Info
x
Cu ce s-a laudat base in parlament
|
Mirela 1 mesaj Membru din: 19/08/2009 |
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 16:51
Dupa 5 ani de cand e Presedinte, ne-a anuntat aseara cam ce a rezolvat si ce nu in mandatul asta.
Cam cum sta treaba: am intrat in UE - oare ne-a bagat el acolo de unul singur?, apoi avem impozit de 16% - e drept, a fost printre primele schimbari facute, i-a dat in gat pe fostii securisti - am avut si eu multumirea mea cand l-am vazut pe Felix la colt, iar DNA a avut o activitate ceva mai intensa cu ministri si interlopi care i-au trecut pragul. Voi ce ziceti? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 16:56
E buna tema, dar trece... Azi sunt alte probleme pe care presa si mogulii prin postacii lor ni le arunca drept praf in ochi. E grea politica. Si prima ei arma este intoxicarea. Ceea ce inseamna moarte lenta, morala, spirituala. Un fel de etilism si elitism fatal, administrat in doze, cu efect in timp si dependenta. Cand bem un snaps?
|
|
Mateescu 2 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 17:41
nici n-a spus ca ne-a bagat singur acolo. treaba pe langa el au facut si macovei, flutur, blaga si alti ministri.
|
|
Claudiu 1 mesaj Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 19:15
are dreptate horiaradu, nu e timp de discutii, e timp de mizerii peste tot, pe toate forumurile.. mi-e o super sila de ce vad. mai ales ca inteleg.
eu unul nu i-as acorda-o pe asta cu integrarea. nu cu totul. am avut satisfactii personale si surprize triste cu ocazia deschiderii arhivelor. era si timpul. iar cu anchetarea coruptilor... lasa-ne. inca mai astept sa-i arunc chiftele lui Nasti. macar. |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 08:29
De la: Mateescu, la data 2009-09-16 17:41:48nici n-a spus ca ne-a bagat singur acolo. treaba pe langa el au facut si macovei, flutur, blaga si alti ministri. Treaba mare sau treaba micã? Fii mai explicit!
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Mateescu 2 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 12:23
cred ca multi asteptam sa ii ducem pachetel lui nasti-bombo la mititca, da' asta nu tine numa' de un presedinte. voi nu vedeti ca judecatorii o freaca la rece si ii doare undeva de procese? trist e ca mai sunt unii care le si dau dreptate acestor tupeisti...
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 14:04
De la: Mateescu, la data 2009-09-18 12:23:49cred ca multi asteptam sa ii ducem pachetel lui nasti-bombo la mititca, da' asta nu tine numa' de un presedinte. voi nu vedeti ca judecatorii o freaca la rece si ii doare undeva de procese? trist e ca mai sunt unii care le si dau dreptate acestor tupeisti... Tupeismul a devenit hrana democrat-liberalilor.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|