Info
x
Meditam impreuna pentru tara noastra!!
|
9am_3658 1 mesaj Membru din: 14/03/2014 |
Postat pe: 14 Martie 2014, ora 10:57
Buna ziua ma numesc Burnete Stefan si asi dorii sa va solicit ajutorul. Am creat un grup pe facebock pentru a ne strange cat mai multii oameni sa meditam impreuna pentru a ilumina tara si problemele sale de genul Rosia Montana , gazele de sist si alte probleme ...... am de gand sa strang cat mai multe persoane deoarece impreuna suntem mai puternici , iar daca meditam toti impreuna la acelasi ora in acelasi timp pentru acelasi scop se va acumula o forta formidabila impotriva celor care ne intuneca gandurile si mentalitatea . Iar pentru cei care au simboluri reiki este foate bine deoarece primesc mai multa energie . va multumesc si va astept !! VA ROG SA RASPANDITI MESAJUL MEU. DOMNUL SA VA AIBA IN PAZA!
Grupul se numeste "meditam impreuna" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Martie 2014, ora 19:50
De la: 9am_3658, la data 2014-03-14 10:57:13Buna ziua ma numesc Burnete Stefan si asi dorii sa va solicit ajutorul. Am creat un grup pe facebock pentru a ne strange cat mai multii oameni sa meditam impreuna pentru a ilumina tara si problemele sale de genul Rosia Montana , gazele de sist si alte probleme ...... am de gand sa strang cat mai multe persoane deoarece impreuna suntem mai puternici , iar daca meditam toti impreuna la acelasi ora in acelasi timp pentru acelasi scop se va acumula o forta formidabila impotriva celor care ne intuneca gandurile si mentalitatea . Iar pentru cei care au simboluri reiki este foate bine deoarece primesc mai multa energie . va multumesc si va astept !! VA ROG SA RASPANDITI MESAJUL MEU. DOMNUL SA VA AIBA IN PAZA! Faceti si o spirala? Meditatia se face cu hainele pe voi sau fara? Da-ne mai multe amanunte...vin si femei la meditatia asta? Ce varste au ele, ca daca mediteaza doar cele de varsta a treia, eu nu ma bag!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Martie 2014, ora 20:14
De la: 9am_3658, la data 2014-03-14 10:57:13Buna ziua ma numesc Burnete Stefan si asi dorii sa va solicit ajutorul. Am creat un grup pe facebock pentru a ne strange cat mai multii oameni sa meditam impreuna pentru a ilumina tara si problemele sale de genul Rosia Montana , gazele de sist si alte probleme ...... am de gand sa strang cat mai multe persoane deoarece impreuna suntem mai puternici , iar daca meditam toti impreuna la acelasi ora in acelasi timp pentru acelasi scop se va acumula o forta formidabila impotriva celor care ne intuneca gandurile si mentalitatea . Iar pentru cei care au simboluri reiki este foate bine deoarece primesc mai multa energie . va multumesc si va astept !! VA ROG SA RASPANDITI MESAJUL MEU. DOMNUL SA VA AIBA IN PAZA! Nea Burnete , ilumineaza-ne bre cu o poza , sa stim si noi cine este guru cand meditam la integrarea-n Rosia Montana !
Raporteaza abuz de limbaj |

Ce varste au ele, ca daca mediteaza doar cele de varsta a treia, eu nu ma bag!