Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Stie cineva informatii despre apartamentele de la ared din arad?

9am250107
1 mesaj
Postat pe: 3 Decembrie 2011, ora 11:37

Buna !
Sunt interesata sa aflu informatii , pareri si evaluari al cartierului rezidential ARED din orasul Arad. Am nevoie de ele ca sa pot lua o decizie in ceea ce priveste achizitionarea unui apartament in acel cartier , dar eu sunt plecata din tara si nu ma pot duce personal sa vad si pe cand voi fi in tara va trebui sa fiu deja hotarata ca sa ma misc repede pt ca nu voi sta mult...si cine stie cat dureaza si procesarea actelor!!
Multumesc anticipat!

Raporteaza abuz de limbaj
carla81
3 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 15 Februarie 2012, ora 13:03

Buna ziua! Eu mi-am cumparat recent un apartament in cartierul de la Ared si trebuie sa spun ca sunt multumita! Apartamentele sunt spatioase , bine gandite si mi-a placut in mod deosebit ca l-am primit la gri si am putut eu sa-mi aleg ce gresie , faianta si parchet sa-mi pun! Imi place foarte mult cartierul... este linistit ,frumos si curat, iti da senzatia ca nu esti in Romania! Ca si pret sunt rezonabile , exista un raport pret/ calitate multumitor!

carla81
3 mesaje

Postat pe: 15 Februarie 2012, ora 13:30

De la: carla81, la data 2012-02-15 13:03:10Buna ziua! Eu mi-am cumparat recent un apartament in cartierul de la Ared si trebuie sa spun ca sunt multumita! Apartamentele sunt spatioase , bine gandite si mi-a placut in mod deosebit ca l-am primit la gri si am putut eu sa-mi aleg ce gresie , faianta si parchet sa-mi pun! Imi place foarte mult cartierul... este linistit ,frumos si curat, iti da senzatia ca nu esti in Romania! Ca si pret sunt rezonabile , exista un raport pret/ calitate multumitor!
Procesarea actelor se face de pe o zi pe alta si singurele conditii sunt buletinul si avansul... e foarte simplu !

9am_406
1 mesaj
Postat pe: 25 Mai 2012, ora 13:39

Carla81, poti sa imi dai te rog mai multe detalii despre ce apartament ai luat, pret, cheltuieli, anumite chestii ce ti se par folositoare pentru a lua o decizie. Eu ma uit de ceva vreme inf iecare saptamana pe site-ul lor, trec pe acolo cam tot o data pe saptamana si ma tenteaza mult a cumpara un apartament, insa imi trebuie mult pana sa ma hotarasc ca asa sunt eu. Azi chiar am discutat cu un amic si am descoperit ca are apartament in R14, de 3 camere, fara balcon si am fost curios sa vad cheltuielile si mi-a zis ca a avut gazul pe februarie 170 lei, pe martie tot asa si restul cheltuielilor undeva la 60 lei pe luna media, dar ei sunt 4 persoane, 2 adulti si 2 copii. Oricum mi se par mici fata de ce platesc eu acum la un bloc vechi si in conditiile in care fac economie ca sa nu am cheltuielile uriase de incalzire.
Multumesc.

carla81
3 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2012, ora 15:59

ceau,
Multumesc pentru raspuns. M-ar interesa apartament cu 2 camere , daca ar mai avea asa ceva disponibil, cu balcon . As vrea sa stiu cat ar fi avansul minim necesar si cat ar fi suma la care s-ar ridica ratele. Multumesc!

9am_407
1 mesaj
Postat pe: 25 Mai 2012, ora 16:12

hellooo!!!
Si eu am citit si pe alte forumuri de acest cartier din Arad..... M-ar interesa si pe mine un ap cu 3 camere, chit ca eu sunt din Ploiesti, dar sotul meu lucreaza pe tir si ne-ar fi mai convenabil sa stam intr-un oras apropiat de frontiera cu Ungaria. Mai dati va rog detalii de cum arata , cum sunt construite si m-ar interesa si daca sunt la cheie sau nu ?
AAAA si ar mai fi ceva ...preturi? intre cat si cat?

myriam_bozen
1021 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2012, ora 16:17

De la: carla81, la data 2012-05-25 15:59:17ceau,
Multumesc pentru raspuns. M-ar interesa apartament cu 2 camere , daca ar mai avea asa ceva disponibil, cu balcon . As vrea sa stiu cat ar fi avansul minim necesar si cat ar fi suma la care s-ar ridica ratele. Multumesc!

Pai in februarie cand ti-ai cumparat deja unul pareai f. informata...
Apropos, "ceau" deriva de la ceaun...? Corect se scrie..." ciao".

diego24
1 mesaj
Postat pe: 25 Mai 2012, ora 16:26

Si la un apartament cu o camera cat sunt cheltuielile?

Mergi la: