back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce prefera femeile barbatii mai in varsta?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 19:58

De ce o femeie simte o atractie deosebita fata de un barbat mai varsta?
Te-ai indragostit de un barbat mai in varsta decat tine?Da? Nu esti singura. Diferenta dintre voi poate fi de 8-10 ani, dar si mai mult de 20 de ani. Ce te poate determina sa alegi un barbat cu mult mai inaintat in varsta decat tine si ce anume te atrage la el?

Eu cred ca barbatii batrani sunt curvari, asta-i clar. Nu li se scoala decat la cruditati. De aceea din tanar in mai tanar! Sotul batran e ranchiunos, banuitor, zgarcit(el si-a trait micile mari bucurii). Cu cat imbatraneste e mai sacaitor, suspicios. Devine complexat si, din cauza asta, calca stramb, sa arate tuturor si nevestei ca inca-i bun.

Raporteaza abuz de limbaj
florescu_vasile2001_2

326 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:02

Valeu!!!!!!Ce pareri,ce pareri,....ce pareri.Oare toti batranii or fi asa???

CenusareasA

3 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:35

verisoaro, buna intrebare.
Raspuns: nu ne indragostim, ne sucesc mintile doar, pentru ca majoritatea dintre ei, sunt de-a dreptul geniali... punct.
Te reao!

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:45

Eu in nici un caz nu cred ca ar alege un barbat mai in varsta pt a-mi satisface dorintele sexuale sau pentru ca mi-a sucit mintile
Adica pana la urma ce poate face el in comparatie cu un tinerel?:D
. De ce unele femei prefera o relatie sau mariaj cu un barbat mai in varsta cand pot avea un barbat tanar ?
Ptr ca dragostea e despre cap si nu despre fund...iar capul nu prea se sedimenteaza pana la 35-40 la barbati - la unii nu se sedimenteaza deloc

CenusareasA

3 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:53

Am reusit sa te enervez N-am multe explicatii, este adevarat ca majoritatea aleg barbatii mai in varsta pentru bani, pe alea le inteleg, chiar le inteleg, dar pe cele carora le si plac (caz cunoscut ..... ), nu stiu ce sa zic, sunt nebune
Dar o sa le treaca

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 21:01

Carnea tanara e minunata.
Dar a vedea in fiecare dimineata un chip drag, tanar: placut: sotul tau??? Ce frumos!
Cat despre barbatii batrani fara bani, .... sunt barbati care lasa totul sotiilor la divort, ei ramanand cu o rabla de masina sau cu o garsoniera pentru a ramane cu fructul cel tanar...mi se pare revoltator ce vad in jurul meu

CenusareasA

3 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 21:07

Oh da! Chiar te-am enervat!
Ce linistita o sa dorm!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 21:13

pentru ca isi schimba nevestele intre ei
www.schimbdeneveste.ro

TARGOVISTEANU

55 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 21:27

De la: camelia_mng, la data 2009-02-25 21:01:21Carnea tanara e minunata.
Dar a vedea in fiecare dimineata un chip drag, tanar: placut: sotul tau??? Ce frumos!
Cat despre barbatii batrani fara bani, .... sunt barbati care lasa totul sotiilor la divort, ei ramanand cu o rabla de masina sau cu o garsoniera pentru a ramane cu fructul cel tanar...mi se pare revoltator ce vad in jurul meu

Ai perfecta dreptate camelia,sa sti insa ca exista si tendinta tinerilor de a vana doamne la necaz care sunt dornice sa recupereze timpul pierdut conform canoanelor stas al vietii de familie.
este greu sa ghicesti viitorul si foarte rar sunt cupluri care nu si-u dorit macar o clipa o schimbare de meniu.De aici si varietatea de optiuni:cand femeia este tanara,si partenerul de aceiasi varsta,sunt la inceput de viata si plini de nevoi
.Daca unul din parteneri e mai in varsta,intervine cu siguranta o oarecare siguranta materiala, iar cele trupesti daca nu sunt la maxim, se completeaza extra-relatie.

targovisteanul din chindie
VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 12:12

Depinde de barbat,chiar daca este mai in virsta si este dement ,degeaba.Femeia cauta sa fie menajata ,protejata,iubita ,cauta un barbat cu rabdare care sa o considere unica,cauta siguranta zilei de miine,lunea este parsiva si prefacuta ,un barbat mai in virsta stie sa frineze prostia de moment a femeii tinere fara experienta

Ralupe

4 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 12:24

Este o greseala sa crezi ca orice femeie tanara care are o relatie cu un barbat mai in varsta decat ea cauta protectie din punct de vedere material.
Si la fel este o greseala sa crezi ca o femeie tanara este are o prostie asociata cu tineretea ei.
Din contra multe femei tinere intra intr-o relatie cu un barbat mai in varsta pt ca nu au ce vorbi cu un barbat de aceiasi varsta cu ele. Se stie ca barbatii se maturizeaza mai greu... deci pt a avea o relatie cu cineva care gandeste la fel de mult sau chiar mai mult decat tine trebuie sa fie mai in varsta.
Asta in cazul in care va referiti la femei tinere si nu la pustioaice de 18 (sau mai mici) pana pe la 20 (poate 23) de ani.
Este o diferenta foarte mare intre femei tinere si minore, sau proaspete majore.

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:27

Cred ca subiectul ar putea fi studiat la infinit pentru ca fiecare om dispune de doza lui de "perversitate" fata de un partener mai tanar sau de "naivitate" fata de un partener mai "inaintat", un lucru este sigur, o data cu varsta perspectivele se modifica si ceace partenerul poate sa ofere va face o mare diferenta!

In general diferenta mare de varsta este datorita unor motive:ori din razbunare pt. cinevo ori din punct de vedere financiar doar in rare ori din dragoste.

Cred ca o diferenta mica de varsta intre parteneri este benefica;astfel cei doi parteneri se pot completa mai usor si mai complet.

Diferenta de varsta intre parteneri, atunci cand e prea mare, aduce des nefericire. E vorba de fapt de ceea ce aduce apartenenta la alta
generatie: mentalitatea diferita.....si de aici apare"incompatibilitate". Dar va spun eu din proprie experienta ce poate uneori este mai importanta ca diferenta de varsta: clase sociale diferite. Pare a
subiect de telenovela, dar e trist cand esti antagonistul unui film.
Pana la urma, viata nu e decat un teatru, pe scena caruia fiecare isi joaca rolul care il avantajeaza.

mystery

17 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:33

foaie verde batz,n-ai de lucru ...

Fatz

e criza,asa ca treceti bre la munca :-)))

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:35

Ca sa se duca cu cei tineri mai cu convingere.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:53

Sfat: daca o femeie vrea sa se marite cu un barbat mai tanar ca ea, sa fie neaparat arheolog. cu cat trece timpul el o va gasi mai atractiva (hi, hi, parca asa spunea Agatha Christie)

Ralupe

4 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 15:36

Tot din experienta proprie iti pot spune ca o relatie cu un barbat in varsta nu este intodeauna cauzata de razbunare, sau de o anumita perversitate.
Eu una nu cred ca m-as casatori cu un barbat mult mai invarsta decat mine, dar am avut o relatie cu un barbat mai mare decat mine cu 23 de ani, ceea ce nu mi-am dat seama cand l-am cunoscut el aratand cu vreo 10-15 ani mai tanar. Si nu am fost cu el nici sa ma razbun, nici sa ma intratina nici pt ca as avea un gram de perversiune in mine. Pana sa nu am eu aceasta experienta gandeam exact ca si tine... de aici am si invatat sa "accept" zicala: Never say never! (Niciodata sa nu spui niciodata). Omul asta pur si simplu era pe aceiasi lungie de unda cu mine.
Acuma am o relatie cu un barbat tot mai mare decat mine dar doar cu 3 ani..deci varste apropiate, si este clar o diferenta intre caracterele celor 2 de la cer la pamant.
Nu vad de ce multa lume condamna toate relatiile de acest gen, total de accord sunt femei care umbla cu barbati mai in varsta pt bani, sunt barbati care vor femei mai tinere doar pt ca sunt perversi, unii doar sa-si demonstreze ca inca mai pot atrage femeii tinere ... dar de ce sa generalizam??

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 15:57

Eu niciodata nu m-am putut intelege cu un baiat/barbat de varsta mea. Barbatii foooooaaaaarte greu se maturizeaza! Cand ii auzi ce idei au, ce derutati sunt si at de putine stiu despre orice, iti vine sa fugi si sa nu mai vrei barbati in jurul tau.
Eu prefer sa am un barbat maturizat, responsabil, cult, inteligent, experimentat destul, romantic tot timpul nu doar cand vine vorba de sex, doritor de familie, intelegator - langa mine care sa ma poata iubi, sa ma inteleaga si sa ma aprecieze pt. cum sunt si pt. ce sunt.
Bineinteles ca NU imi plac babalacii, cei divortati cu idei fixe, obsedatii, cumparatorii de femei, si alt specimene dezastru.
Diferenta dintre cei doi e bine sa NU depaseasca 15 ani. Deja devine tatic si se vede oribil diferenta in cuplu oricat de bine ar arata el.

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:21

Sa va raspund?! E un subiect delicat.Daca v-as spune ca am o ..viitoare sotie...tinara,mai tinara decit mine cu....20 de ani ati spune ca o face din..interes material.Nu este o preferinta neaparat.Poate fi o alegere patologica care nu are nimic in comun cu dragostea,poate fi nevoia de afi in siguranta...nu stiu.Este doar o alegere in cunostinta ambelor parti

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:25

De la: vasix, la data 2009-02-26 19:21:12Sa va raspund?! E un subiect delicat.Daca v-as spune ca am o ..viitoare sotie...tinara,mai tinara decit mine cu....20 de ani ati spune ca o face din..interes material.Nu este o preferinta neaparat.Poate fi o alegere patologica care nu are nimic in comun cu dragostea,poate fi nevoia de afi in siguranta...nu stiu.Este doar o alegere in cunostinta ambelor parti

Draga Vasix,

tu nu pari deloc sigur pe sentimentele viitoarei tale sotii. De ce? Nu ti se pare important sa stii clar ce e in sufletul ei si in mintea ei?

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:29

Dagagio,scumpo,sint foarte sigur pe sentimentele ei.Nu sint sigur ca vreau sa aiba responsabilitatea unor copii care nu sint a ei,sau a unui barbat care cunoaste viata mai bine decit ea.
Asta-i tot.Mumtumesc de intrebare.Esti o femeie extraordinara.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 19:43

De la: vasix, la data 2009-02-26 19:29:46Dagagio,scumpo,sint foarte sigur pe sentimentele ei.Nu sint sigur ca vreau sa aiba responsabilitatea unor copii care nu sint a ei,sau a unui barbat care cunoaste viata mai bine decit ea.
Asta-i tot.Mumtumesc de intrebare.Esti o femeie extraordinara.

Multumesc, ma flatezi !

Cred ca ti-am spus eu ceva asemanator la inceput de cand te stiu; ti-am spus ca exista multe femei care te-ar putea iubi sincer mai ales pt. ca esti un familist responsabil si tandru -- calitate foarte apreciata de femeile adevarate.

Ea te vrea cu totul, sigur! Nu vrea doar o parte din tine. Copiii tai SUNT o parte din tine pe care trebuie sa o accepte si sa o iubeasca sincer, frumos si cu placere. Asa ca nici macar NU ai puterea de a-i limita responsabilitatea fata de copiii tai.

Fii fericit ca, dupa cate povestesti, este persoana potrivita!

Ne inviti la nunta ta?

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:14

Daaaa....vii?
la toamna cred ca va fi.Daca voi avea timp.Doamne.Cred ca esti singura persoana care stie ce simte femeia. sinteti atit de complexe si uimitoare.Slava domnului ca exista femeis.

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:15

De la: vasix, la data 2009-02-26 20:14:00Daaaa....vii?
la toamna cred ca va fi.Daca voi avea timp.Doamne.Cred ca esti singura persoana care stie ce simte femeia. sinteti atit de complexe si uimitoare.Slava domnului ca exista femeis.

Casa de piatra si tot ce va doriti

Sa va ajute D-zeu

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:18

De la: vasix, la data 2009-02-26 20:14:00Daaaa....vii?

S v dea D-zeu noroc i nc doi bebelai! Cas de piatr!

Cnd toat lumea gndete la fel nseamn c nimeni nu gndete.
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:45

In cazul Virinel/Hormonica motivul sunt banii. In alte cazuri poate fi o admiratie, mai mult decat dragoste, sau poate fi cautarea cuiva care sa semene cu tatal. Si mai sunt si cazurile cand fetele nu au gasit pur si simplu pe cineva de varsta lor destul de matur ca sa fie pe gustul lor.

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:45

De la: vasix, la data 2009-02-26 19:21:12Sa va raspund?! E un subiect delicat.Daca v-as spune ca am o ..viitoare sotie...tinara,mai tinara decit mine cu....20 de ani ati spune ca o face din..interes material.Nu este o preferinta neaparat.Poate fi o alegere patologica care nu are nimic in comun cu dragostea,poate fi nevoia de afi in siguranta...nu stiu.Este doar o alegere in cunostinta ambelor parti

Felicitari si o casnicie fericita va doresc.

Legat strict la subiect ...chiar n-am idee. Daca exista sentimente chiar nu conteaza varsta, asta este parerea mea ca nestiutoare. N-am avut niciodata un iubit din alta generatie, asa ca intuiesc nu stiu precis. Poate ca de multe ori se intampla ca o fata tanara sa aprecieze siguranta si stabilitatea pe care o poate oferi un barbat mai in varsta, implicit un tip matur. Este o nevoie importanta intr-o relatie- stabilitatea, respectul si increderea reciproca. Langa un barbat mai in varsta cred ca ai certitudinea unui camin cald si sanse mai mari sa ai un om alaturi de care sa-ti cresti copiii. Barbatii tineri sunt niste copii mari, de multe ori si fug din fata responsabilitatilor si grijilor zilnice. Cred ca aici castiga teren barbatul mai in varsta si cred ca asa este si in cazul tau, Vasix. Sper sa am dreptate.

Mass media ne arata frecvent cazuri gen Irinel si Monica Columbeanu sau Adriana Brahmuteanu - Silviu Prigoana... Sunt sugestive pentru "Ciocoii vechi si noi" din Romania contemporana. Poate ca de multe ori se intampla asa... Poate ca adesea conteaza publicitatea , contul din banca si statutul de VIP al candidatului cu tample albe. Si poate ca si crizxa si neajunsurile imping fetele tinere la casatorii din interes cu barbati care le-ar putea fi tati sau bunici.

Important este sa intelegem ca mass media romaneasca este controlata de oameni politici, care n-au interesul sa informeze si sa educe populatia, ci sa conduca o masa de inculti ignoranti... e in folosul lor, e mai usor asa.

tuturor

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:03

Dati-mi voie sa injur nemteste pe cei ce mi-au sters comentariul.Se intampla asa ceva destul de des....Nu mai pot sa o iau de la inceput......

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:07

De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-02-27 16:03:03 Dati-mi voie sa injur nemteste pe cei ce mi-au sters comentariul.Se intampla asa ceva destul de des....Nu mai pot sa o iau de la inceput......

Ti s-a sters cand ai dat click pe "Adauga mesaj"? Mi se intampla si mie destul de frecvent. Da si tu un copy inainte de "Adauga" si daca dispare dai un paste si-ai rezolvat. A doua oara a mers in 100% din cazuri.

Vanity, definitely my favorite sin.
florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:14

De la: Kenny, la data 2009-02-27 16:07:17
De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-02-27 16:03:03 Dati-mi voie sa injur nemteste pe cei ce mi-au sters comentariul.Se intampla asa ceva destul de des....Nu mai pot sa o iau de la inceput......

Ti s-a sters cand ai dat click pe "Adauga mesaj"? Mi se intampla si mie destul de frecvent. Da si tu un copy inainte de "Adauga" si daca dispare dai un paste si-ai rezolvat. A doua oara a mers in 100% din cazuri.
Domnule copi unde trebuie sa dau pentru copie?Va rog din suflet explicati-mi mai calr.Sunt un ...nepregatit....Multam fain!S-aveti parte de ce doriti!

Kenny

230 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:18

De la: florescu_vasile2001_2, la data 2009-02-27 16:14:03
De la: Kenny, la data 2009-02-27 16:07:17

Domnule copi unde trebuie sa dau pentru copie?Va rog din suflet explicati-mi mai calr.Sunt un ...nepregatit....Multam fain!S-aveti parte de ce doriti!

Selectezi textul pe care l-ai scris > click dreapta(pe textul selectat) >Copy(din meniul care apare).

Vanity, definitely my favorite sin.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce prefera femeile barbatii mai in varsta?
Mergi la: