

7296 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 17:47

Nu ma intereseaza ce faci in timpul zilei. Ma intereseaza daca poti visa cu mine. Daca suferi, daca iti urmezi inima, daca incerci sa cauti frumosul. Vreau sa stiu daca poti indura durerea: a mea sau a ta.

hmmmmmmmmmm!mi te imaginez stand la biroul tau cel veki din lemn de brad...sorbind incet din cana cu ceai...imbracat in ceva verde care-ti scoate in evidenta limpezimea privirii tale caprui..sperand ca citesti aceste randuri,pt ca te-am provocat astazi...ma intreb"te-ai gandit la mine?"

Fosta membra 9am.ro

632 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 18:02

iar iti intineresti 'look-uk'?

ca numai una-i soviet cu hartia de fund in avatar...Lol..

loading new asshole script..please wait...
Fosta membra 9am.ro

65 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 18:44

De la: frelid, la data 2010-06-16 17:47:45

hmmmmmmmmmm!mi te imaginez stand la biroul tau cel veki din lemn de brad...sorbind incet din cana cu ceai...imbracat in ceva verde care-ti scoate in evidenta limpezimea privirii tale caprui..sperand ca citesti aceste randuri,pt ca te-am provocat astazi...ma intreb"te-ai gandit la mine?"

Fosta membra 9am.ro

65 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 18:45

f frumos

gabriel_fratila

411 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 22:43

De la: frelid, la data 2010-06-16 17:47:45

Vreau doar sa stii ca sunt aici

Vreau doar sa stii ca pot asculta.

www.youtube.com/watch?v=5PUM3Og9A-I&feature=related

Nu ma duce in ispita, gasesc drumul singur. Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj! Pierdut ani, ofer recompensa!
Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 23:02

De la: Cornel34, la data 2010-06-16 22:43:14

Vreau doar sa stii ca sunt aici

Vreau doar sa stii ca pot asculta.

www.youtube.com/watch?v=5PUM3Og9A-I&feature=related
[/quote]
ce declaratie directa !!!!

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 16 Iunie 2010, ora 23:55

tu crezi ca te-am iubit
nu esti primul mintit
dispret imi curge-n sange
sau poate vreau sa zbor
te voi uita
vei plange
se va asterne dor
vei aduna tacut
si ura
si suspine
eu rad ca te-am avut
si m-am jucat cu tine

Fosta membra 9am.ro

7296 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 00:06

"nu-ti imaginezi ce mult mi-ai lipsit
nu m-ai cautat prin lume sau nu m-ai gasit
imi doream sa te ating,alergam sa te prind de mana
daca timpul nu a trecut indeajuns de mult
sa ma iei in brate sa-mi spui ca nu te-am pierdut
si sa ne ascundem de ploi
sa nu ne gaseasca iar goi
impreuna....."

marian1986marius

915 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 01:38

aa...mai e careva ?

marian1986marius

915 mesaje

Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 01:41

cred k primul premiu pe care l-am primit a foist la 1 concurs de declaratii de dragoste...mandru sa va spun k am luat locul 1 (cred k in clasa a-XI-a :D , pacat k nu mai am hartia :( somn usor 2 all si sper sa ne auzim maine

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 13:06

De la: marian1986marius, la data 2010-06-17 01:41:48 cred k primul premiu pe care l-am primit a foist la 1 concurs de declaratii de dragoste...mandru sa va spun k am luat locul 1 (cred k in clasa a-XI-a :D , pacat k nu mai am hartia :( somn usor 2 all si sper sa ne auzim maine

marius !!! fa acum o declaratie, fara hartie.... stiu ca esti un romantic

Fosta membra 9am.ro

7296 mesaje
Postat pe: 17 Iunie 2010, ora 13:18

waw!a aparut copilu'? hm!la ora aia??si fara declaratii??!!

molia

673 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 09:17

Sunt indragostit de viata, sunt indragostit de ce e frumos, de ce ma induioseaza, de prietenii mei, de lucrurile neinsemnate care ma fac sa zambesc, de internet, de cuvinte, de muzica, sunt indragostit de tine, cel care citesti acum pentru ca iti pierzi timpul citind gandurile mele.

FOARTE TARE....

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 09:22

Ia uitati aici romantism...

www.audioz.ro/cornel-constantiniu-vom-sti-niciodata/

Dar...era odata ca-n povesti...

ametist8

93 mesaje
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 10:24

"Nici un om pe lume nu-i doar un ostrov stingher si de sine statator...fiece om este o particica din Intregul cel de capatenie. Daca marea ar smulge cu valurile-i un bulgare de pamant din continent, Europa ar fi imputinata, la fel cum ar fi orice alta limba de pamant din mosia mea ori a prietenilor mei...Moartea oricarui om ma vatama pe mine, fiindca ma aflu cuprins in Omenire si de aceea niciodata sa nu faci intrebare: Pentru cine bat clopotele? Pentru Tine bat!"

Pagini: 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Despre romantism
Mergi la: