back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mafia prorusa burgheza-tigano-maidaneza-comunista-securista p.s.d. si p.n.l.

Apex

370 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 August 2011, ora 15:21

Lupta pentru voturi a �nceput.

Liga Studen�ilor Rom�ni din Str�in�tate. Diaspora a �nceput s� fie dublat�, prin inpostur� �i de Dan Voiculescu.

Hiena comunist� �i cei care a b�gat buc��i mari din Rom�nia �n buzunarul lor, culmea neru�in�rii, culmea tupeului, culmea nesim�irii, au finan�at �nfiin�area L.S.R.S., Liga Studen�ilor Rom�ni din Str�in�tate.

www.lsrs.ro/

Securistul, c�ci acesta nu a fost numai turn�tor, ci ofi�er cu acte la divizia special�, Dan Voiculescu, duce o activitate subversiv�. (O intreprindere de genul celei pe care a condus-o Dan Voiculescu p�n� �n 1990, nu era dat� pe m�na unui oarecare turn�tor)

Funda�ia Dan Voiculescu, se laud� c� sponsorizeaz� LSRS. Pe YouTube gasi�i �i mesajele de sus�inere transmise de Dan Voiculescu

www.youtube.com/watch?v=R-05KMbGJbg

In videoclip, evident, pute�i vedea tradi�ionala cravat� comunist�, str�gerile de m�na tov�r�e�ti de subordonare �i acel gen de discurs propagandistic tipic burghez � mafiot - comunist. Crima organizat� din Rom�nia �i �ntinde tentaculele �i printre studen�ii diasporei. Este un atentat la cei care au suferit de persecu�iile comuniste, a celor care au fost fura�i �i muncesc sau studiaz� �n str�inatate.

Din bunurile Rom�niei furate se fac acum sponsoriz�ri de c�tre cei care fac parte din crima organizat� a Rom�niei, pentru a ob�ine voturi �i pentru a fi �nlocui�i la conducerea Rom�niei �i-a institu�iilor statului. Aceast� ac�iune se face prin tineretul subven�ionat, tineret, fie copii lor, fie cei care sunt ajuta�i �i care vor deveni obedien�i lor. Caracati�a P.S.D. � P.N.L. care cuprinde cea mai mare parte din crima organizat� din Rom�nia �i unii indivizi din P.D.L., partide comuniste �i partide ale burgheziei-comunisto-mafiote, a ho�ilor din Rom�nia, �ncearc� s� acapareze diaspora. De Re�elele de Socializare deaja se ocupa doi indivizi, Gelu Vlasin (Re�eaua Literar�) �i Stancu Niculae, Iasi, (Esen�e), care duc o politic� de sus�inere burghezo-comunist� �i pentru a proteja pe cei care au devalizat Rom�nia (�ntr-un articol pe viitor vom ar�ta metodologia, strategia �i tactica manipul�rii prin care se pune bocancul pe capul intelectualit��ii Rom�ne)

HotNews.ro public� un articol �n care se atac� na�ionalismul, ac�iune care �n fapt este doar o deturnare de la adev�ratele scopuri ale mafiei din Rom�nia, �i anume, aceea de a acapara prin oamenii lor, �n viitor, clasa politic� din Rom�nia �i institu�iile statului, care sunt �i acum tot ale lor, prin cei care acum sunt la v�rsta a doua �i a treia. Scopul pe termen scurt, ob�inerea de voturi pentru partidele care s� l-e poata men�ine privilegiile �i bunurile furate.

www.hotnews.ro/stiri-esential-9772608-video-grup-studenti-romani...=

Transmite�i mai departe

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 August 2011, ora 15:27

te-au reactivat, mai robotule ?

Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 13 August 2011, ora 15:49

??? ce vrea sa zica ???

universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 13 August 2011, ora 18:52

De la: chillywilly, la data 2011-08-13 15:49:33??? ce vrea sa zica ???

Incearca sa traduci cu Goagal daca nu te ajuta intelectul, pacaliciule, sau net-ul este doar pentru copiat maxime latinesti? Vai de creierul tau de pinguin prost!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 August 2011, ora 20:18

Tie iti trebuie traducere,vrea sa zica ca au aparut pinguini din siberia cu tancuri T90,care se dau "docti"pe forum,dar care nu stiu sa'si scrie numele........si pe deasupra mai sunt si POPONARI,ai inteles ,POPO ?

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 13 August 2011, ora 20:39

De la: Silver9AM, la data 2011-08-13 20:18:00

Tie iti trebuie traducere,vrea sa zica ca au aparut pinguini din siberia cu tancuri T90,care se dau "docti"pe forum,dar care nu stiu sa'si scrie numele........si pe deasupra mai sunt si POPONARI,ai inteles ,POPO ?

Ti-am pus poza cu fratetu' cocalaru Black!Vizionare placuta!senilule!
PS.Hai ca poti ..da ceva din tartacuta aia fara p�r...nu mai �ng�na...papagalule!

universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
Apex

370 mesaje

Postat pe: 13 August 2011, ora 22:27

Hei ... cocalarilor... ciorditorilor ... fii ai gunoaielor de pe maidan, fii de betivani din mahalale anilor 1945 -1962, va ridicati sa va aparati furtisagurile si hotiile ?

Anul trecut am spus ca multi vor fi tarati pe la anumite institutii iar unii vor sta ascunsi de soare cum a stat Vantu ...

Aveti rabdare si o sa vedeti, putorilor si hotilor, ce o sa vina peste voi, unul din zece condamnat si averile la control , nemernici nenorociti.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 08:15

De la: Apex, la data 2011-08-13 22:27:32Hei ... cocalarilor... ciorditorilor ... fii ai gunoaielor de pe maidan, fii de betivani din mahalale anilor 1945 -1962, va ridicati sa va aparati furtisagurile si hotiile ?

Anul trecut am spus ca multi vor fi tarati pe la anumite institutii iar unii vor sta ascunsi de soare cum a stat Vantu ...

Aveti rabdare si o sa vedeti, putorilor si hotilor, ce o sa vina peste voi, unul din zece condamnat si averile la control , nemernici nenorociti.

se pune si ala nascut in anul 1951 , prin jud. constanta ?

| Varianta pentru tiparire a topicului Mafia prorusa burgheza-tigano-maidaneza-comunista-securista P.S.D. si P.N.L.
Mergi la: