back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Ghita haiducul

 


 
 
9am_18976

1 mesaj
Membru din: 20/01/2017
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 10:59

Ghita zapciul, Ghita haiducul

Ce mai zice poporul

Indiferent ce ne spun unele autoritati, sau anumite posturi TV ostile actualei majoritati (apropo unele prin insistenta par sprijinite de sistem - SRI in special) Ghita e vazut de cei mai multi ca un haidcuc care se lupta cu un sistem care vrea sa-l lege si sa-i puna calus la gura. Ne place acest suspans, vedem cum mai cade un aga, si ne asteptam ca "domnul" sa mazileaca altii.
Vedem cum sistemul isi scoate mardeiasii, foarte bine organizati de altfel, pentru a se apara. A-l numi inculpat pe Ghita si a spune ca nu poti sa-i dai replica, pentru ca e inculpat, nu suna prea bine, pentru ca tot tu l-ai inculpat. Si parca nu mai sunteti credibili in inversunarea asta a voastra. Parca nu mai vreti dreptate, ci numai pedeapsa cu orice pert. Adica baga-l la ocna, la gherla ca merita, a fost zapciu. De aceea îl urmarim pe Ghita, daca ar fi depistat si urmarit, fugarit pun pariu ca s-ar oprii toata activitatea in tara, si cei mai multi ar sarii sa-l ajute.
Teo D
PS: completati textul, semnati-l alaturi de mine si dati-l mai departe

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Membru din: 16/01/2017
Postat pe: 20 Ianuarie 2017, ora 11:40

a ajuns haiduc parat.
sa fii haiduc si sa ciordesti parale de la amaratil contribuabili, aceasta-i haiducie sau hotie?!


9am_18978

11 mesaje
Membru din: 21/01/2017
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Ianuarie 2017, ora 12:49

Ministrul de Externe al României i-a sugerat ambasadorului SUA la București sã înceteze sã dialogheze cu autoritãțile prin intermediul presei și sã respecte practicile diplomatice.

CHIȘINÃU, 20 ian — Sputnik. Ministrul de Externe al României, Teodor Meleșcanu, a exprimat o poziție durã, dar diplomaticã în fața ambasadorului SUA le București, Hans Klemm, în cadrul unei întrevederi oficiale care a avut loc astãzi.

Potrivit comunicatului oficial al diplomației române, Meleșcanu a „argumentat ferm necesitatea unui dialog direct al Ambasadei SUA, ºi nu prin intermediul mass-media, cu Ministerul Afacerilor Externe ºi autoritãþile guvernamentale".

În opinia ministrului român de Externe, acest dialog trebuie sã fie unul "în conformitate cu spiritul relaþiilor de parteneriat strategic, cu respectarea standardelor ºi practicilor diplomatice". Ambasadorul american la București a fost învinuit în mai multe rânduri de foști diplomați și politicieni români de imixtiuni în politica internã a României. Într-un ultim interviu oferit agenției News.ro, ambasadorul Hans Klemm a criticat dur ordonanța de urgențã a Guvernului Grindeanu cu privire la amnistie și grațiere, declarând cã SUA o susțin pe actualula șefã a DNA, Laura Codruþa Kovesi.


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Membru din: 16/01/2017
Postat pe: 21 Ianuarie 2017, ora 13:36

trolls putinist finantat de dodonelul de la chisinau.

de la sankt petersburg te-au refulat si repartizat la chisinau




,,Teodor Melescanu i-a cerut ambasadorului american sa comunice direct cu oficialitatile romane, si nu prin intermediul presei."


,,Ambasada Statelor Unite pretuieste dialogul continuu cu Guvernul si cu alte institutii ale statului roman, PRECUM si cu PUBLICUL din Romania, pe teme de INTERES COMUN"


ntz! ntz! ntz!



9am_18978

11 mesaje
Membru din: 21/01/2017
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Ianuarie 2017, ora 17:24

Forțele aerospațiale ruse au reușit o lansare test a unei rachete balistice intercontinentale hipersonice Topol-M de la cosmodromul Plesetsk, situat în nordul Rusiei centrale.

CHIȘINÃU, 17 ian — Sputnik. Forțele aerospațiale ruse au reușit o lansare test a unei rachete balistice intercontinentale hipersonice Topol-M de la cosmodromul Plesetsk, situat în nordul Rusiei centrale. „În data de 16 ianuarie 2017, Forțele de rachete strategice și Forțele Aerospațiale au lansat o rachetã balisticã intercontinentalã Topol-M. Racheta a distrus ținta convenționalã de pe poligonul situat în Kamchatka”, a declarat ministrul rus al Apãrãrii într-un comunicat, precizând cã racheta a fost lansatã de pe cosmodromul Plesetsk. Pe 10 ianuarie, ministru rus al Apãrãrii a anunțat cã pe parcursul acestui an Forțele de rachete strategice ruse vor efectua peste zece teste de acest gen.


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Membru din: 16/01/2017
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 12:34

cu cat mai plateste gru, fsb, svr, fso, un troll putinist, tot 1 kopeika pp?


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:03

cu atit de putin te plateau astia , cu 1 copeica? nasol !

sa intelegem, deci, ca generaleasa noastra plateste mai mult ?

Raporteaza abuz de limbaj
9am_18978

11 mesaje
Membru din: 21/01/2017
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:24

Președintele României s-a exprimat într-un mic discurs, iar copiii din școlile speciale, cei cu retard mental din întreaga țarã au fost bucuroși, pentru cã l-au putut înțelege, dar și mai fericiți pentru cã, preț de câteva minute, doar câteva minute au crezut cã ar putea sã devinã ei înșiși președinți de țarã, chiar înainte de a finaliza pronunția și dicția, cu care îi ceartã mereu doamnele.
Președintele Gãgãuțã: Ar fi bine sã fie bine!

Discursul președintelui Gãgãuțã în rezumat sunã așa: „Trasãm douã linii roșii. Una: serviciile secrete este bine sau nu sã se amestice în politicã? Pãrerea mea este cã serviciile secrete nu trebuie lãsate sã se amestece în politicã. A doua: cât de mult se pot implica politicienii în activitatea lor – politizarea serviciilor secrete. Pãrerea mea este cã nici aceasta nu este bine”. Așa se exprimã un președinte…

Discurs:

„În aceste zile, s-a discutat mult despre serviciile secrete. Serviciile secrete sunt foarte importante pentru securitatea naționalã. Aceste discuții, la prima vedere, ar putea pãrea contraproductive, dar eu cred cã este bine cã în aceste zile s-a discutat despre rolul și locul lor în securitatea naționalã, despre controlul lor și despre comisiile care trebuie sã verifice activitatea serviciilor secrete. În acest contex, vreau sã subliniez câteva aspecte. Pentru ca serviciile secrete și politicienii sã își facã treaba bine, trebuie sã trasãm douã linii roșii. Una se referã la faptul dacã serviciile secrete este bine sau nu sã se amestice în politicã. Acest lucru trebuie clarificat. Pãrerea mea este cã serviciile secrete nu trebuie lãsate sã se amestece în politicã. A doua este cât de mult se pot implica politicienii în activitatea lor – politizarea serviciilor secrete. Pãrerea mea este cã nici aceasta nu este bine. Este clar nevoie de un control parlamentar clar, efectiv, eficient și transparent. Parlamentul trebuie sã aibã un control puternic, dar partinic. Nu se poate ca politica unui partid sã defineascã modul în care se face controlul asupra serviciilor. Este nevoie sã se implice și unii și alții în aceste comisii, pentru cã sunt unii la putere, peste câțiva ani sunt alții, însã serviciile rãmân și trebuie sã își garanteze partea lor de securitate naționalã. Aceste lucruri ar fi bine sã le ia în discuție noul Parlament și sã le lãmureascã”.

Din același discurs, o altã mostrã de gândire iohannescianã care funcționeazã pe ”principiu” Ana are douã mere, Klaus pe cel bun îl cere…:

„Vom avea o majoritate care va vrea sã impunã legea majoritãții orice ar fi, care va dori sã albeascã dosarele celor incriminați sau vom avea o majoritate maturã, care înțelege cã România este numai una și care va veni lângã președinte, pentru ca împreunã sã garanteze securitatea naționalã, statul de drept, și împreunã sã dovedim cã România este o națiune puternicã. Eu îmi doresc a doua variantã, o majoritate maturã”.

– Deci, la fel ca mai înainte în lecția noastrã, avem douã lucruri, unul bun și unul rãu. Ce facem cu ele?

– Îl luãm pe cel bun și îl aruncãm pe cel rãu!

– Bravo, Klaus! Stai jos. Nota 10.

Așadar, haideți sã mai trasãm douã linii roșii. Una: ar fi bine sã fie bine? Pãrerea mea este cã nu trebuie sã nu fie bine. A doua: cât de rãu ar fi dacã nu ar fi bine. Pãrerea mea este cã nici aceasta nu este bine.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 15:46


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Membru din: 16/01/2017
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 16:12

De la: gabigabi2, la data 2017-01-22 15:03:49 cu atit de putin te plateau astia , cu 1 copeica? nasol !

sa intelegem, deci, ca generaleasa noastra plateste mai mult ?



asa o fi, cine cunoaste stie, observ si constat: ai supt de la mai multi berbeci, Partoneto Lumpenstalinisto-latrinista miasmata !


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 22 Ianuarie 2017, ora 16:29

e buna asta : Tu stii despre toate serviciile alea si care era plata lor - 1 kopeika - si-mi spui mie ca stiu ?! esti imbatabil la logica cracanata !

Raporteaza abuz de limbaj
9am_18978

11 mesaje
Membru din: 21/01/2017
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Ianuarie 2017, ora 10:55

WikiLeaks: Lista informatorilor Ambasadei SUA la Bucureºti


Sub acest titlu, jurnalistul Ion Cristoiu publicã pe blogul sãu informaþii WikiLeaks din care reiese ca fostul ministru de Externe al României, Adrian Cioroianu, a fost informator al Ambasadei SUA la Bucureºti. Alãturi de numele fostului ºef al diplomaþiei româneºti, în prezent ambasador al României la UNESCO, apar ºi Laura Codruța Kovesi, Vasile Blaga, Mircea Geoanã, Viorel Hrebenciuc, Cãtãlin Predoiu ºi chiar actualul șef al Comisiei SRI din Parlament, Georgian Pop
Redãm mai jos din cablogramele desecretizate de WikiLeaks mãrturii despre nãravul politicienilor și demnitarilor români de a linge clanțele de la Ambasada SUA la București.


UNCLAS BUCHAREST 000034

Subiect: Numele, funcþiile ºi datele de contact ale membrilor Guvernului român ºi ale altor lideri politici
Conþine lista numerelor de telefoane ale persoanelor de contact din cadrul Guvernului român, ( Guvernul Tãriceanu n.n.) care ar trebui pãstrate „la îndemânã” ºi nu ar trebui transmise altor persoane.

*

C O N F I D E N T I A L SECTION 01 OF 02 BUCHAREST 001267 / 2007
Subiect: Întâlnirea dintre ambasadorul SUA la Bucureºti ºi procurorul-general Laura Kovesi în care aceasta din urmã ºi-a exprimat îngrijorarea cu privire la noile amendamente ale Codului de Procedurã Penalã, care ar putea afecta procesele care se desfãºoarã în tribunale, transformând România într-un „paradis al crimei”
Kovesi s-a aºteptat ca Parlamentul sã respingã votul preºedintelui, evidenþiind faptul cã aceastã abordare a fost cea mai recentã dintr-o serie de mãsuri menite sã afecteze independenþa judiciarã. (…) Kovesi a precizat cã: procurorii români analizeazã cazuri de corupþie în care sunt implicate cinci ministere actuale, ºapte foºti miniºtri si mai mulþi funcþionari publici. Aceasta susþine cã ministrul justiþiei, Tudor Chiuariu doar a simulat susþinerea, iar acþiunile sale au avut ca scop limitarea independenþei procurorilor, fapt evidenþiat ºi prin încercarea acestuia de a demite un important procuror din cadrul DNA.

*

La 5 noiembrie (2008) Consilierul politic s-a întâlnit cu Secretarul General PD-L Vasile Blaga. Blaga a afirmat cã pentru a câºtiga viitoarele alegeri parlamentare potrivit noilor reguli uninominale ar implica o strategie de campanie pe mai multe straturi la nivel naþional, judeþean, ºi la nivelul circumscripþiilor locale.
Potrivit lui Blaga doar partidul sãu ºi PSD s-au bucurat de o gamã largã de resurse necesare pentru a domina campania. PNL a beneficiat de multe resurse cu toate cã nu a beneficiat din plin de acest lucru deoarece nu a avut capacitatea sã îºi extindã rapid organizaþia la nivel local. PSD are o prezenþã localã impresionantã, însã cei patru ani în opoziþie a lãsat vistieria partidului goalã iar partidul riscã o “implozie” dacã va pierde alte alegeri.

*

C O N F I D E N T I A L BUCHAREST 000906
Subiect: Presiuni PSD de a forma un guvern de coaliþie post electoral cu PD-L-ul lui Bãsescu

În cadrul unor conversaþii separate, doi membri ai parlamentului de marcã unul din PSD, altul PNL—observã semne ale unor presiuni PSD de a forma un guvern de coaliþie post electoral cu PD-L al lui Bãsescu. Aceºtia au convenit cã PSD trebuie sã intre la guvernare cu orice preþ.

*

În cadrul întâlnirii din 27 ianuarie (2009) cu însãrcinatul cu afaceri ºi consilier politic, preºedintele PSD Mircea Geoanã s-a referit la eºecul eforturilor sale de a ajunge la ceremoniile inaugurale de la Washington ºi ºi-a reiterat intenþia de a vizita SUA cu prima ocazie. Geoanã a apreciat drept crucial pentru România sã îºi prezinte timpuriu angajamentul faþã de noua Administraþie SUA, pentru a se asigura “ne vede ºi aude mesajul de la Bucureºti ºi rãmâne focusatã pe România ºi pe regiune”. Geoanã a declarat cã a început deja sã facã lobby la contacte din cadrul Guvernului SUA pentru o vizitã ºi a solicitat sprijinul Ambasadei.

Notã: într-o discuþie cu consilierul pe probleme politice din cadrul Ambasadei SUA, secretarul general PSD Titus Corlãþean a reiterat opoziþia partidului sãu faþã de raport, susþinând cã Bãsescu a încercat sã divizeze PSD, încercând sã întoarcã noua conducere a partidului împotriva lui Iliescu. Corlãþean a insistat, cu o oarecare viclenie, cã Vãcãroiu nu a restabilit ordinea în Senat, deoarece se “temea pentru propria sa siguranþã.”
In cadrul unei întâlniri ulterioare cu ambasadorul ºi consilierul pe probleme politice, ºeful comisiei, Vladimir Tismãneanu a fost de acord cu caracterizarea pe care ambasadorul a fãcut-o disputelor din Parlament, pe care le-a numit “de tip sovietic”, adãugând cã era clar cã România mai are un drum lung de parcurs pânã la îndepãrtarea tuturor rãmãºiþelor comportamentelor de tip comunist în politicã, afaceri ºi media. (…) Liderul PSD Geoanã a ratat ocazia de a se distanþa de Iliescu, erijându-se, în schimb, în “portavocea” lui Iliescu. Subliniind cã Iliescu este cel care i-a acordat fondatorului PRM Vadim Tudor cele mai înalte distincþii civile ale României – “Steaua României”–Tismãneanu a declarat cã respectivul episod a subliniat cã diferenþierea între extrema dreaptã ºi stângã este, uneori, dificil de efectuat în politica româneascã.

*

Subiect: Întâlnirea dintre ambasadorul SUA, Nicholas Taubman, ºi noul ministru de externe al României, Adrian Cioroianu

S-a afirmat cã oficialul român l-a asigurat pe ambasador de disponibilitatea sa pentru continuarea colaborãrii cu Statele Unite, afirmând ºi cã România “nu se grãbeºte” sã îºi retragã trupele din Irak. (…)
Comentariul final a evidenþiat cã aceasta a fost o întrevedere preliminarã ºi conþine o prezentare biograficã detaliatã a lui Adrian Cioroianu, în care s-a afirmat cã “este o figurã nouã pe scena politicã”, a fost un apropiat al lui Theodor Stolojan ºi “este o sursã a ambasadei încã din 2005”.

*

Subiect: Discuþia cu deputatul PSD Viorel Hrebenciuc

În cadrul unei întâlniri cu oficiali ai Ambasadei SUA la Bucureºti, deputatului PSD Viorel Hrebenciuc a declarat cã pledeazã pe lângã preºedintele Traian Bãsescu pentru încetarea crizei politice, sens în care ar fi solicitat emiterea, de cãtre ºeful statului, a unei declaraþii privind reinstaurarea stabilitãþii ºi a bunelor relaþii între preºedinte, premier ºi Parlament.
Viorel Hrebenciuc ar fi afirmat cã, deºi a încercat sã obþinã sprijinul consilierului prezidenþial Elena Udrea pentru atingerea acestui deziderat, s-a lovit de refuzul sãu.

S-a comentat cã:
– întrevederea dintre ambasador ºi Viorel Hrebenciuc a avut loc la solicitarea acestuia din urmã, iar remarcile acestuia s-au dovedit fie “relevante”, fie “eliptice”.

*

Subiect: Întâlnirea Ambasadorului cu ministrul justiþiei, Cãtãlin Predoiu din 22 aprilie (n.n.: 2008)

Cãtãlin Predoiu a fost de acord cu aceste aspecte punctate de ambasadorul SUA, declarând cã va face tot posibilul pentru a îndrepta reputaþia Ministerului Justiþiei, recunoscând totodatã cã, în prezent, se concentreazã pe raportul privind progresele reformei din sistemul judiciar din România, ce urmeazã a fi prezentat UE în luna iulie.
În comentariu, s-a apreciat cã ministrul Cãtãlin Predoiu este “o persoanã tânãrã, inteligentã, energicã ºi un prieten al SUA”, menþionându-se cã “este pãcat cã va ocupa aceastã funcþie doar pânã la urmãtoarele alegeri”.

*

C O N F I D E N T I A L BUCHAREST 000132

Subiect: Dosarul de corupþie întocmit pe numele lui Adrian Nãstase

Juristul PSD, Georgian Pop, a preconizat cã Parlamentul va trimite dosarul lui Adrian Nãstase în justiþie sãptãmâna viitoare. Acesta a subliniat cã Mircea Geoanã ºi-a consolidat poziþia în PSD cu susþinerea baronilor locali, între care primarii Radu Mazãre ºi Marian Vanghelie.

Referindu-se la Viorel Hrebenciuc, Pop a declarat cã acesta nu este atât de puternic precum pare, fapt evidenþiat de eºecul în a-ºi promova apropiaþii în Guvern. Acesta a adãugat cã principalul atuu al lui Hrebenciuc l-au reprezentat legãturile strânse ale acestuia cu foºtii ºefi de servicii secrete, legãturi care între timp s-au deteriorat.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Membru din: 16/01/2017
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 08:05

te-au angajat astia la pompe funebre, lumpenflamanzeanco miasmata, dezgropi mortii ?


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 25 Ianuarie 2017, ora 14:28

De la: _HAAK00N_, la data 2017-01-22 12:34:39cu cat mai plateste gru, fsb, svr, fso, un troll putinist, tot 1 kopeika pp?



ai o memorie, Hakoane....bravos, dar cum e cu dezgropatul " mortilor" ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Membru din: 16/01/2017
Postat pe: 28 Ianuarie 2017, ora 16:46

zau tzatzo ?
te-am amenintat public ?!
cand? unde si cum ?


lumpencolhoznico miasmata, minti ca o deraiata mintal,satrareaso nesimtita miasmata !





| Varianta pentru tiparire a topicului Ghita haiducul
Mergi la: