back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum lucreaza dzeu

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 20:36

Spre exemplu ce inseamna bauturile carbogazoase.....

La inceput am avut apa pura, dar cu timpul am dezvoltam sisteme de consum si am inventat Coca Cola, Pepsi, etc tot felul de bauturi carbogazoase......Dzeu ce sa faca daca i-ar fi spus Omului...ca nu este bine ....Omul ar fi reprosat ca nu are libertate .....atunci l-a facut pe Om sa dea un vant ....si astfel scapa de gazele care l-ar fi facut sa explodeze.....

Ideea este sa fi intotdeauna pe suportul Divin unde nimic nu ti se poate intampla adica in pronia lui Dzeu ....avem propriile ratiuni de creatie ....

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 20:45

De la: lbtc, la data 2009-02-10 20:36:18

Spre exemplu ce inseamna bauturile carbogazoase.....

La inceput am avut apa pura, dar cu timpul am dezvoltam sisteme de consum si am inventat Coca Cola, Pepsi, etc tot felul de bauturi carbogazoase......Dzeu ce sa faca daca i-ar fi spus Omului...ca nu este bine ....Omul ar fi reprosat ca nu are libertate .....atunci l-a facut pe Om sa dea un vant ....si astfel scapa de gazele care l-ar fi facut sa explodeze.....

Ideea este sa fi intotdeauna pe suportul Divin unde nimic nu ti se poate intampla adica in pronia lui Dzeu ....avem propriile ratiuni de creatie ....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 20:48

vad ca talica nu prea sti cum lucreaza ,dar in schimb ne spui ca DUMNEZEU este incarcator-descarcator la fabrica de butelii cu norma intreaga si mai are juma'de norma la producatorii de bauturi carbogazoase,bravo monsericule,numai atat ai inteles din viata,s-auzim numai de bine! $$$$

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 14:56

vad ca talica nu prea sti cum lucreaza ,dar in schimb ne spui ca DUMNEZEU este incarcator-descarcator la fabrica de butelii cu norma intreaga si mai are juma'de norma la producatorii de bauturi carbogazoase,bravo monsericule,numai atat ai inteles din viata,s-auzim numai de bine! $$$$ [/quote]

cred ca ai inteles gresit ...trebuia sa o spun sub o forma de gluma in care nu l-am facut pe Dzeu incarcator descarcator de butelii...era de fapt o deschidere de subiect....dar nu ai scris nimic interesant.....

oricum idee era ca dorinta noastra de libertate uneori exagerata probabil ca duce la iesirea din pronia lui Dzeu ....

stii bancul cu Dracu' care vine la Adam si Eva cu , copilul sau ...si in final Eva face mancare din el ...si asa ajunge Adam si Eva sa-l inghita pe dracusor....unde esti fiul meu ?! iar el raspunzand din burtile lor "aici sunt..."
....dracu ii spune ..."Stai acolo ca stai bine "....a fost de fapt o sceneta de teatru in realitate cu acest banc.

uite asa il bagam pe dracu'n noi.....acum intelegi ?!

spune si mie cum il scoti ? asta era de fapt intrebarea .....si poti sa imi raspunzi cu un banc ....eu sunt tare prost ....si pricep greu ....

oricum multumesc

| Varianta pentru tiparire a topicului Cum lucreaza Dzeu
Mergi la: