Info
x
C-crosser o mare teapa in romania
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 02:04
am un c-crosser din septembrie 2008. la 12.000 km s a topit ambreiajul. citroen romania refuza sa recunoasca defectul de fabricatie si cere 56 mil. reparatii. in romania citroen a pierdut nenumarate procese legate de ambreiaj, dar ei persista in a nega problema ambreiajului la masinile lor. consider ca sunt furat de citroen si trb sa stie toata lumea care are de gand sa se orienteze catre aceasta firma tepara ce ii poate astepta. si nu e prima problema la citroen. sunt recidivist si eu de abia acum am inteles ca [color=#FF0000]CITROEN E O MARE TEAPA IN ROMANIA. MARE ATENTIE LA CITROEN. INTREBATI INAINTE SA PIERDETI BANII.[/color] si faza cu LOOK valabila in situatii grele de zapada, noroi, nisip. nu o vor recunoaste in veci cei de la citroen romania. o considara[color=#FF0000] FOLOSIRE DEFECTUOASA. MARE ATENTIE[/color]c-crosser este recunoscut in garantie ( dar nu puneti baze prea mari in asta ) doar pe asfalt si nu in aglomeratie, bara la bara. DISTRUGE AMBREIAJUL :wink:
Raporteaza abuz de limbaj |
|
ondin666 204 mesaje Membru din: 22/12/2008 |
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 12:44
si la skoda am auzit mai demult ca se refuza schimbarea cutiei de viteaza pe motiv de folosire defectuoasa chiar daca era clar ca e defect de fabricatie si ca nu are cum sa strice in 15.000 km, sa zicem, nu mai stiu exact cat avea masina, dar nu foarte multi.
cred ca este o politica a fiecarui fabricant de a refuza astfel de reparatii costisitoare deoarece evident le scade profitul, daca vinzi 100 de unitati si la 10 le tot repari una sau alta, ei cu ce mai raman? asa ca ii inteleg si pe ei, dar asa ne trebuie daca ne lasam usor in fata lor, instantele judeca 3 ani un proces de 5 minute, ca daca ii dai in judecata azi si in 5 zile ai sentinta sa vezi ce frumos schimba ei tot gratis. asa stiu ca pana probezi tu ca e vina lor si pana te judeci cu ei iese modelul din moda si vin altele care zboara. la lupta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
maxim_tudor 36 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 09:39
ca sa fiu mistret , ai fi putut sa optezi pt o masina,
francezii, in afara de ceva design si scaune comode nu prea au cew oferi ...a era sa uit si niste preturi la piese ca daca stai rau cu inima mori
|
maxim_tudor 36 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 09:40
traba cu decont de pise garantie se face direct cu fabrica, oricum e politica generala ---cheltuieli minime pe lucrari de garantie.
|
Lightspit 46 mesaje Membru din: 15/02/2008 |
Postat pe: 29 August 2009, ora 01:55
De la: maxim_tudor, la data 2009-06-02 09:39:13ca sa fiu mistret , ai fi putut sa optezi pt o masina, hei, hai ca prea esti mistret :). Au si cele mai multe masini cu 5 stele. Insa trebuie sa recunosc ca sunt destul de multi care nu sunt impresionati de masinile franceze. Review-urile de pe Internet nu-i prea favorizeaza, poate cu exceptia performantelor motoareleor Diesel de pe Peugeot. Daca chiar vrea omul sa se razbune, recomand site-urile de review-uri pt masini din limba engleza. Fiecare review negativ se simte in vanzari in toata Europa ocidentala. Numai sa fii foarte obiectiv si plin de detalii referitor la situatie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
mihaihaisan 28 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 10:06
Ai mare dreptate! La fiabilitate sunt jalnici! Si "galbejitii" le sunt net superiori.
|
giuma73 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 20:04
si la hyundai romania este la fel nu se recunoaste garantia la ambriaj, la mine au tinut 6 luni masina in service si in afara de asta ar trebuit sa platesc 50 ron pe zii parcare pe un total de 6600 ron