Info
x
Femeile in istorie- luna femeii
|
9am_admin 43 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2011, ora 10:29
ca tot se apropie Ziua Femeii si am intrat oficial in Luna Femeii, fiecare dintre noi ar trebui sa ne punem cateva intrevbari cum ar fi:
Cum sunt sarbatorite femeile in Romania? Dar in comunitatea in care traim sau in familia noastra? Ce femei din istorie ne sunt un adevarat model sau ne inspira? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1715 mesaje Membru din: 8/02/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2011, ora 13:30
Legea prostitutiei nu a fost aprobata , mi se pare ca la senat. mergem in continuare pe varianta prostitutie-evaziune fiscala . Banuiesc ca aici si-a bagat dracu ,codita ,pardon , biserica !
ca basescu ,boc si parlamentul sunt impotriva evaziunii !
Raporteaza abuz de limbaj
Decat batran si sarac mai bine tanar si bogat!
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Martie 2011, ora 06:29
De la: 9am_admin, la data 2011-03-02 10:29:19ca tot se apropie Ziua Femeii si am intrat oficial in Luna Femeii, fiecare dintre noi ar trebui sa ne punem cateva intrevbari cum ar fi: E ok, femeile sunt iubite in Romania si nimeni nu-si bate capul cu modelele... Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
anisoaraf 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Martie 2011, ora 08:35
In Rusia se va lucra pe 6 martie, iar zilele de 7 si 8 martie vor fi libere. Vor sarbatori si barbatii impreuna cu femeile. Politica Rusiei este din ce in ce mai mult indreptata pentru consolidarea familiei, promovarea modului de viata sanatos si se investesc miliarde de euro in domeniul medical, Putin a declarat de nenumarate ori ca Rusia va dota spitalele cu aparatura ultraperformanta pentru depistarea in faza incipienta a bolilor si tratament adecvat.
In Romania exista multe companii, institutii care permit femeilor sa-si ia zi libera de 8 Martie. Nu cred ca exista barbat caruia sa nu-i placa o masa frumos aranjata cu niste sarmale aburinde cu mamaliguta si un pahar de vin alaturi indiferent daca e 8 martie sau oricare alta sarbatoare. Iar un buchet de flori din partea barbatului iubit si cuvinte frumoase de iubire si apreciere fac deliciul unei zile minunate ! Raporteaza abuz de limbaj
Kalina Medical Bucuresti-chirurgie estetica, psihologie
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 3 Martie 2011, ora 08:49
De la: anisoaraf, la data 2011-03-03 08:35:08 In Rusia se va lucra pe 6 martie, iar zilele de 7 si 8 martie vor fi libere. Vor sarbatori si barbatii impreuna cu femeile. Politica Rusiei este din ce in ce mai mult indreptata pentru consolidarea familiei, promovarea modului de viata sanatos si se investesc miliarde de euro in domeniul medical, Putin a declarat de nenumarate ori ca Rusia va dota spitalele cu aparatura ultraperformanta pentru depistarea in faza incipienta a bolilor si tratament adecvat. Ce idilic ! Dar nu te gandesti la micii patroni . Pe ei sarbatorile astea nu ii ajuta . Ei nu incaseaza nimic in acele zile , platesc in schimb salariul , darile catre stat sunt aceleasi , leasingurile nu scad , nici ratele la banca . Si daca afacerea e prin transporturi atunci mai prinzi si zile "libere" din cauza viscolului . Asa ca nu va bucurati , de zile libere , aceste zile uneori inseamna pierderea de locuri de munca .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
anisoaraf 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Martie 2011, ora 16:35
Asa e, ai mare dreptate, sunt lucruri reale... Dar poate incercam sa ne facem o sarbatoare impreuna cu cei apropiati, partenera/partenerul, pentru a aduce o raza de soare in viata celui drag !
Kalina Medical Bucuresti-chirurgie estetica, psihologie
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 09:15
Luna femeii!!! se aude?
Ia sa vedem, incolonarea: de-o parte cavalerii, de cealalta misoginii! Care tabara-i mai mare?
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 17:45
FEMEIA
FEMEIA si barbatul linga ea! Sa-se-mbucure amidoi!
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 5 Martie 2011, ora 17:46
Noi, e toti cuminti! Femeia a fost di vina!

ca basescu ,boc si parlamentul sunt impotriva evaziunii !
FEMEIA