Info
x
Cum sa castigi bani repede si usor!!!
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2012, ora 15:03
Succesuri!
..nu socheaza pe nimeni ca nu suntem toti bogati, desi circula textul asta de ani de zile? Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2012, ora 15:14
mestere...nu stiu cat de,,legal'' este acest demers al lu' talica...da'; sigur nu este unul moral...in caz ca cineva vrea sa ,,fuga'' cu banii cum dovedesti ca respectivu' a beneficiat de ,,beneficii'' si-acum fuge de raspundere...
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2012, ora 15:21
io am o propunere pt.stimularea acestui...sa-i spunem ,,joc''....
sa trimitem tuturor celor care detin averi mai mari de 10 milioane de dolari cat si celor de la f.m.i. , banca mondiala, banca europeana pt.reconstructie si dezvoltare, fostilor si actualilor guvernanti din romania cat si de aiurea ...cate o scrisoare...in format electronic [ costa mai putin] , in care sa le explicam cum pot sa se-mbogateasca si sa-i convingem sa ne trimita tuturor celor de pe lista [bineinteles ca ne trecem noi si toata familia] cate o mie de euro...sa vedem ce-o sa iasa...poate asa ne vom imbogati...
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2012, ora 15:27
De la: XYW, la data 2012-08-12 15:21:26io am o propunere pt.stimularea acestui...sa-i spunem ,,joc''.... Chiar!! e o idee si pentru iesirea din criza, ministrului finantelor nu i-a zis nimeni de metoda asta? Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Fosta membra 9am.ro 4095 mesaje Membru din: 24/10/2011 |
Postat pe: 17 Octombrie 2012, ora 22:06
De la: _Ingrid, la data 2012-08-12 15:03:32Succesuri!unde-i textul???? nu e textul.....
Raporteaza abuz de limbaj |