back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sunt foarte paros , ce sa fac?

Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 12:52

daca asa sunt ce sa fac,sa merg la salon..... le tot aud pe fete ca nu vor baieti cu par pe piept sau mai stiu eu unde
inca nu am o prietena , si nu stiu ce sa fac?
aveti voi vreo solutie?

Raporteaza abuz de limbaj
cosmin_2_you

27 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 16:15

esti complexat de chestia asta?eu pana zilele trecute eeram complexat de sprancene,ca sunt marii.ca a lu mircea albulescu asa am fost comparat.....am stat m-am uitat in oglinda,si am realizat ca a inceput sa imi placa ,sa ma simt eu mai bine,sa nu mai fiu compexat....si gata,mi-a trecut

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 22:23

epileaza-te

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
Fosta membra 9am.ro

46 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 16:07

crezi ca e o soluite?

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 21:25

e unica solutie din pacate , pilozitatea in exces este data de anumite dereglari hormonale , daca ai ceva banuti poti sa iti faci epilare permanenta in zonele care te deranjeaza cel mai tare numai vezi ca e scump rau

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 22:59

De la: radutzu, la data 2009-01-18 16:07:34crezi ca e o soluite?

nu te epila!! vorbesc serios.. doare al naibii de rau. Senzatia e comparabila cu senzatia pe care ai avea-o daca ai fi jupuit de viu.
Exista si gagici carora le plac parosii

bafta in cautari..

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 23:56

De la: lawyer, la data 2009-01-18 22:59:45
De la: radutzu, la data 2009-01-18 16:07:34crezi ca e o soluite?

nu te epila!! vorbesc serios.. doare al naibii de rau. Senzatia e comparabila cu senzatia pe care ai avea-o daca ai fi jupuit de viu.
Exista si gagici carora le plac parosii

bafta in cautari..

DEPINDE cat de paros :))
sa nu ai par si pe spate,
pt mine spatele e grrrrrr......uuuuh.........aiiaiaia....... 8->

so......

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 09:05

stati asa , ca nu sunt maimuta. nici chiar asa. problema este abdomenul , mai jos si picioarele.

Fosta membra 9am.ro

79 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 10:17

Te razi.....simplu.
Scurtezi parul cu foarfeca...
Odata la cca 10 zile e ok,depinde cat de repede iti creste pilozitatea....

diaboliq_2003

4 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 11:05

cumparatzi o masina de tuns si rezolvi problema... sau dak nu epileaza`te cu ceara...

0hp

3 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 11:15

eu unul sunt foarte paros si ma simt foarte bine asa... pana acum fetele cu care am stat nu s-au plans ca am prea mult par.. e adevarat la inceput au ramas putin surprinse pentru ca nu au mai vazut un om la fel de paros, dar le-a trecut repede. daca iti faci griji numai din cauza fetelor ca nu le place eu zic sa nu te epilezi...

gbispas

688 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 11:24

Bai,citesc pe aici unele comentarii si ma apuca rasul.Dar nu rad asa,pe sub mustata,red din toti rarunchii.:))))Pai spuneti si voi,auzi,pilozitatea excesiva,duce la dereglari hormonale:)))))))))Bai,de unde o fi iesit omul grotei,de-a scris o aberatie asa de mare?:))))Apoi,Maestre si eu am pilozitate si pe piept si pe spate,daca o sa-ti spun cate femei au trecut pe la mine prin pat,sigur or sa spuna multi ca e imposibil sau ca ma sparg in figuri si chiar nu imi place sa fac asta,dar nu am intalnit inca una sa spuna ca e o problema pilozitatea.Pana la urma,e normal ca barbatul sa aibe par,ca doar nu e fetitza.Rau ar fi pt o femeie sa aibe pilozitati gen mustata sau d-astea,dar un barbat.........?Nu neg ca ar fi vreo 3 femei carora sa nu le placa,dar generalizand,din experieta-ti spun ca nu trebuie sa-ti faci absolut nici o problema.O nenorocire ar fi sa nu-ti functioneze alte parti anatomice,dar pilozitatea,o sa ai surpriza sa vezi ca trece neobservata,in cel mai rau caz.Cred ca la tine e o problema psihica si d-aia-ti faci probleme,dar ele de fapt nu exista,fii linistit.Nici n-ar trebui sa te gandesti la parul de pe piept.....sau de aiurea.Sigur cel de sub brat,trebuie indepartat sau parul pubian scurtat mult,igiena este absolut obligatorie,dar de restul.......fii serios.A,sa-ti mai spun ca am intalnit multe femei care tocmai asta apreciau,pilozitatea,spunand ca e un factor excitant?
Si inca ceva,probabil se vor arata multi destepti pe aici,dar aia vorbesc din auzite, si de preferat ar fi sa taca.Ar fi mai inteligent.Insa multi au mai sarit si gardul,asa ca........SUCCES!

EU
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 11:29

Scuze,era vorba,desigur,despre faptul ca pilozitatea ar fi cauzata de unele dereglari hormaonale:)))))
Apropos,un organ sexual masculin,mai lung,de ce dereglari este dat?:)))))):)))))

EU
misalemarius

1 mesaj
Oras: Brasov

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 12:17

poti sa te epilezi cu crema. nu daore si in 5 min esti ca nou

avi

26 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 12:19

Sincer, apreciez raspunsul lui "gbispas".Respectele mele. Parerea mea este ca pilozitatea este tipic barbateasca. Chiar nu vad de ce ti-ai face prebleme pe acest plan.
Dar ceva iti sugerez sigur sa nu faci: sa nu te razi cu aparatul sau cu orice altceva. Atunci chiar ca o sa arati ca o maimuta.
In rest, spor la femei. And a lot of rubbers.

fullspy

42 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 12:56

Stai linistit, esti barbat!Daca totusi nu esti multumit de tine apeleaza la o masina de tuns!Mult succes

horia-g

12 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 14:32

Ca tot venii vorba de factorul psihologic.
Multi cred tot ce vad la televizor, il vad pe Brad Pitt si Johnny Depp la bustul gol cu un pic de puff pe la buric si atat si acestia 2 fiind simboluri ale sexului masculin votati cei mai sexi oameni, cred ca asa e normal.

PS:NU e dereglare hormonala oameni buni, e doar codul gnetic al tatalui sau bunicului transmis din generatie in generatie

MarinAlexandru

9 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 14:49

Si eu am aceeasi "problema"..sfatul meu: daca ai pe spate ia-l cu ceara, pentru piept exista masini de tuns speciale (nu te sfatuiesc cu ceara, am incercat eu :D) si pe picioare n-ai treaba... ;)

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 16:36

hai ma ca nu e asa de rau...
iti faci o programare la un coafor si se rezolva in 10 minute.si nici nu doare, pt ca fetele de acolo au mana lustruita ;)
si daca nu, crema aia de care zicea cineva mai sus..

dar nu'i asa de rau sa ai ceva par pe tine... asta te face barbat!!!

ice_cream

46 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 18:17

Eu cred ca barbatii care se epileaza,merg la solar(unii din ei),sau se penseaza pur si simplu isi pierd masculinitatea.(si mai arata si a gay)

So..nu-ti mai face atatea probleme din cauza asta,cine te place cu adevarat,te place asa cum esti!

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 22:32

gbispas, multumesc pt sfaturi. o sa tin cont de ele. nu e o problema psihica sau ca m-ar deranja extraordinar de mult faptul ca sunt asa cum sunt (de igiena nici nu se pune problema) ,dar auzisem si eu niscaiva zvonuri si vroiam cateva pareri.
iti multumesc mult.

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 00:15

gbispas dragutu , pune mana pe manualul de medicina interna si opreste-te la capitolul endocrinologie , intradevar pilozitatea difera de la barbat la femeie , dar atunci cand ea este prezenta pe anumite zone care in mod traditional sunt "chele" se cheama ca e o problema , da poate stii tu ceva mai bine , esti autor ?

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 00:31

ucideti-va toti,si sa muriti in chinuri,,,si u cu paru...spanzura-te cu el

cismarualin

151 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 05:57

incearca cu pisat de fata mare.dispare ca prin minune daca nu gasesti toarna un litru de benzina pe tine si da-ti foc!iti garantez eu ca nu vei mai avea probleme

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:24

hey...da nu-i nimic grav sau respingator in asta.pana la urma ne tragem din maimute,nu? ...Serios vb,p mine una,nu ma deranjeaza parul de pe corpul unui barbat.E chiar straniu sa fie la fel de epilat ca si mine,asa k nu prea are sens sa te stresezi cu chestia asta.Totul depinde de tipa cu kre esti,dk e mai sclifosita,atunci poti face un mic efort sa te iei,da nu te chinui cu ceara.Tu simte-te bine asa cum esti,suynt alte lucruri kre conteaza

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:59

De la: feeling, la data 2009-01-24 18:24:08hey...da nu-i nimic grav sau respingator in asta.pana la urma ne tragem din maimute,nu? ...Serios vb,p mine una,nu ma deranjeaza parul de pe corpul unui barbat.E chiar straniu sa fie la fel de epilat ca si mine,asa k nu prea are sens sa te stresezi cu chestia asta.Totul depinde de tipa cu kre esti,dk e mai sclifosita,atunci poti face un mic efort sa te iei,da nu te chinui cu ceara.Tu simte-te bine asa cum esti,suynt alte lucruri kre conteaza

ne tragem din maimute, dar nu ne-o tragem cu ele!!!

@radutzu: daca ai pe spate si pe fund... via primul salon de cosmetica sau in baie cu crema de epilat si cineva care sa te ajute.... daca nu ai pe spate si pe fund... poti trai cu asta

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:00

De la: radutzu, la data 2009-01-17 12:52:16daca asa sunt ce sa fac,sa merg la salon..... le tot aud pe fete ca nu vor baieti cu par pe piept sau mai stiu eu unde
aveti voi vreo solutie?

de ce ai postat in forumul "femei"???? vrei sa spui ceva prin asta???

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:17

da perul unde-i...pai la banii astia vrei si geografie

david...romantic incurabil
Fosta membra 9am.ro

46 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 18:57

De la: ayleen, la data 2009-01-24 19:00:22
De la: radutzu, la data 2009-01-17 12:52:16daca asa sunt ce sa fac,sa merg la salon..... le tot aud pe fete ca nu vor baieti cu par pe piept sau mai stiu eu unde
aveti voi vreo solutie?

de ce ai postat in forumul "femei"???? vrei sa spui ceva prin asta??? [/quot

eatmyrockets

16 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 19:14

De la: ayleen, la data 2009-01-24 19:00:22

de ce ai postat in forumul "femei"???? vrei sa spui ceva prin asta???

hai mai ayleen, ce esti rea cu baiatul? el a vrut sa stie parerea voastra, a femeilor, ca majoritatea barbatilor care deschid topicuri in categoria asta exceptie facand dasca777 (sau ceva de genu) si cei de teapa lui, care ori sunt copii, ori sunt prea....

Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului sunt foarte paros , ce sa fac?
Mergi la: