Login · Inregistrare
Acceseaza wall-street.ro/sati pentru a vedea Topul Siteurilor din Romania.

back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Contributia la sanatate a pensionarilor !!

ioana_dntis2001
4 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 23:31

Mie personal mi se pare o idee f buna a se impozita pensiile peste 1000 ron ..iar banii aferenti sa fie pt sanatate . Mare parte din beneficiarii sistemului de sanatate , si chiar unii dintre cei care efectiv abuzeaza de acest drept ..sunt pensionarii ..mi se pare firesc sa contribuie . Spitalele sunt pline de pensionari cronici stabilizati ...sau sanatosi ipohondrii care vin efectiv pt atentia si socializarea de care au parte in aceste institutii ..Am vazut de-a lungul timpului o groaza de inchipuiti pacienti ..care aparent aveau toata simtomatologia din lume dar in esentza erau mai sanatosi decat o mare parte din populatia activa a Romaniei ..si care ocupa paturile , respectiv cheltuie banul public fara pic de discenamant ..

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail
37562 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iunie 2011, ora 03:45

Probabil se va trece pe asistenta medicala cu plata.

Raporteaza abuz de limbaj
"Nu exista fapte, ci doar interpretari." (Fr. Nietzsche) Cei care cred ca isi vor gasi un job care le va asigura tot confortul pana la sfarsitul zilelor inca traiesc intr-o lume care nu se va mai intoarce niciodata. A nu fi violent inseamna a fi defazat. Unul se cearta celalalt impaca.

Mergi la: