back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nu mai zambesc…

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 16:37

Am observat ca de la un timp nu mai zambesc asa des…m-am uitat in oglinda si am vazut un om strain fata de cel care il cunoasteam…nu mai este acel om zambitor, plin de compasiune, gata oricand sa ajute…
In schimb am vazut un om caruia gandurile i-au sapat santuri adanci pe fata, care a fost dezamagit de vise si care a fost purtat de la un tarm la altul luat de furtuna, fara a avea posibilitatea sa se opreasca intr-un golf linistit.
Prieten drag ne cunoastem de-o viata, insa observ si la tine cum lacrimile au lasat urme adanci pe fata care am cunoscut-o cu mult timp in urma.
De ce nu mai zambesc, de ce nu reusesc sa mai gasesc energia care ne facea sa mergem inainte si sa depasim toate greutatile…

Raporteaza abuz de limbaj
KARA000280

442 mesaje
Postat pe: 28 August 2009, ora 18:43

De la: Spyder, la data 2009-08-28 16:37:01Am observat ca de la un timp nu mai zambesc asa des…m-am uitat in oglinda si am vazut un om strain fata de cel care il cunoasteam…nu mai este acel om zambitor, plin de compasiune, gata oricand sa ajute…
In schimb am vazut un om caruia gandurile i-au sapat santuri adanci pe fata, care a fost dezamagit de vise si care a fost purtat de la un tarm la altul luat de furtuna, fara a avea posibilitatea sa se opreasca intr-un golf linistit.
Prieten drag ne cunoastem de-o viata, insa observ si la tine cum lacrimile au lasat urme adanci pe fata care am cunoscut-o cu mult timp in urma.
De ce nu mai zambesc, de ce nu reusesc sa mai gasesc energia care ne facea sa mergem inainte si sa depasim toate greutatile…

Ai realizat trecerea anilor si meimplinirea multor "lucruri" importante.Sunt momente in viata cand trebuie sa facem ce avem in cap ..pt a nu regreta mai tarziu..
Furtuna intalnim oriunde,important este sa stim unde,si cum sa ne adapostim..
Cauta FERICIRE prin atingerea unei flori,prin rasetul unui copil,prin sarutul unei femei dragi tie..si vei vedea ca VEI ZAMBI DIN NOU!....si daca nu le ai..timpul iti este prieten si acum
Iesi pe strada si vezi FRUMOSUL in toate formele lui!!!!

Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 29 August 2009, ora 19:56

De la: Spyder, la data 2009-08-28 16:37:01Am observat ca de la un timp nu mai zambesc asa des…m-am uitat in oglinda si am vazut un om strain fata de cel care il cunoasteam…nu mai este acel om zambitor, plin de compasiune, gata oricand sa ajute…

Fiecare dintre noi am trecut prin asemenea momente in viata...fiecare am avut clipe cand nu ne-am recunoscut, cand nu ne-am regasit, cand zambetul era doar un simulacru, cand lacrimile faceau din noi un alt "eu"...Furtuni si tarmuri pe care avem impresia ca nu le vom atinge niciodata se gasesc in toti, plutim in deriva cand ne asteptam mai putin..."Prieten drag, ne cunoastem de-o viata! De ani si ani, langa mine te stiu!Mi-ai dat mereu un suras, o povata, si-n ceasul greu mi-ai fost sprijinul viu!"..."Prietenul" adevarat nu iti zambeste doar, prietenul adevarat plange cu tine si pt tine, asa ca...in oglinda iti vezi prietenul, Spyder! E cel care ti-a fost mereu aproape, chiar daca nu il recunosti! Sprijina-te pe el, e acelasi dintotdeauna, chiar daca zambeste mai rar!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
googoodoll

1642 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 29 August 2009, ora 23:16

Primul semn de depresie. Gaseste calea afara din ea, e acolo, la indemana, trebuie doar sa faci un pas.

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 30 August 2009, ora 01:23

nu te-a mai gadilat nimeni de mult...

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 19:40

De la: Haps, la data 2009-08-30 01:23:12nu te-a mai gadilat nimeni de mult...

Da, cu pana de gasca...kinky, isn't it?

Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2009, ora 21:41

invata sa zambesti iar... si iar...
Zambeste tuturor.
Construieste un album de familie.
Numara stelele. Imita o persoana pe care o iubesti.
Suna-ti prietenii. Spune-i cuiva “Mi-e dor de tine!”
Vorbeste cu Dumnezeu. Redevino… copilul de altadata.
Sari coarda. Uita cuvantul “ranchiuna”. Spune “DA”.
Tine-ti promisiunile. Razi! Cere ajutor. Schimba-ti pieptanatura.
Fugi……. Canta……. Aminteste-ti de o aniversare. Ajuta un om sarac.
Termina un proiect. Gandeste! Iesi pentru a te distra. Ofera-te voluntar.
Rasfata-te intr-o baie cu spuma. Fa cuiva o favoare. Asculta cantecul greierilor.
Viseaza cu ochii deschisi. Inchide televizorul si vorbeste. Fii amabil!
Da-ti voie sa gresesti. Iarta! Multumeste-i lui Dumnezeu pentru soare.
Arata-ti deschis fericirea. Fa un cadou. Accepta un compliment. Priveste atent o floare.
Interzice-ti sa spui “Nu pot!” timp de o zi. Traieste-ti clipa! Continua o traditie
a familiei. Incepe o alta zi. Astazi nu iti face griji! Exerseaza curajul in lucrurile mici.
Ajuta un vecin la greu. Mangaie un copil care sufera. Asculta un prieten.
Priveste fotografiile vechi. Imagineaza-ti valurile marii. Joaca-te cu jucaria ta
preferata. Da-ti voie sa fii simpatic. Saluta-ti primul noul vecin.
Fa pe cineva sa se simta bine-venit. Promite cuiva ca il vei ajuta.
Aminteste-ti ca nu esti singur. Lauda intreit o fapta buna.
Primeste in sufletul tau si in casa ta un catel de pe strada.
Hraneste-l! Vorbeste-i! Pastreaza-l!
Sterge lacrimile de pe un obraz.
Cumpara-ti o ciocolata.
Imparte-o cu un
pofticios. Fii iar
curios. Gaseste
un lucru nou,
ceva frumos,
ceva interesant.
Da-te in leagan.
Citeste o poveste.
Povesteste-o unui
copil. Scrie o poezie.
Daruieste-o “jumatatii” tale.
Stai drept. Sadeste un copac.
Multumeste-le celor de la care ai invatat.
Sadeste si tu un arbore al vietii in inima si sufletul cuiva!
sfaturi... bla-bla... poate, dar's bune si pt mine, so...
ZAMBESTE..."maine = o alta zi"

"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
areku

7604 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Octombrie 2009, ora 22:10

De la: deepsky, la data 2009-10-11 21:41:41

live your life so u have nothing to regret
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2009, ora 22:12

De la: areku, la data 2009-10-11 22:10:28

asta inseamna: ZAMBESTE..."maine = o alta z si o bere"

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2009, ora 22:14

De la: Haps, la data 2009-10-11 22:12:41

asta inseamna: ZAMBESTE..."maine = o alta z si o bere"

"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
Fosta membra 9am.ro

1972 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2009, ora 22:15

nu nu si nu

Fosta membra 9am.ro

7554 mesaje
Postat pe: 27 Octombrie 2010, ora 20:48

mda...de ce???!

| Varianta pentru tiparire a topicului Nu mai zambesc…
Mergi la: