back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce suntem noi asa?

1dec1918_30dec1947

35 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Martie 2011, ora 00:33

vorbim ca sa ne descarcam (ca sa ne aflam in treaba) si spunem de cele mai multe ori, daca nu intotdeauna, enorme prostii. Daca am face ce ne dorim sau ce spunem, atunci ar fi ceva, dar putem spune ca doar latram precum cainii atunci cand trece o caruta pe ulita, sau mai degraba ,,cainii latra ursul merge``. Ori suntem prea dobitoci incat sa nu ne dam seama ca o gasca de nenorociti isi bat joc de noi ori ne place ce se intampla si mai spunem cateodata ,,las`ca stiu eu``. Cert e faptul ca niste gunoaie cu fete umane fura de`i ia dracu si nu face nimeni nimic, iar daca tusa Rozica a luat de la camp doi stiuleti sa dea la gaina sa o sature inainte sa o taie ca sa-i fiarba saptamana viitoare si penele pentru o zeama lunga, atunci o fura greu fo 2 ani fara suspendare ca, saraca n-are, i-a murit barbatu de TBC si fo trei copii cersesc, unu in Timisoara, unu in Bacau iar la cealalta, saraca, mai erau cinci la coada acu o juma de ora. Fratilor, mizeria e mare!!!!!!!!!!!!!! Noi nu realizam pentru ca nu s-a inventat sapunul care sa ne spele de mizeria in care traim. Tribunalele antimafia au facut cat de cat curat in Italia, dar la noi e clar ca o duci bine numai daca ai vreo sursa sau ai avut norocul sa dai peste vreun servicu unde esti platit bine, pentru ca ai doar un noroc ca esti acolo avand in vedere faptul ca mai sunt cca 200-300k care stiu ce faci tu poate chiar mai bine. Ne mancam unii pe altii precum cainii. Spune, inainte de a arunca, sa zicem o sticla de detergent de spalat vase, la gunoi, ai spalat-o gandindu-te ca poate o va linge un caine de foame sau o va lua pur si simplu vreun seaman, ca-i trebuie? Stiti ce ne lipseste noua, sincer? e un singur raspuns: EDUCATIA! pentru ca daca am fi educati ne-am trai viata prin respect, care respect inseamna sa nu ne batem joc unii de altii si oameni ca basescu si ca boc sa fie casapiti inainte de a se naste, ei sunt mult mai multi dar se arata atunci cand au puterea pentru ca mama lor i-a invatat sa fie dobitoci, rai si neinduratori si sa-i faca sa tremure pe ceilalalti ca sa vada lumea ca ei au puterea si restul sunt niste viermi si o gloata de prostime pe care poti sa te usurezi fara teama, nu-i asa? Minciuna, prostie, rautate, nesimtire, asta se intampla la noi, FRANTA spunea la 1848, DREPTATE EGALITATE FRATERNITATE, asta am vrut si noi dar de atunci peste ROMANIA au trecut 4 cicluri de conducere si e tot mai rau. Avem curaj sa eliminam toate scursurile comuniste sau urmasii lor care s-au perindat prin putere indiferent de partidul la care au aderat? Singura solutie este monarhia si nu neaparat dinastia de Hohenzolern ai carei reprezentanti au facut Romania Mare, deci retineti, nu partidele politice din Romania au facut Tara Noastra mare ci reprezentantii unei familii nobile din Germania. Nu ar trebui sa ne fie rusine pentru acest lucru? Si, culmea ei nu se bat cu pumnii in piept pentru asa ceva. Noi ne-am sapat si ne-am barfit si ne-am facut numai rau, pentru ca toti suntem ,,destepti`` si ne preocupa sa nu se pricopseasca vreunul mai mult decat celalalt. Nu se pot gandi cei care sunt acuzati de coruptie decat la binele lor si cum sa-si netezeasca calea spre avere, astea sunt prostii ce nu sunt de bagat in seama, pentru ca stiu ca oricat ar fura nici dracu nu le face nimic si totul nu e decat o disparitie vremelnica din atentia norodului care continua sa latre si sa tot latre pana cand nu se va intampla nimic.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2146 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Martie 2011, ora 00:59

Asa suntem facuti sa ne aflam in treaba si de fapt sa nu facem nimic . Suntem un popor tolerant !

Raporteaza abuz de limbaj
originala ...nu-mi plac copiile .
| Varianta pentru tiparire a topicului de ce suntem Noi asa?
Mergi la: