Info
x
Dece romania nu are control sanitar asupra alimentelor,fructelor ,legumelor ,care sunt aduse din import !
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 23:16
Cine are interesul sa imbolnaveasca populatia Romaniei si in cit timp OMS ,doreste ca Romania sa ramana fara romani ?Care este grija presedintelui si a Guvernului, in privinta sanatatii populatiei ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 23:23
Grija lor este sa desfiinteze cit mai mult din productia autohtona din orice domeniu, nu numai legume si fructe. Daca au putut sa spuna minciuna ca cele indigene ar fi cu probleme, cu chimicale si modificate genetic. Cu urechile mele am auzit un inceput de propaganda in acest sens. Au incetat f repede. Cind taranii si producatorii autohtoni nu-si permit acele tehnologii care deja sint dovedite nocive ptr sanatate. Ma refer la folosirea aiurea si excesiva a chimicalelor si produselor modificate genetic, ptr marirea gabaritului produselor.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 23:32
Acum deja culeg roadele politicii duse de acesti distrugatori ai economiei noastre. Nu prea mai au domenii interne puternice, pe care sa se bazeze economia. Domenii viabile. Comertul este viabil in masura in care mai ai si o economie autohtona sanatoasa, nu numai importuri.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 5 Aprilie 2010, ora 23:59
pai n-au niciun interes sa le controleze......vrem, nu vrem, targul se face, ca doar nu da FMI banii degeaba.....
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 6 Aprilie 2010, ora 07:19
Eu am fost mai practic,am vindut flota sa am bani pentru tranzitie,am distrus transporturile ,sa oblig romanii sa investeasca in masini din import,am distrus fabricie si agricultura,sa facilitez importul din tarile UE si sa ma pun bine cu americanii ,am incurajat emigratia ,sa am motiv ca exista diaspora,ca da bine la votare,dupa mine potopul !
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 14:18
De la: bilbe, la data 2010-04-05 23:16:05Cine are interesul sa imbolnaveasca populatia Romaniei si in cit timp OMS ,doreste ca Romania sa ramana fara romani ?Care este grija presedintelui si a Guvernului, in privinta sanatatii populatiei ? Oare am citit bine? CUM? Te astepti la ce? La grija presedintelui si a Guvernului, in privinta sanatatii populatiei? Esti un om foarte fericit daca consideri ca pe basescu si pe guvernul retardat ii INTERESEAZA MACAR 1% sanatatea Romaniei!!!!!!!!! Intr-un fel e bine ca mai poti gandi asa, ca mai poti crede ca pe ticalosul base si pe guvernul hot si retardat i-ar mai putea interesa binele public. Asa iti mai poti proteja propria sanatate mentala si fizica de nervi!!!!!!!!! Cum sa ti-o spun mai delicat: singurele preocupari ale presedintelui nelegitim al Romaniei si ale guvernului hot sunt jaful, lenea, distrugerea credibilitatii inamicilor politici, si reinstaurarea terorii prin ingradirea libertatilor cetatenesti ( cine vorbeste de dictatura "luminata"? Luminata de udrea.) ATAT INTERESEAZA PUTEREA ACTUALA, ATAT!!!!!!!!!!!!!!! |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 14:19
De la: bilbe, la data 2010-04-05 23:16:05Cine are interesul sa imbolnaveasca populatia Romaniei si in cit timp OMS ,doreste ca Romania sa ramana fara romani ?Care este grija presedintelui si a Guvernului, in privinta sanatatii populatiei ? Oare am citit bine? CUM? Te astepti la ce? La grija presedintelui si a Guvernului, in privinta sanatatii populatiei? Esti un om foarte fericit daca consideri ca pe basescu si pe guvernul retardat ii INTERESEAZA MACAR 1% sanatatea Romaniei!!!!!!!!! Intr-un fel e bine ca mai poti gandi asa, ca mai poti crede ca pe ticalosul base si pe guvernul hot si retardat i-ar mai putea interesa binele public. Asa iti mai poti proteja propria sanatate mentala si fizica de nervi!!!!!!!!! Cum sa ti-o spun mai delicat: singurele preocupari ale presedintelui nelegitim al Romaniei si ale guvernului hot sunt jaful, lenea, distrugerea credibilitatii inamicilor politici, si reinstaurarea terorii prin ingradirea libertatilor cetatenesti ( cine vorbeste de dictatura "luminata"? Luminata de udrea.) ATAT INTERESEAZA PUTEREA ACTUALA, ATAT!!!!!!!!!!!!!!! |
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 14:48
Ai si tu dreptate !
Facem si noi ce ne pricepem mai bine !