Info
x
Ati simtit vreodata nevoia unui miracol???
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 12:57
Ati simtit vreodat in viat voastra imperios nevoia de vi se intampla un miracol???? L-ati dorit ata de mult incat chiar s-a intamplat???? Spune-ti-mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 474 mesaje Membru din: 28/10/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 21:30
mi s-a intamplat ...cred. eu cred in stele , in comunicarea dintre oameni si stele, atat de mult incat am incercat sa caut o legatura intre Dumnezeu si stelele sau orice ce mar putea ajuta sa le inteleg. mi s-au intamplat multe si am avut probleme in familie pe tema asta.
acum , in acest moment simt ca ma sufoc si ca pe zi ce trece se apropie ceva. un eveniment sau ceva care o sa mi schimbe viata. pur si simplu simt. nu pot explca ce sufocant e. tare tema.
SpitzeDumy
|
|
parcasviu 111 mesaje Membru din: 26/10/2008 Oras: Targoviste |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 12:51
Eu mereu doresc un miracol sa ajung prim ministru ca asa a promis Base si sper sa nu ma mai fenteze ca in 2004
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 13:27
.. adusa din fundul curtii, o laptuca peste ceafa ti-ar dezvaluii legatura, dar numai in ceea ce priveste legatura lui D-zeu cu stelele verzi.
...si pentru a nu te mai sufoce , incearca sa nu vorbesti cu gura plina .. sigur vei ajunge sa-ti faca nenea doctoru' o intubatie si-i de rau !...
|
|
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 14:51
daca as fi stiut ca ai sa imi dai raspunsul asta.... zau!!! nu as mai fi postat subiectul acesta.... imi doream un raspuns sincer si serios.... nu chestii de genul pe care le faceai pe la 10 ani!!! (chiar apropo??? ai mai multi???)
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 13:03
...n-ai ghicit !
~ 5 de vacante
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 09:56
Da simt nevoia sa vad Romania rintregita de la Nistru si pana la Tisa si din Pocutia , pana la Capul caliacra in Cadrilater . Mai simt nevoia sa vad Romania Monarhie Contitutionala . Deasemeni , as dori o lume fara tigani si hosexuali . As dori o lume in care scriitorii , savantii , creatorii sa fie VIP - uri .
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 11/12/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 00:03
Eu odata ma gandeam cum naiba sa mai fac rost de 5 lei ca imi trebuiau sa cumpar niste chestii la cateva minute de mers pe strada am gasit 10 lei :) .... nu stiu daca a fost sau nu o simpla intamplare sau un miracol dar oricum ma pus pe ganduri intamplarea.
|
|
|
|
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 16:38
De-alungul tineratii,mai ales,am avut nevoia de miracole :sa scap de armata,sa ma insor cu o fata,....Nu s-a intamplat nimic ....Pentru moment am fost tare dezamagit...In timp am realizat ca miracolele dorite au facut bione ca nu s-au prezentat.Exista un drum pe care nu-l intelegem la inceput,suntem doar niste simpli muritori.Acum ,uitandu-ma in urma ,realizez ca totul a fost O K.Un singur miracol il regret ca nu s-a intamplat:viata celui mai apropiat om-fratele meu,mai mic cu 13 ani.......
|
|
adela1zone5 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 23:14
Da, de la revolutie incoace tot simt nevoia de-a vedea ca se poate pretinde ceva de la aceasta natie. Inainte nu simteam ptr. ca se stia ca e de vina comunismul care nu da voie dar acum, desi democratia da libertate e mai rau - nu se poate pretinde nimic de la nimeni si astept miracolul care sa-i trezeasca pe romani.
Cand am vazut in ce hal au ajuns colegele mele - mai tate ca stramoasele lor, disperate dupa barfe, neinteresate de nimic, nici de meserie, nici de casa, da gata de scandal oricand am zis ca astept sa se ajunga si la altceva. Mi s-a intamplat de multe ori sa vreau sa port discutii serioase si sa n-am cu cine (desi aveam senzatia ca ar trebui sa am de la cine pretinde); sa ma trezesc cu discutia intoarsa pe dos si transformata in spectacole de CARAGIALE, etc. In tara asta CLASA MEDIE e de vina in primul rand de toata nenorocirile. Astept sa vina / sa apara UE si sa intre in casele romanilor sa controleze si sa se socheze in ce mizerie traiesc. |
|
nuskin 67 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 11:04
Miracole se intimpla in fiecare zi. Nasterea unui copil este un miracol, faptul ca ne trezim intr-o dimineata si soarele ne mangaie fatza, faptul ca mai exista dragoste pe Pamant, faptul ca reusim inca sa mentinem pacea, ca inca putem comunica, ca putem trece cu bine peste obstacole......si lista poate continua.
Stiu ca unii vor spune: "dar astea sunt lucruri normale!" Oare? Ce e normal pe lumea asta? miracolul ca traim, respiram si ,daca si realizam de ce am venit pe aceasta lume si care este misiunea noastra pe pamant ,atunci eu pot spune ca am trecut cu bine niste teste si putem evolua. Va doresc tuturor bucurie si inima buna.
Dupa multe incercari cred si sper ca am ramas tot EU
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 11:59
intotdeauna,dar niciodata nu se intampla,poate intr-o zi
|
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 23:20
In fiecare zi............
Dar nu se-ntimpla...........
|
|
eastside 179 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 23:22
De la: nicobekesi, la data 2009-01-14 11:59:34 ce chestie..... nici n-am citit mesajele, si uite ca gindim la fel... O fi si asta un miracol mai mic...
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 23:33
Da . Am simtit . De exemplu as vrea sa revad Romania intregita cu Basarabia toata pana la mare , Bucovina de nord , Maramuresul de Nord , Banatul asa zis sarbesc si Cadrilaterul . As vrea sa vad Romania , Monarhie Constitutionala . As vrea sa vad cultura reinviind in Romania !
|
|
chandramuki_md 173 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 11:19
De la: daniela_helen, la data 2008-11-26 12:57:55Ati simtit vreodat in viat voastra imperios nevoia de vi se intampla un miracol???? L-ati dorit ata de mult incat chiar s-a intamplat???? Spune-ti-mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da, a existat o perioada in viata mea destul de mare in care orice dorinta (chiar absurda), era suficient sa mi-o pun si ea se indeplinea. abia mai tarziu, cand toate astea au incetat, am inteles ca se intamplasera multe miracole. si nu am stiut sa le apreciez. ca sa va dau un exemplu de miracol , mi-am dorit intr-o zi ca mi-ar placea sa ajung in franta...asa fara motiv, fara a avea pe cineva acolo si fara putinta de a ajunge acolo. si dupa aproximativ 4-5 luni sotul meu pe care il stiam in germania la vremea respectiva imi da telefon si-mi spune ca el este in franta si ca ma cheama acolo. poate ca voua nu vi se pare ceva miraculos, dar eu am ramas interzisa. fiindca doar eu stiam ce-mi dorisem in secret. nu stiu cand si cum am gresit atat de tare incat miracolele au incetat. eu totusi le mai astept. |
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 07:25
Acum, mai mult decat niciodata...
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 00:37
Da. INAINTE DE REVOLUTIE eram sigur ca va fi rau daca ne lasam dominati de fapt de frica. In acelasi timp simteam si o presiune foarte mare si o eliberare. Era mai degraba optimista presimtirea.
In afara de asta dupa mai multe luni mi-am adus aminte de o previziune cum ca Ceausescu va muri cu 2 milioane de romini. A fost bine, deci a fost chiar ca o minune ca nu s-a intimplat. Dar orice minune are si o contributie umana. Din pacate acea minune a tinut doar vreo 3 saptamini, dar transformarea oamenilor tot s-a produs. De atunci se tot incearca a se reveni la ceea ce s-a schimbat atunci. Esta ca si cum ai vrea sa-l faci pe un adult sa creada in baubau.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
anareaua 31 mesaje Membru din: 22/01/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:03
in fiecare zi ma rog pentru un miracol,insa doar cu rugatul raman..
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:08
De la: anareaua, la data 2009-01-30 17:03:22in fiecare zi ma rog pentru un miracol,insa doar cu rugatul raman.. trebuie sa crezi cu tarie k dorinta iti va fii indeplinita... nu trebuie sa vezi in rugaciune ceea ce vedeau unii cand spuneau *o sa incerc si cu asta*...ai incredere in dumnezeu!!! numai bine!!! |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 23:59
Cam ai dreptate,tot la fel am impresia si eu ca raman cu rugatul,cine ma asculta de fapt?
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 00:12
De la: daniela_helen, la data 2008-11-26 12:57:55Ati simtit vreodat in viat voastra imperios nevoia de vi se intampla un miracol???? L-ati dorit ata de mult incat chiar s-a intamplat???? Spune-ti-mi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Da,de cinci,sase ori pe zi! |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 00:16
Faptul ca te trezesti dimineata e un miracol! Dumnezeu ti-a mai oferit inca o zi. Inca o sansa de a-L cunoaste, inca o sansa spre mantuire. Nu irositi aceasta sansa.
Posibil ca intr-o dimineata, miracolul sa nu se mai repete! |
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 03:54
De la: maria_tu, la data 2009-01-31 00:16:22Faptul ca te trezesti dimineata e un miracol! Dumnezeu ti-a mai oferit inca o zi. Inca o sansa de a-L cunoaste, inca o sansa spre mantuire. Nu irositi aceasta sansa.Asa este!La mine e un adevarat miracol cand ma trezesc de dimineata!Pacat ca se intampla cam rar,de obicei ma trezesc la pranz! |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 16:25
De la: crist_che, la data 2009-01-31 03:54:22 Si mie mi se intampla in ultima perioada.Ma trezeste piticu ca tb sa-l duc la gradi.
|
|
www_p_daniel85 11 mesaje Membru din: 12/11/2008 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 16:48
acum vre0 12 ani, a venit si ziua mea de nastere,ma simteam foarte fericit,parintzi cu cateva zile in urma mi-au cumparat un trening din bazarul de 500 metrii de langa unde locuiam. Parca l-as simti si acum pe mine;un trening de culoare neagra cu dungi albe -super fain. parca as fi fost cineva.un baiat celebru foarte mandru de mine,wau ce bine ma simteam, in el; In final veni 23 aprilie ziua mea de nastere imbracat in trening cu prietenii ,acasa la mine serviram o cafelutza ca doar cafea putea bea la varsta aceea,sub 14 ani,si plecaram in oras la o 'distractie',cand pe drum am facut socoteala la ;;bani' observ ca sunt cam putini si probabil nu o sa imi ajunga sa imi permit sa servesc invitatii unde imi doream cu suc respectiv prajituri si poate si un biliard,pe vremea aceea imi placea sa ma duc pe la biliard. .Am intrat intr-un local unde am servit un suc de fiecare,iar la masa de biliard unde jucam ,am observat sub ea 7o mii lei vechi ,atunci insemnand ceva:prajiturile ce le-am cumparat dupa 5 minute la gasirea banilor.nu am spus la nimeni atunci ,va spun voua acum ;
intotdeauna daca esti bun e cineva alaturi de tine chear daca tu nu iti dai seama.si intotdeauna exista un miracol si un motiv de ce ti se intampla tie |
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 23:33
INTODEAUNA MI S-AU INTAMPLAT MIRACOLE, DE FIECARE DATA CAND LUCRURILE INCEP SA SE PRABUSASCA IN JURUL MEU SI AM ZENZATIA CA MA PRABUSESC SI EU ODATA CU ELE APARE DE UNDEVA O SALVARE, CEVA LA CARE NICI NU M-AM GANDIT CA S-AR PUTEA INTAMPLA SI CA PRIN MINUNE TOTUL SE REDTRESEAZA. MI SA-AU INTAMPLAT SI CAZURI IN CARE, IN DISPERARE FIIND M-AM RUGAT PUR SI SIMPLU LA DUMNEZEU SA FACA O MINUNE PENRU MINE, SI A FACUT. PRIMA DATA MI SA INTAMPLAT CAND ERAM IN CLASELE MICI LA SCOALA( NU VA SPUN CE PT CA MI-E PUTIN RUSINE SI AZI DAR A FOST O ADEVARATA MINUNE) APOI PRIN CLASA A 7-A CAND S-AU IMPACAT PARINTII MEI CARE ERAU PE PUNCTUL DE A DIVORTA. MI S-AU INTAMPLAT APOI FEL DE FEL DE LUCRURI CIUDATE IN CARE PARCA O MANA NEVAZUTA MA SALVA SA-U O VOCE NEVAZUTA IMI PUNEA VORBELE IN GURA, MA MIRAM SI EU CUM AM FOST IN STARE SA LE SPUN PENTRU CA NICI MACAR NU-MI TRECUSERA VREODATA CA SIMPLA IDEE PRIN MINTE, SI CHIAR IN ACELE MOMENTE IMI VENEA SA-I ZIC CELUI CARUIA I LE SPUNEAM CA NU EU LE-AM SPUS DAR IMI DADEAM SEAMA CA ACELE CUVINTE ERAU SALVAREA MEA.
MULTI DINTRE VOI O SA SPUNETI CA FABULEZ DAR E ADEVARAT. AM TRAIT MOMENTE FANTASTICE INEXPLICABILE SI SPER SA MAI FACA DUMNEZEU O MINUNE PENTRU MINE: SA POT SA VAD TARA ASTA INFLORITOARE, CU OAMENI FERICITI MANDRI CA SUNT ROMANI SI SA POT SA CONTRIBUI CHIAR EU LA ASTA CU TOATA MUNCAMEA CHIAR DACA ACUM MA SIMT MICA SI NEPUTINCIOASA |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 23:35
Apel preluat de pe alt forum crestin, eu deja am semnat petitia, invit toti crestinii sa o faca. Clujul va devini capitala lesbi - votati impotriva Posted on ianuarie 29, 2009 de Vio Pop nolesbiClujul va deveni pentru o saptamana, intre 9 si 15 februarie, capitala femeilor lesbi de pretutindeni, cu ocazia “Festivalului International Lesby” organizat de ONG-ul “Esti Unica”. Sa ne rugam pentru acest eveniment, stim ca Dumnezeu este ofensat de astfel de atitudini si ca El va actiona impotriva acestor lucruri intr-un fel in care pe toti ne poate afecta. Clujul - capitala Lesbienelor? Nicidecum! Haideti sa luptam impreuna pentru ca asa ceva sa nu aiba loc! Puteti vota: www.petitieonline.ro/petitie/clu ... 72050.html sursa: stiricrestine.ro/2009/01/29/cluj ... impotriva/ Raporteaza abuz de limbaj |
|
chandramuki_md 173 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 09:30
De la: maria_tu, la data 2009-01-31 23:35:04 maria, nu vreau sa-ti tai elanul de care dai dovada postand petitia pe toate topicurile....te opui unui lucru care a avut deja loc in mai toate statele europene(ca sa nu mai vorbim de restul continentelor) si nimeni nu i-a putut impiedica sa faca ce si-au propus. nu, nu sunt lesbiana, daca la asta te-ai gandit....dar nu dam dovada de inteligenta si intelegere daca le punem pumnul in gura celor care nu sunt ca noi. nu vreau sa deschid aici o polemica vis-a vis de relatia heterosexuali si homosexuali....suntem diferiti fiindca asa ne-a lasat tot dumnezeu. iar caracteristica asta se poate intalni nu numai la oameni ci si la animale, deci nu e ceva ce poate fi controlat cu puterea mintii. evident ca nu sunt de acord cu relatiile de acest gen, dar nici nu vom reusi vreodata sa-i determinam sa simta altfel. pur si simplu asa sunt ei construiti....invata sa-i accepti si sa-i ierti daca simti nevoia. nu e nevoie sa stim ce fac ei in dormitor, atata timp cat ramane in dormitor. in rest, sa invatam sa traim in pace impreuna ! |
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 14:49
VÃD CÃ SE VORBEȘTE VULGAR PE FORUMUL ÃSTA ȘI TEME LA CARE UNII N-AU ÎN COMUN -ABSURD !MAI BINE NU MAI COMENTEZ NIMIC MAI ALES VIZAVI DE SUBIECTE DE RELIGIE SAU ACOLO UNDE SE FACE CONFUZIE DOAR CASÃ COMENTÃM(CE-I CU LESBI ?-MIRACOL?)
|
|
|
|

Eu mereu doresc un miracol sa ajung prim ministru ca asa a promis Base si sper sa nu ma mai fenteze ca in 2004
sigur vei ajunge sa-ti faca nenea doctoru' o intubatie si-i de rau !...
daca as fi stiut ca ai sa imi dai raspunsul asta.... zau!!! nu as mai fi postat subiectul acesta.... imi doream un raspuns sincer si serios.... nu chestii de genul pe care le faceai pe la 10 ani!!! (chiar apropo??? ai mai multi???)
intotdeauna,dar niciodata nu se intampla,poate intr-o zi
Dar nu se-ntimpla...........