Info
x
Minuni, altele decit cele cu care suntem obisnuiti
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 12:11
De la: M_Elody, la data 2010-10-07 11:32:57De la: _KARPOV, la data 2010-10-07 11:25:53De la: Marin56, la data 2010-10-07 09:44:46DEGEABA , CRED CA NU LE PLACE POVESTEA MEA, LA CEI DE LA 9AM...:) PUTETI VEDEA CONTINUAREA LA `RAHOVEANU` `CITESTE SI NU CERCETA , SECTIUNEA `CUVANTUL LUI ZAMOLXUS` Pai eu am deseori postari lungi...poate a scapat vreo...perla...fara sa-si dea seama....
|
|
necunoscut 1072 mesaje Membru din: 22/11/2009 |
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 13:13
poi uitat-va pe rahoveanu si spunet-ni unde e `perla` interzisa, ca eu nu o vad.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 13:15
Nici 4-5 randuri nu vrea sa le copie...
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 14:24
De la: Marin56, la data 2010-10-07 13:15:48Nici 4-5 randuri nu vrea sa le copie... Asa patesc eu pe topicul cu ungurii atomisti... ...cred ca m-au luat la ochi ,pe acolo, si nu vor sa ma lase sa postez decat o fraza....
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 18:31
Marineee...hai dom'le, ce te superi asa, asteptam continuarea...de la ,, cand am revenit, in mai........." sau cam asa ceva.
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 19:47
Ce vrei sa fac. Invata-ma cum sa fac sa o pot pune aici. Nu merge . v-am spus uitati-va pe rahoveanu sectiunea `Nu crede , cerceteaza, si apoi in ` `cuvantul lui Zamolxus` o am postata acolo continuarea ca aici vad cu nu o mai vrea. Cred ca nu le place poveste a celor de aici. E prea mult sange....
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 19:48
i-a sa vad si asa...
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 19:50
nu nu o vrea nici asa....foarte curios... ma sabotati 9 am
|
|
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 19:53
M-am saturat sa o tot scriu nici chef si nici placere nu-mi mai face sa trezesc de atatea ori trecuturi insangerate.
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 19:55
Povesteste-ne , atunci, altceva, mai placut!
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:00
De la: dulceatamirela, la data 2010-09-23 21:52:14SARACIA, nu este o minune a sec 21?
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:26
Dar nu am inteles eu sunt de la povestea de seara? Sau de la `noapte buna copii`? Hai sa va zic o poveste vesela....
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:35
Cica era o data un gorjan. Ne mai avand bani se hotaraste sa se duca la targ, sa vanda o vaca si un cocos, ce-i mai ramasese. Drumul lui pana la targ trecea printr-o padure. Si unde nu se starneste din senin o ploaie si o furtuna mai sa-l rapuna. Atunci el se roaga la Dumnezeu, zicand: potoleste doamne, si lasa-ma sa ma duc la targ , ca cu banii luati de pe vaca o ti-oi aduce slavi. Ca prin minune furtuna se potoleste. Ajunge gorjanul nostru la targ, si incepe: 3 lei vaca si 200 cocosul , dar nu dau vaca fara cocos
Dupa ce le vinde se duce la biserica si cu banii luati pe vaca ,cumpara niste lumanari iar cu banii luati dupa cocos se duce acasa. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 21:13
Hai sa sar peste evenimentul acela tragic pe care l-am trait si sa continui. Trebuie sa zic , ca de mic mi-a placut sa construesc cate ceva. ceea ce nu era pe placul mamei. mereu ma certa. Intr-o zi vine la noi un radiofonist amator, d-l Popa un prieten de-atatei, sa ne repare radioul. Uitandu-ma la el am fost atras de toate maruntaele alea, si am inceput sa-l intreb, ce si cum. Si asa d-l Popa m-a indrumat si mi-a deschis in fata un nou orizont al cunoasterii. La 10 ani am construit primul meu radio cu `galena` -poate cei de azi nici nu au auzit de asta. Mai tarziu studiind multe carti de la d-l popa , incep sa patrund in tainel radioului. Invat despre dioda si trioda si toate tuburile electronice - zis incorect `lampa` Asa fac progrese si construiesc primul meu aparat de radio cu 3 tuburi. mai tarziu fac , amplificatoare si multe altele. Mama sa cada cerul pe ea .Pe de oparte ii parea bine ca invat dar pe de o parte ii era frica. Am facut si inlocuit tabloul electric cu sigurante, din casa. Dupa aia am mai studiat si tranzistoarele , facand diverse montaje , de la radio pana la amplificatoare , oscilatoare, Piesele erau de la nea Popa. Cautam sa fac economie renuntand la banii de transport si pachet ca sa-i strang ,sa-mi cumpar diverse piese. Cu timpul am mai invatat cate ceva. Am facut si primul emitator-receptor de mica putere si il probam cu baiatul unui vecin. Dupa ce m-am angajat o buna parte din bani se duceau pe piese si diverse aparate. de masura si control. Dupa ce m-am insurat a mai scazut rta la cumparaturi diverse. Cand m-am transferat la P.S.I. , la centrala de avertizare a incendiilor - dispecerat- am incercat sa aduc multe imbunatatiri, in instalatiile de acolo.
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 21:31
In dispecerat se afla o aparatura de tip nemtesca, destul de veche care avea rolul de a pune in evidenta primirea unui eventual anunt de incendiu de la un loc de munca bine prestabilit. Aceasta instalatie era cat o camera avand sute de relee, care mai de care mai complicate si cu contacte de argint. Intrucat nu fusese bine ingrijita contactele nu mai lucrau bine, si dadeau mereu erori. Asa ca cu acordul conducerii si studiind in prealabil schemele si traducerile din germana, m-am hotarat sa-i schimb putin infatisarea. Am fost si indrumat de un inginer electronist , care nu a vrut sa se implice, in munca mea si la sfaturile lui am realizat o noua centrala cu integrate care preluau functiile , vechii centrale, si chiar am mai adus multe imbunatatiri. Dupa ce am testat-o am primit `brevet de inovatie pentru ea de la Bucuresti. asta se petrecea in 1985-86. Dupa un timp am inceput sa am probleme cu liniile - cablurile prin care se transmitea semnalul- Si asta datorita cablurilor proaste uzate si starea caminilor a sobolanilor care rodeau intr-o fericire. Pentru a inlatura aceste neajunsuri , am mai proiectat inca o centrala cu acelasi principiu, dar mult mai stabila si fiabila. Acum am folosit integrate in tehnica mos. Drept pentru care am mai primit inca un brevet de inovatie in 92. Am vrut sa fac sa dispara si cablurile , folosind undele radio dar conducerea s-a opus din lipsa de fonduri. Dupa ce am terminat cu centrala am suferit o prima lovitura. Intr-o zi ducandu-ma la Bucuresti pentru piese, m-am dus si pe la varul meu, sa-l vad . Cand am iesit la lumina soareleui din metrou, deodata mi s-a pus ca o perdeluta neagra peste ochiul stang obturand vederea. Cand am ajuns acasa am fost trimis de urgenta sa ma operez la ochi la Iasi.Fie ca am avut ghinion fie ca era materialul prost , adevarul e ca de atunci , cu toate incercarile medicului , cu ochiul stang nu am mai vazut de atunci.
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 21:35
De la: Marin56, la data 2010-10-07 20:26:53Dar nu am inteles eu sunt de la povestea de seara? Sau de la `noapte buna copii`? Hai sa va zic o poveste vesela.... Esti de la povesti de viata ...daca tie-ti place sa povestesti, e bine sa stii ca si noua ne place sa te urmarim.
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 21:57
Dar evenimentele mele proaste nu aveau sa se opreasca aici. Dupa 2 ani de abia ma obisnuisem cata de cat cu noua mea boala, avea sa ma incerce alta si mai grava. Intr-o zi ma cuprinde o durere in soldul stang ca la o masea. Si pentru ca ma tinea , mult si numai trecea mi-am luat inima in dinti si m-am dus iar la doctor. Trebuie sa va spun ca eu ii iubesc tare pe doctori. Dupa investigatie sunt propus la o noua operatie de data sta la sold pentru coxatroza. Ma operez la iasi. Am stat 6 luni fara a pune piciorul in pamant, iar dupa aia programul de recuperare a fost un mare chin , pentru mine. piciorul nu mai vroia sa ma asculte , cu toate insistentele mele. Am fost la statiuni dar degeaba. Si acu am probleme mari cand ma scol din pat dimineata,sau daca stau mai mult pe scaun. Trebuie sa spun ca asta a afectat seviciul meu. Nu mai avea cine sa cutriere pri combinat de dimineata pana la 14 pe toate coclaurile., pentru prevenire. Trebuia sa intretin si sa controlez si avertizoarele mecanice din teritoriu. Era o munca istovitoare acu, pentru mine. De abia mai puteam sa merg. Din zi in zi era si mai rau. Pana cand mi-am luat inima in dinti si m-ama pensionat anticipat pe caz de boala. Trebuie sa-i multumesc pe aceasta cale sotiei pentru aportul adus la diminuarea suferintelor si intelegere. A sta in cele doua randuri cu mine pe patul spitalului ziua si noaptea in toata perioada de post operatorie, in ambele cazuri. ii multumesc ca m-a ajutat sa trec cu bine peste aceste belele. Dupa depensionare mi-a facut o pensie de 700 de mii iar dupa doi ani 900 de mii. Si in timp de abia am ajuns acu la 600 de lei. Dar pentru ca nu mai faceam fata ce banii m-am hatarat sa ma depensionez pe propria mea raspundere. Asa ca m-am reangajat din nou la combinat. Dar nu acolo ci la alta sectie. Si cu asta ce am patit ,ca nimeni nu vroia sa ma primeasca, pentru handicapul meu. Ei aveau nevoie de oameni ca sa alerge sa faca treaba, nu de-a de mine. Cu mare greutate dupa o luna si cu ajutorul unei persoane , care pe aceasta cale ii aduc mii de multumiri, am gasit in sfarsit un loc mai potrivit de munca, care nu necesita efort. Gasisem bobinator. Era perfect pentru mine. Am facut intre timp scoala de maistri electro de trei ani. Am absolvit-o cu 10 Numai ca nimeni nu a vrut sa ma angajeze in aceasta functie. ei vroiau oameni ca sa alerge sa se catere pe sus sa intre noaptea in subsoluri de ungere unde daca nu erai atent puteai sa cazi oricand. Si am dus-o asa un an aproape , dupa care facandu-se restructurari, am fost trimis , mai mult `rugat` ca sa plec , la o statie de gaze. - Bigaz, Acolo am lucrat vreo cateva luni si apoi , pentru ca a aparut ordonanta am profitat de ea si am plecat tot asa`rugat` cu mentiunea ca ar fi mai bine pentru mine. Si asta din cauza oamenilor . Li se parea ca eu stau mai mult decat ei. Mi-a dat 200 de milioane.
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 22:08
aproape 10 ani am avut si eu liniste de cand m-am insurat de la 25 la 36 . in aceasta perioada am dus-o mai bine. Dupa care am simtit adevarata durere.Dar am mai avut inainte de operatie si zile mai bune si oleaca mai vesele. dar asta mai tarziu.Dar despre asta mai incolo... De povestit as mai povesti dar mie frica ca o insera...
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 22:22
De la: Marin56, la data 2010-10-07 20:26:53Dar nu am inteles eu sunt de la povestea de seara? Sau de la `noapte buna copii`? Hai sa va zic o poveste vesela.... Nu m-am gandit sa te jignesc spunandu-ti sa ne povestesti ceva mai vesel, dar am observat ca tot incercand sa postezi de 5-6 ori acele evenimente triste, iar cei de la 9am nu ti-au luat postarea, ma gandeam ca schimband registrul, poate vei avea mai mult succes si... uite ... s-a confirmat!! Nu esti de la ,,noapte buna copii'' la fel cum nici eu si nici majoritatea celor ce te urmarim, nu mai suntem copii de mult!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 10:49
De la: M_Elody, la data 2010-10-07 22:22:39De la: Marin56, la data 2010-10-07 20:26:53Dar nu am inteles eu sunt de la povestea de seara? Sau de la `noapte buna copii`? Hai sa va zic o poveste vesela.... Noi in anul 2000 ,cand nu vom mai fi copii........................
|
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 13:27
Dupa moartea lui mama, am ramas cu tata. Noi singuri ne-am gospodarit impreuna. Noi singuri ne-am trait veselia si amarul. Si nu a venit nimeni din rude sa ne intrebe , cum va descurcati, nu. Asa am invata sa fac mancare si multe altele cu ce stia el , cu ce am mai invatat eu din carte, ne-am descurcat. Dupa moartea ei tata se schimbase mult. isi mai lasase darul bautului, dar in schimb fuma mult. Cate 3-4 pachete pe zi , si fuma si toata noaptea. La cate boli avea si el numai fumat ii mai trebuia. Avea si handicapul cu `butonul` la gat. Era si bolnav de ulcer. Si nici cu inima nu statea bine. Ca sa nu perd `trenul` cum se spune m-am inscris in clasa a 9-a . Acolo am intalnit pe al doilea prieten al meu. De la primul nu am avut decata necazuri ,Dar asta alta data. Cand am intrat in prima zi de scoala in clasa m-am asezat in banca cu el-Eugen. Dupa cateva zile ne-am imprietenit si chiar ma facea sa rad cu glumele si desenele lui hazli. Cateaodata amintindu-mi de boatele din pauza , ma apuca rasul in timpul orelor, atragandu-mi reprosuri de la diriginta - prof de Romana. Era inalt bine facut si avea 1.92 cred. Purta ochelari. Avea si el o miopie severa de mic copil. Era si el o fire neinteleasa, fiind tinta bascaliilor copiilor din clasele primare, si dupa. Nu era prea comuinicativ. Ma mir ca cu mine a fost altfel. Si azi asa maine asa, ne impartaseam ideile si suferintele. Cand ieseam de la ore in drumul meu spre casa ,ma mai abateam pe la casa lui. si stateam cu orele de vorba. Faceam si noi ,ca cele doua puscariase care au mai stat 10 ore in fata puscariei neterminand de vorbit. Intr-una din zile, ma vede mama lui si ma invita in casa. Probabil ca Eugen ii pusese la curent cu situatia mea. Au incercat sa ma atraga de partea lor, spunand ca pot fi ca si copilul lor. Cu gandul la tata , am refuzat, spunand ca tata e bolnav , si sunt sigur ca nici el nu ar fi acceptat. Am terminat in fine clasa a -9-a si m-am inscris la indepmnul , nanei, la liceul CFR. Spunea ca e bine si in amintirea sotului ei care fusese impegat de miscare, ma convins. Si familia lui Eugen a fost de acord sa incercam acolo. Ne pregateam impreuna. Asa se face ca am intrat amandoi la liceu cu aproape 7. Am facut cei cinci ani si apoi am dat si eu la facultate cu gandul sa scap de armata, sau sa o scurtez. El a avut noroc a intrat cu 5 si... iar eu cu 6.62 nu am intrat. Am fost primul respins. Dupa mine a intrat cu 6.83 un alt coleg de la liceu. Cand eram in anul 4 a murit si tata. Am plecat la matusele mele, dar stateam la nana mea. Trebuie sa spun ca a fost un razboi , care mai de care sa raman la ele. Eu aveam bursa si le-ar fi prins bine. Cand a murit si tata Familia lui Eugen a insistat sa raman la ei. Dar din cauza lui nana mea , si a matusii , am refuzat iar. Acolo de unde am plecat stateam cu chirie la o famile care ne inchiriase trei camere.
|
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 14:13
Cand am venit din armata am mai incercat sa intru iar la facultate .Dar toate incercarile mele s-au izbit de un zid. Nu puteam sa ma concentrez. Mereu nu reuseam sa obtin nota care trebuia. Am invata si atunci impreuna ptr. facultate. Lui Eugene ii pusese preparator, si ma pregateam si eu odata cu el, binenteles suportand familia lui. Dupa un timp m-am lasat pagubas. Cand am venit din armata nu m-am mai dus la revizie. Atunci a intervenit tatal lui Eugen spunandu-mi ca ma baga in combinat. Si asa am intrat la seviciul telecomunicatii. Adjunctul sefului mare care era atunci, nu prea a fost incantat sa ma primeasca , dar nici sa-l refuze nu putea ii dadea mana. El era seful serviciului PSI pe combinat. In fine am fost repartizat la o sectie. Acolo aveam sa cunosc tot felul de oameni. Trebuie sa spun ca la acest serviciu unde eram eu , era o traditie, nu toti si nici oricine aveau acces acolo. Asa ca venirea mea acolo a fost intampinata cu ostilitate. Mi se punea tot felul de pidici. Dar eu mi-am vazut de treaba si invatam cu sarguinta de toate. Era o sectie noua si trebuia interfonizata. Cu asta ne ocupam noi, precum montarea si repararea telefoanelor. Ma punea sa dau tot felul de teste profesionale , doara sa sa ma poate da afara. Era un coleg care venise de la posta si ma intelegeam bine cu el . Faceam schimb de informatii. Eu il initiam in electronica , iar el ma invata despre telefoane. Stiu ca odata ,l-a pus seful sa ma puna sa asamblez un telefon , facut bucati. Dupa ce l-am facut , a descfacut si discul si la facut , si pe acela bucati. Ei aici a fost mai greu dar l-am facut si pe ala. Daca au vazut ca nu puteau sa ma dea la intors au inceput sa umble cu alte magarii. M-a pus sa fac o tura ,la cineva ,fara hartie, iar mie nu mi-a facut tura cand trebuia. Cine era de vina , Eu!. S-a lasat cu comisie si cu diminuarea pe o luna a salariului, si asa si ala mic.- 1600 Alta data am facut la altul si s-a intamplat la fel. acum , mi-a dat pe 3 luni si m-au pus sa semnez o hartie , in care ma angajam , ca daca mai lipsesc de trei ori, sa ma dea afara. Ce mai a fost un calvar. Un alt coleg de la noi a luat di instalatie un montaj care nu trebuia neaparat- un amplificator - care se actiona daca era nevoie. Tot el se duce si spune la aia de pe locul de minca . uite domnule cine a luat amplificatorul. Binenteles ca cei de acolo au anuntat militia de la combinat. Si a inceput ancheta. S-au facut perchezitii la fiecare acasa, si mai ales mie. Nu au gasit nimic care sa-i intereseze. Ce a gasit sau nu , la altii , nici nu ma interesa. Dupa ancheta seful mare ne-a imprastiat pe la alte sectoare. Eu am ramas cu cativa in continuare, tot acolo. Ei da stiti cum e cand e sa se aleaga praful de ceva , eu eram ala...Am reusit in scurt timp sa ma tin de promisiune , adica sa ma dea afara. Am mai facut un NV tot cu schimb de tura de data asta cu hartie, dar nu mi s-a dat castig de cauza . Asta a fost prima. La a `doua` eram la tara si socrumiu ma pusese sa fac tuica si pregatirile de nunta.Era atunci la inceput. Si anunt la servici ca nu pot sa vin, si sa-mi faca si mie cineva tura. La inceput au spus ca da se rezolva .Dar cand am venit la munca maistru de abia ma stepta. Si pac la comisie. Ei si cand e sa-si vare dracul coada... A treia oara... parca ma cauta.... Eram la tara. am venit la 16 eu trebuia sa intru la 22. Am adormit si m-am trezit la 11(23) Ei unde sa te mai duci la ora aia . Tramvaile mergeau cum mergeau... Asa ca adoua zi m-au ars. Au vrut sa-mi desfaca contractul, apoi m-au pus, disponibil. Seful de la PSI care ma bagase la ei , atunci a intervenit si m-a luat la el. Si parca il aud zicand: `Marine ai grija cum te comporti aici ,ca dau cu tine de pamant`. Ei a zis-o si el asa de ochii lumii ca stiam ca tinea la mine. Aici el era cel mai vestit. Toti ii stiau de frica.
|
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 19:45
Dintre toti colegii de sevici ma impacam cel mai bine cu Doru, cele care m-a invatat telefoniesi seful de tura Marinescu care si el e in lumea dreptilor de acu. Inca nu ma insurasem. Si mai venea din cand in cand pe la mine, la casa unde ramasesem dupa moartea nanei mele. Spre supararea lui matusa de la Bucuresti care nu stia ca nana i-mi lasase testament . Ar fi vrut sa vanda si casa aceia si sa ma lase pe drumuri. Ei dar nu a fost sa fie. Acu nici ea si nici unchiul nu mai traiesc. chiar si dupa ce m-am insurat ei mai continuau sa ma viziteze , mai mult sau mai putin , ca vizita de `lucru`.mai aveam un fost coleg de liceu care tot Doru il chema. Si el venea destul de des. Mai lucram una alta, asa ca mesterii... Intr-o zi reparam un `mayak`. nevasta-mea statea in pat, ca avea motive , vorba aia, si Doru meu de la liceu , ma privea. Eu eram pe un scaun langa o priza si verificam mayakul. Deodata ating fara sa vreau fisa de conectare a alimentarii ce se afla dedesupt, iar magnetofonul era in priza. Ei trebuie sa va spun ca am trait o experienta foarte trista. Pe jos era pamant nu aveam podele. Ei nu vaspun prin ce am trecut , in clipa cand am inceput sa dansez cu tot cu scaun, indepartandu-ma de perete si iar ma apropiam de el. Toti se uitau la mine cum tipam si se uitau prostiti la mine. Incepuse sa se intunece vederea , vedeam ca prin ceata. Vedeam numai niste luminite, si in disperarea mea ,eram inca constient, si cautam din rasputeri sa apuc cablu de alimentare ca sa-l scot din priza. Aproape ca nu mai vedeam nimic, cand mana mea a intalnit firul . Atunci l-am apucat strans si nu i-am mai dat drumul. La o noua departare de perete ma tras cu tot cu cablu dar si cu priza. Pur si simplu a iesit priza din perete si stecherul odata cu ea. Am simtit o relaxare si incetul cu incetul imi reveni si vederea. Dupa ce mi-am revenit m-a cuprins o panica. Am lasat totul la o parte . Nu mai imi trebuia nimic. Ei tot nauciti se uitau la mine. Am vazut moartea cu ochii, ce mai. Si apoi tot eu: Ce faceti mai ma lasati sa mor langa voi....Ei , dar nu va mai spun cate tensiuni au trecut prin mine la repararea televizoarelor, cand atingeam din greseala `inalta` Cred ca corpul meu, e acum un urias condensator.
|
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 20:37
Nu mi-a mai mers mesengerul. De abia acu a luat-o....
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 20:42
MINUNE MARE-----FRATI CRESTINI,POCAITI-VA,A INVIAT ISUS BETIVANU' ,IO L-AM VAZUT CU OCHII MEI CUM CAUTA PRIN GUNOAIE SI STORCEA ULTIMILE PICATURI DE VODCA DINTR-O STICLA ...
ALELUIA----SA VA IA DREQU PE TOTI....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 21:11
Asa o fi....
|
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 21:23
In scrierea de tipar, cifra sapte arata astfel: 7.. Cand o scriem insa de mana, o taiem cu o linie orizontala. V-ati intrebat vreodata de ce? Se spune ca dupa ce Dumnezeu l-a chemat pe Moise pe munte sa-i dicteze cele zece porunci, acesta i-a adunat pe oameni sa le vorbeasca despre ele. Cand a ajuns la a saptea porunca, �Sa nu ravnesti la nevasta aproapelui tau�, cei mai multi dintre barbati au inceput sa strige: -Taiati saptele, taiati saptele, taiati saptele!!!
|
Postat pe: 9 Octombrie 2010, ora 21:26
Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida:
1. De doua ori pe saptamana mergem intr-un restaurant dragut - companie placuta, mancare buna, bem vin. Ea merge marti si joi, eu miercuri si vineri. 2. Dormim in paturi separate. Eu la Bucuresti, ea la Cluj. 3. O duc peste tot. Dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul inapoi. 4. Am intrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: �Intr-un loc unde nu am mai fost demult�. I-am sugerat bucataria. 5. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sunt prea multe in casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric. 6. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa in carburator. Am intrebat unde e masina si mi-a raspuns: �In lac�. 7. Si-a facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi s-a spalat . 8. A fugit dupa masina de gunoi, urland: �Sunt in intirziere pt. gunoi?� Soferul i-a raspuns: �Nu, salta inauntru!� 9. Aminteste-ti mereu: �Casatoria e prima cauza a divortului.� 10. O perioada nu i-am vorbit sotiei, timp de 11 luni. Nu indrazneam sa o intrerup. 11. Ultima cearta a fost din cauza mea. A intrebat �Ce e pe televizor?�, iar eu i-am raspuns: �Praf�. In loc de morala: La inceput, Dumnezeu a creat Pamantul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici omul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit vreodata. Si a fost nevoit sa inventeze bautura. |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 03:02
De la: _KARPOV, la data 2010-10-07 12:11:52De la: M_Elody, la data 2010-10-07 11:32:57De la: _KARPOV, la data 2010-10-07 11:25:53De la: Marin56, la data 2010-10-07 09:44:46DEGEABA , CRED CA NU LE PLACE POVESTEA MEA, LA CEI DE LA 9AM...:) PUTETI VEDEA CONTINUAREA LA `RAHOVEANU` `CITESTE SI NU CERCETA , SECTIUNEA `CUVANTUL LUI ZAMOLXUS` Bineinteles. Sint cuvinte interzise, si care apar in text. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 11 Octombrie 2010, ora 09:03
CARE CUVINTE....
|
|
|

...cred ca m-au luat la ochi ,pe acolo, si nu vor sa ma lase sa postez decat o fraza....