Info
x
Guns n'roses o formatie terminata
|
ttlcomputers 7 mesaje Membru din: 31/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 16:52
Pentru toti cei care doresc sa mearga la Romexpo la concert Guns N'Roses si inca nu au luat bilet , va dau un sfat : NU VA LUATI BILET SI NU MERGETI !!! E pacat sa dati banii si sa va stricati imaginea pe care o aveti despre fosta celebra formatie . Am spus ''fosta'' pentru ca acum Guns N'Roses nu mai este nici pe departe ceea ce a fost . Formatia este complet schimbata , si desi Axl a ramas pot sa zic ca nici el nu mai e cel care a fost . Mai bine spus e chiar sub orice critica : Un batran gras care nu mai are nici vocea si nici miscarile care l-au facut celebru si in plus are prostul obicei sa intarzie cu orele la concerte , dupa care daca e huiduit se supara si paraseste scena dupa 2 piese cantate . Restul membrilor sunt parca amatori luati de pe strada si cel mai caraghios este chitaristul care tine locul lui Slash :))) Nici nu am cuvinte sa-l descriu ... Incearca intr-un mod jalnic sa-l imite pe slash atat la imbracaminte cat si la figurile de pe scena si a culminat cu aprinderea tigarii in timpul concertului . Nici nu stiam ce emotie e mai puternica : sa plang sau sa rad cand l-am vazut . Am intrat la 18:30 am asteptat pana la 20 , dupa care a aparut o formatie jalnica in deschidere care nu mai termina ( atentie acea formatie este in turneu cu Guns N'Roses , deci o sa apara la toate concertele ) . Au plecat pe la 22 , dupa care am mai asteptat o ora pana a aparut Axl cu trupa lui de clovni . Bineinteles irlandezii i-au taxat intarzierea cu huiduituri si fluieraturi . A inceput sa cante o piesa de pe noul album , dar sincer vocea se auzea foarte slab fatza de instrumente , si atunci a inceput show-ul publicului . Incredibil irlandezii au aruncat cu pahare de bere in Axl ( e grav cand un irlandez isi arunca berea ) . Axl a anuntat ca daca se va mai intampla va pleca , si chiar a plecat in timpul piesei nr 3 . O mare parte din spectatori au plecat , deasemenea si eu , ca sa aud dupa aprox 35-40 de minute la radio ca tocmai s-au intors inapoi sa-si continue jalnicul spectacol . Am vazut sute de fani irlandezi plangand pe coridoarele arenei O2 din Dublin , sper sa nu se intample si la Romexpo si sper ca romanii sa stea acasa ca sa nu dea ocazia sa se intample .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2010, ora 17:07
De la: ttlcomputers, la data 2010-09-02 16:52:32Pentru toti cei care doresc sa mearga la Romexpo la concert Guns N'Roses si inca nu au luat bilet , va dau un sfat : NU VA LUATI BILET SI NU MERGETI !!! E pacat sa dati banii si sa va stricati imaginea pe care o aveti despre fosta celebra formatie . Am spus ''fosta'' pentru ca acum Guns N'Roses nu mai este nici pe departe ceea ce a fost . Formatia este complet schimbata , si desi Axl a ramas pot sa zic ca nici el nu mai e cel care a fost . Mai bine spus e chiar sub orice critica : Un batran gras care nu mai are nici vocea si nici miscarile care l-au facut celebru si in plus are prostul obicei sa intarzie cu orele la concerte , dupa care daca e huiduit se supara si paraseste scena dupa 2 piese cantate . Restul membrilor sunt parca amatori luati de pe strada si cel mai caraghios este chitaristul care tine locul lui Slash :))) Nici nu am cuvinte sa-l descriu ... Incearca intr-un mod jalnic sa-l imite pe slash atat la imbracaminte cat si la figurile de pe scena si a culminat cu aprinderea tigarii in timpul concertului . Nici nu stiam ce emotie e mai puternica : sa plang sau sa rad cand l-am vazut . Am intrat la 18:30 am asteptat pana la 20 , dupa care a aparut o formatie jalnica in deschidere care nu mai termina ( atentie acea formatie este in turneu cu Guns N'Roses , deci o sa apara la toate concertele ) . Au plecat pe la 22 , dupa care am mai asteptat o ora pana a aparut Axl cu trupa lui de clovni . Bineinteles irlandezii i-au taxat intarzierea cu huiduituri si fluieraturi . A inceput sa cante o piesa de pe noul album , dar sincer vocea se auzea foarte slab fatza de instrumente , si atunci a inceput show-ul publicului . Incredibil irlandezii au aruncat cu pahare de bere in Axl ( e grav cand un irlandez isi arunca berea ) . Axl a anuntat ca daca se va mai intampla va pleca , si chiar a plecat in timpul piesei nr 3 . O mare parte din spectatori au plecat , deasemenea si eu , ca sa aud dupa aprox 35-40 de minute la radio ca tocmai s-au intors inapoi sa-si continue jalnicul spectacol . Am vazut sute de fani irlandezi plangand pe coridoarele arenei O2 din Dublin , sper sa nu se intample si la Romexpo si sper ca romanii sa stea acasa ca sa nu dea ocazia sa se intample . BINE...
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 78 mesaje Membru din: 18/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 22:37
am vazut la stiri impresiile catorva ce ieseau de la concertul de la Bucuresti inainte ca acesta sa se fi terminat. toti erau dezamagiti profund de ceea ce au vazut si auzit pe scena.
Raporteaza abuz de limbaj |