back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sunt foarte paros , ce sa fac?

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 20:01

lalalalalallala...figaro.figaro...llalala...a......l;alallallallalal.,..laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...figaro figaro figaroooooooo

Raporteaza abuz de limbaj
gixu

7 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 08:32

stai calm la multe fete le plac barbatii cu par pe piept ...acu depinde nici sa-l prinzi in coada:)))

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 15:04

Ciao,

Despre epilarea definitiva sunt multe de spus…
- in primul rand ca “definitiv” inseamna distrugerea in 5-6 sedinte la femei si 7-8 sedinte la barbati a ca. 90-95% din totalul parului pe care-l are o persoana in toata viata.
- Dupa 3-4 ani apar CATEVA fire de par (diferenta pana la 100%) ce se pot distruge printr-o singura sedinta locala cu un pret modic.
- durerea este aproape inexistenta!!!!!!!! Iar pt persoanele mai sensibile se poate aplica o anestezie locala cu Emla...
- ca este o diferenta clara intre epilarea cu laser sau epilarea cu IPL, laserul fiind mult mai eficient (ca numar de sedinte si fire distruse) datorita luminii care se propaga egal, perpendicular, distrugand in mod uniform printr-o mini-explozie toate radacinile firelor crescute in momentul epilarii.
- Ca in functie de culoarea pielii si culoarea radacinii parului trebuie ales aparatul corespunzator: ex. Piele deschisa-medie/radacina parului inchisa – laser Diode, piele inchisa/radacina inchisa laser Diode sau laser nd-yag, par deschis la culoare - nd-yag, etc.
- In tarile occidentale o persoana (fie femeie sau barbat) din 2 a apelat la epilare definitiva…
- dupa un simplu calcul veti observa ca pretul este oricum mult mai mic per total decat la epilarea traditionala, iar timpul economisit fff pretios.
- Aspectul pielii este imbunatatit intrucat dupa distrugerea radacinii, porii se inchid perfect.

Sfatuiesc toate persoanele interesate (Salonul Marazul Estet – zona Timpuri Noi - este specializat in epilare definitiva cu laser Diode Milesman de ultima generatie; tel. 0771947734 sau 0771638103), sa incerce macar pe o suprafata mica epilarea definitiva si sa decida apoi in functie de rezultate… numai cine incearca poate avea o imagine corecta si obiectiva asupra acestei metode de epilare!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 15:08

Ce aparat ai incercat? Banuiesc ca te refereai la epilarea cu ceara!!!!
Epilarea definitiva cu laser de ultima generatie care aduce temperatura corpului pana la 0,5 grade, este aproape fara durere!

SLY

202 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 16:50

De la: Xtramarazul, la data 2009-04-24 15:08:27Ce aparat ai incercat? Banuiesc ca te refereai la epilarea cu ceara!!!!
Epilarea definitiva cu laser de ultima generatie care aduce temperatura corpului pana la 0,5 grade, este aproape fara durere!

incearco si pe asta dar vezi ca ti trebuie bani ,,,,,

No_Name0

76 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 20:46

De la: radutzu, la data 2009-01-17 12:52:16daca asa sunt ce sa fac,sa merg la salon..... le tot aud pe fete ca nu vor baieti cu par pe piept sau mai stiu eu unde
inca nu am o prietena , si nu stiu ce sa fac?
aveti voi vreo solutie?

Sunt si femei carora le place parul, nu trebuie sa scapi de par, scapa de femeile carora nu le place parul(sunt pe invers).

P.S foloseste sampon antimatreata ca sa nu apara si matreata ca atunci e problema.Glumesc.

negru_mircea

33 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 01:48

De la: radutzu, la data 2009-01-17 12:52:16daca asa sunt ce sa fac,sa merg la salon..... le tot aud pe fete ca nu vor baieti cu par pe piept sau mai stiu eu unde
aveti voi vreo solutie?

merge cu spray dat peste bricheta aprinsa, in directia parului. poti incerca si cu acetona + bricheta

UnRoman

27 mesaje

Postat pe: 22 Mai 2009, ora 12:59

De la: yuppy000217, la data 2009-05-08 01:48:12
aveti voi vreo solutie?

merge cu spray dat peste bricheta aprinsa, in directia parului. poti incerca si cu acetona + bricheta

Aoleoooo OMG!!! Deci...uau...te rog...no comment...nu am cuvinte...esti...uau.

