Info
x
Poti sa nu mai iubesti... fara un motiv?... am nevoie de un sfat...
|
dumixxxx 7 mesaje Membru din: 8/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 00:55
Salut... ma numesc Dany si este prima oara cand postez... pt ca am mare nevoie de un sfat...
Povestea incepe undeva prin Slatina pe 15 nov 2008 cand am cunoscut-o pe Roxy... cu care vorbeam de 4 luni pe mess si care se afla in aceeasi situatie ca mine.. fiecare avand prieten/a insa relatiile nu erau reusite iar noi discutam impreuna despre orice inclusiv despre aceste relatii... Din ziua de 15 nov cand ne-am intalnit prima oara am fost impreuna... iar relatia mergea perfect... cu un mic obstacol... nu reusise sa se desparta inca de fostul prieten cu care era impreuna de 3 ani...eu deja ma despartisem de fosta desi eram in acea relatie de 2 ani... si pt ca in relatia precedenta am trecut printr-o astfel de situatie am acceptat asta... desi trebuia sa ne intalnim la hotel... si sa evitam conversatii la telefon la anumite ore cand se intalna cu el(stiam exact cand se intalneste cu el si cat timp stau impreuna...(cateva minute in care o 'interoga')... tipul este gelos si obsedat dandu-i mereu telefoane pt a vedea ce face si unde se afla).. De obicei ma duceam eu in Slatina... ea neputand pleca atat de usor in Bucuresti deci in majoritatea timpului trebuia sa fim atenti si pt ca ii respectam dorinta evitam sa iesim prin oras prea des pt a nu ne intalni cu el... Insa intr-o zi (22 ianuarie 2009) dupa mai multe discutii in care ii explicam cat de mult o iubesc si faptul ca nu imi place situatia nu am mai avut rabdare si am sunat-o cand era cu el... acesta si-a dat seama ca sunt eu la telefon (banuia ca are un alt iubit) si am vb cu el... reactia lui a fost ok in sensul ca nu a inceput sa tipe sau sa spuna injurii insa a vorbit f urat despre trecutul ei... pe care il cunosteam aproximativ... Pt 2 zile am fost in ceata nestiind ce sa fac... existau mai multe variante... el ma putea minti / ea ma putea minti/ el spunea adevarul/ ea spunea adevarul... iar eu trebuia sa aleg o varianta... iubind-o f mult am inceput sa imi revin si sa cred in ea... mai ales ca si ea a spus ca a ales sa fie cu mine si sa renunte definitiv la el(atat mie cat si lui)... dar dupa 3 zile cand eu am inceput sa revin la aceleasi sentimente ea a devenit rece si ma evita...(vorbeam f mult la telefon doar in aceasta luna atingand recordul de 5000 min vorbite din care aprox 4500 min cu ea)... Incercam sa o sun si vorbeam f putin iar discutiile erau banale... am inceput sa pun intrebari simtind ca s-a schimbat ceva in relatie... iar dupa o saptamana de la incident mi-a spus ca ' simte ca nu ma mai iubeste' bineinteles am intrebat care este motivul... insa nu a putut sa imi spuna... iar la intrebarile mele daca este vina mea sau faptul ca am sunat atunci a determinat asta... a raspuns 'nu'... Acum as vrea sa stiu ce ma sfatuiti sa fac... imi este f dor de ea si nu am mai vorbit de 3 zile... o iubesc si vreau sa fac ceva ca sa schimb toate astea si sa fim iar impreuna... Raporteaza abuz de limbaj |
|
dumixxxx 7 mesaje Membru din: 8/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 01:25
Am uitat sa precizez cateva detalii care ar ajuta in acest caz...
1. Roxy avea multe secrete fata de fostul prieten insa cu mine a fost intotdeauna deschisa (o parte din aceste lucruri le-am descoperit in discutia cu fostul... un mic exemplu fiind faptul ca el nu stia decat un numar de tel.. iar eu toate cele 6 numere)... o cunosteam f bine chiar daca relatia avea doar 2 luni... evoluase f repede totul... 2. Nu se poate spune ca nu m-a iubit sau m-a folosit cu un scop... spun toate astea datorita modului in care vorbea cu mine... cum se derula totul cand eram impreuna... mesajele... convorbirile... toate demonstreaza ca ma iubea cu adevarat... 3. Un argument solid impotriva celor care ar putea spune ca am fost doar o escapada pt ea este faptul ca deja facusem cunostinta cu mama si fratele ei... lucru care nu se intampla in cazul unui amant... nu? 4.Ne intalneam f des... aproximativ saptamanal... de fiecare data simteam cat de dor ii era de mine si cat de mult ma iubeste... Raporteaza abuz de limbaj |