back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Cum putem combate pirateria software ...

 


 
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
 
gamemag

2 mesaje
Membru din: 20/09/2008
Oras: Iasi

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 23:01

www.gameMAG.ro

este o modalitate de combatere a a pirateriei software in Romania. Sunt din ce in ce mai multe persoane care prefera sa cumpere produse Originale ... Va asteptam!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 7 Martie 2009, ora 12:09

spam?


carloss80ro

8 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 11:17

La ce putin costa la noi in Romania pirateria va fi pe veci in floare.


iulidan2

156 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Constanta

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 15:48

Sunt atatea tari, in care nivelul de trai e mult mai mare decat in Romania, asa ca as lasa pirateria software in sarcina lor, cat despre publicitate cu orice pret, nu am cea mai buna parere.


leo_

448 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 10:45

numai o persoana idioata ar combate pirateria. acele produse sunt oricum supraapreciate ca pret. si in plus, interesul general ar fi ca si oamenii mai saraci sa invete si ei ceva pe calculator.


Fosta membra 9am.ro

118 mesaje
Membru din: 21/02/2009
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 08:34

Legi dure care sa fie aqlicate ferm, cum ar fi inchisoare pe viata unde sa lucreze la softuri antifurt.


Fosta membra 9am.ro

29 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 16 Mai 2009, ora 11:21

eu zic ca trebuie sa combatem Marketingu si Publicitatea deshantzate... ca din cauza asta softul e foarte scump. Pirateria e ptr multi o modalitate de a se face cunoscuti fara publicitate. Drepturi de autor... ok, dar pentru un produs/o piesa muzicala, nu pentru milioane de copii.

Cat timp va exista setea de cunoastere intr-un fel sau altul, va exista piraterie, mai ales ca unele materiale/softuri care incomodeaza guvernele, nu se pot gasi altfel.


drakossis

43 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Iasi

Postat pe: 16 Mai 2009, ora 13:00

Îmi place faza cu pirateria.... Cel ce a iniþiat acest post are windows cu licenþã???? (apropo eu folosec windows 7 cã e freeeeeeeeeeee). oare nu are nici un soft piratat??? Doar originale???? Eºti plin de bani nenea.... De unde crezi cã pirateazã lumea???? Din Danemarca, Suedia, Germania, etc þãri care sunt mult mai civilizate decât noi ºi cu un nivel de trai mult mai ridicat. ªi totuºi de la ei sunt cei mai mulþi torrenþi sou hub-uti de dc (a se vedea pirate bay, vezi ºi tu ca add în firefox mozilla ai torrent finder care cautã în peste 80 de torrenþi externi, ºi la dc ai o setare pt public hub care îþi va arãta majoritatea covârºitoare a huburilor externe). Dar noi suntem mai catolici decât papa, nu reuºim sã rezolvãm problema prostituþiei (sau mãcar sã o legalizãm, ca sã nu mai fie maltratate bietele fete, sã fie verificate sanitar, sã aibã parte de asigurãri de sãnãtate ºi pensie, etc), nu reuºim sã rezolvãmproblema copiilor instituþionalizaþi (a se vedea cazul cu asistenta maternalã care profita de copii care îi avea în grijã, ºi fii sigur cã nu e un caz izolat), nu rezolvãm problema bãtrânilor (care au pensii de mizerie, sã vrea ºi nu are un azil care sã îl primeascã, etc), nu ne rezolvãm problemele proprii (lipsa locurilor de muncã=un salariat trebuie sã þinã 3 pensionari ºi 2 copii din asigurãri, cãci eºti obligat sã plãteºti asigurãri de sãnãtate la stat chiar dacã atunci când ajungi la spital spun cã nu au medicamente ºi nici mãcar banala faºã pt pansat, dar asigurare plãteºti chiar dacã plãteºti ºi una privatã care acoperã toate cheltuielile de spitalizare, plãteºti la fondul de pensii privat dar ºi obligatoriu la cel de stat de la care nu ai sã primeºti niciodatã pensie cã se va desfiinþa), nu rezolvãm problema învãþãmântului, a salariului minim care sã fie egal cu cel din Germania, etc....... dar vrem sã rezolvãm problema anti-piraterie....
Chestia cu þara arde , babele se piaptãnã... aºa cã pace vouã celor ce aveþi grijã sã ne aduce-þi pe calea cea dreaptã.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 00:34

De la: drakossis, la data 2009-05-16 13:00:05Îmi place faza cu pirateria.... Cel ce a iniþiat acest post are windows cu licenþã???? (apropo eu folosec windows 7 cã e freeeeeeeeeeee). oare nu are nici un soft piratat??? Doar originale???? Eºti plin de bani nenea.... De unde crezi cã pirateazã lumea???? Din Danemarca, Suedia, Germania, etc þãri care sunt mult mai civilizate decât noi ºi cu un nivel de trai mult mai ridicat. ªi totuºi de la ei sunt cei mai mulþi torrenþi sou hub-uti de dc (a se vedea pirate bay, vezi ºi tu ca add în firefox mozilla ai torrent finder care cautã în peste 80 de torrenþi externi, ºi la dc ai o setare pt public hub care îþi va arãta majoritatea covârºitoare a huburilor externe). Dar noi suntem mai catolici decât papa, nu reuºim sã rezolvãm problema prostituþiei (sau mãcar sã o legalizãm, ca sã nu mai fie maltratate bietele fete, sã fie verificate sanitar, sã aibã parte de asigurãri de sãnãtate ºi pensie, etc), nu reuºim sã rezolvãmproblema copiilor instituþionalizaþi (a se vedea cazul cu asistenta maternalã care profita de copii care îi avea în grijã, ºi fii sigur cã nu e un caz izolat), nu rezolvãm problema bãtrânilor (care au pensii de mizerie, sã vrea ºi nu are un azil care sã îl primeascã, etc), nu ne rezolvãm problemele proprii (lipsa locurilor de muncã=un salariat trebuie sã þinã 3 pensionari ºi 2 copii din asigurãri, cãci eºti obligat sã plãteºti asigurãri de sãnãtate la stat chiar dacã atunci când ajungi la spital spun cã nu au medicamente ºi nici mãcar banala faºã pt pansat, dar asigurare plãteºti chiar dacã plãteºti ºi una privatã care acoperã toate cheltuielile de spitalizare, plãteºti la fondul de pensii privat dar ºi obligatoriu la cel de stat de la care nu ai sã primeºti niciodatã pensie cã se va desfiinþa), nu rezolvãm problema învãþãmântului, a salariului minim care sã fie egal cu cel din Germania, etc....... dar vrem sã rezolvãm problema anti-piraterie....
Chestia cu þara arde , babele se piaptãnã... aºa cã pace vouã celor ce aveþi grijã sã ne aduce-þi pe calea cea dreaptã.


Ai zis tot, nu mai am ce adauga.



Daca vi vreodata prin sibiu cauta-ma pe mail sa iti dau o bere.


tanasegheorghe99

154 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 16:10

De la: gamemag, la data 2009-02-08 23:01:23www.gameMAG.ro

este o modalitate de combatere a a pirateriei software in Romania. Sunt din ce in ce mai multe persoane care prefera sa cumpere produse Originale ... Va asteptam!!!!!


Sa ne intelegem:
Cine are bani isi cumpara din magazin cine nu ia de pe net moca ( cu riscurile de rigoare), cum crezi ca un tanar de 14-15ani va da n'spe sute de lei pe un program/joc cand il poate lua cracuit?, sau chiar un adult ? aaaaaaaaaaaa cumperi cu licenta atunci cand ai nevoie de securitate 100% altel pt uz casnic eu cred ca nuprea se ingesuie lumea sa cumpere originale.
La ce imi foloseste ca am programe pe PC in val de 1000euro? sunt mai cu mot ? ( XP, ESSET, PINACLE, OFFICE,etc) nu , nu sunt doar ca sunt la adapost in fata legii, dar cam atat.
La caipolul muzica:
Am 200ron pe un CD cu muzica clasica din comert, daca auzi cum suna te iei cu maine de par, si acum partea cea mai simpatica aceiasi muzica de pe net suna muuuuuuullllllllllltttttttttttmai bine ca ORIGINAUL deci cine este PACALITUL ,EU cumparatorul de buna credinta care crezand ca daca cumpar originalul sunt in castig si iata ca sunt in pierdere ( CD este editat de o mare casa de discuri, nu dau nume dar cred ca doar coperta era ca la halul cum se aude ......pe un echipament audio de 2500euro "suna a manarie Romaneasca")


free8jumper

5 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 21:00

Pai in primul rand de ce trebuie sa combatem aceasta piraterie? Crede cineva ca daca pustiulica de la scara doi care abia si-a tras si el un jaf de bicicleta SH si i-a luat tasu un pentium 3 ca a iesit pe primul loc la scoala face evaziune fiscala daca foloseste un windows piratat? Poate Hogea sa spuna ca da, dar in mod sigur, pustiul ala ori foloseste doar soft piratat ori nu foloseste deloc. Prin alte tari 200 de euro reprezinta cel mult 10% dintr-un salariu modest. La noi reprezinta salariul cu tot cu sporul de vechime, sporul de noapte si o eventuala prima. Si pe langa Windows mai sunt necesare si altele. Deci ori te ineci in ignoranta, ori piratezi. Eu personal folosesc Windows 7, si chiar incepusem sa ma gandesc la o eventuala licenta. Dar cand am auzit ca pretul celei mai ieftine variante ajunge undeva pe la 200 de euro, am renuntat la aceste ganduri infantile. Si nu pot sa uit de un bun amic care pentru firma si-a achizitionat Vista si care ajunse-se sa dea print cu pixul, calculatorul acestuia trebuind pornit cu o ora inainte de a primi prima comanda. Un pustiulica de clasa a 11-a l-a lamurit imediat care era problema: "pai daca e cu licenta nu merge". Versiunea piratata instalata de acesta merge si azi. Deci e bine sa piratezi chiar daca ai licenta. Si o intrebare de final: avem organisme pentru apararea drepturilor de autor, pentru combaterea contrafacerilor, etc. Ce misca indivizii astia ca sa-si incaseze salariile????


leo_

448 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 14:45

asa cum am spus nu sunt de acord cu combaterea pirateriei. sunt oameni saraci care nu isi permit sa invete fara soft piratat. sa ne gandim si la ei si sa ne gandim ca din randurile lor au aparut de multe ori mari genii.

si in alta ordine de idei, de ce am apara noi interesele unor corporatii straine? oare daca noua ni se pirateaza acolo un soft romanesc ei dau amenzi si fac puscarii? aiurea, primesc cel mult o mustrare si atat.


sea_shell

418 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 16:46

,drakossis...


Ic3

922 mesaje
Membru din: 29/06/2009
Oras: Constanta

Postat pe: 10 August 2009, ora 19:19



Cumpara tu softuri mai procopsitule...




Daca vreau vreun joc..sunt trakere pentru asta...

Eu o sa piratez cat vreau si cum vreau orice produs software...atata timp cat o sa traiesc...Nu o sa dau niciodata 5 bani pe vreun program..Asta pentru ca pot..



Si daca as vrea sa combat ceva..trust me...te-as combate pe tine si pe cei care gandesc in acest mod.


Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
vladidec

851 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 August 2009, ora 19:47

Bai asta, lucrezi la "numele" tau sau e doar "coincidenta"


Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
plesuardei

245 mesaje
Membru din: 3/02/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 August 2009, ora 22:50

De la: gamemag, la data 2009-02-08 23:01:23www.gameMAG.ro

este o modalitate de combatere a a pirateriei software in Romania. Sunt din ce in ce mai multe persoane care prefera sa cumpere produse Originale ... Va asteptam!!!!!
Mai doresti si altceva,in afara de faptul ca vrei sa-ti vinzi marfa?Vezi ca publicitatea mascata se pedepseste...cu ce esti mai breaz decat cei ce folosesc softuri piratate?Marsh d-aici!


Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Membru din: 13/02/2009
Postat pe: 11 August 2009, ora 10:03

De la: gamemag, la data 2009-02-08 23:01:23www.gameMAG.ro

este o modalitate de combatere a a pirateriei software in Romania. Sunt din ce in ce mai multe persoane care prefera sa cumpere produse Originale ... Va asteptam!!!!!


Faceti si voi o reducere de Craciun ca sa combateti si mai bine pirateria ? .Am vazut ca preturile la un Sims 3 sunt de 150 RON deci exact ca la majoritatea magazinelor virtuale occidentale (44,99$).Pe Amazon il gasesti chiar cu 40,5$ .Pai nu faceti si voi un efort lasand ceva din pret ca sa combatem impreuna pirateria mai bine in Romania?Pe un Sims 3 sunt dispus sa dau chiar si 50RON in ideea ca voi combate pirateria ...Altfel il cumpar pe internet de la chinezi cu 10$, oficial,perfect legal,cu licenta in chineza .


powerofthebass

15 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 August 2009, ora 16:22

ma pish pe tine de justitiar comunist! auzi, non-piraterie. da' daca spun eu acum acolo unde trebuie, ce si cum faci tu si in 10 minute esti reperat dupa I.P. si te ia garda din pat, prostule, o sa o mai dai in demagogie d-asta? auzi, jos piarteria??? sa-ti moara ma-ta!!! cateva lucruri mai avem si noi mokka in tara asta si se gaseste cate un avorton ca tine sa strige in gura mare. vedea-te-as masutza de celula, multifunctionala .


Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Membru din: 13/02/2009
Postat pe: 16 August 2009, ora 09:47

De la: powerofthebass, la data 2009-08-14 16:22:58ma pish pe tine de justitiar comunist! auzi, non-piraterie. da' daca spun eu acum acolo unde trebuie, ce si cum faci tu si in 10 minute esti reperat dupa I.P. si te ia garda din pat, prostule, o sa o mai dai in demagogie d-asta? auzi, jos piarteria??? sa-ti moara ma-ta!!! cateva lucruri mai avem si noi mokka in tara asta si se gaseste cate un avorton ca tine sa strige in gura mare. vedea-te-as masutza de celula, multifunctionala .


Eh,iti dai seama ca il doare undeva pe el de piraterie .A ales doar o varianta nefericita de a face reclama magazinului sau .


gabymarinescu_pulsar

375 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 August 2009, ora 16:21

Prin aducerea preturilor la softuri la un nivel realist cu veniturile salariale de la noi(daca e vorba de Romania),nu prin masuri politienesti,ci prin bun-simt.Daca de pilda Microsoft va scoate W7 la cateva sute de dolari(4-600)ne vom "orienta" din nou catre ceva mai vechi,chiar daca mai demodat,dar daca l-ar scoate la 100-150$ personal promit aici ca-l cumpar!Si sunt convins ca foarte multi ar face asta si Microsoft ar avea si de luat ceva bani de la noi din tara,asa .....nu va mai lua nimic!Si asa Creative sau alti fabricanti de componente sunt sub orice critica si nu au facut softurile pt propriile lor produse,cum sa fii interesat sa cumperi un suport cand este semi-inutilizabil?


drakossis

43 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Iasi

Postat pe: 21 August 2009, ora 16:13

ªi ute aºa toatã lumea face parte din piraþii din Caraibe... Apropo în Finlanda, Olanda, Germania ºi mai nou în Franþa a apãrut partidul piraþilor, special pt. piratarea de pe net... ºi mai au ºi o mulþime de susþinãtori.. poate devin ºi eu membru afiliat la o sucursalã din strãinãtate ºi deschid acest partid în România, nu cred cã n-o sã aibã succes.... Mai e faza cã Comunitatea Europeanã ne cere sã oprim pirateria... ha,ha,ha,hi,hi,hi pãi þãrile cu partidul piraþilor (ceea ce face sã recunoascã cã în aceste state existã multã piraterie) sunt membre fondatoare, cu pretenþii de state europene de frunte, cu un înalt nivel de trai... deci.....sã trãim, sã piratãm.....


Fosta membra 9am.ro

29 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 21 August 2009, ora 16:50

sucursala exista... vezi aici: bit.ly/Tq3TL


saintblizz

33 mesaje
Membru din: 15/05/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 22:44

De la: Ic3, la data 2009-08-10 19:19:02
Cumpara tu softuri mai procopsitule...


Daca vreau vreun joc..sunt trakere pentru asta...

Eu o sa piratez cat vreau si cum vreau orice produs software...atata timp cat o sa traiesc...Nu o sa dau niciodata 5 bani pe vreun program..Asta pentru ca pot..

Si daca as vrea sa combat ceva..trust me...te-as combate pe tine si pe cei care gandesc in acest mod.


Dar, putem sa folosim si alternative, care se merita, freeware, in loc de cele cu licenta. Exemplu, in loc de ms office, folosim: OpenOfficeOrg


CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 21:30

Pai facem piraterie pentru ca avem la conducerea navei pe don piratul dincaraibe,cel mai cel pirat


CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 21:43

Uitasem e pe locul I ca a ascuns toate flotilele ROMANIEI ,inclusiv FLOTA DE PLATFORME DE FORAJ MARIN ,PRECUM SI FLOTA DE MINERALIERE,FLOTA DE PESCADOARE SI TRAULERE,FLOTA DE PETROLIERE,FLOTA DE VRACHIERE,FLOTA DE TRANSCONTAINARE,FLOTA FLUVIALA ,FLOTA DE INPINGATOARE SI RESTUL.S-AU EVAPORAT DE SUB NASUL PIRATULUI SEF?ASTA DA PIRATERIE NU CE FURAM NOI DE PE NET UN SOFT DE 2 LEI.


CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 21:48

Uitasem e pe locul I ca a ascuns toate flotilele ROMANIEI ,inclusiv FLOTA DE PLATFORME DE FORAJ MARIN ,PRECUM SI FLOTA DE MINERALIERE,FLOTA DE PESCADOARE SI TRAULERE,FLOTA DE PETROLIERE,FLOTA DE VRACHIERE,FLOTA DE TRANSCONTAINARE,FLOTA FLUVIALA ,FLOTA DE INPINGATOARE SI RESTUL.S-AU EVAPORAT DE SUB NASUL PIRATULUI SEF?ASTA DA PIRATERIE NU CE FURAM NOI DE PE NET UN SOFT DE 2 LEI.SCUZE IMI SCAPASERA VAGOANELE CFR,LOCOMOTIVELE,AU DISPARUT SI ELE ,SINA DE CALE FERATA DIN GARILE DESFIINTATE ,PRECUM SI CEA DIN DEPOZITELE STRATEGICE ALE CFR .OARE CE PASTOREA MONSER MINISTRU AL TRANSPORTURILOR LA VREMEA LUI IN POST.


suciuvio

4 mesaje
Membru din: 7/07/2009
Oras: Bistrita

Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 12:19

SI eu care vroiam sa zic acelasi lucru,poate nu intr-atatea cuvinte,si poate nu cu atatea semne de punctuatie, si poate nici cu atatea ideei cum ai facut tu :p Ai o bere de la mine cand treci prin Bistrita


CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 18:27

Cum sa nu piratezi softuri atata timp cat costa de 10 ori maimult decat calculatorul,taranul cand isi cumpara calculator crede ca are de toate in el si trebuie sa mearga cand aude ca numai windousul costa 1000 lei, asa ca ,ala carevinde softuri sa se lase de meserie,ori sa-l vanda mai ieftin.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

29 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 19:05

sau poate sa-si puna Linux... ala are de toate si e gratis!

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 03:02

DA,DA,DA EXACT ACUM AM SAPTELE ULTIMATE ,MOCA BA CE FAIN III CAUTATIL E XTRA.

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum putem combate pirateria software ...
Mergi la: