Info
x
Cv-ul sau mai bine zis cazierul lui preda {camelia 75}...atentie pe cine invitati in casa voastra !!!
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 09:34
Corecta pozitia lui Vanea
Un topic incepe cu cuvintele ,,Forumul nu e o anexa a dormitorului sau a closetului de acasa. E o iesire in lume, cu tot ce presupune o asemenea iesire, de la vesmant la discurs.'' Toata stima pentru doamna care a scris acest lucru.. Suntem in public, ne impartasim ganduri interesante, sau amuzante, cat poate fiecare, dar delatiunile si balacarelile nu isi au locul aici.
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 09:37
De la: Thelma_, la data 2010-05-19 07:00:48'neata norisor! Eu in locul tau as posta o lista cu cei care au venit de pe Garbo - as verifica comportamentul acestora pe 9 am si dupa ce as constata ca acestia nu au avut nici un "merit" la "virusarea" lui 9am -mi-as da cu parerea ! Dupa umila mea parere pana la venirea celor care postau pe Garbo ,aici pe 9 am ,nu au existat conflicte majore-nu a fost desfiintat nici un cont ! Iti spune ceva asta ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 552 mesaje Membru din: 23/02/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 09:37
De la: Merry, la data 2010-05-19 09:28:40@131nu te-a rugat nimeni sa citesti sau sa scri, puteai foarte bine sa mergi mai departe, dar probabil ca ai uitat ca acum doua zile faceai la fel cind povesteai pe forum despre alta creatura care se dezbraca in fata ta pe web-camera...nu-i asa? Ai citit un nume propriu? Eu am vrut sa arat ca la mine pe messenger intra cine vrea si imi rapeste timpul cu tot felul de prostii despre care nu ma intereseaza! Eu nu am solicitat nimanui sa ma treaca in lista lui de mess si daca tii minte, m-am trezit si cu tine chiar dupa ce pe un topic m-ai jignit cum faci si acum cu altii. Si a nu citi ce scriu altii pe forum e la latitudinea mea ca de aceea e forum, dar asta nu inseamna sa nu-mi exprim si ce gandesc! Tu crezi ca iti va da cineva dreptate privind faptul ca scrii aici? Indiferent daca ai sau nu dreptate in ce ai de impartit cu familia lui Preda, nu aici gasesti rezolvarea! Raporteaza abuz de limbaj
Nimic nu-i imposibil pana nu devine imposibil!
Gresim ca sa avem ce sa iertam!
|
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 09:40
De la: karpov, la data 2010-05-19 09:37:49De la: Thelma_, la data 2010-05-19 07:00:48'neata norisor! Karpov, io te bat...unde umbli? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 09:49
De la: yxz, la data 2010-05-19 09:40:28De la: karpov, la data 2010-05-19 09:37:49De la: Thelma_, la data 2010-05-19 07:00:48'neata norisor! Alerg pe forum ...
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 09:50
De la: karpov, la data 2010-05-19 09:37:49De la: Thelma_, la data 2010-05-19 07:00:48'neata norisor! Draga Karpov, si eu sunt pe Garbo si daca ai curiozitatea sa afli ce se discuta acolo, imi zici si iti dau numele meu pentru a citi! Nu toti de pe Garbo au venit aici sa strice ceea ce cu mandrie patriotica ati muncit! Si ca sa-ti faci si putina autocritica, citeste-ti postarile de pe mai multe topicuri sa vezi "ce curat" esti! Eu in locul tau as fi abuzat de Eminescu si as fi scris "toti o apa si-un pamant". Asa cum e si natura insasi! Acum sa nu vii cu putina rautate pentru ca stii ca eu te pretuiesc asa cum esti si nu se merita sa dezvoltam un conflict!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 09:53
Conflict...de interese?!
|
Fosta membra 9am.ro 946 mesaje Membru din: 2/04/2010 |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 09:54
De la: karpov, la data 2010-05-19 09:37:49De la: Thelma_, la data 2010-05-19 07:00:48'neata norisor! Uite, incepe cu mine. Verifica pana lesini! Apoi sa vii cu concluziile ca si eu sunt curioasa. Dupa umila ta parere, tot eu am virusat-o si pe scumpa voastra Merry, care si-a spalat astazi lenjeria intima in mijlocul intersectiei? Raporteaza abuz de limbaj
"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
|
|
|
|
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 09:57
De la: yxz, la data 2010-05-19 09:53:38Conflict...de interese?! Draga mea nu totdeauna unde sunt conflicte sunt si interese si invers: nu totdeauna unde sunt interese sunt si conflicte, dar pot sa merg cu imaginatia ca ar putea aparea!
|
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 09:58
Maaai, da' voi chiar sunteti azi pusi pe paruiala...
Si uite, tocmai iese soarele, ciripesc pasarelele, fosnesc frunzele... Mai bine ma duc pe la politice, parca sunt mai cuminti...
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 10:00
De la: 9am182131, la data 2010-05-19 09:57:57De la: yxz, la data 2010-05-19 09:53:38Conflict...de interese?! Vezi, Norisor, asta urmaream...sa-ti starnesc imaginatia.
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 10:01
Habar n-am ce zace in Preda si sotia lui.
Dar, ce stiu eu este ca Mary, m-a sunat si m-a chemat sa-mi dea niste suplimente alimentare pentru sotia mea (stiti voi povestea). M-am intalnit cu ea in Bucuresti, am primit ce mi s-a dat, a refuzat categoric sa primeasca banii pentru suplimente, desi ii aveam la mine, am stat de vorba cam o jumatate de ora si am plecat fiecare la treaba lui. Mi s-a parut o persoana sufletista, gata sa ajute, extrem de deschisa si volubila. In urma cu un an, m-a contactat cineva, tot de pe forum, sa-mi spuna cam aceleasi lucruri despre familia Preda, care ar fi fost in vizita, mai bine zis, intr-un mic concediu la bietul Symy si mi-au descris si modul in care s-au purtat acolo. Spre cinstea lui Symy n-a pomenit niciodata despre eveniment. Si l-a asumat. Symy este un tip cu totul deosebit pe forumurile astea. Dar, cuiva a povestit saracul ce a patit. Si asa s-a aflat. Si eu am fost curtat in vederea vizitarii. Dar, nu s-a intamplat din motive lesne de inteles. Nu cred ca Mary fabuleaza. Nici nu stim cu adevarat ce zace in Mary. Eu n-am decat cuvinte de lauda despre ea, dar nu sutn obiectiv pentru ca a sarit sa ma ajute. E libera sa povesteasca orice doreste. Cine este "oripilat" n-are decat sa treaca mai departe. Cine o crede, sa fie sanatos si sa-si ia masuri. Cine nu, iar sa fie sanatos, si s-o ignore. E o poveste de viata asa cum o vede ea. Cine vrea numai povesti frumoase sa citeasca Greuceanu sau Petre Ispirescu. Sau fetita cu chibrituri sau ce doreste. Cand o etichetati pe ea, nu savarsiti decat acelasi pacat pe care i-l reprosati ei. Cum e Camelia, noi nu stim. Dar ea stie, Mery, si toate amanuntele jegoase pare sa le fi aflat chiar de la Camelia. Nume, date, ... sa le fi inventat ea asa de-a dracului ? In fine, nu cred ca e treaba cuiva sa jeleasca nici pe Camelia nici pe Mary. Cine cred, crede, cine nu, nu. Ele doua sunt responsabile pentru ce li s-a intamplat. Singure si-au facut-o. N-a venit peste ele ... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 10:01
De la: yxz, la data 2010-05-19 09:58:54Maaai, da' voi chiar sunteti azi pusi pe paruiala... De unde atata paruiala? Mai degraba lipsa unui subiect mai incitant (altul decat cel care poarta numele pe topic pentru ca ceea ce a fost de scris, s-a scris, asta insemnand si ca se va inchide). Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 10:07
Spre dezamagirea voastra ,eu mi-am facut cont pe 9am,prima data in viata mea...totul a fost bine si frumos pina au venit altii de pe Garbo...cit priveste afirmatia ca eu imi spal rufele pe forum ,nici aici nu este adevarat,pentru ca ati fost atit de oripilati de faptele ei ca pierdeti din vedere esentialul:
Buna ziua natiune, bine v-am regasit ! :) I'm back...sa o luam cu inceputul: ...cind am plecat la munca ieri am plecat cu o greata si un dezgust greu de imaginat,...dupa munca am mers la spital la control si am fost intimpinata cu urmatoarea intrebare de catre IOANA NITU [cea careia-i furat 50000 lei vechi de piine pt copii] si MONICA MUSA [colega care a crezut ca poate sa o schimbe in bine si si-a atras dusmania colegelor de partea ei...mai ti minte camelia?] :"unde iti este nasa fina, ba..ga..mi..as in gura ei de hoata si curva nenorocita"... si ia bagat carne in frigider pina la craciun...aflu supararea fetelor,si ramin perplexa...va ve-ti intreba: de ce?...pai tocmai aflasem ca am vrut sa-i iau barbatul lui panarama...asta dupa ce i-am primit in casa mea,la masa mea, in baia mea si i-am tratat ca fiind copii mei ,punindu-le la dispozitie tot ce au dorit....am deschis acest topic la rugamintea celor ce lucreaza in spitalul dr.HOCIOTA si care au fost colegi si colege cu PREDA CAMELIA 75 [infirmiera] la blocul operator... -la plecare in spital primeam astfel de mesaj: "camelia75 1060 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI Postat pe: 5 Mai 2010, ora 00:41 CITEAZA RASPUNDE lasa mari o sa iasa bine operatia nu te mai gindi atita.o sa fiu linga tine.te pup dulce. " naiva din mine nu anunt nici-o ruda, pentru ca am pus baza pe matracuca...dau telefon,sa o anunt ca ma opereaza in aceiasi zi ,si surpriza...camelia doarme, ca este obosita si inchide si toate telefoanele ca sa nu fie deranjata....Monica ,un om strain pt. mine a vazut ca m-a abandonat ca si pe fiul ei in spital si a mers peste tot ,pe la medici si anestezist ca sa vorbeasca pt. mine ...nu cred ca voi putea sa-i multumesc, suficient acestei femei vreodata!...dealtfel m-a intrebat cum draqu' a reusit sa ma prosteasca si pe mine ,pt ca ea la toate victimele le spune nas sau nasa...daca nu ma vedea pe mine Monica nici nu o baga in seama, pt cit rau i-a facut aceasta creatura...o suna saptamina trecuta pe Monica si dupa ce i s-a inchis telefonul de 4 ori a lasat-o sa spuna ineptia de mai sus si sa o faca cu ou si cu otet pe aceasta femeie care ii reprosa ca este o curva si o hoata care nu se va schimba niciodata...la spital camelia a furat de la toate colegele din genti,sume mici pentru bautura [am uitat sa va spun ca este si alcoolica notorie, spre deosebire de sotul ei care nu bea deloc] ...de fiecare data de cite ori era pe tura camelia disparea cite un lucru din blocul operator [ceas de perete,dozator de sapun de inox montat pe perete si totul a culminat cu furtul unei genti,motiv pentru care a fost bagata la comisia de disciplina ,in urma reclamatiilor colegelor.... iti mai aduci aminte camelia ca Geta [tot bloc operator] nu te baga in seama cind am fost la spital ?... ti-a raspuns in sila pt ca ai insistat sa-ti raspunda, dar toata lumea se fereste sa mai intre in contact cu tine.............v-a urma!....asta ca sa nu va plictisesc si sa deschideti ochii bine....
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 10:14
De la: yxz, la data 2010-05-19 10:00:19De la: 9am182131, la data 2010-05-19 09:57:57De la: yxz, la data 2010-05-19 09:53:38Conflict...de interese?! Esti din ce in ce mai dulce! Imaginatia mea o voi folosi pe alte topicuri ca sa nu denaturam titlul unde scriem acum! Ai zis ca mergi in alt topic! Spune unde ca vreau sa intram in "conflict de neinterese!"
|
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 10:15
De la: Ebony, la data 2009-05-21 15:38:57
De obicei, oamenilor nu le place sa stie cineva,ce este in sufletul lor.Mai greu sa te dezvalui in fata altora,deoarece vor crede ca esti slab(nu ma refer la greutate)Probabil e un subiect delicat,dar cine indrazneste sa spuna ce are ,,pe suflet?,, Eu am spus tot ce aveam pe suflet,chiar daca imi atrag oprobiul public dar trebuia cineva sa spuna STOP recrutarilor de victime...CINE NU MA CREDE SA MEARGA LA CELE DOUA PERSOANE DE LA SPITAL SI ATIT...ACOLO VOR FI ORIPILATI NU AICI...CERCETEAZA SI NU CREDE ORICE...ASTA A FOST DEVIZA MEA IN VIATA,NUMAI CA LA SPITAL EU NU AM CERCETAT NIMIC ....COLEGELE EI VENEAU LA MINE IN REZERVA SI SE PLINGEAU... A AVUT!!!
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 10:52
Karpov, ia vino mama, si ne lumineaza!
Cu tot ce a scris Merry pe topicul asta, Cami75 ar putea s-o dea in judecata pentru calomnie si defaimare, si sa castige si procesul, asa-i? Imi displace profund caracterul oamenilor care, pentru a se racori, isi scuipa problemele personale in public. Am zis "caracter"? Pardon... lipsa de caracter. Raporteaza abuz de limbaj
"Daca poti ajuta, atunci ajuta. Dar daca nu poti face asta, cel putin nu face rau."
|
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 11:07
De la: Thelma_, la data 2010-05-19 10:52:51Karpov, ia vino mama, si ne lumineaza!ce te faci daca o dau ceilalti in judecata si pe tine pentru instigare...nu eu am defaimat-o ci singura se defaimeaza,cu gurita ei...Telma ai fost si tu cu cami pe acelasi chat?ca prea ii plingi de mila...de ce nu mai reiei odata lectura, de la inceput poate intelegi si tu ca asta este un avertisment...
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 11:12
De la: 9am182131, la data 2010-05-19 10:14:30br /> Eu sunt peste tot...omniprezenta.
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 11:22
De la: yxz, la data 2010-05-19 11:12:40zyzy tu nu imi dai in cap cu satirul ca am dat acest neortodox avertisment?De la: 9am182131, la data 2010-05-19 10:14:30br />
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 11:30
De la: Merry, la data 2010-05-19 11:22:52zyzy tu nu imi dai in cap cu satirul ca am dat acest neortodox avertisment? Mariana, ce vrei sa-ti zic? Eu nu cunosc toate datele problemei, intreaga istorie, nu ma priveste personal...deci, ma abtin. Doar imi pare rau ca s-a naruit o prietenie frumoasa...pareati ca va intelegeti foarte bine.
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 11:35
da, cit am avut relatii aici pe forum...dar realul bate forumul si asta nu pot intelege unii...
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 11:50
De la: Merry, la data 2010-05-19 11:07:38De la: Thelma_, la data 2010-05-19 10:52:51Karpov, ia vino mama, si ne lumineaza!ce te faci daca o dau ceilalti in judecata si pe tine pentru instigare...nu eu am defaimat-o ci singura se defaimeaza,cu gurita ei...Telma ai fost si tu cu cami pe acelasi chat?ca prea ii plingi de mila...de ce nu mai reiei odata lectura, de la inceput poate intelegi si tu ca asta este un avertisment... Instigare? Despre ce vorbesti, fetita? Am pus doar o intrebare... am voie, nu-i asa? Eu n-o cunosc pe Cami, si nici pe Florin. Eu nu-i cunosc decat sub forma personajelor pe care le-au interpretat pe acest forum si care nu mi-au placut niciodata. Dar asta n-are nici o legatura cu ceea ce ai facut tu. Urat gest! Interesant e ca, pana la incidentul cu operatia, i-ai ridicat in slavi si n-ai pomenit niciodata nimic din toate astea... Pana atunci erau perfecti. Sfanta ipocrizie! Acum ai inceput sa le scoti toti scheletii din dulap... Te simti mai bine acum? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 11:54
De la: Thelma_, la data 2010-05-19 11:50:54De la: Merry, la data 2010-05-19 11:07:38De la: Thelma_, la data 2010-05-19 10:52:51Karpov, ia vino mama, si ne lumineaza!ce te faci daca o dau ceilalti in judecata si pe tine pentru instigare...nu eu am defaimat-o ci singura se defaimeaza,cu gurita ei...Telma ai fost si tu cu cami pe acelasi chat?ca prea ii plingi de mila...de ce nu mai reiei odata lectura, de la inceput poate intelegi si tu ca asta este un avertisment... Si ccastigi boii de la bicicleta Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 11:57
De la: Thelma_, la data 2010-05-19 11:50:54NU NU MA SIMT BINE NICI CA AM FACUT ASTA DAR TREBUIA DAT UN AVERTISMENT CELORLALTI...DE CE NU CITESTI CU ATENTIE SI CITESTI PRINTRE RINDURI...FLORIN NU M-A JIGNIT NICIODATA DAR EA PESTE MASURA...TU AI COPII?...ESTI MAMA?...SI EU AM PUS INTREBARI IN TOPIC SI DACA FLORIN NU STIA O SA IA MASURI IAR DACA STIA SINT COMPLICI...CLAR!!!De la: Merry, la data 2010-05-19 11:07:38De la: Thelma_, la data 2010-05-19 10:52:51Karpov, ia vino mama, si ne lumineaza!ce te faci daca o dau ceilalti in judecata si pe tine pentru instigare...nu eu am defaimat-o ci singura se defaimeaza,cu gurita ei...Telma ai fost si tu cu cami pe acelasi chat?ca prea ii plingi de mila...de ce nu mai reiei odata lectura, de la inceput poate intelegi si tu ca asta este un avertisment...
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:05
De la: Merry, la data 2010-05-19 11:57:40De la: Thelma_, la data 2010-05-19 11:50:54NU NU MA SIMT BINE NICI CA AM FACUT ASTA DAR TREBUIA DAT UN AVERTISMENT CELORLALTI...DE CE NU CITESTI CU ATENTIE SI CITESTI PRINTRE RINDURI...FLORIN NU M-A JIGNIT NICIODATA DAR EA PESTE MASURA...TU AI COPII?...ESTI MAMA?...SI EU AM PUS INTREBARI IN TOPIC SI DACA FLORIN NU STIA O SA IA MASURI IAR DACA STIA SINT COMPLICI...CLAR!!!De la: Merry, la data 2010-05-19 11:07:38De la: Thelma_, la data 2010-05-19 10:52:51Karpov, ia vino mama, si ne lumineaza!ce te faci daca o dau ceilalti in judecata si pe tine pentru instigare...nu eu am defaimat-o ci singura se defaimeaza,cu gurita ei...Telma ai fost si tu cu cami pe acelasi chat?ca prea ii plingi de mila...de ce nu mai reiei odata lectura, de la inceput poate intelegi si tu ca asta este un avertisment... Poate-i teapaaa..........
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:42
A cui? ..crezi ca este vreun scenariu pus la punct cu ei?
te inseli amarnic,teapa vor primi cei ce nu vor deschide ochii...eu oricum nu vreau sa mi se dea dreptate ci doar sa avertizez pe cine sa nu primiti in casa voastra...
-Sa rad mult si des;
|
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:42
ªi eu îi cunosc personal , pe Florin ºi Cami ..... Atât !!
Nu faþã de reacþiile voastre ....( apropos , au reacþionat aici , taman cine mã aºteptam eu mai puþin).... ºi nici faþã de postãrile Marianei ...DAR , nu pot face nici o afirmaþie publicã ! Aºa sunt eu , mai de modã veche . În ceea ce priveºte postãrile Marianei , fiecare este stãpân pe ceea ce zice , face, în viaþa asta !.... Poate e bine ce face , în sensul cã poþi avea surprize neplãcute de pe urma netdate-urilor... Nu vor fi nici primii ºi nici ultimii... Poate e rãu , în sensul cã viaþa privatã a fiecãruia ... ar trebui sã rãmânã privatã !.... ... Dar nu uitaþi , cã Merry , contrar celor spuse de douã personaje nu tocmai de urmat ..., este o femeie normalã , ce are o familie iubitoare cu suflet mare !!!!! ªi a fost rãnitã ºi ca mamã ºi ca soþie !! Iar în mod normal , instictul conservãrii ne spune cã la aºa ceva REACÞIONÃM !!! Noi , oamenii ... Atât " "Make love not war".... spunea un song ... odatã ..... demult ..... demult ......
|
Fosta membra 9am.ro 206 mesaje Membru din: 11/11/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:49
De la: yxz, la data 2010-05-19 11:30:23De la: Merry, la data 2010-05-19 11:22:52zyzy tu nu imi dai in cap cu satirul ca am dat acest neortodox avertisment? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 12:57
Domnu' 158, lumea virtuala nu pica...doar oscileaza.
|
|
|

Un topic incepe cu cuvintele ,,Forumul nu e o anexa a dormitorului sau a closetului de acasa. E o iesire in lume, cu tot ce presupune o asemenea iesire, de la vesmant la discurs.'' Toata stima pentru doamna care a scris acest lucru.. Suntem in public, ne impartasim ganduri interesante, sau amuzante, cat poate fiecare, dar delatiunile si balacarelile nu isi au locul aici.
A AVUT!!!