Info
x
Cea mai ieftina masina din lume - tata nano. ati cumpara asa ceva?
|
jones 22 mesaje Membru din: 3/07/2008 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 17:59
Nu stiu cum gandesc indienii, dar eu n-as cumpara niciodata un Tata Nano. Nu e vb de fitze, doar ca io n-am incredere deloc in masina aia in caz de accident. Din poze (gasiti pe net) arata ca si cum s-ar face tandari la orice fel de accident mai serios. Plus ca are motor cu 2 cilindri, de 35 CP. Si ea are 600 kile. Viteza maxima este de 105 km/h. Pai ce faci, nu iesi niciodata cu ea din oras? Plus ca, daca iesi, motorul ala la 105 km/h sta sa crape probabil. Nu poti merge cu o masina cateva sute de km cu viteza maxima, ca omori motorul.
|
|
vcimpoeru 10 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 08:33
Daca scot un NANO E (adica electric) cu un motor electric si 6 baterii (sper sa reziste caroseria) cumpar si eu una... si o folosesc doar de acasa pana la servici... Cand vreau sa plec la clienti sau in afara orasului iau masina de servici... iar cand plec in week-end scot pe strada " monstru' "...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Snikyeu 1 mesaj Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 02:31
o masina care prinde maxim 105 km/h si care are asemenea dimensiuni .. in mod sigur nu e family car estea doar un commuter .. o masinuta in care nu te ploua te duce de colo pana colo si papa putin .. titia ideala pt oras ..... daca vrei sa pleci din oras iti iei hummeru ca sa fii sigur ca ajungi :)) ... mere si loganu e la fel de aerodinamic numai ca papa mai putin si nu e asa bling bling
|
ioio_infi 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 05:43
Fiecare cauta sa faca un studiu inainte de a scoate un produs pe piata. Cu siguranta da , eu as cumpara Tata nano. Motivatia e simpla: e mica, costa mai putin decat un atv, nu ma ploua in ea, conusuma putin, vine vara si nu tre sa suport mirosul de transpitatie al unora in metrou sau ratb, nu imi fura nimeni tel sau prtofelul din buzunar, o consider ideala pt deplasari scurte si dese pe plan local. Cu siguranta respectul de sine impune o a doua masina pt celelalte deplasari ....
|
|
A2Racer_Ovi 11 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 09:14
Eu unu nu as lua, exista un anumit segment de autoturisme care imi plac(coupe-urile sau unele hatchback-uri cu 3 usi)si atat altceva nu as lua, iar la masina asta(daca o pot numi asa) nu ma atrage cu absolut nimic.
|
edisonjohn86 16 mesaje Membru din: 13/11/2008 Oras: Alexandria |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 09:25
Acum depinde si la ce bani o scoate la noi in europa, se auzea ceva de vreo 3000-3500 euro, atunci nu mai e convenabila, dar daca o scoate la 2000 euro ar fi ok. Plus ca ei au precizat pretul de 2000$ da poate la ei in india. O masina excelenta pentru oras, 35 de cp e suficient plus ca nu consuma mult, cat un scuter :))).
|
alin_9fix 9 mesaje Membru din: 24/03/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 10:29
eu unu as cumpara-o...dar sa spun si de ce..eu locuiesc in germania si e plin de smart, semn ca sunt foarte cautate masinile mici cu care sa ajungi repede dintr-un loc intr-altul..pt oras, Tata Nano e numai buna..mica, consuma putin , ieftina...nu sunt gropi ca sa iti fie frica ca ramai fara roti..oricum nu ai nevoie de o masina sa fie puternica ca nu faci raliu cu ea prin oras..dar desigur pt tara noastra nu ar avea ce cauta o astfel de masina...la prima groapa probail ca ar ramane acolo...de aia loganul e asa ridicat..
|
tanasegheorghe99 154 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 10:35
Ca masina este CRANCENA dar daca vor contiunua sa monteze camere radar peste tot ca in comuna insuratei decat sa mor de ininma ca nu pot rula mai mult de 90km/h in afara si 50/km/h in localitate prefer sa achizitionez o bazdaganie (nu poti depasi viteza /eviti amenzile).Acum lasand gluma pe planul secund in momentul in care se va comercializa la noi o sa vedeti destule pe drumurile patriei (mai toti pensionarii de peste 70de ani vor cumpara pt ca acum au dacii1300-1310 si oricum merg cu 50km/h idiferent ca sunt in localittae sau in afara)
|
|
|
|
virgosta 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 10:51
Cu siguranta, fara a vorbi de siguranta ce o ofera, TATA NANO va fi cea mai cautata masina din lume pentru deplasarile din oras!Vor mai fi si altii care se vor reorienta catre acest segment...mai ales acum cand toti sunt loviti de criza!!! Eu am un BMW bestial si nu mi-ar fi rusine nici cu NANO prin targ!!! SUCCESE tuturor!!!
|
jean_poterasu 3 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 12:33
masina nerecomandata cui a mancat fasole
dar ideala pentru zonele inundate...
|
sebastian2006 2 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 12:57
un NU hotarat pt o masina construita in ciuda tehnologiei sigurantei si confrotului...si probabil nu auzi motorul pt ca ai genunchii peste urechi!......nu as cumpara niciodata asa ceva
|
Fosta membra 9am.ro 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 16:57
NU, scurt si la obiect
|
alin_9fix 9 mesaje Membru din: 24/03/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 18:38
vreau sa reamintesc ca si noi am construit o masina care lasa de dorit la siguranta...tico sau chiar matizul...asa ca de ce sa mai aratam cu degetul pe altii..e o masina mica de oras, ca multe altele, doar ca e foarte ieftina ...si in plus daca e chestia de siguranta (daca ne-am permite) ar trebui sa ne cumparam numai SUV-uri
|
gheorghita_adrian400 1 mesaj Membru din: 27/02/2009 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 00:39
as lu-a sigur
fata de cat se cere pe logan e
|
TriteanE 8 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 09:35
Ai incurca-o mai ceva ca aici shad0u.mybrute.com intr-un tata nano :)))
|
popa_danutu 6 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 11:22
Ce sa zic... are si masina asta target-ul ei. E ideala pentru indieni ( saraci si plini de scutere si biciclete ) dar s-ar putea sa fie interesanta si pt ai nostrii romanasi :D Ideea e ca in afara de a merge cu ea in oras ( la servici sau cumparaturi ) nu prea ii gasesc utilitate. Dar vorba celui care zicea de ATV-uri. E pe acolo la pret si macar nu te ploua in ea. De vandut, o sa se vanda cu siguranta si la noi, ca la romani prinde lucrul ieftin si prost. Bafta viitorilor utilizatori!!!
P.S. Sunt curios la ce interval de KM se fac reviziile :)))))))))) Raporteaza abuz de limbaj |
|
ondin666 204 mesaje Membru din: 22/12/2008 |
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 14:27
am avut si noi un fel de Nano al nostru..numit Lastun si mare succes a mai avut. cred ca toti vrem o masina ieftina dar nici chiar asa de ieftina, ca nu mai prezinta nici un fel de siguranta.
|
ETRIER 1 mesaj Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 18:59
Avand in vedere ca a existat Trabant care a fost gustata si de romani, Lastunul sa nu mai vorbim de ce nu am cumpara si un Tata Nano? Pentru unii oameni ar fi ideala (cum e Matizul) sa scape de aglomeratia din mijloacele de transport in comun, vorbesc de cei care nu isi permit Mini sau Smart si o masina mica e intodeauna bine venit in oras ....
|
adnico 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 16:58
Nu categoric NU.In primul rand nu este masina ci mai degraba ceva cu un motor si ala vai de mama lui.Refuz sa cred ca in curand ne vom umple de asemenea aratari pe strazi ca de sosele nici nu poate fi vorba ca n-ai de ce sa iesi cu ea pe sosea sau atutostrda.Sa ramana acolo unde a fost conceputa ca tot le place lor sa stea ingesuiti.Deci de o mie de ori NUUUUUUUUUUU
|
sotto011929 6 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 20:35
NU
|
adrianno77 21 mesaje Membru din: 14/06/2009 |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 15:40
as cumpara o nano. un prieten a avut dacia500 si mergea la servici zilnic cu consum mic doua persoane, facea piata tragea o fuga la tara, parca oriunde si oricum daca o gasea zgariata la banii aia nu-i parea rau.pentru altceva exista si alte mijloace dar important e sa sa sti ce vrei cand iti cumperi o masina.
|
9am19094 6 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 14:16
Eu unul sigur nu. Pai nu e vorba doar ca se dezmembreaza daca se ciocneste cu un biciclist, dar am inteles ca si la prezentare a avut o sumedenie de probleme. Probabil ca durata sa de functionare nu trece de 20000 - 30000 Km, mai ales pe drumurile noastre.
|
Cipi41 3 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 16:52
Da as cumpara. Pentru ca e ieftina.
Daca are 4 roti si merge cu benzina e OK. Asta in caz ca mi-as mai cumpara vreodata o masina .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Strmanuel 9 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 14:58
De la: alin_9fix, la data 2009-04-12 18:38:44vreau sa reamintesc ca si noi am construit o masina care lasa de dorit la siguranta...tico sau chiar matizul...asa ca de ce sa mai aratam cu degetul pe altii..e o masina mica de oras, ca multe altele, doar ca e foarte ieftina ...si in plus daca e chestia de siguranta (daca ne-am permite) ar trebui sa ne cumparam numai SUV-uri Taticule, ai vazut vreodata un crash test cu SUV-uri, ai impresia ca sunt mai sigure?, nicidecum, o limuzina comstruita cum trebuie aia e mult mai sigura ca un SUV, si cand zic limuzina nu ma refer la omizile alea de prin state, cat despre NANO, de ce nu, ar trebui sa lasam fitele si aerele la o parte si sa vedem aprtea buna, te strecori usor cu ea, papa putin si e ieftina tata, si la traficul din oras ce accidente se intampla?, asta daca nu gonesc nebunii cu"Suv-urile" lor.Se intampla acrosaje, si tamponari, asa ca nu va mai dati in stamba. Aveti masini tari, si mergeti o data pe luna cu ele din motive hilare, nu aveti bani de combustibil, lasa nene un Nano, mergi cu el prin oras , pe la cumparaturi si uiti sa ii mai pui benzina :) Bafta si sa auzim de bine Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 24 mesaje Membru din: 16/04/2009 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2010, ora 09:14
eu as prefera mai bine o tata nano decat un scuter
|
|
|

Acum depinde si la ce bani o scoate la noi in europa, se auzea ceva de vreo 3000-3500 euro, atunci nu mai e convenabila, dar daca o scoate la 2000 euro ar fi ok. Plus ca ei au precizat pretul de 2000$ da poate la ei in india. O masina excelenta pentru oras, 35 de cp e suficient plus ca nu consuma mult, cat un scuter :))).
dar ideala pentru zonele inundate...