back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre romantism

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:

KNIGHT_31

944 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 13 Iulie 2010, ora 02:11

De la: purple, la data 2010-07-12 10:53:32
De la: KNIGHT_31, la data 2010-07-11 11:14:43
De la: purple, la data 2010-07-07 17:19:58
De la: KNIGHT_31, la data 2010-07-07 13:12:55DRAGOSTEA, SUB TOATE FORMELE EI, ESTE DRUMUL UNIC CARE DUCE SPRE PURITATEA MORALA

sau spre puritatea sufleteasca, pt ca atunci cand iubesti iti doresti sa devii tot mai bun pt persoana iubita

SI DEVII CU ADEVARAT. IUBIREA TE TRANSFORMA IN BINE ORICARE AR FI CONTRARIUL

da sunt de acord cu tine deci ar trebui sa iubim mai mult ca sa fim mai buni

Raporteaza abuz de limbaj
Oliviu

12 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 03:43

eh, si iubirea asta, este cu dus si intros, ce fel de iubire?! :P

Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 12:32

De la: Oliviu, la data 2010-07-16 03:43:41eh, si iubirea asta, este cu dus si intros, ce fel de iubire?! :P

pai se cam intelege chiar daca cnv ti-a dat exemple de mai multe feluri de iubiri :) este acea iubire care i-o porti unei fete/baiat :P

Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
mncpetre

1226 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 15:46

De la: KNIGHT_31, la data 2010-07-07 13:12:55DRAGOSTEA, SUB TOATE FORMELE EI, ESTE DRUMUL UNIC CARE DUCE SPRE PURITATEA MORALA

sau spre puritatea sufleteasca, pt ca atunci cand iubesti iti doresti sa devii tot mai bun pt persoana iubita

KNIGHT_31

944 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 16:05

De la: pitica, la data 2010-07-16 15:46:42

viermishor

3157 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 16:13

De la: Haps, la data 2010-07-08 23:14:01

stop ! fara lapte dupa visine pentru tine

de ce ? te doare burtica ?

sau nu ai pic de romantism in tine ?

si eu care imi facusem sperante ca o sa te imblanzesc un pic.....

viata e mai tare decat mizeriile ei / G.Bacovia
viermishor

3157 mesaje

Postat pe: 16 Iulie 2010, ora 16:15

am uitat sa intreb ; ma primiti si pe mine printre voi romanticilor?

viata e mai tare decat mizeriile ei / G.Bacovia
KNIGHT_31

944 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2010, ora 00:07

De la: v_viermita, la data 2010-07-16 16:15:23am uitat sa intreb ; ma primiti si pe mine printre voi romanticilor?

CU MARE PLACERE

brealsouL

415 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 08:44

De la: Cornel34, la data 2010-06-16 14:37:31Romantismul insumeaza multe lucruri.

Oare sunt o fire romantica? Nu am considerat asta. Sunt indragostit tot timpul de ceva din jurul meu.

mi am promis azi sa fiu putin mai bun si mai putin cinic...dar , acuma... pe bune... un barbat care spune despre el ca e "romantic", "sensibil" sau e "indragostit de tot in jurul lui", pe langa faptul ca e o afirmatie care afirma cat de fals esti

incearca sa fii indragostit de o toaleta publica te rog si pune pe youtube sa vad si eu cum faci.

sensibilule, romanticule...

nu stiu cum nu s au gandit ai tai sa ti dea numele cornel si nu cornelia.

barbatul sensibil si romantic.

ia si un cadou de la mine, sa te indragostesti si de asta ca sigur ai nevoie.

preparednesspro.files.wordpress.com/2009/08/menses-preparation-t...

Fosta membra 9am.ro

6581 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 08:47

De la: v_viermita, la data 2010-07-16 16:15:23am uitat sa intreb ; ma primiti si pe mine printre voi romanticilor?

pe mine nu te baza ca nu sunt deloc romantic dimpotriva
cand te plictisesti de patetismul romanticilor sti unde ma gasesti

analizez, judec si dau verdicte
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 08:52

De la: Rockk, la data 2010-07-19 08:44:42
De la: Cornel34, la data 2010-06-16 14:37:31Romantismul insumeaza multe lucruri.

Oare sunt o fire romantica? Nu am considerat asta. Sunt indragostit tot timpul de ceva din jurul meu.

mi am promis azi sa fiu putin mai bun si mai putin cinic...dar , acuma... pe bune... un barbat care spune despre el ca e "romantic", "sensibil" sau e "indragostit de tot in jurul lui", pe langa faptul ca e o afirmatie care afirma cat de fals esti

incearca sa fii indragostit de o toaleta publica te rog si pune pe youtube sa vad si eu cum faci.

sensibilule, romanticule...

nu stiu cum nu s au gandit ai tai sa ti dea numele cornel si nu cornelia.

barbatul sensibil si romantic.

ia si un cadou de la mine, sa te indragostesti si de asta ca sigur ai nevoie.

preparednesspro.files.wordpress.com/2009/08/menses-preparation-t...]

1. Trebuia sa te "tii" de promisiune, si, nefacand-o, inseamna ca nu putem avea incredere in tine!
2. Nu a spus ca e "indragostit de tot ce e in jurul lui", ci ca "e indragostit tot timpul de ceva din jurul lui"...deci...atentie, te rog, la nuante!
3. Chiar ai impresia ca un barbat sensibil si romantic ar fi de aruncat, asa crezi tu? Haida-de, habar nu aveti pe ce lume traiti!
4. In general ti-am citit postarile cu placere, insa asta chiar mi s-a parut rautacioasa, si...nejustificata!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2010, ora 09:00

Buna dimineata
Vad ca ati inceput tare

Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
Chrisa

1 mesaj
Postat pe: 16 Iulie 2011, ora 13:27

Sunt indragostit de viata, sunt indragostit de ce e frumos, de ce ma induioseaza, de prietenii mei, de lucrurile neinsemnate care ma fac sa zambesc, de internet, de cuvinte, de muzica, sunt indragostit de tine, cel care citesti acum pentru ca iti pierzi timpul citind gandurile mele.

Sunt indragostit de iubire, de diversitatea sentimentelor si de starea care mi-o induc.

Oare asta ma face un romantic?

Adesea ma gandeam ca fetele obisnuiesc sa spuna ca vor un barbat romantic.

Stiu ele ce cer? Am putea recunoaste romantismul?

Cum ar reactiona daca ar primi poezii de dragoste, serenade?

Daca ni s-ar aminti tuturor la fiecare pas cat de mult insemnam pentru o alta persoana?

Nu ne-am speria de tot ce se intampla?

Sigur nu o sa spunem ha! ma iubeste, ce fraier. ? Sau cine are nevoie de poezii si alte dulcegarii, eu vreau rochita aia de la Prada! .

Suntem insensibili, nu mai recunoastem frumosul. Nu ne mai incanta ce ar trebui.

Ma tot seaca si jocurile dintr-o relatie interumana. Imi tot spun, de ce trebuie sa ne jucam de-a indiferenta pentru a face pe cineva sa ne placa?

De ce trebuie ca teoria celui de-al 11-lea barbat sa existe?

Este stiuta in diverse forme.

Ceea ce am eu in minte suna cam asa:

Intr-o incapere sunt zece barbati si o femeie. Toti o servesc si se poarta frumos cu ea. Cel de-al 11-lea barbat intra, ii spune hey. buna. se intoarce si se baga in vorba cu ceilalti barbati. Acela este barbatul pe care Ea il vrea.
De ce ne atrage ce nu putem avea?

De ce, desi nu imi plac jocurile astea pentru ca ne complica prea mult existenta, au efect si asupra mea?
De ce preferam minciuna in locul adevarului? Pentru ca este mai frumoasa. Pentru ca nu putem suporta adevarul. Pentru ca suntem prea greu de multumit.

Mi-am dat seama de multe ori de cat de mult se vorbeste si se cauta cat mai multe informatii despre iubire si despre sex. Despre asta vorbesc prietenii mei. Despre asta vorbesc fetele.

Asta se cauta pe google. Nu stim sa iubim, hai poate ne ajuta google.

Ce trebuie sa fac la prima intalnire, cu ce sa ma imbrac, nu se mai pune problema daca va sarutati de la prima intalnire. Acum ele pun intrebarea: Sa cedez din prima seara?.

Ce gandesc barbatii, ce gandesc fetele, ce vor ele, ce vor ei?

Baieti stiti de ce nici macar Freud in cei 83 de ani de viata nu a reusit sa raspunda la intrebarea -ce vor femeile?

Nu ma intereseaza ce faci in timpul zilei. Ma intereseaza daca poti visa cu mine. Daca suferi, daca iti urmezi inima, daca incerci sa cauti frumosul. Vreau sa stiu daca poti indura durerea: a mea sau a ta.

Nu ma intereseaza ce ai studiat, unde si ce profesori ai avut si ce varsta ai.

Vreau sa stiu ce te tine in picioare atunci cand totul in jur se prabuseste.

Vreau sa stii ca sunt aici draga cititorule.

Vreau sa stii ca pot asculta.

Vreau sa stiu daca si tu poti face asta.

Eu vreau sa stiu de ce nu postati si de unde copiati textul. voluptateaviselor.wordpress.com/2009/02/24/romantism/

yuppy_789

1 mesaj
Postat pe: 29 Mai 2013, ora 11:50

foarte bine gandit si foarte bine spus... eu sunt femeie dar sunt intru totul de acord... mi-am permis sa te citez pe FB sper sa nu te superi doar ca e ceva ce eu voiam sa zic dar nu stiam cum... in ultimul timp am fost acuzata ca as sufei de romantism cronic

Pagini: << 1 2 3 4 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Despre romantism
Mergi la: