Info
x
Manea de campanie cu adi minune pentru nati meir, imnul cântat de lãutari pentru radu duda
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 23:17
Candidat independent n cursa prezidenial pentru Cotroceni, Nati Meir nu mai tie cum s-i creasc vizibilitatea chiar dac uneori alunec n penibil. Dup ce nu s-a neles la bani cu Monica Columbeanu, angajat temporar ca purttor de cuvnt, fostul parlamentar peremist i-a ntrit staff-ul de campanie prin cooptarea unei noi piese grele, manelistul Adi Minune. Cntreul, care este printre altele i membru PSD, s-ar fi angajat s-i compun o manea care s servesc pe post de imn de campanie. Mai mult chiar, Meir ar vedea n el viitorul coordonator al propriei campanii prezideniale.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 1 Septembrie 2009, ora 23:19
Premier: "un evreu se unete cu un igan" RADU DUDA ASCULT IMNUL ROMNIEI INTERPRETAT DE LUTARI
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 10:22
RETINETI acest citat din Scrisoarea Deschisa catre Societatea Civila a lui Emil Constantinescui: ...ageni acoperii din pres ai serviciilor de informaii a cror existen a fost recunoscut oficial de ctre acetia i postaci de pe Internet din aa-zisele gherile digitale pltite la bucat a fost pilonul de rezisten... ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti. Publicarea acestei scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelya, mytcor,9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile. HOTII striga HOTII! |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:31
De la: romanita, la data 2009-09-02 10:22:56 Chiar nu mai neleg ce vrea userul "romania". mi aduce reprouri fiindc am afirmat c sunt stul de moralitatea generaiei mele, generaie din care face parte i dumnealui. Este adevrat ! Chiar sunt cu adevrat stul de moralitatea generaiei mele. n decembrie 1989 aveam 35 de ani. Am sperat n altceva dect este acum. M simt chiar vinovat. Am avut ocazia, mpreun cu muli ali colegi, de a schimba ceva. i spun cu asumarea responsabilitii c am fi putut schimba direcia de mers a Romniei. Am fost nite naivi! Am crezut c noua putere politic trebuie lsat s-i pun n aplicare programul reorientrii rii spre o societate democratic. Aa credeam noi. O societate se construiete prin voina puterii politice. Nu doresc s spun mai multe. Nu merit un user, de teapa tipului ascuns sub pseudonimul de romanita, s-mi cunoasc adevrata identitate i atitudinile avute atunci pentru ca Romnia s se ndrepte spre o adevrat societate democratic. Sincer, nu merit! Oameni ca el s-au infiltrat n rndul nostru i au trdat. Muli useri mi cunosc numele i mi-au citit crile despre decembrie 1989. Muli foti studeni mi cunosc ideile i principiile referitoare la un stat de drept. I-am explicat userului n cauz, printr-un mesaj privat, c sunt unul dintre cei arestai pe timpul evenimentelor din Timioara i c sunt bucuros dac un securist este demascat. Nu a neles nimic. M atac att pe mine ct i pe ali useri, cunoscui mie, useri care, n perioada anilor `90 au ncercat s dea un alt curs istoriei. C nu s-a ntmplat, este o alt poveste. Procentul FSN-ului (actual desprit formal n PSD i PD-L), a fost att de zdrobitor nct ideile noastre nu numai c au fost abandonate ci au devenit nocive pentru cei care aprau puterea. Ca i acuma! Atitudinea acestui user, nemulumit de faptul c schimbarea de sistem i-a ngrdit ascensiunea n ierarhia comunist, ierarhie deja prefigurat a fi real prin patalamaua oferit de facultatea muncitoreasc, dovedete ncrncenarea, aidoma timpurilor trecute, de a ncerca s se strecoare n grupul parveniilor politici. A ajuns chiar i n prejma familiei regale. Securitatea nu doarme. Romanita o arat din plin.
Nici cltita cu brnz nu se difereniaz de celelalte cltite politice.
Goaza este un desert prezidenial.
"Daltonistul de urechi" aude n "blond" i negru. Cine se scoal "prea" de diminea, rmne cu "noaptea n cap".
|

Candidat independent n cursa prezidenial pentru Cotroceni, Nati Meir nu mai tie cum s-i creasc vizibilitatea chiar dac uneori alunec n penibil. Dup ce nu s-a neles la bani cu Monica Columbeanu, angajat temporar ca purttor de cuvnt, fostul parlamentar peremist i-a ntrit staff-ul de campanie prin cooptarea unei noi piese grele, manelistul Adi Minune. Cntreul, care este printre altele i membru PSD, s-ar fi angajat s-i compun o manea care s servesc pe post de imn de campanie. Mai mult chiar, Meir ar vedea n el viitorul coordonator al propriei campanii prezideniale.
Premier: "un evreu se unete cu un igan"