back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Viata in oras versus viata in mediul rural .

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

irinatibu

13 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 11:39

Sunt multi tineri care nu isi permit o locuinta in oras. Cum ar putea sa isi rezolve problema? Este o solutie sa caute sa cumpere ceva la tara, intr-un sat din apropierea orasului, unde preturile sunt mult mai mici?Sunt multi oameni care locuiesc la tara si vin in oras sa lucreze.plus ca orasele devin din ce in ce mai aglomerate, mai sufocante....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Decembrie 2008, ora 15:42

in 1972, cu oacazia JO Munchen, dupa ce in 1971 mi s-a respins viza cand m-am dus la serviciu si m-am laudat ca o am..., am plecat cu masina si navasta spre RFG... prin Cehoslovakia.... dupa ce am trecut toate barierele si emotiile, iata-ma in RFG...... primul semnal de circulatie intalnit a fost un 'umleitung' (ocolire, acum stiu...), cautam pe harta orasul...neama... dupa un timp intru intr-un oras... era f- civilizat, avea strazi curate si institutii de tot felul (banci, samd)... dupa un timp am inteles ca localitatea nu era trecuta pe harta... era un 'dorf' , un sat simplu german.... nu arata nici o diferenta intre 'sat/oras'...: cand vom avea si noi asa ceva... mai vb., de acord...?

Emyna

30 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 15:02

OF!!! Portitzo! Te grabeai cand ai scris? Ca m-am cam chinuit sa citesc On topic...nu cred ca prea curand. Imagineaza-ti-l pe badea Gheo din varful dealului intr-o mica vilutza fara miros de oaie! hm...dar stii ceva? Toate astea au farmecul lor...ciobanii din munti, oamenii simpli de la tara si nu doar asta, dar fac parte din Romania. De ce trebuie ca satul sa fie la fel cu orasul? In fond atunci care ar mai fi diferentele? Parerea mea este ca da, ar trebui sa ne mai innoim, dar nu stiu daca trebuie sa stergem total diferentele dintre sat si oras.
In fine, este doar o parere. Nu stiu daca as putea locui permanent la sat, dar mie imi plac multe lucruri care apartin ruralului.
LA MULTI ANI TUTUROR ! UN AN NOU MAI VESEL SI CU CAT MAI MULTE IMPLINIRI !

Gioviat31

5 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 17:36

la fel cum ai zis mai sus..nu stiu daca e neaparat bine sa fie la fel...nu stiu daca e rau ....dar ceva ar trebui sa se schimbe..asta e clar...sat e asociat cu evadarea din cotidian..un loc unde te duci si ai drumuri proaste de obicei..oameni care nu au prea multe pe suflet ..in afara de grijile animalelor si vremea....case care se modeleaza usor cu linia orizontului...si natura care e mereu apropae ..fata de junglele betonate..
btw line ..ar trebui la noi si orasele sa avanseze...cred ca satele altora arata mai bine ca orasele noastre...si bun si satele ar trebui macar mai ingrijite...nu neaparat modernizate cu blocuri sau nu stiu ce ar strica arhitectura generala a unui loc...si in sfarsit cred ca oameni fac locul...romani au invatat ca daca au o vila si un mertan sunt ai mai tari..dar tot a branza de oi miros...si intra cu noroi in masina ...si vorbesc de oi(normal ca-s de la tara :)) )...
ceva trebuie sa se schimbe...

unuunu44

25 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 15:26

De la: Gioviat31, la data 2009-01-08 17:36:49la fel cum ai zis mai sus..nu stiu daca e neaparat bine sa fie la fel...nu stiu daca e rau ....dar ceva ar trebui sa se schimbe..asta e clar...sat e asociat cu evadarea din cotidian..un loc unde te duci si ai drumuri proaste de obicei..oameni care nu au prea multe pe suflet ..in afara de grijile animalelor si vremea....case care se modeleaza usor cu linia orizontului...si natura care e mereu apropae ..fata de junglele betonate..
btw line ..ar trebui la noi si orasele sa avanseze...cred ca satele altora arata mai bine ca orasele noastre...si bun si satele ar trebui macar mai ingrijite...nu neaparat modernizate cu blocuri sau nu stiu ce ar strica arhitectura generala a unui loc...si in sfarsit cred ca oameni fac locul...romani au invatat ca daca au o vila si un mertan sunt ai mai tari..dar tot a branza de oi miros...si intra cu noroi in masina ...si vorbesc de oi(normal ca-s de la tara :)) )...
ceva trebuie sa se schimbe...
E bine la oras , ai unde sa te angajezi. Poate ca daca am fi atat de bogati incat sa nu ne sfiim sa facem naveta cu masina personala la serviciu , atunci chiar ca ar fi mai frumos sa locuim in mediul rural .

moniquer_sweet

24 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 23:43

De la: irinatibu, la data 2008-12-09 11:39:07Sunt multi tineri care nu isi permit o locuinta in oras. Cum ar putea sa isi rezolve problema? Este o solutie sa caute sa cumpere ceva la tara, intr-un sat din apropierea orasului, unde preturile sunt mult mai mici?Sunt multi oameni care locuiesc la tara si vin in oras sa lucreze.plus ca orasele devin din ce in ce mai aglomerate, mai sufocante....

ar putea sa vina la orash, sa stea cu chirie, sa-si gas un job..:)
si dak era vb k in orash nu si pot cumpara un apartam sau cva de genu, in apropierea bucurestiului nici atat! doar daca e vb d alt orash..
si gandeste-te k in orash esti mai aproapte d job, nu mai platesti transportul...decat cel in comun :), asta daca nu vr sa mergi p jos :P
zbye!

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 11:39

de aveti impresia ca la oras e mai bine ca la tara? eu stau la tara in vila spre diferenta de voi care stati in patru pereti si fac naveta cu masina proprie nu cu autobuzul (ca voi...)

TARGOVISTEANU

55 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 14:26

Fiecare locatie are adeptii ei.
In tinerete,nu aveam timp sa fac deosebirea intre aceste optiuni fiindca aveam parintii mei in Calimanesti,stateam in Targoviste, si incepusem o casa la socrii in Bezdead, Dambovita.
Este mult mai comod sa cobori din bloc direct in magazin,copiii sa fie cat mai aproape de scoala,insa nimic nu poate egala lunile martie ,aprilie,mai,intr-o gradina de vre-o 1500 mp in care a coborat raiul pe pamant.
aerul,miscarea,multumirea sufleteasca si rezultatele recoltei ,nu musai pentru valorificare,sunt inegalabile.
seara o tuiculita din prunele tale,un hartan din gainile tale,un vinisor de pe bolta curtii,toate astea nu te mai pot intoarce la bloc, pe vecie.
Acum undeva la poalele Manastirii Dealu,florile,pomii,legumele si fructele,asa putine cum da d-zeu,face sa mai dispara din nebuniile care ne sugruma la fiecare pas si spre rusinea noastra suntem in anul 2009....de 30 de ani tot asteptam mai bine si uite unde am ajuns.........s-a denaturat spiritul nostru national si popular.

targovisteanul din chindie
stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 05:08

De la: oanazzuro, la data 2009-02-15 11:39:00de aveti impresia ca la oras e mai bine ca la tara? eu stau la tara in vila spre diferenta de voi care stati in patru pereti si fac naveta cu masina proprie nu cu autobuzul (ca voi...)

cel mai frumos este sa fi multumit acolo unde stai... fie mediul urban, fie cel rural.

Omerta Vision
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 05:29

De la: oanazzuro, la data 2009-02-15 11:39:00de aveti impresia ca la oras e mai bine ca la tara? eu stau la tara in vila spre diferenta de voi care stati in patru pereti si fac naveta cu masina proprie nu cu autobuzul (ca voi...)

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 05:31

si de ce te lauzi?e frumos ceea ce faci?nu toata lumea are posibilitatile materiale ale tale si totusi poate unii vor sa locuiasca in oras,la bloc,e alegerea lor,nu?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
iulcar

152 mesaje
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 12:15

De la: TARGOVISTEANUL, la data 2009-02-18 14:26:13Fiecare locatie are adeptii ei.
In tinerete,nu aveam timp sa fac deosebirea intre aceste optiuni fiindca aveam parintii mei in Calimanesti,stateam in Targoviste, si incepusem o casa la socrii in Bezdead, Dambovita.
Este mult mai comod sa cobori din bloc direct in magazin,copiii sa fie cat mai aproape de scoala,insa nimic nu poate egala lunile martie ,aprilie,mai,intr-o gradina de vre-o 1500 mp in care a coborat raiul pe pamant.
aerul,miscarea,multumirea sufleteasca si rezultatele recoltei ,nu musai pentru valorificare,sunt inegalabile.
seara o tuiculita din prunele tale,un hartan din gainile tale,un vinisor de pe bolta curtii,toate astea nu te mai pot intoarce la bloc, pe vecie.
Acum undeva la poalele Manastirii Dealu,florile,pomii,legumele si fructele,asa putine cum da d-zeu,face sa mai dispara din nebuniile care ne sugruma la fiecare pas si spre rusinea noastra suntem in anul 2009....de 30 de ani tot asteptam mai bine si uite unde am ajuns.........s-a denaturat spiritul nostru national si popular.

Mircov

44 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 20:57

Viatza la oras a fost plantata de tv. Ceausescu in creierul nostru, de fapt ce inseamna vatza la tara???, aer curat, spatiu, verde, libertate,mincare productie proprie(eco),ai chef de chef? muzica tare?; copiii care alearga tzipa, tropaie ...no pproblem, parcare beton, garaj, internet, tv digital, toaleta in casa, baie mare, spatiu locuibil dupa preferintze, confort. Iarna este super ai caldura reglabila dupa preferintza vezi shi simti zapada, vara stai la umbra te racoresti cu apa de fintina etc. sincer sa fiu imi pare rau de voi „orasenilor„ am tot ce nu avetzi voi...........shi va datzi seama, locuiesc la tara......

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 21:04

Si daca te inghesuim si noi pe acolo o sa fugi repede la oras. De fapt iti spun sigur ca nu ai caldura din case si cea de la oameni din oras. In oras se invata sa locuiesti printre oameni nu printre altele...

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 21:09

De asta ne-ati inghesuit la oras, ca este mai bine la tara. Ne-ati inghesuit ca respiram numai aer de latrina de la tot felul de neispraviti pe care nu mai terminam, sa-i civilizam.

O sa-mi fac si eu o casa de vacanta de 4x4 m sa avad cum e, dar la oras nu renunt si stiu exact de ce. Traiesc printre oameni nu printre animale si oameni pe ici pe colo.

Mai laudati-va mult cu viata la tara si or sa se intoarca copii si nepotii celor plecati de acolo si mai vorbim dupa aceea.

Soarele este peste tot la fel. Topirlania difera pe ici pe colo.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 21:11

apropo de o vorba a lui Dan Puric..nu conteaza cum stai..conteaza cum sta inima in tine...dar as prefera sa am o casa la tara decat un apartament in oras! Orasul agita, tulbura, nevrotizeaza lumea pe cand traiul la tara e mult pasnic (bineinteles sa ai un minim confort material: gaz, apa, bucatarie spatiosa si o camera de baie in casa) .Viata la tara este cel mai bun antitod impotriva stresului, a nevrozei anxioase si a altor disfunctii ale vremurilor noastre!

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 21:50

L oras o viata de sobolan mizerabila,dar ca sa traiesti in mediul rural trebuie sa fii gospodar

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 09:28

virgil_bond

8 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 10:27

Tu esti sigur unul (una) care mirosi a oaie ca poate ca multi sau parinti nostri au mai multe proprietati dar nu ne laudam. asa si cu ce ai contribuit tu la topicul asta ??? est degeaba

virgil_bond

8 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 10:36

De la: nastasemihail, la data 2009-02-28 21:09:43De asta ne-ati inghesuit la oras, ca este mai bine la tara. Ne-ati inghesuit ca respiram numai aer de latrina de la tot felul de neispraviti pe care nu mai terminam, sa-i civilizam.
O sa-mi fac si eu o casa de vacanta de 4x4 m sa avad cum e, dar la oras nu renunt si stiu exact de ce. Traiesc printre oameni nu printre animale si oameni pe ici pe colo.
Mai laudati-va mult cu viata la tara si or sa se intoarca copii si nepotii celor plecati de acolo si mai vorbim dupa aceea.
Soarele este peste tot la fel. Topirlania difera pe ici pe colo.
Frate esti tare deja nu ii mai suportam pe toti depravatii astia care is asa de mandrii ca is tarani dar cand ies si ei la caminul cultural nu se observa ca miros a ceapa de la subrat ??? sau cand se duc la doctor cam acelasi lucru .

TARGOVISTEANU

55 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 13:52

doamne ce v-ati aprins din nimic.
Am locuit 16 ani la bloc timp in care am cautat sa schimb atmosfera de beton din jurul blocului,am plantat o vita de vie care urca pana la et4 si trecea pe la toti pe balcon,era o capsunica cu bob mare un fel de ananas din Mehedinti.
Am scos din padure puieti de toate natiile si i-am plantat des des formand un fel de gard viu pe care, tunzandu-l in fiecare an a devenit o frumusete acum si nu trece nici pasarea prin el.
Mi-am amenajat la subsol o crama de toata isprava si mai faceam cate o bauta cu prietenii acolo.
In holul de la intrare am mascat scurgerea de la pluviala cu un cofrag de ipsos si crengi special alese ,un copac adevarat fiind pe post de cuier.
Chemarea vetrei strabune nu s-a lasat pana nu mi-a dat d-zeu banii si am tras un casoi de vre-o 200 mp pe un teren de vreo1500 mp cu pomi ,vie,gaini,rate,un helesteu mic de vreo 20 mp plin cu crap,am un put a carui apa nu este mai prejos cu nimic decat apa minerala, toate astea mi-au completat o imagine pe care v-o impartasesc cu placere: POTI TRAI LA FEL DE BINE SI COLO SI COLO important, dar foarte important este omul cu care si langa care traiesti. OMUL SFINTESTE LOCUL fie el orasean sau taran. Hai lasati tastele si treceti in gradina , uite ce soare e afara! Spor la treaba.

targovisteanul din chindie
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 23:46

De la: TARGOVISTEANUL, la data 2009-03-04 13:52:39doamne ce v-ati aprins din nimic.
Am locuit 16 ani la bloc timp in care am cautat sa schimb atmosfera de beton din jurul blocului,am plantat o vita de vie care urca pana la et4 si trecea pe la toti pe balcon,era o capsunica cu bob mare un fel de ananas din Mehedinti.
Am scos din padure puieti de toate natiile si i-am plantat des des formand un fel de gard viu pe care, tunzandu-l in fiecare an a devenit o frumusete acum si nu trece nici pasarea prin el.
Mi-am amenajat la subsol o crama de toata isprava si mai faceam cate o bauta cu prietenii acolo.
In holul de la intrare am mascat scurgerea de la pluviala cu un cofrag de ipsos si crengi special alese ,un copac adevarat fiind pe post de cuier.
Chemarea vetrei strabune nu s-a lasat pana nu mi-a dat d-zeu banii si am tras un casoi de vre-o 200 mp pe un teren de vreo1500 mp cu pomi ,vie,gaini,rate,un helesteu mic de vreo 20 mp plin cu crap,am un put a carui apa nu este mai prejos cu nimic decat apa minerala, toate astea mi-au completat o imagine pe care v-o impartasesc cu placere: POTI TRAI LA FEL DE BINE SI COLO SI COLO important, dar foarte important este omul cu care si langa care traiesti. OMUL SFINTESTE LOCUL fie el orasean sau taran. Hai lasati tastele si treceti in gradina , uite ce soare e afara! Spor la treaba.

Corect. Optiunea e personala.

Marakesh

23 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:46

De la: irinatibu, la data 2008-12-09 11:39:07Sunt multi tineri care nu isi permit o locuinta in oras. ..

si nu numai tineri. da, daca privesc din punctul asta de vedere, ar trebui sa-mi iau casa la tara. dar nu vreau sa traiesc acolo, desi sunt avantaje, fireste. asa ca... prefer sa locuiesc cu babacii. asta e!

bla bla
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:49

De la: TARGOVISTEANUL, la data 2009-03-04 13:52:39doamne ce v-ati aprins din nimic.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Martie 2009, ora 15:49

alo_caty

16 mesaje

Postat pe: 8 Martie 2009, ora 18:03

Viata in oras este interesanta, ai mai multe oportunitati dar completata cu viata la tara este minunata!Oricum trebuie sa fim buni gospodari si la orase dar mai eles la sate! Sa zicem in momentul acesta de criza este intocmai potrivit sa cumparam case ,La Tara,preturile sunt mai realiste.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 18:23

VIATA IN ORAS ESTE MAI VALOROASA PT. MULTELE POSIBILITATI DE AFIRMARE INNUMEROASE DOMENI,COPILUL TAU ARE ACCES LA MULT MAI MULTVE INFORMATI CARE IL VOR AJUTA IN ASIREALIZA VISELE.VIATA LATARA ITI LIMITEAZA ACTIUNILE CHIAR DACA ESTE MAI MULT OXIGEN.

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 18:54

De la: 9am022037, la data 2009-03-26 18:23:31VIATA IN ORAS ESTE MAI VALOROASA PT. MULTELE POSIBILITATI DE AFIRMARE INNUMEROASE DOMENI,COPILUL TAU ARE ACCES LA MULT MAI MULTVE INFORMATI CARE IL VOR AJUTA IN ASIREALIZA VISELE.VIATA LATARA ITI LIMITEAZA ACTIUNILE CHIAR DACA ESTE MAI MULT OXIGEN.

Corect
Dar nu strica sa ai si o ferma la tara

9am031078

64 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 14:02

Stiti ce-a zis tiganu cand imuscatu spunea ca o sa ridicam munca pe trepte superioare .......? , asa mincat-as , cit mai sus as nu mai ajungem noi la ea .Gasiti vreun fel de similitudine cu situatia actuala?

Mircov

44 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 21:16

Uau......., Vorbeati de rasa superioara „Oraseanul”??????, uauuu, oameni curati, nu cu miros de „oaie„ sau „ceapa„ pe sub brat,orasenii miros a ce???? a gaini fierte???, daca nu ati stiut dragi oraseni poate ca noi la tara ne spalam mai mult ca oraseniii pentru ca noi nu stam cu ochi pe contor, noi ne spalam cu galeata nu ca voi cu pipeta, cit despre igiena intelectuala.... suntem mai curati ca voi, vedem in fata ochilor lucruri frumoase, peisaje deosebite, nu ca si voi un ecran de sticla sau mai nou de plasma sau lcd, daca pentru unii la tara este echivalentul cu mirosul de oaie doresc sa ii anunt ca aceea care miros a oaie sunt ciobani nu tarani. Taranul a ramas in mentalitatea Romanului de cind idiotul de Ceausescu a dorit sa faca din Romania o tara de oraseni si se vede ce a reusit sa faca: o adunatura de surogati cu alura de oraseni dar vai de iei, maninca piine cu margarina ca sa plateasca rata la masina cooool din fata blocului, merg la un job super inbracati in costum crezind ca sunt buricul pamintului, traind intr-o lume a himerelor, de ce ???, toti cei care sunt la oras au plecat de la..............................., TARA, deci fii de TARANI emancipati nevoie mare......., multe din valorile romanesti culturale sunt tarani nu oraseni, aveti joburi super????, bravo voua dar pe cit cistigati pe atit cheltuiti pentru a va intretine, la tara puteti pune ban pe ban in scimb la oras trebuie sa cheltuiti mai mult decit puteti produce, deci............... sunt fericit ca locuiesc la tara....

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului viata in oras versus viata in mediul rural .
Mergi la: