back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum putem combate pirateria software ...

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 11:41

...psssst!...exist-o metodă !...vă-mbogățiți .... turnați-i la S&IAA și primiți 1.000.000$

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 13:09

cines astia? ss i aa?cumva yanke iii? pai tot ce fac ei acolo sunt facute de cei 600 de ROMANI care slujesc la portofelul lui BILA GHEATA ala meleardarul nr 1 sau 2 acum

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Oras: Constanta

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 13:37

Ai si din Constanta o bere rece !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

C.T
caiustimar

46 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 14:33

La cit de scump e softul ,in comparatie cu veniturile noastre minuscule sigur , sigur asta nu se va intimpla.Insa doar daca luam calculatoarele oamenilor si le ardem in piata ca in epoca medievala ( glumesc) sau ca in povesti.Insa eu am o solutie , folosesc APPLE, insa mai exista si Linux.Asa ca pina nu costa win 7 , 50 $ ca dincolo eu nu il voi cumpara.OS-ul celor de la Apple e mai bun mai stabil, mai prietenos si nu da ecrane albastre. Daca doriti o scanare gratuita de virusi sau o vacanta cu hotel gratis 7 zile va astept pe ,caius.ro.

9am180847

3 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 16:52

De la: drakossis, la data 2009-05-16 13:00:05Îmi place faza cu pirateria.... Cel ce a inițiat acest post are windows cu licență???? (apropo eu folosec windows 7 că e freeeeeeeeeeee). oare nu are nici un soft piratat??? Doar originale???? Ești plin de bani nenea.... De unde crezi că piratează lumea???? Din Danemarca, Suedia, Germania, etc țări care sunt mult mai civilizate decât noi și cu un nivel de trai mult mai ridicat. Și totuși de la ei sunt cei mai mulți torrenți sou hub-uti de dc (a se vedea pirate bay, vezi și tu ca add în firefox mozilla ai torrent finder care caută în peste 80 de torrenți externi, și la dc ai o setare pt public hub care îți va arăta majoritatea covârșitoare a huburilor externe). Dar noi suntem mai catolici decât papa, nu reușim să rezolvăm problema prostituției (sau măcar să o legalizăm, ca să nu mai fie maltratate bietele fete, să fie verificate sanitar, să aibă parte de asigurări de sănătate și pensie, etc), nu reușim să rezolvămproblema copiilor instituționalizați (a se vedea cazul cu asistenta maternală care profita de copii care îi avea în grijă, și fii sigur că nu e un caz izolat), nu rezolvăm problema bătrânilor (care au pensii de mizerie, să vrea și nu are un azil care să îl primească, etc), nu ne rezolvăm problemele proprii (lipsa locurilor de muncă=un salariat trebuie să țină 3 pensionari și 2 copii din asigurări, căci ești obligat să plătești asigurări de sănătate la stat chiar dacă atunci când ajungi la spital spun că nu au medicamente și nici măcar banala fașă pt pansat, dar asigurare plătești chiar dacă plătești și una privată care acoperă toate cheltuielile de spitalizare, plătești la fondul de pensii privat dar și obligatoriu la cel de stat de la care nu ai să primești niciodată pensie că se va desființa), nu rezolvăm problema învățământului, a salariului minim care să fie egal cu cel din Germania, etc....... dar vrem să rezolvăm problema anti-piraterie....
Chestia cu țara arde , babele se piaptănă... așa că pace vouă celor ce aveți grijă să ne aduce-ți pe calea cea dreaptă.

Bine spus domnule, nu mai este nimic de adaugat .Cred ca numarul celor care impartasesc parerile domniei voastre este foarte mare.

9am180847

3 mesaje
Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 16:56

Bine spus domnule, nu mai este nimic de adaugat .Cred ca numarul celor care impartasesc parerile domniei voastre este foarte mare.

ryoo2017

11 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 13:36

doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... cine a deschis topicul asta idiot???????????
noi nu avem bani sa trecem strada si ar mai trebui sa mai dam si pe softuri????
wtf
sunt la suprapret comparativ cu salariile noastre, si atata timp cat nu le folosesc pt a obtine vreun profit nu vad care e problema?????
oricum platesc abonament la internet,platesc componente PC cu sapte mii de taxe (componente care in afara sunt deja depasite, si unde la acelasi pret as lua ceva de cel putin 10 ori mai performant), platesc electricitate... nu e destul????????????????????
la ce naiba sa mai platesc si altceva????
sa plateasca cei care folosesc softurile respective pt a obtine profit (diverse firme, baruri, discoteci etc ) nu eu, utilizatorul de rand care le foloseste numai pt interes propriu...
nu le mai ajung banii la calici...

drakossis

43 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 14:17

Ca tot revin la problema.... pt cei cu ideea proasta despre MAC.. softul e inclus in pretul calculatorului (care e dublu chiar tiplu pt aceeasi configuratie free -adica fara OS), nu are virusi ca sunt o cantitate neglijabila cei care folosesc MAC, deci de neluat in seama, apropo cei de la MAC, adica APPLE s-au milogit la nenea BILL (HELL)GATES sa le imprumute si lor Microsoft OFFICE asa ca a aparut office 2008 for MAC , iar cealalta faza cu una bucata œMELEON de parai pt turnarea sefului ce foloseste soft piratatœe valabil doar in USA altfel ar fi fost 10 milioane de milionari in usdollars peste noapte in Romania iar ca incheiere cumparati windows 7 de la fratii nostri chinezi cu care nu se pune uncle SAM www.hit.ro/software/Windows-7-pirat-vandut-pe-USB-stick-in-China doar 14usd pt stick usb de 8gb cu tot cu windows7 e chilipir curat (la noi stickul gol e mai scump de 14 usd) basca mai aveti si autograful lui Steve Ballmer marea scula-bascula la Microsoft dupa ce i-a lasat orfani nea Bill.
Cat despre restul ce sa zic jocuri rasuflate in hipermarket la oferta doar.....120 lei, sa traiasca firefox mozilla care are la tools un add-ons numit torrent finder care cauta pe 86 torenti externi adeca frantia, uk, ghermania, suedia, etc unde gasesti tot ce ai nevoie, asa ca este ca la popa nu faceti ce fac eu faceti ce spun eu, spor la tras de pe net ca sunt freeware destule ce inlocuiesc ms-office=openoffice
etc le gasiti majoritatea pe www.filehippo.com/ deci spor la tras

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 31 Martie 2010, ora 00:23

De la: drakossis, la data 2010-02-23 14:17:57Ca tot revin la problema.... pt cei cu ideea proasta despre MAC.. softul e inclus in pretul calculatorului (care e dublu chiar tiplu pt aceeasi configuratie free -adica fara OS), nu are virusi ca sunt o cantitate neglijabila cei care folosesc MAC, deci de neluat in seama, apropo cei de la MAC, adica APPLE s-au milogit la nenea BILL (HELL)GATES sa le imprumute si lor Microsoft OFFICE asa ca a aparut office 2008 for MAC , iar cealalta faza cu una bucata œMELEON de parai pt turnarea sefului ce foloseste soft piratatœe valabil doar in USA altfel ar fi fost 10 milioane de milionari in usdollars peste noapte in Romania iar ca incheiere cumparati windows 7 de la fratii nostri chinezi cu care nu se pune uncle SAM www.hit.ro/software/Windows-7-pirat-vandut-pe-USB-stick-in-China doar 14usd pt stick usb de 8gb cu tot cu windows7 e chilipir curat (la noi stickul gol e mai scump de 14 usd) basca mai aveti si autograful lui Steve Ballmer marea scula-bascula la Microsoft dupa ce i-a lasat orfani nea Bill.
Cat despre restul ce sa zic jocuri rasuflate in hipermarket la oferta doar.....120 lei, sa traiasca firefox mozilla care are la tools un add-ons numit torrent finder care cauta pe 86 torenti externi adeca frantia, uk, ghermania, suedia, etc unde gasesti tot ce ai nevoie, asa ca este ca la popa nu faceti ce fac eu faceti ce spun eu, spor la tras de pe net ca sunt freeware destule ce inlocuiesc ms-office=openoffice
etc le gasiti majoritatea pe www.filehippo.com/ deci spor la tras
Mai binete-ai intreba cum sa neaparam de kk narii care trimit virusi ,nu de pirati ca aia-s cuminti care pirateaza .

9am173198

1 mesaj
Oras: Bacau

Postat pe: 18 Februarie 2011, ora 14:24

Imi place raspunsul tau.Ai atins punctele dureroase.Am sa-ti adu un mic exemplu o geanta de la Luis Viton costa citeva de mii de euro oare atit face o bucata de piele cusuta si cu fermuar?Oare chiar face atit dar platesti brandul.Daca te duci in Seoul ,Korea,60% din femeile pe care le vezi pe strada au imitatie din modelele de la LV.Si ce acum vrei sa le arestam ca poarta imitatii.Daca nu au bani poarta si ele imitatie.felicitari.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 17:28

Da de ce s-o combati?
Te plateste BILA GHEATA?
Aiesit la penzie si acum face pomeni din banii luati de la cei ca noi. sau ai si mneata un soft si vrei sa-l vinzi gras?

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2011, ora 17:38

Ai auzitara de PIRATII DIN CARAIBE?
Sau de piratii nostrii care ne-au piratat toata economia Romaniei ,bancile,acum vor spitalele dupa ce si-au piratat directorii miliardele ,asa cum pirateaza boc pensiile ,mai auzitaram ca unu a piratat toata flota Romaniei de 380 nave din care si petroliere si mineraliere de peste 200000 TDW, 40 SI CEVA DE PESCADOARE 8platforme de foraj marin de mare adancime,
Unele nave iesisera de la docurile unde au fost construite ,exact dupa 1992,93,94. deci erau absolut noi si au fost piratate,virusate,
Au mai fost piratate cateva mii de fabrici,uzine ,combinate,chimice,de prelucrarea lemnului,laptelui.alimentelor,zarzavaturilor,legumelor,fructelor,pieilor de animale,cauciucului.etc.

9am076504

2 mesaje
Postat pe: 5 August 2011, ora 15:53

JOB PART-TIME / FULL TIME, pt persoane cu varsta cuprinsa intre 16 - 60 ani.
Ce iti trebuie pt acest job? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai.
Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti mail-uri petrecandu-ti 2 -3 ore pe zi in fata calculatorului. cu cat muncesti mai mult cu atat castigul va fi mai mare. Sumele de bani, pot varian intre 75-500$/ SAPTAMANA, in functie de activitatea dvs pe internet.
Pentru informatii suplimentare, trimite-ti un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail andrada_larisa2005@yahoo.com

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum putem combate pirateria software ...
Mergi la: