back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fonduri europene pentru o pastravarie

blu

1 mesaj
Postat pe: 1 Decembrie 2010, ora 19:57

Salut ...As dori si eu sa accesez aceste fonduri, sa incep o afacere cu o Pastravarie ;
m-am gandit sa construiesc o Pastravarie.. beneficiez de un teren foarte bun , zona moldova...
Daca poate cineva sa-mi spuna, si me mai exact cum sta treaba cu fondurile europene pentru a beneficia de niste bani pentru a deschide o mica afacere ...

Raporteaza abuz de limbaj
9am246905

29 mesaje
Postat pe: 25 Iulie 2011, ora 15:16

De la: blu, la data 2010-12-01 19:57:30Salut ...As dori si eu sa accesez aceste fonduri, sa incep o afacere cu o Pastravarie ;
m-am gandit sa construiesc o Pastravarie.. beneficiez de un teren foarte bun , zona moldova...
Daca poate cineva sa-mi spuna, si me mai exact cum sta treaba cu fondurile europene pentru a beneficia de niste bani pentru a deschide o mica afacere ...

si eu vreau acelasi lucru ca si tine si mam interesat dar atatea autorizati iti cer si hartii peste hirtii de nu ti mai trebuie niciun fond dea lor....mai bine daca poti sati faci singur si BASTA....
si eu am un teren langa un paru de munte in maramures si o sa incerc de unul singur mai intai o sa ma apuc sa instalez conducta de apa prin cadere cu un mic bazin si pe urma o sa ma extind...ciao

9amgicu

1 mesaj
Postat pe: 11 Noiembrie 2011, ora 16:51

este f. greu . ...
depinde cu ce firma de consultanta lucrezi la proiect . ...

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Fonduri europene pentru o Pastravarie
Mergi la: