Info
x
Votati-ma la vara
|
POPESCU_Z_IOAN 22 mesaje Membru din: 7/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 13:39
promit sa nu impart ciolanul cu nici un partid
Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 20:39
DE ESTI TU ACELA,DUTE INAPOI SI ADU UN PURCOI[DE BANI,FIRESTE]SA-L IMPARTIM AMANDOI
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 09:12
chiar eu sunt copiii
daca considerati ca va pot fi de folos nu ezitati sa-mi telefonati,ma voi deranja sa va raspund 0728513448 cine stie poate va fac lacheii mei la cotroceni :
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 13:23
gresit din nou copilul meu
este chiar numarul meu si promit sa-mi formez turma de lachei inca de pe acum
|
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 15:46
am sunat la numarul indicat ,raspunde din intimplare un POPESCU probabil titularul agentiei care sa dizolvat din cauza recesiunii economice si imobiliare ASA CA FRAIERE COMENTEZI SI SPUI NUMAI ABERATII,PARCA AI FI DE LA PDL
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 18:57
gresit copile
sunt chiar eu, si nu m-ai minti ca nu ai sunat la numar, suna fara frica si-ti voi raspunde cu caldura, votati-ma la vara imi vreau si eu portia de ciolan
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 20:45
PROSTU'FAMILIEI POATE CIOLAN CU VARZA SAU CU FASOLE ALTFEL DE CIOLAN NU MAI GASESTI IN TARA ROMANEASCA,BAI TARANE VEZI CA S-A FACUT ZAIBARUL PUNE MANA SI BEA PANA CAZI IN SANT SI TE PISI PE TINE,CA NU TE VAD IN STARE SA FACI ALTCEVA,SAPA-TI GROAPA ACUM CA S-AR PUTEA LA VARA CAND VREI TU SA AJUNGI [TU STI CE E IN CAPUL TAU PLIN DE MATREATA]SA AI BANI S-AR PUTEA SA NU MAI GASESTI PAMANT NICI DE INGROPACIUNE
|
|
va_ciuruim 225 mesaje Membru din: 10/11/2008 Oras: Turnu Magurele |
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 01:19
Situatia prezentata in cadrul emisiunii OTV este reala ,Bucurestiul este alimentat cu apa plina de fecale si toxine periculoase,BASESCU ,cu buna stiinta si in intelegere cu APA NOVA ,care a plust multi bani,a ascuns acest pericol ,ca de altfel multe altele,eu am preluat si transmis mai departe ramine sa vedem cum se descurca doctorul
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
|
|
|
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 11:49
se vehiculeaza un nume pe sait POPESCU Z IOAN ,nu-l cunosc ,dar pare sa fie un om important daca a iscat aceasta tema chiar ar fi binevenit la PDL un om cu asemenea rezonanta ,sa mai schimbe atmosfera de cloaca de la PDL POATE ARE ORIENTARE POLITICA BENEFICA PENTRU ROMANIA,nu ca adunaturile astea de prin toate partidele care au navalit la PDL,CARE SE SAPA INTRE EI PENTRU CIOLAN
|
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:03
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:12
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Situatia prezentata in cadrul emisiunii OTV este reala ,Bucurestiul este alimentat cu apa plina de fecale si toxine periculoase,BASESCU ,cu buna stiinta si in intelegere cu APA NOVA ,care a plust multi bani,a ascuns acest pericol ,ca de altfel multe altele,eu am preluat si transmis mai departe
ramine sa vedem cum se descurca doctorul
se vehiculeaza un nume pe sait POPESCU Z IOAN ,nu-l cunosc ,dar pare sa fie un om important daca a iscat aceasta tema chiar ar fi binevenit la PDL un om cu asemenea rezonanta ,sa mai schimbe atmosfera de cloaca de la PDL
POATE ARE ORIENTARE POLITICA BENEFICA PENTRU ROMANIA,nu ca adunaturile astea de prin toate partidele care au navalit la PDL,CARE SE SAPA INTRE EI PENTRU CIOLAN