Info
x
Fff important...
|
dumixxxx 7 mesaje Membru din: 8/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 02:40
Am nevoie de ajutorul vostru... mai bine spus de un sfat cat mai bun... deci... scrieti parerea voastra pt subiectul 'Poti sa nu mai iubesti... fara un motiv?... am nevoie de un sfat...'
Multumesc... Raporteaza abuz de limbaj |
|
adnana_yuppy 510 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 09:19
De la: dumixxxx, la data 2009-02-06 02:40:30Am nevoie de ajutorul vostru... mai bine spus de un sfat cat mai bun... deci... scrieti parerea voastra pt subiectul 'Poti sa nu mai iubesti... fara un motiv?... am nevoie de un sfat...' Nu iti trebuie un motiv ca sa nu mai iubesti pe cine. Se poate intampla pur si simplu ca intr-o zi sa te trezesti si sa-ti dai seama ca nu o mai iubesti, si stai si te gandesti de ce, dar nu iti dai seama, pt ca totul vine din interior. Inimii nu-i poti comanda ce sa simta. Asa ca daca simti ca nu o mai iubesti cel mai bine e sa inchei relatia. Raporteaza abuz de limbaj |
|
dumixxxx 7 mesaje Membru din: 8/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 23:35
Nu eu sunt insa cel care a spus asta... eu inca o iubesc... ea se pare ca a devenit f rece cu mine... dupa acea discutie cu fostul... Acum banuiesc ca sunt iarasi impreuna pt ca totusi relatia lor avea deja 3 ani...
Dar nu inteleg de ce ... in majoritatea cazurilor femeile aleg gresit... pt ca asa cum este si cazul ei... l-a ales pe el... genul de prieten care te urmareste... te suna pt a sti unde esti... si doar pt asta... si in plus... i-a spus ca nu vrea sa mearga mai departe in cadrul relatiei... deci dupa un timp ii va da papucii... Astept in continuare raspunsurile tale... Multumesc mult... Raporteaza abuz de limbaj |
|
adnana_yuppy 510 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 10:52
De la: dumixxxx, la data 2009-02-08 23:35:18Nu eu sunt insa cel care a spus asta... eu inca o iubesc... ea se pare ca a devenit f rece cu mine... dupa acea discutie cu fostul... Acum banuiesc ca sunt iarasi impreuna pt ca totusi relatia lor avea deja 3 ani... AAAA deci ea nu te mai iubeste pe tine. Pai motivul pt care nu te mai iubeste sau nu te-a iubit, probabil, este ca ea il iubeste inca pe celalalt. Iar femeile atunci cand iubesc accepta si astefl de relatii, asa cum accepta ea o relatie cu fostul fara obligatii. Eu spun sa o lasi un timp si ai sa vezi ca o sa se intoarca la tine. Raporteaza abuz de limbaj |