Dianis__

1 mesaj
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 22:02

daca simti ca e inconvenient , intr-un fel e si normal sa fie , epileaza-te cu ce poti/ vrei. E clar c an-o s adispara de la sine

vlad_july

14 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 09:14

Cea mai tare faza e ca tu spui ca esti paros si ti-e frica sa te epilezi, ceri sfaturi, si ai o poza in care arati impecabil la avatar, niciun fir de par pe tine, si in descriere spui "se vede in poza"

XavY

3163 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 09:22

Ma men...da-ti foc!

Can`t get enought of you...
roxanaioana

3 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 09:59

asta e un complex nu te lasa condus de el la multe femei le plac barbati cu par pe piept iar in momentul cand vei avea o iubita intreabo daca ii place si daca nu sunt multe soluti

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 14:37

De la: roxanaioana, la data 2009-07-05 09:59:00asta e un complex nu te lasa condus de el la multe femei le plac barbati cu par pe piept iar in momentul cand vei avea o iubita intreabo daca ii place si daca nu sunt multe soluti

eu am pus o intrebare , asta nu inseamna ca sunt si complexat de treaba asta , oricum am deja o iubita, am abordat subiectul...si totul e ok.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 08:00

De la: radutzu, la data 2009-07-05 14:37:31
De la: roxanaioana, la data 2009-07-05 09:59:00asta e un complex nu te lasa condus de el la multe femei le plac barbati cu par pe piept iar in momentul cand vei avea o iubita intreabo daca ii place si daca nu sunt multe soluti

eu am pus o intrebare , asta nu inseamna ca sunt si complexat de treaba asta , oricum am deja o iubita, am abordat subiectul...si totul e ok.

poate are si ea par cat al tau si va faceti seara codite in loc de sex:P

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 16:44

De la: dasca777, la data 2009-07-06 08:00:16
De la: radutzu, la data 2009-07-05 14:37:31

poate are si ea par cat al tau si va faceti seara codite in loc de sex:P

ha, ha, ha ....ma asteptam la comentariul tau.

DumitruDan

50 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 09:57

Daca doriti sa scapati de parul nedorit, va recomand gama Hair No More, crema, gel si spray.

O viata sexuala perfecta incepand de azi!
gbispas

688 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 15:32

EU
missanky

1 mesaj
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:20

nebunule ce bine te simti in pielea ta

9am118643

35 mesaje
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 11:30

In primul rand ai nevoie sa-ti schimbi mentalitatea.

trip_ciprian

4 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 09:44

Doua lucruri:
1.Ti-ar placea sa ai langa tine o femeie careia ii plac doar baieteii fara fir de par pe corp?

2.Nu cred ca vreo fata/femeie te verifica pe sub haine inainte sa iasa cu tine in oras; iar in momentul in care ai dus-o la tine in pat, nu mai conteaza nici daca ti-ai tuns parul de pe piept cu chipul lui Che Guevara, oricum e a ta deja (fata).

Si cum spunea cineva mai sus... in primul rand trebuie sa scapi de complexul asta. Gandeste-te asa: daca vrei sa ramai fara par, pur si simplu te epilezi, dar daca un "baietel" la 20-25 de ani cu pilea fina vrea 2-3 fire de par ca sa arate si el ca un barbat, ce poate face?...

areku

7604 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 09:49

hm...nu tre sa faci nimik...asta e ..esti paros..cine te vrea te vrea asa...nu i o rusine sa ai par...;)...daca te epilezi nu o sa faci decat sa l indesesti...alta belea..sa stai ca femeile..sa te epilezi saptamanal...treaba ta...era o vb...ceea ce faci cu mana ta se cheama lucru manual...;)

live your life so u have nothing to regret
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 09:52

de cand a deschis topicul asta, cred ca a si incaruntit parul pe autor

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
9am118643

35 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 10:49

Iti spunea cineva mai sus sa nu faci nimic, ei bine asta e cel mai mare rau pe care il poti face, pentru ca, unul din efectele negative alte sentimentul de inferioritate este deformarea caracterului daca efectul de compensare nu isi intra in rol si daca accepti sau nu, problema ta este complexul de inferioritate, chiar daca esti sau nu constient de asta.Cand am spus ca trebuie sa-ti schimb mentalitatea la asta m-am referit, pentru ca problema ta este de fapt mentala, precum in cazul meu de asemeni, ca sa intelegi am sa exemplific putin. Sentimentul de inferioritate este intodeauna insotit de mecanismul(efectul/dorinta de a schimba) compensarii. Sentimentul de inferioritate apare ca urmare dezaprobarii sociale, avand cauze precum: slabiciune fizica, infatisare neplacuta(aici intri tu), inadaptare sociala, defect psihic, evenimente cu carcter frustrant sau de vinovatie, etc, asta in termeni largi. Cand m-am referit la mine, ca sa intelegi ca de fapt esti afectat de asta, in cazul meu, complexul de inferioritate este slabicinuea fizica, asta fiind reala doar in mintea mea, nu si in realitate. Prcatic cultuism, pt ca ma consider slab(desi cei din jurul meu considera contrariul) din punct de vedere fizic si am nevoie sa compensez asta, rezultatul: culturismul, pt a compensa complexul de inferioritate. In cazul tau: infatisarea neplacuta, careia ai ajuns sa-i dai importanta nu din proprie initativa ci datorita influentei sociale, prieteni, colegi, alte persoane, etc in idea ca esti diferit, nu corespunzi 'standardelor' impuse de societate, de ex: imaginile perfecte impuse si sustinute de media care deformeaza perceptia despre imagine si impune noi 'standarde' si desigur, cei care arata diferit nu se vor simti in regula(exemplul tau, al meu). Idea de final: mecanismul compensarii trebuie sa-ti intre in rol(desi compensarea poate fi de mai multe feluri si in functie de asta rezultatul), ca te epilezi sau ca iti schimbi mentalitatea ceea ce iti recomand. Cu asta am incheiat, bafta.

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 10:51

Mai Ardeiu ...nu era mai simplu sa-l trimiti la epilat ? Zic si eu .. asa

2 > 1
9am118643

35 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 11:00

de la Oksana

Ar fi fost mai simplu dar nu si eficient pe termen lung. Trebuie sa descopere sursa problemei si o trateze, nu sa se concentreze doar pe efect si sa piarda din vedere problema reala.

buburuzu

21 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 11:52

salut! am citit si profilul inainte de a ma da cu parerea! 30 ani???
oky doky...cred ca traim in secolul 21 baieti si un minim de ingrijire trebuie sa existe. Daca nu iti place TIE in primul rand de lungimea parului, primul lucru care trebuie sa faci, sa gasesti momentul potrivit, sa ai rabdarea necesara de a cauta pe net informatii despre ce poti, ce este de facut si ce nu legat de aceasta "problema". Dar totusi, cati ani ai??

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 12:31

De la: andreiu, la data 2009-07-18 11:00:06de la Oksana

Ar fi fost mai simplu dar nu si eficient pe termen lung. Trebuie sa descopere sursa problemei si o trateze, nu sa se concentreze doar pe efect si sa piarda din vedere problema reala.

Vezi ca se poate si in stilul :scurt ,clar ,concis :)

2 > 1
9am118643

35 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 13:23

De la: Oksana, la data 2009-07-18 12:31:42
De la: andreiu, la data 2009-07-18 11:00:06de la Oksana

Vezi ca se poate si in stilul :scurt ,clar ,concis :)

Daca i-as fi raspuns doar in stilul scurt, clar si concis din ultimul post, fara detaliile din postul detaliat(si ala foarte simplificat) nu ar fi inteles nimic pt ca nu ar fi stiut la ce ma refer. Oricum, imporatnt este sa-i raspundem lui pt a-l ajuta, pt ca asta este de fapt motivul pt care baiatul a deschis subiectul.

eugen_hk

34 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 20:06

Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 21:23

El ne anuntase mai sus ca are prietena, probabil inca o mai are de pe 5 iulie pana acum :P (hai ca s-o fi culcat deja cu ea pana acum si nu cred ca a fugit fata!Foarte nasol daca a fugit :P).
Dar mai au si altii problemele astea. Sunt pareri impartite, dar sigur sunt femei carora le plac barbatii fara par, unele ii considera "mai barbati" pe cei cu par! Important este sa iti gasesti prsoana care sa te placa.
Cand e vorba de igiena barbatilor nu mai comentez pt ca a facut-o foarte plastic imso si nu numai.
Carui barbat i-ar place sa vada o femeie neepilata? Dar sa recunoastem ca mai sunt si barbati care apreciaza o femeie...ceva mai "imbracata". Asa cum si femei carora le place sa se culce cu "maimute"... ca glumea ceva mai sus cineva. Super gluma!
Sigur sunt de toate pentru toti! Nu disperati!

Sunt geniala si modesta! Combinatia perfecta!
Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului sunt foarte paros , ce sa fac?
Mergi la: