Info
x
Care e cea mai buna decizie?
|
Manea-Vlad-Alexandru 5 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 30 August 2009, ora 09:00
Salutare tuturor!Desi e prima data cand ma implic intr-o discutie pe un forum vreau parerea voastra pentru a ma ajuta sa iau decizia corecta.Am fost impreuna cu o fata timp de aproape 2 ani,timp in care totul a mers ca pe roate(cel putin asa credeam eu),mai putin in ultimele 2 luni.Mentionez ca ea este plecata acum in Grecia si urmeaza sa se intoarca in cursul lunii septembrie.In urma cu aproximativ o luna m-a sunat spunandu-mi ca ar fi mai bine sa ne despartim,motivele fiind dintre cele mai diverse(de la sentimentul de vinovatie pe care il are fiindca mi-a furat copilaria,pana la unele greseli pe care este drept ca eu le-am facut in trecut).Imi este greu sa cred ca sunt pe punctul de a o pierde si nu stiu ce sa fac.Sa incerc sa lupt pentru a o aduce inapoi sau sa ma mut si sa incerc sa uit.Am incercat sa stau de vorba cu ea si sa-i spun ca sunt constient de greselile pe care le-am facut si pe viitor se pot evita situatiile neplacute.Pe de alta parte....ochii care nu se vad se uita,probabil asta e motivul pentru care si-a adus aminte acum de ceea ce a suparat-o in trecut.Astept raspunsurile voastre si poate ma veti ajuta sa iau decizia corecta!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 30 August 2009, ora 09:40
Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|