Info
x
Cv-ul sau mai bine zis cazierul lui preda {camelia 75}...atentie pe cine invitati in casa voastra !!!
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 23:49
De la: SolRe, la data 2010-05-19 22:57:32Probabil eu chiar sunt naiva.... Poate esti naiva,dar sa sti ca multi ce-ia ce spunem ...si facem!Am experimentat...am pierdut....dar am si castigat,si ne-a marcat o clipa din viata asta trecatoare...ca frunza.Incearca...dar fi OM....
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 23:53
De la: bseceta, la data 2010-05-19 23:39:27Asa se crede si SEVER VOINESCU,dar are multe doage lipsa ! Ce credeau gaozarii ,ca ma impresioneaza ?
Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Mai 2010, ora 23:55
De la: Silviu, la data 2010-05-19 23:38:17De la: SolRe, la data 2010-05-19 22:57:32Probabil eu chiar sunt naiva.... Da, inca mai cred in lucruri frumoase....si de fel recunosc cand gresesc...spre deosebire de altii.... Si la mine merge greu cu netul...de altfel si gresesc cand scriu...imi plac lucruile perfecte! Iar daca vrei sa zici ceva despre mine...esti liber sa o faci..pe ce te bazezi insa? Eu sunt ce sunt...dar tu cine esti?... Si de regula..inveti ceva din greselile altora sau din ideiile transmise..cred... Chiar imi pare rau ca ...cei josnici s -au inmultit enorm... Multumit ca ai avut ceva de zis tu?... O seara placuta iti doresc.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 00:30
De la: SolRe, la data 2010-05-19 23:55:16De la: Silviu, la data 2010-05-19 23:38:17De la: SolRe, la data 2010-05-19 22:57:32Probabil eu chiar sunt naiva.... Si noi....God bless you...
|
|
Fosta membra 9am.ro 127 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 00:39
De la: symy1, la data 2010-05-20 00:30:27De la: SolRe, la data 2010-05-19 23:55:16De la: Silviu, la data 2010-05-19 23:38:17De la: SolRe, la data 2010-05-19 22:57:32Probabil eu chiar sunt naiva.... Stii? Eu nu am de ce sa par altfel...pentru ca sunt eu si atat!....Putin imi pasa ca oamenii nu cred ca exista totusi valori morale pe care unii le respecta... Imi pare rau....doar ca...ma lupt cu morile de vant!... Mi as dori ca oamenii sa vada cu aceiasi ochii cu care vad eu lucrurile...:) Cu singuranta..ar exista doar corectitudine , armonie si pace...si ganduri bune... Cel putin MI-AS DORI SA TRAIESC INTR-O ASTFEL DE LUME...CUM OARE AM AJUNS IN MIJLOCUL ACESTEI LUMII?..... CHIAR CA S NAIVA!...sI VARSTA MEA E REALA PE PROFIL....ASTA NU INSEAMNA CA NU STIU SA DEOSEBESC MINCIUNA DE ADEVAR... Eu am curajul sa fiu EU....pacat ca nu s asa multii care pot demonstra ce sunt....stiu doar sa faca rau....realitatea e la fel ca si aici...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 00:39
De la: symy1, la data 2010-05-19 16:24:17Ps...Sunt fericit ca am invatat o lectie de la viata....bine zice Biblia;nu te increde in om....asta e.Orcum sunt dispus sa mai primesc musafiri....mi-am cumparat pusca...m-am facut si vanator Vanator...? ..si ce vanezi..,caprioare,cerbi,iepurasi..? ,urasc vanatorii....,oameni fara suflet....,ma refer la modul general.... ..cat despre tema topicului... ..
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 01:42
Eu sunt socata. E atat de mizerabil tot ce am citit pana acum, incat ma gandesc ce caut pe 9am. Niciodata nu m-am gandit la 9am ca si la messenger, Skype sau Facebook. Pentru mine 9am este doar un forum unde discut cu diversi oameni diverse subiecte interesante sau mai putin interesante. Dar aici constat ca s-a creat o adevarata problema sociala intre utilizatori. Chiar prietenii ciudate si unele frumoase. Voi chiar va cautati prietenii pe 9am? Nu am stiut ca sunteti asa de multi cei care v-ati facut mai multe conturi si v-ati schimbat numele. Chiar nu puteti fi doar voi? Chiar nici macar pe un forum nu puteti sa aveti nepatat numele? Chiar trebuie sa induceti in eroare ceilalti utilizatori? La ce am citit despre anumite "personaje" de pe forum, MA BUCUR ca nu am luat in serios propunerea unora de a ne intalni sa petrecem timp fizic impreuna. Putem fi pieteni pe forum si atat. Symy, chiar iti trebuie curaj sa inviti oameni necunoscuti in casa ta. NU mi se pare o idee buna. Insa ai fost destept sa intrerupi a cea vizita pana nu a fost prea tarziu. Silviu, ai dreptate in mai tot ce spui, dar nu-mi place ca si tu ti-ai schimbat de cateva ori contul si numele. Merry, sunt scarbita de cum vorbesti si cum te porti, chiar daca ai dreptate sa fii suparata si indignata pt ce ti s-a intamplat. Practic e si vina ta. Ai avut prea multa incredere in oameni pe care nu-i cunosti. Sunt foarte dezamagita ca esti asistenta medicala, si tu si "personajul camelia". Florin, probabil ca simte rusine, sau poate e atat de orgolios ca nu o sa recunoasca niciodata ce fel de om e, ca e de ajuns sa traiesti cu camelia si sa te identifici ca avand acelasi infect caracter. Probabil ca el care a avut poate cele mai multe conturi dintre toti, el este si acel BAD care a incercat sa explice tuturor cat de e el de grozav. Dorulet, abia acum am aflat ca tu esti Dora Visinescu. Mi-a placut de Dora, dar nu si de Dorulet. Scuze, sunt sincera. Karpov, nu stiu cine esti tu, daca noi am mai vorbit. Eu cred ca si tu ai avut alte identitati. E treaba voastra, cate conturi va faceti si pe unde va mai ascundeti, dar in ochii mei, multi dintre voi nu mai sunteti cei care ati fost. Fantomele nu traiesc, ele doar bantuie. |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 02:47
..si cu asta..., crezi ca ai spus tot..?
|
|
|
|
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 08:11
De la: Ebony, la data 2010-05-20 00:39:49De la: symy1, la data 2010-05-19 16:24:17Ps...Sunt fericit ca am invatat o lectie de la viata....bine zice Biblia;nu te increde in om....asta e.Orcum sunt dispus sa mai primesc musafiri....mi-am cumparat pusca...m-am facut si vanator Nu draga...doar vampiri... ...si stafii
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 08:53
De la: symy1, la data 2010-05-19 23:37:53Silviu...ne cunoastem virtual(si la telefon)....dar te rog sa nu uiti oferta mea;usa mea este deschisa la orisicine...are inima buna si cinstita....Toti trebuie sa luptam pentru o lume mai buna,pentru copii nostrii ,sa aiba un exemplu de urmat.Va cer scuze celor care v-am jignit...dar nu aprob fatarnicia si profitorii.!Nici eu nu sunt perfect dar ma straduiesc sa pun in viata mea,si sa calc pe urmele Stapanului meu...ISUS.....Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cu inima buna....amin Hai sa traiesti Symy .Stiam eu de ce imi sunt simpatici ateii.
|
Fosta membra 9am.ro 552 mesaje Membru din: 23/02/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 09:53
Totul e bine cand se termina!
Raporteaza abuz de limbaj
Nimic nu-i imposibil pana nu devine imposibil!
Gresim ca sa avem ce sa iertam!
|
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 13:47
De la: vaneamarin, la data 2010-05-20 08:53:16De la: symy1, la data 2010-05-19 23:37:53Silviu...ne cunoastem virtual(si la telefon)....dar te rog sa nu uiti oferta mea;usa mea este deschisa la orisicine...are inima buna si cinstita....Toti trebuie sa luptam pentru o lume mai buna,pentru copii nostrii ,sa aiba un exemplu de urmat.Va cer scuze celor care v-am jignit...dar nu aprob fatarnicia si profitorii.!Nici eu nu sunt perfect dar ma straduiesc sa pun in viata mea,si sa calc pe urmele Stapanului meu...ISUS.....Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cu inima buna....amin Vanea...sa-mi iau steagul si sa vin la sectiunea...POLITICA.???? ....vreau ca si politicienii sa nu uite de Dumnezeu....ca Dumnezeu sigur nu-i uita...
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 14:23
De la: dagaio, la data 2010-05-20 01:42:35 Asta e numele meu real. Am fost, la inceputuri, "Atotputernicul" nu ma intreba de ce ca nu stiu nici eu. Pentru ca s-au gasit unii care sa spuna ca e blasfemie, ca ma cred mare si tare si altele asemenea, l-am schimbat in "Subredul" in semn de umilinta. S-au gasit din cei care fac misto de orice sa critice si acest pseudonim. Asa ca m-am gandit sa semnez chiar sub numele mic real... Si asa am ramas. Eu nu mi-am cautat prieteni pe forum, nu mi-am propus asta. A venit de la sine, ca-n viata. Ca sotii Preda s-au gandit sa-si faca mici concedii pe la cei de pe forum, e o chestie ... Ca se stia despre comportamentul lor dupa prima isprava, e adevarat, dar daca primul tepuit ar fi procedat ca Mary, nu s-ar fi ajuns ca Mary sa fie in postura care este acum ... Ca ea singura recunoaste ca a fost fraiera e un merit. Si ca impartaseste experienta cu altii e dovada de mare virtute. Asa cred eu. Ca altii nu sunt de acord cu ideea asta, sa fie sanatosi ! Eu n-o judec si n-o condamn. Dagaio, parca tu sustineai ca trebuie sa luam atitudine prin maternitati si oriunde ni se intampla ceva condamnabil ... iti marturisesc ca nu inteleg pozitia ta de acum. In fine, treaba ta. Ma cheama Silviu si am 51+3/4 ani. Si apreciez darile in gat ale celor care ne pot face rau. Dar si a celor ce ne pot face bine.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 949 mesaje Membru din: 4/05/2010 Oras: Oradea |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 14:49
dagaio, sau dagaiule, cum naiba iti zici:
"Florin, probabil ca simte rusine, sau poate e atat de orgolios ca nu o sa recunoasca niciodata ce fel de om e, ca e de ajuns sa traiesti cu camelia si sa te identifici ca avand acelasi infect caracter. Probabil ca el care a avut poate cele mai multe conturi dintre toti, el este si acel BAD care a incercat sa explice tuturor cat de e el de grozav. " fie-ti tarana ignorantzei usoara! Treci in randul celor exemplificati de mine, pe langa familia aia de lepre netoate, si punct, din ce ma priveste
|
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:24
Dragii mei forumisti,citind acum tot ce am scris trebuie sa multumesc celor ce m-au criticat pentru lipsa de tact,pentru faptul ca am dat explicatii ,care oricarui om normal ii intoarce stomacul pe dos,da,merit criticile voastre...
Acum,sint calma si pot sa va spun ca tot ce am scris a fost scris sub imperiul nervilor,pentru ca am o casnicie de 29 de ani,o familie frumoasa cu un sot si doi copii de 25 si 27 de ani,cu care ma mindresc... Noi respectam familia oricui ar fi prieteni,dusmani,oricine ar fi ,daca putem sa facem un bine il facem ,daca nu ne retragem...in acest caz, am crezut ca putem schimba zicala:"din cocos nu faci gaina ,si din curva gospodina"...nu am reusit sa schimbam nimic,ba chiar ,atunci cind mi-am vazut amenintata familia,copilul si chiar demnitatea mea de om ,mi s-a incetosat mintea si am scris mai mult decit poate suporta imaginatia oricarui om normal,chiar daca sint lucruri adevarate...regret lipsa de tact dar nu regret faptul ca am pus in garda pe toata lumea sa se fereasca de aceasta persoana..camelia75... Probabil ca a-ti asteptat ,raspunsul partii adverse?! Florin nu v-a raspunde acestor acuzatii,nu pentru ca ar fi las,orgolios sau teama...nu,pentru ca asa cum am mai spus este un om cu bun simt,educat, dar s-a legat la cap cu cine nu trebuia...toti cei ce i-au cunoscut,familia vecinii,au spus,el este ok, dar ea este de proasta factura... Nu aruncati cu pietre in el,numai pentru ca a gresit cind si-a ales partenera...tot ce a scris negativ pe forum a fost din cauza esecului din viata lui...fi-ti alaturi de el si sa il ajutam sa scape de balastul din viata lui.. Florine,mama,tu nu ai nimic de impartit cu aceasta femeie,care te face de rusine peste tot...casa este a ta,avere nu mai ai de impartit ca ti-a mincat-o,copil nu ai cu ea,este copilul ei, sa si-l cresca...deci ce te retine sa devii un om liber?...esti tinar,destept,pune mina si ia licenta si vei gasi si o persoana care sa te merite ,sa te respecte,sa te cinsteasca pe tine si numele tau ,sa te iubeasca,si care sa tina cu casa si familia ta...ori de cite ori vei avea nevoie de un sfat noi ti-l vom da,deocamdata de tine depinde totul... Dragilor,forumisti ,hai sa-l incurajam pe prietenul nostru de pe forum si sa aruncam acest topic la gunoi,la sfirsitul celorlalte topice de la general... Hai sa il inchidem ,ca ce a fost esential s-a spus... Ps "Merry, sunt scarbita de cum vorbesti si cum te porti, chiar daca ai dreptate sa fii suparata si indignata pt ce ti s-a intamplat. Practic e si vina ta. Ai avut prea multa incredere in oameni pe care nu-i cunosti. Sunt foarte dezamagita ca esti asistenta medicala, si tu si "personajul camelia"." Dagaio,ai inteles gresit,eu am fost pacienta,nu asistenta,si poate ca daca "personajul camelia"ar fi venit la spital ,nu s-ar fi ajuns la aceste lucruri urite...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 310 mesaje Membru din: 22/04/2010 |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:29
De la: bad, la data 2010-05-20 14:49:55dagaio, sau dagaiule, cum naiba iti zici: De cand nu ai mai dus gunoiul ? Deja se degaja un miros aparte de cate ori patrunzi pe forum ! Vrei sa vorbesc eu cu domnul Prigoana ! ?? Cred ca ar fi cazul sa dispari -mananci cam mult rahat si jignesti pe toata lumea ! Am vaga impresie ca iti doresti sa ramai singur pe forum ,caz in care cred ca nu ai cum sa intri in gratiile celor care il administreaza ! Asa ca marsh la locul tau ! In universul cothetului tau existential ,alaturi de suratele tale si de gripa "aviatorilor" care va afecteaza simturile perceptiilor elementare ! Esti ceea ce esti ...nu din intamplare ,sfatul meu este sa urmezi un curs de psihiatrie ,pe intelesul tuturor (sunt unele chiar si pe intelesul tau ) !
|
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:31
Merry, dupa parerea ta, cui crezi ca ai facut mai mult rau cu topicul asta?
Relatiile mele cu florin le cunosti foarte bine, si totusi eu nu i-as fi facut asa ceva. Nu aici! Ce-i al lui e pus deoparte, a lansat niste amenintzari care vor avea o finalitate, si nu asa cum o doreste, dar asta urmeaza in privat. N-am crezut, desi am ceva experientza prin forumuri, ca se pot posta asemenea subiecte. Oricum ai intoarce-o, e mizerabil. Apropo, ca veni vorba, inainte sa-i primesti la tine in casa mi-ai cerut parerea... Nu zic mai departe. |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:33
De la: ENKI, la data 2010-05-20 15:29:39De la: bad, la data 2010-05-20 14:49:55dagaio, sau dagaiule, cum naiba iti zici: bashti!
|
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:37
De la: bad, la data 2010-05-20 15:31:38Merry, dupa parerea ta, cui crezi ca ai facut mai mult rau cu topicul asta? Cea mai mare scirba ,mi-am produs-o mie,recitind ce am scris ...da imi fac mea culpa...oricum ar fi nu pot da modifica,asa ca hai sa-l aruncam la gunoi...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
|
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:40
De la: bad, la data 2010-05-20 15:33:19De la: ENKI, la data 2010-05-20 15:29:39De la: bad, la data 2010-05-20 14:49:55dagaio, sau dagaiule, cum naiba iti zici: Foarte interesant ! Ti-ai imbogatit vocabularul ! Sau ai inceput sa gandesti ca o onomatopee ! Te ajut , ca sa te adaptezi mai usor : pisica zice miau!, the cat says meow!/miaow! câinele face ham!, the dog - bowwow! (chiar?) cucul face cu-cu! în româneºte, cuckoo! în englezã ºi coucou! în francezã guiþ-guiþ! e squeak! cirip-cirip! e twit! mac-mac! e quack! iar behehee! e bad ! E usor a scrie nimicuri . Când nimic nu ai a spune, Insirând cuvinte goale. Ce din coada au sa sune. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:43
V-am rugat sa ingropam acest topic...mergeti la forumisti si certati-va...
-Sa rad mult si des;
|
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:44
chiar inventez cuvinte, "educata" mamica a micului oligofren la prima citire a postarii tale, mi-a venit in minte cuvantul "polianimalica" a doua citire n-o fac, mi-e scarba, da' o trimit adminilor. Postarea, ca scarba au si ei de multele voastre conturi
|
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:49
De la: Merry, la data 2010-05-20 15:24:14Dragii mei forumisti,citind acum tot ce am scris trebuie sa multumesc celor ce m-au criticat pentru lipsa de tact,pentru faptul ca am dat explicatii ,care oricarui om normal ii intoarce stomacul pe dos,da,merit criticile voastre... Ingropati securea si topicul asta murdar...
-Sa rad mult si des;
|
|
Fosta membra 9am.ro 331 mesaje Membru din: 8/03/2010 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:51
De la: ENKI, la data 2010-05-20 15:40:01De la: bad, la data 2010-05-20 15:33:19De la: ENKI, la data 2010-05-20 15:29:39De la: bad, la data 2010-05-20 14:49:55dagaio, sau dagaiule, cum naiba iti zici: Pe forumul asta posteaza si copiii? Stiam ca un forum serios are reguli stricte in privinta asta. Vad aici copii care se cred oameni maturi si oameni maturi care au dat in mintea copiilor. Mdame Merry, v-ati facut de tot porcul, sa am pardon. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:54
De la: bad, la data 2010-05-20 15:44:19 Ai mai procedat asa , tu si clonautele tale ati raportat in nestire la administrator si in final pik-ul tau de minte a fost eliminat,nu cei reclamati de voi ! Boala clonarii sare in ochii tuturor ,nu e nevoie sa-ti dai tu cu parerea ,cine stie adevarul doar isi face cruce gandind in ce hal ai ajuns ! Curata tu cothetzul tau de clone si dupa aceea vezi-ti de sanatate ! Nu mai fortza nota ,ca s-ar putea sa te elimine iar adminu ' si dupa aia cazi in depresie totala de nici nu te mai scoate ! O sa incerc sa iau legatura cu cronos , poate te ajuta sa scapi de mizeria ta existentiala !
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:55
era odata un serial, cu o familie de "plecati cu pluta", pe care autoritatile, intr-o incercare disperata sa-i civilizeze, i-au mutat intr-un cartier linistit, cu oameni seriosi...
Cred ca nu e nevoie sa continui
|
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:57
Buna ziua voua,
N-am mai intrat de ceva vreme pe forum dar... am ramas uimit de cum s-au schimbat treburile: - spalari de rufe in public, - oameni care se cunosc intre ei de parca forumul ar fi fost creat exclusiv pentru ei si ar astepta sa mai pice cate unul pe aici... Nu stiu ce sa zic, am mai vazut si inainte mizerii, injuraturi, dar ma rog, am zis ca sunt chestii ,,normale'' in zilele de azi. Oamenii se mai defuleza pe diverse site-uri. Am vazut si amenintari in direct si cum se tineau unul dupa altul numai ca sa se injure si sa se ameninte; am zis ca e ceva izolat. Se pare ca nu este chiar asa. O sa intru mai rar si o sa vad cum mai merg treburile in continuare. Oricum, la multi ani ! pentru maine pentru Constantini si Elene. Poate mai discutam mai incolo, mult mai incolo. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 15:59
De la: bad, la data 2010-05-20 15:55:18era odata un serial, cu o familie de "plecati cu pluta", pe care autoritatile, intr-o incercare disperata sa-i civilizeze, i-au mutat intr-un cartier linistit, cu oameni seriosi... Si ati reusit sa va adaptati pana la urma ? Am remarcat ca autoritatile au incercat atunci cand l-au eliminat pe piknik insa noua lui clona s-ar parea ca are in continuare probleme cu adaptarea ! De ce oareee ?
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 16:01
De la: reio, la data 2010-05-20 15:57:31Buna ziua voua, Ei, Reio, macar pe la politice mai treci si tu...ce zici de programul anticriza al PNL-ului? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Mai 2010, ora 16:04
De la: yxz, la data 2010-05-20 16:01:55De la: reio, la data 2010-05-20 15:57:31Buna ziua voua, Este bad ....programul !
|
|
|

Poate esti naiva,dar sa sti ca multi ce-ia ce spunem ...si facem!Am experimentat...am pierdut....dar am si castigat,si ne-a marcat o clipa din viata asta trecatoare...ca frunza.Incearca...dar fi OM....
..
...si stafii
.Stiam eu de ce imi sunt simpatici ateii.
Vanea...sa-mi iau steagul si sa vin la sectiunea...POLITICA.????