back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mafia prorusa burgheza-tigano-maidaneza-comunista-securista p.s.d. si p.n.l.

Apex

370 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 August 2011, ora 15:21

Lupta pentru voturi a început.

Liga Studenþilor Români din Strãinãtate. Diaspora a început sã fie dublatã, prin inposturã ºi de Dan Voiculescu.

Hiena comunistã ºi cei care a bãgat bucãþi mari din România în buzunarul lor, culmea neruºinãrii, culmea tupeului, culmea nesimþirii, au finanþat înfiinþarea L.S.R.S., Liga Studenþilor Români din Strãinãtate.

www.lsrs.ro/

Securistul, cãci acesta nu a fost numai turnãtor, ci ofiþer cu acte la divizia specialã, Dan Voiculescu, duce o activitate subversivã. (O intreprindere de genul celei pe care a condus-o Dan Voiculescu pânã în 1990, nu era datã pe mâna unui oarecare turnãtor)

Fundaþia Dan Voiculescu, se laudã cã sponsorizeazã LSRS. Pe YouTube gasiþi ºi mesajele de susþinere transmise de Dan Voiculescu

www.youtube.com/watch?v=R-05KMbGJbg

In videoclip, evident, puteþi vedea tradiþionala cravatã comunistã, strâgerile de mâna tovãrãºeºti de subordonare ºi acel gen de discurs propagandistic tipic burghez – mafiot - comunist. Crima organizatã din România îºi întinde tentaculele ºi printre studenþii diasporei. Este un atentat la cei care au suferit de persecuþiile comuniste, a celor care au fost furaþi ºi muncesc sau studiazã în strãinatate.

Din bunurile României furate se fac acum sponsorizãri de cãtre cei care fac parte din crima organizatã a României, pentru a obþine voturi ºi pentru a fi înlocuiþi la conducerea României ºi-a instituþiilor statului. Aceastã acþiune se face prin tineretul subvenþionat, tineret, fie copii lor, fie cei care sunt ajutaþi ºi care vor deveni obedienþi lor. Caracatiþa P.S.D. – P.N.L. care cuprinde cea mai mare parte din crima organizatã din România ºi unii indivizi din P.D.L., partide comuniste ºi partide ale burgheziei-comunisto-mafiote, a hoþilor din România, încearcã sã acapareze diaspora. De Reþelele de Socializare deaja se ocupa doi indivizi, Gelu Vlasin (Reþeaua Literarã) ºi Stancu Niculae, Iasi, (Esenþe), care duc o politicã de susþinere burghezo-comunistã ºi pentru a proteja pe cei care au devalizat România (într-un articol pe viitor vom arãta metodologia, strategia ºi tactica manipulãrii prin care se pune bocancul pe capul intelectualitãþii Române)

HotNews.ro publicã un articol în care se atacã naþionalismul, acþiune care în fapt este doar o deturnare de la adevãratele scopuri ale mafiei din România, ºi anume, aceea de a acapara prin oamenii lor, în viitor, clasa politicã din România ºi instituþiile statului, care sunt ºi acum tot ale lor, prin cei care acum sunt la vârsta a doua ºi a treia. Scopul pe termen scurt, obþinerea de voturi pentru partidele care sã l-e poata menþine privilegiile ºi bunurile furate.

www.hotnews.ro/stiri-esential-9772608-video-grup-studenti-romani...=

Transmiteþi mai departe

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 August 2011, ora 15:27

te-au reactivat, mai robotule ?

Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 13 August 2011, ora 15:49

??? ce vrea sa zica ???

universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 13 August 2011, ora 18:52

De la: chillywilly, la data 2011-08-13 15:49:33??? ce vrea sa zica ???

Incearca sa traduci cu Goagal daca nu te ajuta intelectul, pacaliciule, sau net-ul este doar pentru copiat maxime latinesti? Vai de creierul tau de pinguin prost!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 August 2011, ora 20:18

Tie iti trebuie traducere,vrea sa zica ca au aparut pinguini din siberia cu tancuri T90,care se dau "docti"pe forum,dar care nu stiu sa'si scrie numele........si pe deasupra mai sunt si POPONARI,ai inteles ,POPO ?

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

406 mesaje
Postat pe: 13 August 2011, ora 20:39

De la: Silver9AM, la data 2011-08-13 20:18:00

Tie iti trebuie traducere,vrea sa zica ca au aparut pinguini din siberia cu tancuri T90,care se dau "docti"pe forum,dar care nu stiu sa'si scrie numele........si pe deasupra mai sunt si POPONARI,ai inteles ,POPO ?

Ti-am pus poza cu fratetu' cocalaru Black!Vizionare placuta!senilule!
PS.Hai ca poti ..da ceva din tartacuta aia fara pãr...nu mai îngâna...papagalule!

universul si prostia doua chestiuni infinite desi in privinta primei chestiuni am oarece indoieli
Apex

370 mesaje

Postat pe: 13 August 2011, ora 22:27

Hei ... cocalarilor... ciorditorilor ... fii ai gunoaielor de pe maidan, fii de betivani din mahalale anilor 1945 -1962, va ridicati sa va aparati furtisagurile si hotiile ?

Anul trecut am spus ca multi vor fi tarati pe la anumite institutii iar unii vor sta ascunsi de soare cum a stat Vantu ...

Aveti rabdare si o sa vedeti, putorilor si hotilor, ce o sa vina peste voi, unul din zece condamnat si averile la control , nemernici nenorociti.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 August 2011, ora 08:15

De la: Apex, la data 2011-08-13 22:27:32Hei ... cocalarilor... ciorditorilor ... fii ai gunoaielor de pe maidan, fii de betivani din mahalale anilor 1945 -1962, va ridicati sa va aparati furtisagurile si hotiile ?

Anul trecut am spus ca multi vor fi tarati pe la anumite institutii iar unii vor sta ascunsi de soare cum a stat Vantu ...

Aveti rabdare si o sa vedeti, putorilor si hotilor, ce o sa vina peste voi, unul din zece condamnat si averile la control , nemernici nenorociti.

se pune si ala nascut in anul 1951 , prin jud. constanta ?

| Varianta pentru tiparire a topicului Mafia prorusa burgheza-tigano-maidaneza-comunista-securista P.S.D. si P.N.L.
Mergi la: