Info
x
> ghid de cumparaturi la paris
|
mariserban06 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 August 2010, ora 11:25
Daca ai ceva bani in plus sau daca ai planuit din timp cumparaturile la Paris si ai economisit, iarna si vara sunt cele mai bune momente pentru shopping. Magazinele vor sa lichideze stocurile cu haine din vechiul sezon pentru a face loc noilor colectii.
Cand incep reducerile? Citeste continuarea aici: www.tvtravel.ro/articole/detalii/10...-la-Paris-.html Cu stima, www.tvtravel.ro Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 01:11
draga mea, tu esti cumva extraterestra si din intamplare ai esuat in romanica....pai ti se pare tie ca sunt multi pe aici pe forum care-si fac cumparaturile la paris...???
si la urma urmei,ce au ei si noi n-avem....caviar---este,sampanie---este,vodca--este,rahat---ca la turci,toale---e plin oboru,prostituate---nici intr-o viata n-apuci sa le cunosti pe toate,cafea---orice guzgan baga fisa-n automate,salate,ciorbe,fripturi,mezeluri---pai ti se pare ca-s goale mallurile...si-atunci...???
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 12:09
....de 2 saptamani nu am reusit sa mai plec la paris....acolo parca era mai ieftin....aerul....
Raporteaza abuz de limbaj |