back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Poveste de dragoste

bendea_ioana

4 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 11:54

In urma cu 4 luni am muncit in strainatate,acolo am cunoscut un baiat de care ma-m imdragostit neconditionat desi sunt casatorita,am un copil.Sotul meu ma iubeste are o functie buna,dar eu nu mai simt nimic ptr.el.Am continuat relatia si dupa ce am venit acs. cu iubire mea si el are o prietena .sotul meu banuieste ceva dar nu crede ca as fii in stare de asa ceva,nici eu nu credeam dar se pare ca iubirea face ce vrea cu oamenii care iubesc.A aflat ceva si prietena iubitului meu a vazut niste sms trimise de mine.Nu stiu ce sa fac,sunt chiar dezorientata,nu mai am chef de nimic acs sunt distrusa singurele momente in care sunt cu adevarat fericita sunt atunci cand sunt cu EL,fericire pe care nu am simtito nici o data.Daca poate sa imi dea cineva un sfat .......va rog....

Raporteaza abuz de limbaj
ge_andreev

122 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 13:16

nu stiu cum se intampla,dar aud povestea asta din ce in ce mai des "ea pleaca in strainatate si acolo se indragosteste de altul".. o fi aerul de acolo, cine stie?! daca pleci acum in alta tara si lasi si "iubirea" acasa poate gasesti dragostea pe acolo. am intalnit zeci de femei in aceeasi situatie care au uitat ce le leaga de familia lor, au lasat in urma tot ce au construit impreuna si au plecat sa-si urmeze iubirea. culmea e ca cele mai multe s-au intors sau au incercat sa se intoarca de unde au plecat, realizand poate ca a fost o iluzie, ca a fost doar o ratacire de moment sau ca vraja din "afara" s-a destramat.
parerea mea e ca daca inainte sa pleci relatia cu sotul era una buna ar trebui sa incerci sa redescoperi ce va unea si va facea fericiti. si apoi, chiar daca iubirea de acum se comporta foaaarte bine (cum e normal la inceput) e foarte posibil ca gelozia sa va desparta mai tarziu si sa se gandeasca ca.. daca ti-ai lasat sotul ptr el, de ce nu l-ai lasa si pe el ptr altul?

bendea_ioana

4 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:26

da cred ca ai dreptate ms mult dar nu stiu dc.se poate.PROBLEMA E CA SOTUL MEU O PERSOANA RECE SI INCHISA IAR EU SUNT CONTRARIUL

ge_andreev

122 mesaje
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 10:35

probabil de aceea v-ati inteles asa bine de la inceput. poti spune ca sunteti firi contrar opuse sau poti privi situatia altfel: va completati reciproc. imagineaza-ti cum ar fi fost sa fii si tu la fel de rece si inchisa sau el la fel ca tine. de cele mai multe ori e mai bine asa (intr-o relatie pe termen lung).tu vorbesti, el asculta; tu esti agitata, el e calm; ...oricum, sunt nimeni pentru a-ti spune ce sa faci. e viata ta, alegerile sunt ale tale. tu decizi ce vei face in continuare, dar cred ca e bine sa sucesti situatia pe toate partile inainte de a lua o decizie.

bendea_ioana

4 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 19:26

Da,dinou iti dau dreptate,dar nu pot trece peste ce imi dicteaza inima,relatia mea cu sotul sa racit foarte tare.PROBLEMA E CA NU STIU EXACT CE MAI SIMT PENTRU EL?MI SE INTAMPLA ASTA PENTRU PRIMA DATA IN VIATA SI CRED CA NU POT IUBI DOUA PERSOANEIN ACELASI TIMP. EU AM NEVOIE DE MULTA DRAGOSTE SI TANDRETE IAR SOTUL MEU NU MIA OERIT ASTA NICI O DATA NICI O DATA NU AVEA TIMP SUFICIENT PENTRU MINE,VOIA DOAR MENAJ IN CASA,SEX SI CAM ATAT.

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 19:54

De la: paragica, la data 2009-01-24 11:54:59In urma cu 4 luni am muncit in strainatate,acolo am cunoscut un baiat de care ma-m imdragostit neconditionat desi sunt casatorita,am un copil.Sotul meu ma iubeste are o functie buna,dar eu nu mai simt nimic ptr.el.Am continuat relatia si dupa ce am venit acs. cu iubire mea si el are o prietena .sotul meu banuieste ceva dar nu crede ca as fii in stare de asa ceva,nici eu nu credeam dar se pare ca iubirea face ce vrea cu oamenii care iubesc.A aflat ceva si prietena iubitului meu a vazut niste sms trimise de mine.Nu stiu ce sa fac,sunt chiar dezorientata,nu mai am chef de nimic acs sunt distrusa singurele momente in care sunt cu adevarat fericita sunt atunci cand sunt cu EL,fericire pe care nu am simtito nici o data.Daca poate sa imi dea cineva un sfat .......va rog....

Mda clasica telenovela Jose Armando unde esti ?!

Dar hai sa nu judec pripit (ca asa e frumos nu ?!).

Problemele de genul asta se judeca in felul urmator :

1 din perspectiva ta

2 din perspectiva celor implicati (sot, copil, si pretinsul Jose Armando).

3 din perspectiva "celei de a 3-a persoane" (in cazul tau forumul)

Fa o suma aritmetica si vezi daca merita efortul sa alergi dupa Jose Armando. Sau clasica solutie culca-te cu el da vezi sa nu afle sotul si gata.

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
bendea_ioana

4 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 17:31

NU E VORBA DOAR DE SEX.PENTRU MINE CONTEAZA MAI MULT FELUL CUM SE POARTA CU MINE,FAPTUL CA MA SIMNT INTELEASA SI MAI ALES IUBITA.CU ALTE CUVINTE MA SIMNT BAGATA IN SEAMA.

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 12:28

De la: paragica, la data 2009-01-24 11:54:59In urma cu 4 luni am muncit in strainatate,acolo am cunoscut un baiat de care ma-m imdragostit neconditionat desi sunt casatorita,am un copil.Sotul meu ma iubeste are o functie buna,dar eu nu mai simt nimic ptr.el.Am continuat relatia si dupa ce am venit acs. cu iubire mea si el are o prietena .sotul meu banuieste ceva dar nu crede ca as fii in stare de asa ceva,nici eu nu credeam dar se pare ca iubirea face ce vrea cu oamenii care iubesc.A aflat ceva si prietena iubitului meu a vazut niste sms trimise de mine.Nu stiu ce sa fac,sunt chiar dezorientata,nu mai am chef de nimic acs sunt distrusa singurele momente in care sunt cu adevarat fericita sunt atunci cand sunt cu EL,fericire pe care nu am simtito nici o data.Daca poate sa imi dea cineva un sfat .......va rog....

din punct de vedere social, im momentul in care ai dat curs unei relatii extraconjugale, ai intrat in marea categorie a fufelor neintelese... si fac pariu ca ai aplicat principiul gainii!! (sa fug? zice ca-s proasta! sa stau? zice ca-s curba! mai bine ma impiedic!!)

Da dovada de demnitate si divorteaza!! si cu p** in c** si cu sufletul in rai, nu se poate!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 13:13

Parerea mea e ca privesti lucrurile dintr-un punct de vedere gresit.
Si mi se pare exagerat ceva ce ai zis, legat de fericirea aia de care zici ca o simti cand esti cu el. Cum adica n-ai simtit niciodata fericirea aia? Imi pare rau pentru tine, daca ai zis sincer ceea ce ai zis. Pentru ca eu nu concep ca o femeie care da viata unui copil sa nu isi iubeasca propriul copil si sa fie fericita cand acesta se naste. Si legat de punctul tau de vedere gresit, e vorba de faptul ca presupun ca te-ai casatorit cu sotul tau din dragoste, nu pentru bani sau alte motive de genul asta. Deci daca el acum lucreaza mai mult si e mai rece, e pentru ca poate isi doreste ce e mai bun pentru familia voastra. Ar trebui sa cauti ceea ce te-a atras la sotul tau din start, iar daca el s-a schimbat, discuta cu el despre asta. Aici gresesti. Inainte sa pleci din tara, simteai ceva pentru el? Sau era pur si simplu o relatie care mergea din inertie?
Oricum ar fi, intotdeauna solutia e comunicarea. Ceea ce imi lasi impresia ca nu exista in relatia ta cu sotul tau. Si poate de-aia te simti asa de atrasa de cel pe care CREZI ca il iubesti, pentru ca poate cu el vorbesti mai deschis, asa cum poate o faceai la inceput si cu sotul tau.
Ti-am adresat niste intrebari la care daca vrei sa raspunzi, simte-te libera sa o faci, daca nu, raspunde-ti doar tie. Oricum te condamn pentru ceea ce ai zis legat de fericire, avand in vedere ca ai un copil si nu iti voi mai raspunde daca mai ai intrebari.
O zi placuta in continuare ! :)

| Varianta pentru tiparire a topicului poveste de dragoste
Mergi la: