back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce prefera femeile barbatii mai in varsta?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:46

o femeie tinara prefera un batrin ca sa ramina mostenitoare mai repede ,ca pe urma gaseste ea unul mai tinar ca sa toace mostenirea

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:51

De la: vasix, la data 2009-02-26 19:21:12Sa va raspund?! E un subiect delicat.Daca v-as spune ca am o ..viitoare sotie...tinara,mai tinara decit mine cu....20 de ani ati spune ca o face din..interes material.Nu este o preferinta neaparat.Poate fi o alegere patologica care nu are nimic in comun cu dragostea,poate fi nevoia de afi in siguranta...nu stiu.Este doar o alegere in cunostinta ambelor parti

Dupa cum o pui, parca te-ai indoi oarecum de dragostea ei ...
N-o mai pune ... Iubeste-o si gata !
Lasa framantarile !
Nu te complica ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:03

Ei uneori...ma mai gindesc ca sint mai aproape de finish decit de o a doua viata

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:25

De la: vasix, la data 2009-02-27 17:03:00Ei uneori...ma mai gindesc ca sint mai aproape de finish decit de o a doua viata

Hai, fii serios!!!! Da' ce ai ceva boala incurabila de vorbesti asa?

Tu nu stii sa fii fericit? FII FERICIT PANA MAI POTI!!!!!!!

TARGOVISTEANU

55 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 19:14

De la: cumintica, la data 2009-02-27 16:46:59 o femeie tinara prefera

da ,da, corect , norocoasa ,trebuie totusi sa gaseasca un tantalau care sa nu se prinda de treaba asta fiindca altfel .....nu-i mai trec ranile din laringe si ramane fara voce ,fiind nevoitasa comande numai prin internet.
apoi, fara gust nu se mai poate bucura de averea ramasa.

targovisteanul din chindie
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 21:53

Ma uit la televizor si vad un nene cu par alb si chelie cu o tanara bruneta cu ochelari de soare care incepe sa`l mangaie pe chelie in timp ce`i soptea probabil cuvinte dulci la ureche si`l pupa.
Felicitari pentru stomacul ei tare, n`am ce zice. Probabil noaptea viseaza la barbati de 30 de ani in timp ce doarme cu bunicul langa ea.

Ma distreaza ipocritele care mai zic ca ii si iubesc cu adevarat. Cred ca i`ar iubi numai daca ar suferi de ceva complexe sau boli psihologice (gerontofilie) pentru ca genetic suntem programati sa ne placa exemplarele cu aspect fizic placut (valabil si la femei si la barbati).

Cred ca femeile au vina aici. De ce? Barbatii sunt oricum nesimtiti si chiar daca ar avea 70 de ani si ar primi avansuri de la o fata de 18 ani tot ar crede ca e datorita calitatilor lor. Saracii Dar femeile? Credeam ca sunt mai destepte de atat dar nah, foamea e mare.

Ar fi bine sa le vina mintea la cap si sa realizeze ca pentru niste foloase materiale nu se merita sa isi strice tineretea, ca o sa aiba vreme de ingrijit batrani libidinosi cand o sa fie si ele batrane.

Fosta membra 9am.ro

307 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:01

Hm... iubirile...iubirile.... Daca dragostea e mare... nu cred ca exista limite de varsta, secs,... dar hai totusi sa fim decentzi

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:03

Cat de decenti Serenisimo?
Exista vreo limita a decentei?

Fosta membra 9am.ro

307 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:05

Sa-si puna mosul proteza in pahar..si un prezervativ pe limba...totusi... Urasc "imaginile"secsuale cu cuplurile...gerontofile... Scuzatzi-mi iesirea!

Fosta membra 9am.ro

307 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:08

Cami... cu decentza...m-ai prins Eu cred ca criteriul decentzei...inca mai face parte din mostenirea genetica si culturala...de care mai avem pretentzia ca o avem!

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:35

De ce prefera femeile barbatii mai in varsta?

Gresit !
Barbatii prefera femeile mai tinere, iar intrebarea este:

De ce prefera barbatii femeile mai tinere ?

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:41

www.adevarul.ro/articole/alarma-in-italia-30-000-de-octogenari-s...

Pentru ca un barbat mai in varsta, cu finantele lui si cu un nivel social ridicat, este o alegere sigura si este in cautare de a-si asigura urmasii/descendentii iar calea cea mai reusita este o tanara femeie alaturi, care in majoritatea cazurilor, este fertila

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 16:50

eu am o intrebare:cine-i Virinel si Irinuca asta? eu nu sint in Romania si nu citesc decit articole din politica,afaceri si financiar.Dar in ultima vreme ii vad peste tot.Cine sint astia 2?!

eastside

179 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 21:51

De la: vasix, la data 2009-02-28 16:50:53eu am o intrebare:cine-i Virinel si Irinuca asta? eu nu sint in Romania si nu citesc decit articole din politica,afaceri si financiar.Dar in ultima vreme ii vad peste tot.Cine sint astia 2?!

Foarte buna intrebarea. Da nu cred ca ai nimerit, desi locuim aici, nici noi nu stim cine-s aia..... Doar ii vedem la televizor.

Fosta membra 9am.ro

307 mesaje

Postat pe: 9 Martie 2009, ora 20:05

De la: CenusareasA, la data 2009-02-25 20:35:40 verisoaro, buna intrebare.
Raspuns: nu ne indragostim, ne sucesc mintile doar, pentru ca majoritatea dintre ei, sunt de-a dreptul geniali... punct.
Te reao!

Geniali sau nu...Conteaza iubirea...indiferent cate forme sau fetze are ea!

TARGOVISTEANU

55 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 10:16

Voiam sa povestesc o intamplare destul de interesanta,reala petrecuta din anii 1975 pana astazi.
Un pustan de 19 ani si jumatate facea armata la vanatori de munte in Curtea de Arges,iar in timpul unei aplicatii,cu opt zile inainte de liberare,o avalansa din zona ,,stana Florea" de sub varful Negoiu,il trimite la infirmerie,iar de acolo ajunge la un sanatoriu de langa Targoviste,Manastirea Dealu.
Aici,baiatul cunoaste o femeie cu zece ani mai mare ca el,si in anul 1976 pe 17 iulie,se casatoresc.
Urmeaza 16 ani de casnicie rupta din rai, au reusit sa-si cumpere un apartament in Targoviste,doua masini,si-au construit o casuta de vacanta la Bezdead,aveau o vila parinteasca la Calimanesti Valcea si toti banii castigati
i-au folosit in toate excursiile posibile la acel timp in Europa.
Cum in natura exista o forta pe care nu si-o explica nimeni, in 1992 femeia depisteaza un cancer la san,iar medicii ii dau numai maxim trei ani de supravietuire. In acest timp,framantata de imposibilitatea de a avea copii,ii propune sotului sa incerce sa gaseasca o femeie cu care sa conceapa un copil, pentru ca in cei trei ani care i-au mai ramas sa se bucure de fiinta care va mosteni bunurile asupra carora rudele invidioase isi facusera planuri deja.
Dupa ceva ezitari, barbatul, atunci in varsta de 38 de ani ,se cupleaza cu o femeie de doar 23 ani cu care are o minune de fetita.
boala deopotriva cu barfa rudelor si a vecinilor rupe uneori frumusetea intentiei , dar pana in 1995, luna noiembrie,cand se stinge femeia cu un suflet inegalabil, trec prin experiente din cele mai variate, de la sarbatorirea de sf. Constantin si Elena la Calimanesti, toti patru, pana la dorinta de a-si vinde ambele masini, ptr una mai incapatoare pentru a se deplasa mai lejer, fiind incomod sa stai culcata pe banca din spate 2-3 ore cat dura drumul.
Bunul dumnezeu le-a dat celor patru puterea sa invinga cruzimea bolii si viata sa mearga mai departe si dupa ce sufletul condamnat de nu se stie ce forte, s-a stins,ramanand amintirile,si piatra rece a crucii de pe mormant unde se aprind intotdeauna cand trebuie lumanari si se mediteaza o clipa.
Familia aceasta noua care intra in legalitate in anul 1996 civil ,se completeaza in 1999 cu inca o fetita de toata frumusetea.
In prezent varstele nu spun nimic rau in fata intelegerii ,scapand de toate vechile proprietati si reusind sa ridice o casuta la poalele Manastirii Dealu,el de55 de ani in aprilie tot atunci ea face 40 iar fetele ,niste destepte au 10 si 16 ani. Sunt o familie de invidiat.
Voiam sa combat unele pareri prin care diferenta de varsta ar avea vre-o importanta in casnicie: dupa cum ati citit NU A FOST NICI O PROBLEMA NICI IN SITUATIA FEMEII MAI IN VARSTA, SI NICI LA EXTREMA CEALALTA.
Totul depinde de devotamentul celor doi,dragostea, intelegerea si cat mai mult sex.
Viata acestui personaj a fost dominata de cand avea 20 de ani cand la o nunta in familie,unul dintre apropiati,ruda cu socrii,i-a soptit referindu-se la viitorul mirilor: vezi tata ce frumosi sunt amandoi? daca nu stiu sa foloseasca sexul, nu vor fi impreuna cine stie cat timp.
Omul curios, a intrebat de ce spune asta? Pai secretul mentinerii unei casnicii in primii 10 ani consta numai si numai in modul si frecventa cu care faci sex cu sotia. El spunea ca are ani buni de cand ,daca vine acasa o pune imediat, nu pleaca din casa pana nu o mai pune o data, iar daca sotia pleaca la piata,este riscant sa plece nesatisfacuta, cand vine acasa la fel pentru a nu uita nicicand cine este masculul ei.
Cu acest mit in cap mai in gluma, mai in serios, a trait tot timpul punandu-l in practica si la ora actuala si se vede treaba ca este cat se poate de adevarat.

targovisteanul din chindie
Fosta membra 9am.ro

115 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 13:09

Daca femeile in general prefera barbatii mai in virsta pe motiv ca sunt mai copti la mine si mai nu stiu cum atunci nedumerirea mea este; de ce DRACU am eu bafta numai la femei in virsta cu cel putin 10 ani ,,,cu toate ca eu sunt dezgustat de acest lucru si bineinteles ca resping asa ceva ,oare femeile mai inaintate in virsta li se reduce mintea pina la nivelul celor mai mici cu 10/15 ani decit ele??????

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 13:46

De la: Serenisimo, la data 2009-02-27 22:05:22Sa-si puna mosul proteza in pahar..si un prezervativ pe limba...totusi... Urasc "imaginile"secsuale cu cuplurile...gerontofile... Scuzatzi-mi iesirea!
totusi nu este nici o iesire ...ci pur si siplu ai dreptate!

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 13:56

De la: pasadro, la data 2009-02-27 22:35:47De ce prefera femeile barbatii mai in varsta?

Gresit !
Barbatii prefera femeile mai tinere, iar intrebarea este:

De ce prefera barbatii femeile mai tinere ?

Dana P
pentru ca cele de virsta lor nu-i baga-n seama considerindu-i inca nematuri....de fapt asta-i motivul gerontofilelor pentru care ele refuza tinereii in favoarea babalicilor...iar rodul iubirii lor un copil cu defecte genetice oribile nu stiu cum se numeste dar care stiu ca la tinerete acea progenitura arata mai in virsta decit masa...si daca nu vedeam asta cu ochii mei nu vorbeam aiurea

gabonee555

1 mesaj

Postat pe: 10 Martie 2009, ora 14:08

Va spun eu de ce prefera batranii.
1. Nu prefera toti batranii ci doar batrmii cu bani...
2. unul tanar e mai indifernt , si nu are bani
Deci asta nu avem cum sa schimbam...Si trendul asta e da la ,, rapanoasa aia de Monica Gabor si sorasa
Aceste 2 caracatite au facut ca toate fetele de liceu s a isi doreasca batrni
Mass- media ar trbui sa se implice cat mai mult..astefel pedofilii astia batrni o sa prinda radacini

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2009, ora 22:04

De la: CAMELYA_, la data 2009-02-25 19:58:38De ce o femeie simte o atractie deosebita fata de un barbat mai varsta?
Te-ai indragostit de un barbat mai in varsta decat tine?Da? Nu esti singura. Diferenta dintre voi poate fi de 8-10 ani, dar si mai mult de 20 de ani. Ce te poate determina sa alegi un barbat cu mult mai inaintat in varsta decat tine si ce anume te atrage la el?

Eu cred ca barbatii batrani sunt curvari, asta-i clar. Nu li se scoala decat la cruditati. De aceea din tanar in mai tanar! Sotul batran e ranchiunos, banuitor, zgarcit(el si-a trait micile mari bucurii). Cu cat imbatraneste e mai sacaitor, suspicios. Devine complexat si, din cauza asta, calca stramb, sa arate tuturor si nevestei ca inca-i bun.

crezi k femeile prefera barbatii mai in varsta decat ele?....uita-te la mihaela radulescu

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 02:09

ptr liniste in casa.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 03:26

Pai barbatii profita de prostia si dorinta de sex a femeilor foarte tinere ,usor de pacalit cu nimicuri si sex.FEMEILE TINERE DUPA CE SINT TAVALITE PE NIMIC ,incep sa observe ca vor imbatrini si dupa 28, 30 de ani se arunca la mosnegi care au ceva avere.Mai sint si pustoaice de 18,20 de ani care in actuala democratie invata repede regulile de viata pe Centura si cind nu le mai tine puterea se arunca la cei de 50 de ani,carora le este frica de prostatita si iubesc sexul oral

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2009, ora 03:36

De la: SCONCSUL, la data 2009-03-12 03:26:10 Pai barbatii profita de prostia si dorinta de sex a femeilor foarte tinere ,usor de pacalit cu nimicuri si sex.FEMEILE TINERE DUPA CE SINT TAVALITE PE NIMIC ,incep sa observe ca vor imbatrini si dupa 28, 30 de ani se arunca la mosnegi care au ceva avere.Mai sint si pustoaice de 18,20 de ani care in actuala democratie invata repede regulile de viata pe Centura si cind nu le mai tine puterea se arunca la cei de 50 de ani,carora le este frica de prostatita si iubesc sexul oral

Si chiar mai mult, eu consider real faptul ca frumusetea este trecatoare. O femeie vede ca se urateste pe zi ce trece, fardurile costa, intretinerea la fel, deci se complac pe langa barbati cu mult mai invarsta decat ele, pentru ca doar atunci ceilalti, remarca frumusetea femeii in machiaj si contrast uneori.
Povestea cu Alba ca zapada, de ce credeti ca mama vitrega, tot intreba oglinda sa-i marturiseasca cine e mai frumoasa, din tara ei?

Pace si intelepciune.

9am005350

47 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 16:13

De la: CAMELYA_, la data 2009-02-25 19:58:38De ce o femeie simte o atractie deosebita fata de un barbat mai varsta?
Te-ai indragostit de un barbat mai in varsta decat tine?Da? Nu esti singura. Diferenta dintre voi poate fi de 8-10 ani, dar si mai mult de 20 de ani. Ce te poate determina sa alegi un barbat cu mult mai inaintat in varsta decat tine si ce anume te atrage la el?

Eu cred ca barbatii batrani sunt curvari, asta-i clar. Nu li se scoala decat la cruditati. De aceea din tanar in mai tanar! Sotul batran e ranchiunos, banuitor, zgarcit(el si-a trait micile mari bucurii). Cu cat imbatraneste e mai sacaitor, suspicios. Devine complexat si, din cauza asta, calca stramb, sa arate tuturor si nevestei ca inca-i bun.

Nu stiu ce inseamna batran la tine... Am 40 de ani, 160 de kg, ma simt de 16 si simt ca plutesc... Sunt de mai bine de 3 ani cu aceeasi unica femeie si nu am calcat niciodata stramb fata de ea...

Dar vreau sa-ti spun din proprie experienta, ca este mult mai usor sa sucesti mintile unei fete de 16-20 de ani decat unei femei mature de peste 30 cum este iubita mea...

Cred ca marele farmec al barbatilor mai in varsta este ca stiu sa se poarte cu tinerele fete-femei intr-un fel in care baieteii cu tuleiele abia mijite nu au cum sa o faca... Dar acel barbat care a ajuns in etate si nu stie aceste lucruri, a trait degeaba...

Personal nu cred ca exista barbati care nu pot ci doar femei nepricepute... Si mereu am gandit ca frumusetea femeii mele trebuie sa fie intai interioara si dupa aceea exterioara ca sa o am in acest fel toata viata. Daca as alege una frumoasa pe dinafara si urata pe dinauntru la batranete as sta cu Muma Padurii... Eu sunt un norocos... Nu mai caut... E frumoasa si ca suflet si ca si chip... Nu mai caut demult altceva

Sper sa ai si tu acelasi noroc...

Fosta membra 9am.ro

115 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 22:04

De la: dagaio, la data 2009-02-26 15:57:22

Eu niciodata nu m-am putut intelege cu un baiat/barbat de varsta mea. Barbatii foooooaaaaarte greu se maturizeaza! Cand ii auzi ce idei au, ce derutati sunt si at de putine stiu despre orice, iti vine sa fugi si sa nu mai vrei barbati in jurul tau.
Eu prefer sa am un barbat maturizat, responsabil, cult, inteligent, experimentat destul, romantic tot timpul nu doar cand vine vorba de sex, doritor de familie, intelegator - langa mine care sa ma poata iubi, sa ma inteleaga si sa ma aprecieze pt. cum sunt si pt. ce sunt.
Bineinteles ca NU imi plac babalacii, cei divortati cu idei fixe, obsedatii, cumparatorii de femei, si alt specimene dezastru.
Diferenta dintre cei doi e bine sa NU depaseasca 15 ani. Deja devine tatic si se vede oribil diferenta in cuplu oricat de bine ar arata el.
.....si spui ca babalicul tau este mai mare cu 15 ani decit tine??? ....dar ce mai conteaza draga diferenta cind hodorogul are buzunarele pline si experiente o gramada si care probabil sunt pe terminate si cind ti-este tie lumea mai draga te trezesti cu un shut undeva si plingeti dupa ei asta daca nu cumva plingeti ca s-a dus de tot pe alte meleaguri iar daca mai ramineti si cu vr-un plod mostenire de la babac atunci sa sti deja ca singura ai sa fi toata viata pt ca barbatii fug ca de dracu de femeile cu puradei

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 August 2010, ora 18:04

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 14:32

Baniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...........................................sunt scopul!

9am241895

5 mesaje
Postat pe: 28 August 2010, ora 07:10

De la: CAMELYA_, la data 2009-02-25 20:45:32Eu in nici un caz nu cred ca ar alege un barbat mai in varsta pt a-mi satisface dorintele sexuale sau pentru ca mi-a sucit mintile
Adica pana la urma ce poate face el in comparatie cu un tinerel?:D
. De ce unele femei prefera o relatie sau mariaj cu un barbat mai in varsta cand pot avea un barbat tanar ?
Ptr ca dragostea e despre cap si nu despre fund...iar capul nu prea se sedimenteaza pana la 35-40 la barbati - la unii nu se sedimenteaza deloc

Intrebati la ILIE NASTASE ,LA PETRE ROMAN CA SIAU PUS PLACHIU NOU LA LIMBA

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 30 August 2010, ora 07:06

De la: black10131307, la data 2010-08-30 05:46:14
AMANT generos, cu stiuatie, 36 ani, manierat, ofer sprijin unei fete educate si dragute din in Bucuresti, pentru relatie discreta pe termen lung, rog mail cu poze si cerintele financiare, exclus profesioniste

barbatii maturi platesc serviciile feminine mai consistent

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce prefera femeile barbatii mai in varsta?
Mergi la: