Info
x
Rromofobia
|
angeldegan 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 21:34
românii sunt învățați să se teamă de țigani din cea mai fragedă copilărie, când unii parinti îsi amenința copii ca supremă pedeapsă, că o să-i fure țiganul.Le dam oare involuntar in baza acestor prejudecati motive unor elemente din aceasta etnie sa ne calce in picioare societatea?Credeti va vor aparea in Romania grupari extremiste?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 21:43
Oare un tigan, atunci cand fura, o face deoarece se gandeste ca sunt romanii ... "rromofobi" ???
Eu nu am avut nici o prejudecata si nici o fobie legata de tigani ... parintii mei nu m-au amenintat cu "te fura tiganii" cand eram mica. Am vazut cat sunt de "valorosi" dupa ce mi-au furat un telefon mobil (din geanta, in tram) ... dupa ce un tiganus mi-a smuls un lantisor de aur de la gat (pe strada, ziua) ... dupa ce doi tigani au impins o prietena de-a mea in strada si i-au furat geanta ... si dupa alte intalniri de genul asta
Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 22:16
alo,oameni buni,trezirea si nu mai acuzati in corpore etnia tiganeasca,fiecare padure cu uscaturile ei,este adevarat ca tiganii tinand cont de numarul lor raportat la nr.de infractori innascuti este cu mult mai mare decat al oricarui neam de pe planeta pamant,dar sa nu uitam de crimele sau hotiile facute de romanasi sadea sau de veritabilii artisti tigani care ne-au incantat si ne incanta urechile cu muzica lor[ex.GHEORGHE ZAMFIR,CA SA NU-I MAI AMINTESC SI PE ALTII LA FEL DE VALOROSI]asa ca s-auzim numai de bine!
|
|
darksethstorm 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 22:28
mie nu-mi ziceau ai mei ca "vin tiganii sa ma ia" sau chestii d-astea. o singura data mi-a zis tata cand eram mic si ma scalambaiam p-acolo ca daca nu stau linistit vine militia.
si in legatura cu tiganii.. aveam tovarasi de joaca tigani care au fost cat se poate de corecti cu mine sau cu ceilalti copii "mai albi" din zona.. faptul ca sunt si foarte multi parsivi si nenorociti e altceva. da sa stiti ca am intalnit si o gramada de romani cat se poate de albi cu acelasi gen de caracter.
http://supravietuitoriinromania.wordpress.com
|

"valorosi"