back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum se resimte criza la voi?

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

mitu4noi

4 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 21:21

Cum se manifesta criza actuala in viata voastra?
Va este mai greu decat pana acum, este la fel sau este mai bine?
Cum o duceti la serviciu?
Acasa care este atmosfera?
Cumparati la fel sau mai putin?
Faceti economii?

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 21:25

Da. Ba nu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Martie 2009, ora 21:39

DESCPRE CE CRIZA VORBESTI TU ACOLO CARE CRIZA CA NOI CEI DE RAND MEREU AM FOST IN CRIZA CRIZA E PENTRU CEI BOGATI NU PENTRU NOI CA BANII CAERE SA-U TIPARIT PANA ACUMA NU SA-U ARS UNDE SUNT EI NOI NICIODATA NU IAM AVUT......

codita89

4 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 17:35

si inainte era un fel de criza pentru noi oamenii de rand dar acum parca a innebunit lumea! daca fiecare persoana si patron si-ar vedea de treaba lui adica sa nu faca disponibilizari sau sa mareasca preturile eu zic ca totul ar fi ok dar nu se gandesc si la noi cu bani mai putini ca poate nu avem cu ce sa luam o paine sau la copii o bomboana!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 16:29

De la: mitu4noi, la data 2009-02-28 21:21:09Cum se manifesta criza actuala in viata voastra?
Faceti economii?

Sub forma de viroza. Foarte puternica.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 03:35

Ciinii din fata blocului dau din coada la fel.

laura_gabriella2002

6 mesaje
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 15:34

De ce oare raspundeti numa la caterinca? E binevenit topicul asta, daca toata lumea va fi serioasa si va raspunde la subiect.

La mine nu se resimte la buzunar inca, dar sunt ingrijorata si urmaresc stirile.
Insa in job se simte un vant de criza.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:58

De la: laura_gabriella2002, la data 2009-03-16 15:34:28De ce oare raspundeti numa la caterinca? E binevenit topicul asta, daca toata lumea va fi serioasa si va raspunde la subiect.

La mine nu se resimte la buzunar inca, dar sunt ingrijorata si urmaresc stirile.
Insa in job se simte un vant de criza.

Pai cum vrei sa raspundem.
La mine e criza de vreo 10 ani.
Astia care conduc au aflat de-abia acum ceea ce particularii si angajatii lor stiu de mult.
Eu nu am bani ptr cele mai elementare cheltuieli de vreo 10 ani, si nu mai intereseaza pe nimeni. Pe mine de ce m-ar interesa ca isi pierd sporurile bugetarii? Ei s-au interesat ca 80% din populatie traieste in disperare de multi ani?
Deci criza e in curs de rezolvare ptr unii si apare la altii.

MAMITZA

119 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2009, ora 16:36

De la: mitu4noi, la data 2009-02-28 21:21:09Cum se manifesta criza actuala in viata voastra?
Faceti economii?

DRAGA "MITU4NOI", DAR PENTRU CINE CULEGI TU ACESTE INFORMATII ? FACI UN STUDIU PSIHO-SOCIOLOGIC DE CUM NE "PALESTE" CRIZA PE NOI, ROMANII ? FII SIGURA CA CEI CARE AU DUS-O BINE PANA IN "CRIZA" O DUC LA FEL DE BINE ! MAI AU PANA AU SA AJUNGA SA-SI SUGA LABELE CA URSII IN HIBERNARE.... CEI AMARATI, VOR FI SI MAI AMARATI, DAR NU VOR PIERDE SPERANTA CA, DE FAPT, ESTE DOAR O "CRIZA DE TRANZITIE " .... EU PERSONAL NU STIU DESPRE CE CRIZA VORBESTI ... PENSIA NICI NU MI-A SCAZUT, NICI NU MI-A CRESCUT, DE SLABIT NU AS SLABI NICI CONSUMAND DOAR APA..., IAR LA TV. VAD SI AUD ACELEASI LUCRURI NEINTERESANTE ...

DDR
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 20:23

Nu am avut niciodata problem cu banii. Nici acum nu prea am, dar fac economii si nu mai arunc cu banii aiurea. Si la munca bate un vant de concediri.... ca peste tot

Fosta membra 9am.ro

69 mesaje

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 16:12

Eu simpt criza prin reducerea activitatii in toata economia si ma apuca un fel de disperare cum o sa platesc ratele la banca pentru masina achizitionata in perioada de varf a anului 2008.

laura_gabriella2002

6 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 16:40

Mie una mi se pare bun topicul daca fiecare ar raspunde corect gen "criza ma afecteaza cu asta...." sau criza nu ma afecteaza.
Imi pare rau @nastasemihail daca esti in criza de atata timp. Eu una sunt angajata de apropae 2 ani si acum ma confrunt cu prima criza din viata de angajat.
Criza la mine se resimte destul de putin direct, pt k nu am apucat sa iau credite si alte minuni. Vroiam, n-a fost sa fie. Multumesc lui Dumnezeu pt asta. La munca bate vant de austeritate e adev. Oportunitati nu prea mai sunt. salariul mi-a scazut ceva.
@tud_parhon: Nu te supara, cat a fost rata ta inainte si cat e acum? Te intreb pt ca ai mei au vrut tare mult o masina in leasing, eu am tinut sus si atre ca nu, e nu ne putem permite si asa mai departe. Acum, vroiam sa vad de curiozitate cum e daca as fi luat-o.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 02:28

De la: laura_gabriella2002, la data 2009-03-19 16:40:05Mie una mi se pare bun topicul daca fiecare ar raspunde corect gen "criza ma afecteaza cu asta...." sau criza nu ma afecteaza.
Imi pare rau @nastasemihail daca esti in criza de atata timp. Eu una sunt angajata de apropae 2 ani si acum ma confrunt cu prima criza din viata de angajat.
Criza la mine se resimte destul de putin direct, pt k nu am apucat sa iau credite si alte minuni. Vroiam, n-a fost sa fie. Multumesc lui Dumnezeu pt asta. La munca bate vant de austeritate e adev. Oportunitati nu prea mai sunt. salariul mi-a scazut ceva.
@tud_parhon: Nu te supara, cat a fost rata ta inainte si cat e acum? Te intreb pt ca ai mei au vrut tare mult o masina in leasing, eu am tinut sus si atre ca nu, e nu ne putem permite si asa mai departe. Acum, vroiam sa vad de curiozitate cum e daca as fi luat-o.

Eu ma simt ca un pneu de masina militara din aceea care cind este lovita de glont trebuie umflata continuu ca altfel se opreste masina in drum. E aproape de un adevar pe care il traiesc foarte multe persoane care trebuie sa-si cistige permanent clientii. Cei care lucreaza direct cu clientii stiu cum e.
E o viata dinamica. Eu nu am considerat-o criza, dar vad ca la altii intra in domeniul crizei.
Si apropo, ce este acela credit ptr consum personal de la banca. Eu nu stiu ce e aia.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 18:29

e jale mare cu ratele, cand am auzit la televizor nu mia venit sa cred ca se dubleaza unele comisioane si dobanzi, si afla ca in aceeasi luna cand am vazut extrasul de cont mi-a picat fata adica rata mea a crescut cu 150%, de tot rahatul, nu vreau sa mai aud de credit in viata mea

renesmee

59 mesaje

Postat pe: 21 Martie 2009, ora 18:49

De la: urlateanucaty, la data 2009-03-21 18:29:30e jale mare cu ratele, cand am auzit la televizor nu mia venit sa cred ca se dubleaza unele comisioane si dobanzi, si afla ca in aceeasi luna cand am vazut extrasul de cont mi-a picat fata adica rata mea a crescut cu 150%, de tot rahatul, nu vreau sa mai aud de credit in viata mea

Fii tare!!!!
M-a ferit Dumnezeu de asa ceva (de credite)!!!!!!

doinita67

96 mesaje
Oras: Calarasi

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 18:31

e jale cu criza asta.Locurile de munca sunt pe un butoi de pulbere, eu vorbesc in domeniul meu confectii textile si nu ca inainte am fi dus-o f. bine dar acum.....Fiecare resimte criza in felul lui si in familia mea am muncit amindoi si salariile al sotului a fost mai de trait dar la mine imi vine sa pling cu vorbe ca la cimitir dar sa dea dracii in capul meu cind a trebuit sa invat suficient , aveam alte preocupari pe linga casa parintilor si acum nu numai pe mine ma costa dar platesc si copii mei prostia si inconstienta mea de atunci prin faptul ca daca e putin ce sa faci mai intii..Ce alternative, ce solutii . si in domeniul asta lipitorile astea de patroni ca si inainte comunica intre ei si aliniaza salariile.Si mai ma intreb de cele mai multe ori CE VOR LUA CU EI? in afara de lacomie, rautate, nesimtire si cite si mai cite ca nu sunt in stare sa faca o fapta buna,ba dimpotriva sa te astepti sa o gasesti tot de la un amarit ca de la astia nimic. NU-I MAI SUPORT CU LACOMIA LOR DE PARCA AR STAPINI LUMEA.Va multumesc

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 20:54

este si o isterie in masa... am observat la munca. oameni care erau prieteni acum se mananca intre ei... se sapa... totul de frica sa nu isi piarda locul de munca, si la noi nu se vor face concedieri....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 00:27

De la: alin227, la data 2009-03-23 20:54:46este si o isterie in masa... am observat la munca. oameni care erau prieteni acum se mananca intre ei... se sapa... totul de frica sa nu isi piarda locul de munca, si la noi nu se vor face concedieri....

La fel a fost si in anii 90.
Eu am refuzat un post in care imi era clar ca urma sa dau oameni afara, dar l-a acceptat altul si tot aia a fost.
Dar eu am avut constiinta impacata. Un om a si murit atunci, pe unde eram eu, de soc cind a aflat de somaj si mai avea vreo 7-8 ani pina la pensie.
Drame.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 00:40

Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca exista niste cicluri.
In anii 90, la inceputul lor, a fost desfiintata industria grea. De lipsa de comenzi, de la decizii gresite, e greu de pus un diagnostic clar si fix la toate intreprinderile.
Cei din industria usoara au fost mai feriti. Bunurile de larg consum erau foarte cerute.
Acum e apatie in domeniul consumului.
Sint niste persoane prin banci, oameni politici foarte influenti si bine informati.
Pur si simplu nu stie nimeni ce se intimpla.
S-a vehiculat ideea ca este sfirsitul unui ciclu foarte mare.
S-ar putea sa fie mai multe care se suprapun in acesti ani. Dar e vorba de vreo 40 ani, 1990-2030 (sau poate mai degraba 1990-2012). Eu ma refer la momentul de inflexiune al ciclurilor. Ciclurile s-ar putea sa fie cele deja cunoscute, 15, 30, 42, 84, 200, 1000, 2000, 3600, 13000 ani. Dar se vorbeste deja de un ciclu de 65 milioane ani. Vom trai si vom vedea.

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 17:51

Crizele vin,trec,produc restructurare.Acesta este rolul lor.Razale speranței pentru a ieși din aceastã crizã trebuie sã existe și nu trebuie sã ne pãrãseascã nici un moment.Se știe despre crizã in România,începând cu anul 2007,profitabilitatea companiilor românești era în scãdere,deși politic se zice cã nu s-a putut anunța aceastã crizã,fiindcã oamenii nu erau capabili sã înțeleagã efectul crizei economice financiare sau pentru a nu ne speria.Mulți oameni nu au crezut cã vom intra în crizã economicã financiarã.Unii spun și acum ca e vrãjealã,ca ne mint.Cum se resimte criza?Cifra de afaceri a companiilor este în scãdere,90% din tranzacțiile comerciale în 2009,sunt plãtite întârziere,reducerea cheltuielilor cu salariile,meritucrozitate, disponibilizãri.Iar în buzunarul propriu,cred cã voi avea parte de reducerea salariului și va trebui sa fac economii clar,mai ales dacã aceastã crizã economico-financiarã se va prelungi.

silviu_m74

118 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 18:44

pai in loc sa ne vaietam,de ce nu am face ceva ca sa ne suplimentam veniturile???sunt atatea moduri inteligente de a face bani...cu efort minim

www.4life-romania.ro
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 18:50

De la: silviu_m74, la data 2009-04-28 18:44:55pai in loc sa ne vaietam,de ce nu am face ceva ca sa ne suplimentam veniturile???sunt atatea moduri inteligente de a face bani...cu efort minim

mai piarmidalule, tu crezi ca ti-ai gasit fraieri pe 9 a.m. ?....

grigorescu_nelutu

125 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 18:54

intradevar urmeaza o perioada grea pt toata lumea; cel mai bine este sa incercati sa cautati de pe acum solutii (chiar daca sunt aproape de zero); daca te trezesti ca nu ai nici un ban pus deoparte si de maine ramai fara loc de munca e putin mai complicat; daca mai ai si rate e mai rau; daca aveti credit imobiliar si nu e luat de mult timp eu zic sa va lasati pagubasi; cu jumatate din rata la banca iti iei o chirie si traiesti mai linistit. Sa auzim numai de bine.

Ai timp de pierdut pe net? copiaza metoda mea si castiga bani.. Viziteaza: www.banifrumosi.ws
silviu_m74

118 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 18:54

De la: mytcor, la data 2009-04-28 18:50:44
De la: silviu_m74, la data 2009-04-28 18:44:55pai in loc sa ne vaietam,de ce nu am face ceva ca sa ne suplimentam veniturile???sunt atatea moduri inteligente de a face bani...cu efort minim

mie imi plac oamenii smart.....fi sigur ca nu am gasit fraieri,dar oameni fara creier da...dovada o ai chiar in fata ochilor dimineata cand mergi sa te speli pe fata...daca ti se intampla asta...

www.4life-romania.ro
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 19:01

De la: silviu_m74, la data 2009-04-28 18:54:55

mie imi plac oamenii smart.....fi sigur ca nu am gasit fraieri,dar oameni fara creier da...dovada o ai chiar in fata ochilor dimineata cand mergi sa te speli pe fata...daca ti se intampla asta...

baietel, lasa vrajeala si spune repede ce doresti sa vinzi ori in ce retea esti !
..cat priveste matinalul spalat al parbrizului, ...ami vedem....

hai curaj !...Reteaua si produsul !

silviu_m74

118 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 19:04

De la: mytcor, la data 2009-04-28 19:01:06
De la: silviu_m74, la data 2009-04-28 18:54:55

baietel, lasa vrajeala si spune repede ce doresti sa vinzi ori in ce retea esti !
..cat priveste matinalul spalat al parbrizului, ...ami vedem....

hai curaj !...Reteaua si produsul !
de ce oare esti asa de curios???daca esti curios,informeaza-te singurel...daca puneai problema altfel,poate iti vindeam pontul

www.4life-romania.ro
grigorescu_nelutu

125 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 19:22

Mytcor asta mai e o problema a noastra; omul incearca sa faca ceva pt castiga un ban; oare de ce trebuie sa-l privim cu dispret? de ce trebuie sa credem ca e unul care vrea sa insele lumea? poate este cineva interesat de ideea lui si eu am o afacere online si m-am trezit cu ceva comentarii negative (le-am tratat cu indiferenta). Ce am gresit eu pe 9am a fost ca am postat un mesaj care nu avea legatura cu topicul (pt asta imi cer scuze). Sa sti ca are dreptate omul, se pot face bani in multe feluri si pe internet poti face publicitate gratuita si la cat mai multa lume. Hai sa discutam despre temele noastre si restul sa le ignoram. Iti doresc o zi cat mai buna.

Ai timp de pierdut pe net? copiaza metoda mea si castiga bani.. Viziteaza: www.banifrumosi.ws
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 19:49

De la: grigorescu_nelutu, la data 2009-04-28 19:22:50

Mytcor asta mai e o problema a noastra; omul incearca sa faca ceva pt castiga un ban; oare de ce trebuie sa-l privim cu dispret? de ce trebuie sa credem ca e unul care vrea sa insele lumea? poate este cineva interesat de ideea lui si eu am o afacere online si m-am trezit cu ceva comentarii negative (le-am tratat cu indiferenta). Ce am gresit eu pe 9am a fost ca am postat un mesaj care nu avea legatura cu topicul (pt asta imi cer scuze). Sa sti ca are dreptate omul, se pot face bani in multe feluri si pe internet poti face publicitate gratuita si la cat mai multa lume. Hai sa discutam despre temele noastre si restul sa le ignoram. Iti doresc o zi cat mai buna.

mdea !...a picat testul de comunicare...

www.4life-romania.ro/images/prima%20pagina/poza2.jpg">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 22:42

mytcor,nu fi bland,mergi pana la capat,pai tu in loc de pistol oferi mai nou microscoape?ti s-a terminat rezerva de sapun?cumpara-i omului unul de la buticu' din colt,franghia o aduc eu,s-auzim numai de bine!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 23:14

care criza,de stomac?

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum se resimte criza la voi?
Mergi la: