back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Presa e credibilà sau nu ?

Constapo

4 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 August 2012, ora 07:20

E un topic adresat n special celor din pres, (de ce spun asta?) pentru c numai mass-media romneasc poate schimba ceva n imaginea Romniei peste hotare, care este una foarte urt.Unii poate se ntreba de ce aduc acuze ziariștilor și reporterilor n deteriorarea imaginii țrii n ochii strinilor?
RSPUNS: Sunt 23 de ani de minciuni, tvlire n minciuni și distorsionare a adevrului de ctre Jurnaliști Subiectivi și netransparenți n publicațiile sau reportajele ce le fac pentru scopul unor partide sau persoanelor cu implicații politice (poate nțeleg c e mai important banu dect realitatea dar motivul nu-l disculp) și de aici ncepe un adevrat DOMINO al dezinformrii ce duce la un haos politic și la o populație mai puțin lucid n a lua decizi de vot ce ar putea hotr destinul și imaginea Romniei n bine

Raporteaza abuz de limbaj
Yorick

1014 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 August 2012, ora 17:07

"Presa e credibila sau nu?"
Raspunsul meu : depinde!

Cred ca exista suficiente exagerari, distorsiuni, minciuni etc. venite din toate partile , pe orice subiect.
Dar, as recomanda ca un soi de antidot, un soi de vaccin impotriva efectelor acestora, urmatorul lucru: cititi (sau urmariti) intotdeauna si opiniile contrare celor pe care le detii.
Nu e o reteta infailibila, insa as spune ca macar iti imbunatatesti sansele de a obtine un dram de adevar din noianul de informatii care circula.

Latinii aveau o vorba: "audiatur et altera pars". Sa fiu al naibii daca n-au dreptate. Pentru mine e un principiu aproape sacru, desi nu cred in notiunea de "sacru".

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 August 2012, ora 19:31

De la: Yorick, la data 2012-08-21 17:07:05"Presa e credibila sau nu?"
Raspunsul meu : depinde!

Cred ca exista suficiente exagerari, distorsiuni, minciuni etc. venite din toate partile , pe orice subiect.
Dar, as recomanda ca un soi de antidot, un soi de vaccin impotriva efectelor acestora, urmatorul lucru: cititi (sau urmariti) intotdeauna si opiniile contrare celor pe care le detii.
Nu e o reteta infailibila, insa as spune ca macar iti imbunatatesti sansele de a obtine un dram de adevar din noianul de informatii care circula.

Latinii aveau o vorba: "audiatur et altera pars". Sa fiu al naibii daca n-au dreptate. Pentru mine e un principiu aproape sacru, desi nu cred in notiunea de "sacru".

si tu ai aplicat dictonul asta ? staaaai, pardon : de ascultat, ai ascultat, recunosc dar, ai si Luat in considerare ceva din ce spunea si acel altul/ altii , inafara de a-ti si construi in minte argumentele prin care sa-l aduci la CE CREZI TU deja ?
buun, o sa-mi spui ca tu nu ai pareri preconcepute si eu, ca cealalta parte , am sa-ti spun ca ba da, ai si inca foarte multe ! ai sa-mi spui ca acele convingeri la care ai ajuns ,sunt rezultatul a zeci de carti citite si nu contest....problema e ca,si rar mi se-ntimpla sa-i dau dreptate lui Bas', dar acum il citez : " numai boul e consecvent "....cu alte cuvinte , NIMIC nu-i batut in cuie, totul este viu si in miscare si ce azi ni se pare a fi imposibil, miine functioneaza !
deci, ca o mica concluzie : teoria ca teoria, Practica ne omoara ...la fel si hotarirea CCR de azi !

| Varianta pentru tiparire a topicului PRESA E CREDIBILÃ SAU NU ?
Mergi la: