Info
x
Ati simtit vreodata nevoia unui miracol???
|
VIORICA_NIC 10 mesaje Membru din: 6/07/2009 |
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 19:19
frumos . i-mi place la fel zic si eu , faptul ca ne mai trezim inca o dimineata si vedem lumina e un miracol, sa-i multumim Creatorului pt acest miracol si sa-i multumim.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 19:51
De la: i_eirene, la data 2009-07-05 01:49:59un comentariu plin de bun simt,macar jumatate din locuitorii planetei daca ar reusi sa gandeasca si actioneze in felul acesta tot am reusi sa progresam,insa cati au inteles mesajul si cati sunt dispusi sa-l aplice?in nici un caz reprezentantii religiilor de orice fel nu vor intelege[cu sufletul] acest mesajDe la: marian_bd_rotaru, la data 2008-11-29 09:56:13Da simt nevoia sa vad Romania rintregita de la Nistru si pana la Tisa si din Pocutia , pana la Capul caliacra in Cadrilater . Mai simt nevoia sa vad Romania Monarhie Contitutionala . Deasemeni , as dori o lume fara tigani si hosexuali . As dori o lume in care scriitorii , savantii , creatorii sa fie VIP - uri .
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
OprisVasile 570 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 19:59
De la: VIORICA_NIC, la data 2009-07-20 19:19:20 frumos . i-mi place la fel zic si eu , faptul ca ne mai trezim inca o dimineata si vedem lumina e un miracol, sa-i multumim Creatorului pt acest miracol si sa-i multumim. Da dar daca te opresti doar la asta si nu intelegi rostul tau printre oameni si in lume mai bine te-ai culca la loc ....de tot |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 06:56
Da, sa fie vara continuu si peste tot. Mai putin la poli, sa mai mergem acolo sa ne racorim. S-ar putea sa fie o dorinta in realizare, curind.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 August 2009, ora 16:45
Acum simt nevoia unui miracol. Sa-mi ia de pe cap sarmanii care-mi cer sistematic cate ceva. Sa le spun ca m-am saturat de ale mele si nu mai vreau sa aud si de ale lor ?
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 6 August 2009, ora 16:47
De la: super_green_frog, la data 2009-08-06 16:45:17Acum simt nevoia unui miracol. Sa-mi ia de pe cap sarmanii care-mi cer sistematic cate ceva. Sa le spun ca m-am saturat de ale mele si nu mai vreau sa aud si de ale lor ? Nu vor inceta niciodata ,spiridusule.Necazuri vor mai fi,bineinteles ca vor fi si fericiri,dar vor fi si acei sarmani care vor cere sistematic cite ceva.Sint multe lucruri cu care trebuie sa te inveti zimbind sa le suporti!!! Zimbeste!! |
|
9am043133 20 mesaje Membru din: 2/05/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 August 2009, ora 22:29
Eu asi continua ca miracol este ca pomii infloresc si se dezvolt ca iarba creste chiar daca o calcam in picioare ,miracol este apa cea de toate zilele fara de care nu ar exista viata, miracol este ca padurile cresc desi le taiem fara sa gandim ca fara ele nu am pute trai s. a. m. d. Sa dea DUMNEZEU sa ne vina mintea acasa la toti ca atunci va fi bine.Cu stima elisav5412
|
|
Oglinda 11 mesaje Membru din: 9/08/2009 |
Postat pe: 9 August 2009, ora 22:30
otvforum.com
otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com |
|
|
|
|
Oglinda 11 mesaje Membru din: 9/08/2009 |
Postat pe: 9 August 2009, ora 22:31
otvforum.com
otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com otvforum.com |
|
Postat pe: 10 August 2009, ora 01:20
Dl oglinda, poate ca as fi accesat acest link. Dar fiindca sinteti atit de agresiv in postare, ocupind atit spatiu si din timpul nostru de a vizualiza, nu-l voi accesa.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
liana_anastase 1 mesaj Membru din: 22/01/2009 |
Postat pe: 10 August 2009, ora 12:19
Va rog imi trimiteti si mie mesajul cu jocul caci nu stiu sa-l salvez caa sa-l am la indemana.
Multumesc |
|
foreveryours 64 mesaje Membru din: 14/08/2009 |
Postat pe: 24 August 2009, ora 21:46
cand omul isi atinge limitele.. in cautarea implinirii idealului propriu sau al altora.. si simte ca nu reuseste de unul singur.. atunci.. da! se poate gandi ca nu i-ar strica un miracol.. ori doua..
|
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 August 2009, ora 21:51
|
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 August 2009, ora 18:17
De la: mytcor, la data 2008-11-27 13:27:27.. adusa din fundul curtii, o laptuca peste ceafa ti-ar dezvaluii legatura, dar numai in ceea ce priveste legatura lui D-zeu cu stelele verzi. ce spiritual esti mytcor!... :
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 August 2009, ora 00:50
Ce e asta ? Potzi sa fi mai explicita "oglinda-oglinjoara" ? :)
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
9am114046 1 mesaj Membru din: 8/08/2009 |
Postat pe: 29 August 2009, ora 11:42
De o saptamana astept..un miracol...,iar cand va veni sper sa nu tina doar 3 zile.
|
|
Fosta membra 9am.ro 8 mesaje Membru din: 26/12/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 29 August 2009, ora 12:01
e bun proverbul cu para malaiatza
|
|
tamarab35 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 August 2009, ora 12:29
Cat adevar !!!
Intradevar e un miracol sa te poti trezi si in dimineata urmatoare ! N-am realizat asta decat in momentul cand sotul meu a facut infarct peste noapte... dupa ce seara ne culcasem voiosi , fara sa-i fie nicidecum rau, era asa plin de viata ... Imi doresc si acum dupa aproape trei saptamani de la noaptea nefasta , sa ma pot reintoarce in timp ... sa pot suna in timp util la salvare ... poate , totusi , mai era vreo sansa pentru el ... Imi doresc cu ardoare ca macar in vis sa se intoarca ... |
|
9am123618 5 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Giurgiu |
Postat pe: 29 August 2009, ora 14:00
da simt nevoia unui miracol de cand aveam 3 ani ,acum am 59. tare a-si vrea sa se intample.sa pot si eu face macar 2-3 pasi.va rog trimiteti-mi si mie lista noua a jocului.poate voi reusi si eu sa mai platesc rate la banci si sa-mi iau lemne pt.iarna.va multumesc mult.cornelia.
rosoga c
|
|
Postat pe: 30 August 2009, ora 17:02
...si inca cum!
chiar am mare nevoie de unul,si inca cum!... |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 30 August 2009, ora 17:07
De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-08-30 17:02:09 ...si inca cum! Draga hai sa speram ca lucrurile se vor schimba,si probabil ca asa va fi,trebuie doar sa depasim momentele grele,ca altceva nu avem ce face.... mult ,mult,noroc ,sanatosi sa fim ca mai vedem noi ce o fi
|
|
Postat pe: 30 August 2009, ora 17:21
Miracole nu exista. Sint dorintele noastre refulate, sau chiar colective. Care la un moment dat le vine rindul sa se realizeze. Deci tot noi le cream. dar inconstient. Fiindca ceea ce tine in loc realizarea lor se epuizeaza de la sine.
Avem capacitati cu mult mai mari decit credem noi sau ne dau a intelege unii, ca le avem. Avem in noi scointeia divina, TOTI.
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 10:45
De la: nastasemihail, la data 2009-08-30 17:21:49Miracole nu exista. Sint dorintele noastre refulate, sau chiar colective. Care la un moment dat le vine rindul sa se realizeze. Deci tot noi le cream. dar inconstient. Fiindca ceea ce tine in loc realizarea lor se epuizeaza de la sine. si aceasta e un miracol nu crezi?...scanteia divina... |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 10:48
De la: click_cont, la data 2009-09-08 10:45:23si acesta e un miracol,ca ai revenit printre noi,victorito,multa sanatateDe la: nastasemihail, la data 2009-08-30 17:21:49Miracole nu exista. Sint dorintele noastre refulate, sau chiar colective. Care la un moment dat le vine rindul sa se realizeze. Deci tot noi le cream. dar inconstient. Fiindca ceea ce tine in loc realizarea lor se epuizeaza de la sine.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 14:56
DA,acum!...de s-ar rezolva criza asta mondiala ...care e mai rea decat un virus!
|
|
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 14:59
De la: nicobekesi, la data 2009-08-30 17:07:57De la: atingerea_Zephyrului, la data 2009-08-30 17:02:09 ...si inca cum! NOROC! pace,armonie,...,si tot ce iti doresti!
|
|
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 18:26
De la: 999florin, la data 2009-09-08 10:48:12De la: click_cont, la data 2009-09-08 10:45:23si acesta e un miracol,ca ai revenit printre noi,victorito,multa sanatateDe la: nastasemihail, la data 2009-08-30 17:21:49Miracole nu exista. Sint dorintele noastre refulate, sau chiar colective. Care la un moment dat le vine rindul sa se realizeze. Deci tot noi le cream. dar inconstient. Fiindca ceea ce tine in loc realizarea lor se epuizeaza de la sine. |
|
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 18:27
De la: click_cont, la data 2009-09-08 18:26:13De la: 999florin, la data 2009-09-08 10:48:12De la: click_cont, la data 2009-09-08 10:45:23si acesta e un miracol,ca ai revenit printre noi,victorito,multa sanatateDe la: nastasemihail, la data 2009-08-30 17:21:49Miracole nu exista. Sint dorintele noastre refulate, sau chiar colective. Care la un moment dat le vine rindul sa se realizeze. Deci tot noi le cream. dar inconstient. Fiindca ceea ce tine in loc realizarea lor se epuizeaza de la sine. Da e un miracol .Multa sanatate tie si celorlalti ! |
|
gossipgirls 10 mesaje Membru din: 26/04/2009 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 15:43
....am simtit nevoia de un miracol dar el nu a aparut...inca il mai astept
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Noiembrie 2009, ora 18:25
Au trait miracolul in cel putin doua cazuri. Acum e nevoie mai mult ca oricand de un miracol pentru noi toti. Simt ca trebuie sa se intample.
All Things Grow With Love
|
|
|
|

sigur vei ajunge sa-ti faca nenea doctoru' o intubatie si-i de rau !...
mult ,mult,noroc
,sanatosi sa fim ca mai vedem noi ce o fi