Info
x
Raed arafat
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 08:55
De la: Tramp, la data 2012-01-23 22:02:40Un tanar militar,gradul de locotenent poate ,poate ce???? exaaaaact ! asta ar fi mesajul sau Semnalul ? Armata e cu Noi ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 10:13
De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 08:55:28De la: Tramp, la data 2012-01-23 22:02:40Un tanar militar,gradul de locotenent poate ,poate ce???? Avand in vedere cine e ministrul apararii ,este putin probabil....ca armata sa fie cu noi..... Oprea este in stare sa scoata armata in strada....se crede un mic Antonescu..... A uitat ce facea la alegerile trecute.....ca sa obtina niste voturi in plus.....si cateva in minus......pentru opozitie.... De fapt el a castigat.....castigand voturi pentru opozitie.......si anuland voturi pentru cei de la putere....e un paradox....el este acum la putere.... Se vor gasi insa destui id.ioti care vor vrea PDL....si destui cr.etini care vor vrea PSD (USL )
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 10:53
De la: _KARPOV, la data 2012-01-24 10:13:11De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 08:55:28De la: Tramp, la data 2012-01-23 22:02:40Un tanar militar,gradul de locotenent poate ,poate ce???? mai usor cu pianul pe scari, karpoave ca Noua Dreapta sau Dan Diaconescu, NU SUNT o solutie viabila ptr. Romania ! mai lasa-i din brate ca te faci de ris ! stiu ca esti influentat de tatal tau, dar nici el n-are nicio solutie si se incapatineaza sa inventeze ceva ce-i gata inventat ! Intoarcerea la CONSTITUTIE, aplicarea Legii, alegeri anticipate si demisia lui Base este Solutia unica ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 11:20
De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 10:53:12De la: _KARPOV, la data 2012-01-24 10:13:11De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 08:55:28De la: Tramp, la data 2012-01-23 22:02:40Un tanar militar,gradul de locotenent poate ,poate ce???? Dan diaconescu...e ultimul pe lista noastra...iar noua dreapta.....nu este Corneliu Zelea Codreanu....deci nu ma pasioneaza.....
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 11:21
Eu o vreau pe mamica mea.......
|
9am250 9 mesaje Membru din: 24/01/2012 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 13:43
De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 14:07:10De la: 250_526, la data 2012-01-17 21:47:25 Vanea, dincolo de orice considerente anterioare ,divergente uneori, acel text exprima intr-o form� voalat inductiv� o realitate politic� �n care atipicul politician rom�n are initiative legislative, sau ,�i exprim� votul, pro sau contra, pe o �ntreag� tematic�, palet� legislativ�, �n total� necuno�tin�� de cauz�, sau �n cea mai grav� situa�ie, voteaz� la indica�ia liderului de grup parlamentar conform interesului de partid, partid a c�rui constituire �tii foarte bine cum a evoluat �i interesele intrinseci ale cui au fost servite. Gaby, a sesizat o oarecare nuan�� sistemic� a fundamentului logistic pe care se sprijin� decizia unui om politic, �ns�, textele pe care le-a postat ulterior au e�uat lamentabil �n a exprima o percep�ie c�t mai aproape de realitatea crud� a practicilor politice pe care parlamentarul rom�n le implementeaz� �n exerci�iul func�iunii ca reprezentant politic al tuturor intereselor cet��enilor rom�ni. �n final, at�t pe tine c�t �i pe Gaby, am s� v� invit a privi �n spatele fiec�rui parlamentar rom�n, rug�ndu-v� s� observa�i, s� constata�i, �i concluzionati, pe ce fel de staff consiliant/consultant se bazeaz� parlamentarul rom�n atunci c�nd ini�iaz� o lege sau �i exprim� votul �n Parlamentul Rom�niei. Dac� voi o s� observa�i �n componen�a acestor staff-uri �i altceva dec�t : so�ii, amante, diferite prsoane �nrudite cu parlamentarul respectiv,at�t la nivel central c�t �i prin birourile parlamentarului din teritoriu, s�-mi spune�i �i mie. Anun�a�i-m� atunci c�nd �n staff-urile parlamentarilor rom�ni ave�i s� g�si�i indivizi ale c�ror teze doctorale �n domenii cum ar fi: drept constitu�ional,drept comercial intern �i interna�ional, drept penal, psihologie-sociologie, cel pu�in, se afl� angaja�i, colaboreaz� �ntr-un cadru legal sau sub orice alt� form� legal�,intr-un staff consultativ/consiliant al vreunui parlamentar rom�n . Vanea , orice ideatic� filosofic�, tot a�a cum orice ideologie politic�, ale diferitelor �coli de g�ndire, sau mentori, al c�ror discipoli �ncearc� s� implementeze unor mentaluri individuale, sau colective, prin diferite metodici �ndelung practicate, nu sunt dec�t simple utopii ideatice, evident , at�t timp c�t aceste ipoteze filozofice nu reu�esc s� conving� un individ, sau grup al/ale c�rui/c�ror mental/mentaluri ordonat/e logico-analitic, �tiin�ifico-materialist, capabili s� testeze,analizeze �i concluzioneze ipotetica ideologie filosofic�, capabili s� corecteze, fiabilizeze �i transpun� ipotetica g�ndire filosofic� �n certitudini fezabil -cuantificabile,determinate �tiin�ific ,s� implementeze ipotetica filosofic� �ntr-o construc�ie sistemic� a c�rei func�ionalitate posed� ca fundament ideatica filosofic� propus� ini�ial, p�n� atunci: orice ideologie ,orice filosofie ideatic�, r�m�ne la stadiul de pur� utopie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 14:06
De la: _KARPOV, la data 2012-01-18 11:24:03Nu imi permit decat ceea ce cred eu ca este necesar....M-am saturat de prostie....de jig.odiile comuniste....de prostii care de 20 de ani aleg ca presedinte doar comunisti....Ei nu inteleg ca daca ai fost comunist ai fost i.diot.... Ptr. Karpov Desi exist� intre mine �i Karpov o diferen�� de v�rst� de aprope 30 ani, iat�, arc peste genera�ii, sunt intru totul de acord cu ceea ce g�de�te �i modul intransigent �n care �i sus�ine convingerile socio-politice �ntr-o expresivitate frazeologic� explicit�, at�t din punct de vedere argumentativ c�t �i temeritatea aspira�iilor ideatice intrinsec-vizionare referitoare la tot ceea ce �i-ar dori �ntr-un viitor nu prea �ndep�rtat din partea unei societ��i civile perfectibili ale c�rei atitudini civice fa�� de o �ntreg� problematic� general-social� necesit� o expimare public� a unor atitudini civice efective, enun�area unor modalit��i �i solu�ii de rezolvare pragmatic�, eficiente �i rapide a problemelor de natur� socio-vital� ,financiar-economice, produc�ie �i productivitate a muncii,- evolutiv-benefic �n interesul tutuor p�turilor sociale, a comunit��ii �n �ntregul s�u- de c�tre indivizi al c�ror calit��i umane etico- profesionale au fost educate �i instruite intr-un sistem social �i de �nv���m�nt exigent �i performant capabil s� genereze caractere altruiste , indivizi integri , competen�i �i responsabili, ap�i s�-�i asume con�tient la modul temerar ,vizionar - perfectibil, un viitor pe care �i-l doresc �i le apar�ine intrinsec, absolut! Chiar dac�: �n strad� protesteaz� un vulg mai pu�in educat �i instruit, aceast� falie a mul�imii fiind prima lovit� de masurile de austeritate inept� a unei clase politice majoritar abject�, cu c�t se va prelungi �n timp acest protest,- aparent haotic �i eterogen actualmente-, cu at�t mai mult i se vor al�tura �i alte categorii sociale cu un grad de educa�ie superior �i nivel de instruc�ie elevat peste medie, �i care, o s�-i restructureze configura�ia ideaticilor inscrise pe pancardele purtate actualmente �i a sloganelor scandate, cu at�t mai mult, �i vor radicaliza at�t scopul pe care �i-l doresc atins, c�t �i viitoarea structur�, sistem opozabil actualmente, �ntr-o logic� coerent� �i elevarea conceptului revindicativ. �n acel moment, explozia social� major� �i tsunami-ul social ce va urma, mul�imea �i va auto-genera lideri pe care �i va purta pe creasta valului protestatar p�n� la victoria final�. Imposibilitatea clasei politice actuale de a prelua revendic�rile protestatarilor, c�t �i scopul pe care masele �i-l doresc atins �i realizat, este dilema pe care actuala clas� politic� este incapabil� s� o rezolve fiind complet rup�t� de realit��ile socio-economice, actualmente, protestatarii a�teapt� solu�ii concrete �i modalit��i aplicabile, -nu discursuri politicianiste, demagogii uzate politic, sau promisiuni politice ipocrite- care s� rezolve problemele socio-economice reale la modul : etic, competent, responsabil , integru, �i echitabil, cu care s-a confruntat �i se confrunt� socialul colectiv. Nimic nu va mai fi cum a fost, �i nimeni dintre cei ce astazi compun e�aloanele 1�i 2 ale actualei clase politice, nu vor mai reveni �n roluri principale pe scena public� social�, sau politic�. Felcit�ri, Karpov !...trimite f�r� mil�, sau regrete, aceast� mas� de hodorogi mankurtiza�i, pro�tii �i prostia, exact acolo unde le este locul, -la periferia socialului colectiv-, dar nu-i ucide, ofer�-le numai at�t c�t merit� fiecare dintre ei. poate-mi r�spunde cineva: de ce absolven�ii fault��ilor: medicin�,drept, politennice, etc le sunt percepute diferite sume, euro, pentru a se angaja intr-o institutie a statului, in vreo regia a statului sau in vreun birou de avocatura?..etc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012 30 mesaje Membru din: 24/01/2012 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 14:19
De la: 9am250, la data 2012-01-24 13:43:24De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 14:07:10De la: 250_526, la data 2012-01-17 21:47:25 Daca unei situatii reale ii dam o rezolvare utopica ,inseamna ca de fapt nu ne intereseaza suficient de tare problema respectiva . Utopiile sunt un lux Mytcore,sunt un lux , care in fata unor probleme reale si concrete,se plateste . Mytcor,cand iti este foame mananci ,nu stai sa imaginezi o fiinta perfecta, care poate sa traiasca si fara alimentatie,ci eventual pe baza de energie solara sau telurica. Rezolvarile filosofice utopice,te vor face de fapt doar sa mori de foame, daca nu rezolvi necesitatile reale stringente si nu acorzi rezolvarii problemelor ordinea corecta. Rezolva intai problema principala ,mananca deci,iar dupa ce mananci,in timp ce te kaci, poti avea suficient timp in care sa imaginezi si sa concepi in detalii ,o viata si o fiinta perfecta care poate trai fara alimentatie.Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 14:29
De la: 9am250, la data 2012-01-24 14:06:59 Acum da Mytcore,este strada plina de ciumpalaci dom'le... .Problema este ca tu ii dai dreptate lui Karpov (in ceva,dracu' stie in ce,probabil in abureala cu "clasa politica",lozinca care daca prinde ,este singura salvare a lui Basescu in acest moment ) desi Karpov este si el in strada ,printre "vulgul mai pu�in educat �i instruit" despre care vorbesti tu . .Sau Karpov este o exceptie,sau in strada nu este doar vulgul, asa cum cu nesimtire PDLista pretind baescienii si cu intelepciune filosofica intelegi tu .
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 14:37
De la: 9am250, la data 2012-01-24 14:06:59 Hmmmm...lasa-ma sa incerc eu cu timiditate un raspuns .Cred ca se percep aceste sume din cauza ca in Romania este coruptie . . Sunt insa convins ca daca vine "noua clasa politica " ,se termina instantaneu cu coruptia si evident ca incepe o noua societate ,de la zero,vorba ta,bazata pe meritocratie . Singura mea dilema este ca nu stiu care sunt mai buni,Dan Diaconescu,Noua Republica,Vadim sau Noua Dreapta ? PS:In cazul in care doresti societatea fara partide politice ,imi cer scuze si reformulez :care este dictatorul potrivit pentru a distruge coruptia ,eventual simultan cu democratia ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 14:37
Presedintelui B�sescu, daca tot i-a placut sa joace in rolul de prim ministru, sa excluda analizele concluzive ale expertilor din ministerele de resort, ar face bine sa prezinte un raport real monetaro-finalciar-economic al starii natiunii.
Gunoiul nu se mai poate ascunde sub presul politicianismelor ieftine, repet;situatia reala: masa monetara, relatii financiare inter comerciale bancare cu statul , minister finante -banci comerciale-fonduri de pensii ,stat-privat, fonduri investitii mutuale sau specualtive din piata de capital ro. etc.,stare productie-comert balnta de plati interne externe etc., in care se afla romania ca stat membru al uniuni europene aflat intr-o zona monetara, non euro. De asemenea, acelasi presedinte, caruia i-a placut sa fie jucator atat in aparare cat si-n atac, dar si arbitru, ale carui dotari specifice;fluier si cartonase colorate erau falsificate, a pactizat financiar tocmai cu cei care o sa-i ingroape rapid, intr-un viitor imediat,-atat partidul pe care l-a condus, coalitia parlamentara pe care a impus-o, cat si cariera politica- si-o vor practica fara nici cea mai vaga umbra de regret, sau scrupule. Atuul pe care a mizat presedintele in tot acest joc financiar s-a dovedit a fi o carte mica, insa, presedinte jucator continua sa joace aceasta comedie dantesca sperand intr-o minune favorabila pe care hazardul are sa i-o ofere la un moment dat, se inseala, aceasta minune nu va exista niciodata, pragul de suportabilitate fiscala a populatiei a fost depasit , situatiile politice, financiar-economice, sociale, se vor agrava continuu, acest joc fiscal- financiar-economic nu-l poate castiga decat intr-o singura situatie si-ntr-o ultima instanta, dar pentru a fundamenta o astfel de decizie ai nevoie de un staff consiliant super calificat,expertizat, in caz contrar, pierderea jocului este inevitabila, lipsa deciziei/deciziilor corecte vor genera pagubele colaterale imense, chiar mai mult decat atat, posibil sa coste,sau sa se plateasca chiar cu... Orice amanare sau obstructionare pe care presedintele ar incerca-o, de a se rosti adevarul financiar economic actual, va agrava o situatie de facto social-economica care se va inrautati continuu, pe fondul unei situatii externe ,contextual sintetizat� evident pe un trend absolut defavorabil. un raport al starii na�iunii, real �i exact, cauzat de deciziile politico-economice pe care le-a impus si dispus si pe care societatea a incercat sa le traversezecu stoicism in trecutul imediat si in prezent, se impune ! Povara fiscala si masurile de austeritate inepte pe care presedintele le-a impus atat actorilor productivi din conomie cat si persoabelor fizice este imensa, intr-o combinatie absolut insuportabila. Absenta expertilor in drept constitutional, drept penal, drept comercial, finantisti, macroeconomisti, sociologi, etc.,de talia unor tehnocrati tip Raed Arafat,- intr-o exemplificare minimalista a ceea ce ar fi strict necesar sa includa staff-ul consilierilor presedintiei-, il/ ii va/vor costa foarte scump atat pe el, ca presedinte jucator, partidul pe care il conduce, cat si pe intreaga clasa politica romaneasca in cazul in care aceasta nu va reactiona profesionist, in timp util. Mira-m-as, ca opozitia parlamentara actuala sa fie capabila de-o asemenea initiativa fundamentata pe o strategie si un program profi.de redresare politico- financiar-economic si, mai ales social, perfect sincronizat si managerial atat tehnic cat si politic . Daca opozitia parlamentara ar fi predictibilizat corect, -din toate punctele de vedere- actuala situatie a Romaniei, strategia, programul si mecanismul prin care acestea ar fi implementate aplicativ, ar fi trebuit sa existe deja, sa fie expuse si argumentate prin intermediul media din Romania. Din pacate, programele si strategiile au fost eclipsate de preocupantele dispute interpoliticianiste, a razboiaielor intestine pe care actuala clasa politica lea developat societatii romanesti expunandu-le paroxistic atat in media cat si in parlament, expertii opozitiei parlamentare lipsesc cu desavarsire, ceea ce denota faptul ca vor impartasi aceeasi soarta cu cei ce se afla in coalitia puterii. Nu uitati, stimabililor!... .... atat romanii cat si cetatenii romani de etnie maghiara, au indurat batjocura socio-economica la care au fost supusi atat din partea politicienilor romani, dar mai ales a politicienilor maghiari, care au guvernat umar la umar in diferite coalitii politice de doua decenii. cetatenii romani, fie ei persoane fizice sau juridice, au suportat cu stoicism toate experimentele financiar economice din asa zisele perioade de tranzitie, au suportat costurile superinflationiste ale perioadei de guvernare roman-vacaroiu- ciorbea, cu acelasi stoicism cu care au suportat aberantul impozit forfetar, diferite taxe si impozite aberante , cum ar fi taxa auto, istabilitatile unui cod fiscal aberant al cariei impozitari, -vezi atat accizarile unor produse vitale economic-, cat simasurile de austeritate; diminuarea veniturilor salariale, cresterea tva la 24% -stiindu-se calr ca tva-ul se ramburseaza fraudulor catre unii agenti economici- , diminuarea costurilor sociale ale statului prin diferite politici economice subiective sau prin conditionarea acordarii unui drept dobandit legal in schimbul unor obligatii financiare catre bugetul adm. publice locale, dar pe care statul este obligat prin constitutie sa le acorde cetateanului roman defavorizat, reducerea unor bugete cum ar fi, inatamant,sanatate, cercatare, justitie, in detrimentul unor bugete ale trupelor de jandarmi, seviciilor de informatii, finantarii armatei in teatre de operatiuni aflate departe de intresele economice ale statului roman, risipa resurselor bugetare in proiecte investitionale clientelare al caror costuri de executie depasesc inzecit contractul economic initial, si fara nici sansa din punct de vedere economic de a isi amortiza costurile investitiei sau de a produce profit etc. Ei bine stimabililor, cetatenii romani nu au iesit in strada sa protesteze impotriva tuturor acestor aberatii financiar-economice pe care politicienii le-au experimentat pe pielea lor fara nici o jena morala, insa, cetatenii romani au declansat protestele de strada atunci cand un politician incult, lipsit de caracter si expertiza intr-un anumit domeniu, si-a permis sa atace public si sa demita un inalt fiunctionar de stat expert in domeniul sau de competenta. Concluzia?... indiferent cat ar incerca politicienii romani ascunderea motivului real care a condus la declansarea acestor proteste de strada, nu are sa le reuseasca, nu bataia de joc financiar-economica la care au fost supusi de doua decanii i-a scos in strada si nici masurile de austeritate aberante pe care presedintele jucator le-a impus guvernului si polulatiei, adevaratele motive care i-au scos in strada este atacul unui politiciat la adresa unui functionar de stat, fortandu-i demisia, aceasta insulta la adresa unei entitati competente a jignit moralitatea si inteligenta mult prea blanzilor cetateni romani, tot asa cum aceasta clasa politica, in majoritate, jigneste cetatenii romani atunci cand invita realele valori intelectual-profesianale sa paraseasca tara, asa cum ii jigneste pe magistratii onesti, pe medici,pe cadre didactice din invatamantul primar si pana la cel universitar, mentinandu-le un nivel de salarizare cu mult sub cel mediu practicat in Uniunea Europena. Clasa politica romaneasca, corupta,incompetenta, aroganta, chiar sfidatoare fata de, sau la adresa valorilor rom�ne�ti intelectual-profesionale reale, este atat de rupta de realitatea social� intern� �i realit��ile financiar -econimice at�t interne c�t �i externe, incat nu mai are nici o sansa regenerativ�. Pe valul mi�c�rilor de strad�, a protestelor pa�nice, se vor na�te lideri pe care valul ii va purta spre victorie, vor invinge cu siguranta �i vor matura pe jos cu intreaga clas� politic�, extirpand simultan din sitemul administrativ al statului prin depolitizarea institutiilor sale vitale:coruptia, incompetenta, nepotismul, mafiotizarea si interlopizarea intitutiilor de stat de indivizi al c�ror scop financiar-economic a fost atins prin amenintarea si santajarea celor ce ocupa functii de conducere in aceste institutii vitale ale statului roman pe care ar fi trebuit sa le conduca strict in interesul cetatenilor romani indiferent de apartenenta lor etnica, religioasa,sexuala, etc. -legea lustratiei, ar demara o atat de stricta necesara operatiune de deparazitare a institutiilor statului. -o lege a conflictelor de interese simpla, logica si coerenta capabila sa reglementeze relatiile pana la gradul IV de rudenie. -o lege la fel de simpla si clara care sa reglementeze strict cumulul de functii. -un cod fiscal in numai 5 trepte de impozitare,sau unul de sorginte liberala, eventual libertarian. -asanarea legislatiei bancare, excluderea tuturor legilor interpretabile lax si reglementarea stricta a domeniului financiar printr-o lege si norm� de aplicare unica, similara leg.ECB. etc. vanea, te rog , dezbraca salopeta politica! si hai, la o bere! nu contezaza, ciumpalaci, viermi sau golani, toti sunt cetateni romani, si este 24 ianuarie-mica unire-
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 15:17
De la: 9am250, la data 2012-01-24 14:37:28 Mycore,acum 22 de ani,am avut de-a face direct intr-o anumita situatie de protest ,cu N.S.Dumitru ,unul din ideologii FSNului . Nu stiu daca il cunosti sau nu ,este o javra de o inteligenta incredibila ,un specialist al lor in dezamorsat situatii explozive ,un adevarat specialist in sociologie ,intuitiv,spontan ,pare natural si cand intoxica cu cea mai mare seninatate ,pasionat de ezoterism ,un elitist care poate discuta natural si firesc cu orice cioban de la oi ,la fel cum poate si cu cei mai elevati intelectuali .De cand l-am cunoscut pe asta ,mi-am dat seama ca lucrurile nu sunt asa de simple le vedeam eu atunci in 1990... Crede-ma,stiu bine de la intalnirea cu el ,ce inseamna sa "organizezi" o multime si sa "generezi lideri". .Nu multumesc,daca vad o generare de lideri in Piata,voi face eu tot ce este posibil sa le generez eu suturi in dos .Mytcor,eu nu am o salpopeta politica deoarece nu sunt membru al vreunui partid. Primul pas in rezolvarea situatiei noastre ,este insa de natura politica .Altfel,noroc Mytcore si hai sa dam mana cu mana ,dar fara sa ma tii prea strans .
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 15:17
De la: _KARPOV, la data 2012-01-24 11:21:31 daaaa ? si eu as vrea sa ma-ntilnesc cu ea mai spre primavara ...
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 15:51
De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012, la data 2012-01-24 15:17:01 Vanea, samizdatul vremurilor de mult apuse generase unele texte mainstream , veritabile legende urbane, rferitoare la o anumita tehnica tibetana ale carei efecte intarziate ar fi (...), nu-ti este teama sa-mi atingi ,sau sa-mi oferi sansa sa-ti strang ,mana !?
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 15:58
De la: 9am250, la data 2012-01-24 15:51:55De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012, la data 2012-01-24 15:17:01 Ba da Mycore,imi este teama ca daca ajung si iti dau mana ,te voi trata apoi ca pe... fratele meu ...mai mic ....
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 16:14
Mytcore, Mytcore, ceea ce spui tu , cu prezentarea Reala a situatiei Ro ,asta este o Iluzie ce nu se va intimpla niciodata din partea lui Basescu , niciodata ! acest moment ar fi fost Necesar in 2008 si putea s-o faca Boc , ca premier care tocmai se instalase-n functie....putea s-o faca Bas' in campania electorala din 2009 , cind tot vorbeau de mostenirea liberala ! n-au facut-o atunci si nici acum nu o s-o faca , ptr. ca-si pun singuri funia de git, caci apar intrebarile :
atunci, de ce ati facut prapadul de bani ptr. alegerile parlamentare si apoi , prezidentiale? ....apoi nebunia cu imprumutul celor 22 mld. de eu ? si toate intrebarile ce decurg din analiza ta !....ele trebuiesc puse, totusi si se vor pune , asa cum si eu la vremea aia te-ntrebam si nu numai eu, de ce face bas' si boc tot ce face si tu, desi stiai mai multe decit noi, tu fiind de meserie, il sustineai ! aveti si voi partea voastra. de altfel - mare, de vina, ptr. ca daca un d'alde Tanasescu sau, si mai grav, un Mugur Isarescu ii cinta-n struna acceptindu-i minciunile televizate sa-nceapa a se crede si el un Geniu al Carpatilor ! dar, hai sa dam mina cu mina ptr. patria romana
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 16:25
De la: 9am250, la data 2012-01-24 15:51:55De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012, la data 2012-01-24 15:17:01 ce spui tu ? ia fii tu draut si dezvolta olecuta chestia asta !....da' parca mi-aduc aminte ca erai foarte ironic la adresa tehnicilor asa -sis paranormale ! - si in alta ordine de idei, doar 30 ani te despart de karpovescu ? zau ?
|
Fosta membra 9am.ro 788 mesaje Membru din: 29/03/2011 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:04
Hai sa dam mina cu mina
Cei cu inima romana Si sa nu uitam Basarabia, Kadilaterul, Bucovina si alte parti mincate de puterile straine! Basarabia VREA SA SE UNEASCA! s-au saturat de rusi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:05
De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 16:14:50Mytcore, Mytcore, ceea ce spui tu , cu prezentarea Reala a situatiei Ro ,asta este o Iluzie ce nu se va intimpla niciodata din partea lui Basescu , niciodata ! acest moment ar fi fost Necesar in 2008 si putea s-o faca Boc , ca premier care tocmai se instalase-n functie....putea s-o faca Bas' in campania electorala din 2009 , cind tot vorbeau de mostenirea liberala ! n-au facut-o atunci si nici acum nu o s-o faca , ptr. ca-si pun singuri funia de git, caci apar intrebarile : stiam, din surse pur statistice, cifric comparabile intern-extern, inca din sept.2007 v-am avertizat aci pe forum, acel default L&B USA,ati ras si m-ati persiflat -nu uit- si nici nu mi-am imaginat ca isn-ul falseaza intr-un asemenea hal indicii,nici ca situatia este asa cum am vazut-o live,pe presedinte l-am votat o singura data, la referendum, niciodata nu am sustinut vreo actiune inreptata impotriva interesului national general, fie ea a presedintelui sau a vreunei grupari politice, daca n-ai fi citit si concluzionat textele pe care le scriam, evident, in graba, interpretand-le sub un anumit halou partizan, ai fi observat ca tot timpul am sustinut principii si nu persoane, sau partide, ceea ce am afirmat si la ceea ce am invitat intodeauna pe oricine, a fost sa discearna intre interesul politic al candidatului, programul p care il prezinta in campania electorala, cel individual, personal, si cel ce ar fi optimul polibil de atins in realitate conform celor ce v-au fost promise politic si nimic mai mult, fiecare dintrenoi poate avea simpatii politice, sau de alta natura, dar de aici si pana la acorda votul unor candidati de care depinde soarta ta etico-materiala, pe considerente pur subiective , este cu totul altceva,(...) asa cum orice comunitate, a carei compozitie este diversificata social, incearca sa lupte pentru atingerea unui scop in interesului general, tot asa o clasa politica, prin reprezentantii sai, doreste sa-si insuseasca privilegiile si avantajele pe care i le confera electoratul prin vot in schimbul aplicarii unor politici in slujba interesului general, superpozitia acestei clase sociale, lipsita de o cenzura, critica constructiv efectiva, continuu exercitata de catre sociatatea civila prin atitudini civice efective, este predispusa la grave derapaje de ordin politic,economic, scial, etc. ignorand scopul pentru care: a soliitat si primit vot din partea electoratului, a fost validata si investita intr-o functie reprezentativa, in final, uita principiile care fundameteza politicile programele si straegiile ce servesc interesul general. |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:06
Miini de dincolo de Atlantic-Canada este cu voi!
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:09
Mytcor, ce crezi? Regele poate ajuta acum? Eu zic ca da, dar este numai parerea mea
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:18
De la: 9am250, la data 2012-01-24 17:05:27De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 16:14:50Mytcore, Mytcore, ceea ce spui tu , cu prezentarea Reala a situatiei Ro ,asta este o Iluzie ce nu se va intimpla niciodata din partea lui Basescu , niciodata ! acest moment ar fi fost Necesar in 2008 si putea s-o faca Boc , ca premier care tocmai se instalase-n functie....putea s-o faca Bas' in campania electorala din 2009 , cind tot vorbeau de mostenirea liberala ! n-au facut-o atunci si nici acum nu o s-o faca , ptr. ca-si pun singuri funia de git, caci apar intrebarile : eh, oare nu-mi spuneai tu ca daca nu-l votez pe Base, nu-mi mai suna postasul la usa, cu pensia ? sa fii visat eu, certurile alea de atunci ? hai, te rog, nu ma aburi ! ai schimbat, intr-adevar ,tonul , cind l-ai promovat un pic pe...imi scapa numele lui, un independent care nu stiu daca a adunat 1 % si care a aparut si disparut ca un meteor ! apoi ai inceput sa ne certi, desi-ti spuneam ca eu, vanea sau opozitia nu avem cum sa ne opunem, devreme ce parlamentul a fost trecut pe linie moarta in virtutea prerogativelor asumate cu de la sine putere de catre Jucator ! eh , dar asta-i ! nu mai conteaza acum ! important este : ce-i de facut si cum se facem , caci Puterea asta e bolnava de Autism ?! |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:19
De la: Emilescu, la data 2012-01-24 17:06:53Miini de dincolo de Atlantic-Canada este cu voi!
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:23
De la: Emilescu, la data 2012-01-24 17:09:42Mytcor, ce crezi? Regele poate ajuta acum? Eu zic ca da, dar este numai parerea mea evident, supusule! god save the qeen &... O Canada! Where pines and maples grow, Great prairies spread and lordly rivers flow, How dear to us thy broad domain, From East to Western sea! Thou land of hope for all who toil! Thou True North strong and free! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:25
De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 17:18:37 eh, oare nu-mi spuneai tu ca daca nu-l votez pe Base, nu-mi mai suna postasul la usa, cu pensia ? sa fii visat eu, certurile alea de atunci ? hai, te rog, nu ma aburi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:51
De la: 9am250, la data 2012-01-24 17:25:31De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 17:18:37 eh, oare nu-mi spuneai tu ca daca nu-l votez pe Base, nu-mi mai suna postasul la usa, cu pensia ? sa fii visat eu, certurile alea de atunci ? hai, te rog, nu ma aburi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2012, ora 07:37
Wow, you doing well man!
Your english is very good! La noi regina este numai pe "bilete", parlamentul conduce. Reprezentanta de prestanta! Asta are nevoie si Romania acum!Gabi A plecat baiatul? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2012, ora 08:29
Lacrimi de CROCODIL,a lui Basescu, la investirea noului ministru numit in locul lui Baconschi!
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2012, ora 08:45
Consilierul pe probleme de invatamant,ar trebui sa-si dea si el demisia!
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2012, ora 08:46
De la: Emilescu, la data 2012-01-25 07:37:00Wow, you doing well man! nu, emilescule , cind esti amarastean de amarastean, nimic nu-ti iese !
|
|
|

poti avea suficient timp in care sa imaginezi si sa concepi in detalii ,o viata si o fiinta perfecta care poate trai fara alimentatie.
.Sau Karpov este o exceptie,sau in strada nu este doar vulgul, asa cum cu nesimtire PDLista pretind baescienii si cu intelepciune filosofica intelegi tu .
. Singura mea dilema este ca nu stiu care sunt mai buni,Dan Diaconescu,Noua Republica,Vadim sau Noua Dreapta ?
nu contezaza, ciumpalaci, viermi sau golani, toti sunt cetateni romani, si este 24 ianuarie-mica unire-
daaaa ? si eu as vrea sa ma-ntilnesc cu ea mai spre primavara ...
Asta are nevoie si Romania acum!