back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Cat de adevarata este gripa porcina?

 


 
Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
 
9am_admin

43 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:23

Ce parere aveti? V-ati vaccinat? Aveti cunostinte care au contractat virusul si au avut probleme? Aveti prieteni, rude care s-au vaccinat?

Raporteaza abuz de limbaj
advocacy_ro

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:44

Gripa porcina: o jurnalistã pune sub acuzare OMS si ONU pentru bioterorism ºi tentativã de genocid
Publicat la 1 September 2009; 1,574 afiºãri; tag-uri: legalitate, prudenta
“O pandemie fabricatã mediatic, pentru a elimina o parte din populaþie printr-un vaccin obligatoriu” – de Emilia Kareva
O jurnalistã austriacã de investigaþii avertizeazã lumea cã cea mai mare crimã din istoria umanitãþii e pe cale sã fie comisã, prin vaccinarea împotriva gripei porcine. Jane Burgermeister a depus pe 10 iunie un dosar de acuzare cãtre FBI împotriva Organizaþiei Mondiale a Sãnãtãþii (OMS), Organizaþiei Naþiunilor Unite (ONU) ºi a câtorva dintre cei mai suspuºi oficiali ai SUA, pentru bioterorism ºi încercarea de a comite crime împotriva umanitãþii, prin vaccinarea împotriva virusului AH1N1. Ea solicitã interzicerea mãsurilor de vaccinare forþatã în statele unde legea prevede obligativitatea vaccinãrii, precum SUA sau Franþa. Jane Burgermeister a luat atitudine ºi împotriva companiilor farmaceutice Baxter ºi Avir Green Hills Biotechnology, pe care le-a dat în judecatã în luna aprilie pentru producerea unui vaccin contaminat cu gripa aviarã. În afara acuzaþiilor, ce sunt acum investigate împotriva celor douã companii farmaceutice, ea a depus plângere ºi împotriva OMS ºi Baxter, cu privire la un caz de epidemie a gripei porcine – pornit de la fisurarea unei fiole destinatã unui laborator de cercetare – declanºatã într-un tren Intercity în Elveþia. Cea mai mare îngrijorare a Janei Burgermeister este cã, “în ciuda faptului cã Baxter a fost prins asupra faptului, aproape provocând pandemia, compania merge mai departe, alãturi de celelalte companii farmaceutice aliate, furnizând vaccinuri pentru pandemii”. Baxter a anunþat oficial cã vaccinul împotriva gripei porcine va fi disponibil pe piaþã din luna iulie a acestui an.
La scurt timp dupã ce ºi-a fãcut publice acuzaþiile, aceasta a fost concediatã. “Cred cã aceastã decizie a fost legatã de depunerea plângerii contra bioterorismului faþã de oamenii din Statele Unite ºi din întreaga lume. Pentru cã am dreptul ca cetãþean sã raportez o infracþiune în cazul în care existã dovezi credibile, intenþionez sã deschid un proces împotriva revistei Pennwell” – explicã ea. “Am auzit ºi despre alþi jurnaliºti, care, ca ºi mine, au fost concediaþi sau hãrþuiþi, pentru cã au scris pe aceastã temã”, a declarat Jane Burgermeister. Cu toate acestea, nu se poate spune cã duce lipsã de cititori, pentru cã blog-ul ei personal birdflu666.wordpress.com, a înregistrat peste 10 milioane de vizitatori în ultima perioadã.
Primul sindicat criminal la nivel global

In documentul numit “Probe pentru bioterorism”, depus la FBI, Burgermeister indicã un sindicat corporatist criminal la nivel internaþional ºi oferã detalii amãnunþite cu privire la încercarea sa de a duce la capãt planul sãu de genocid, prin eliberarea unui virus mortal de gripã ºi prin instituirea unui program de vaccinare forþatã. În acest raport afirmã: “Existã dovezi cã organizaþii precum cã OMS ºi ONU ºi companii farmaceutice care produc vaccinuri – de exemplu Baxter ºi Novartis – fac parte dintr-un singur sistem aflat sub controlul unui grup criminal de bazã, care se ocupã de coordonarea strategicã ºi care a finanþat dezvoltarea, producþia ºi eliberarea de viruºi artificiali, pentru a justifica vaccinãrile în masã cu o substanþã ce reprezintã o armã biologicã, pentru a decima populaþia Statelor Unite ºi a controla bunurile ºi resursele din America de Nord.”
Jane Burgermeister spune cã cei care conduc lumea din umbrã (francmasonii), îºi stabilesc obiectivele strategice în secret, folosind Comisia Trilateralã ºi reuniunile Bilderberg. “Pot fi identificaþi ca ºi Illuminati, un grup asemãnãtor familiilor mafiote, care are în centru dinastii familiale”. Acesta este “primul sindicat criminal la nivel global cu bazele în centrele bancare off-shore” (centrele bancare off-shore sunt înregistrate într-o þarã sau un teritoriu intitulat “paradis fiscal”, întrucât nu sunt impozitate sau sunt impozitate doar într-o micã mãsurã), care angajeazã organizaþii internaþionale, cum ar fi ONU ºi OMS, în interes propriu.
În procesul ei, curajoasa jurnalistã susþine cã pandemia de gripã a fost fabricatã ºi “e parte a unui plan pe termen lung al sindicatului, care ºi-a construit un numãr mare de lagãre de concentrare FEMA (Agenþia Federalã de Administrare a Urgenþelor – Federal Emergency Management Agency), dotate cu incineratoare ºi gropi comune, în state precum Indiana ºi New York, pentru a bãga oamenii în carantinã ºi a se scãpa de cadavrele celor uciºi prin atacuri cu arme biologice.”
Anumite site-uri de pe Internet, care duc campanii de demascare a planurilor francmasoneriei mondiale, Infowars ºi Prison Planet, au postat o serie de articole cu privire la gropile comune din lagãrele FEMA. În februarie, Daily Newscaster publica un raport cu privire la FEMA ºi vaccinãrile împotriva gripei porcine, precum ºi planurile pentru gropi comune în vecinãtatea oraºului Chicago ºi în partea de nord a Indianei. În luna martie a acestui an, Infowars a postat un articol detaliat cu privire la locaþiile gropilor comune din Arizona ºi Texas .
Program camuflat pentru arme biologice

Dosarul “Probe pentru bioterorism” conþine dovezi pentru acuzaþiile pe care jurnalista austriacã le aduce unor persoane foarte sus-puse. Lista este consistentã: Barak Obama, preºedintele SUA, David Nabarro, coordonatorul ONU pe probleme de gripã, Margaret Chan, directorul general al OMS, Kathleen Sibelius, secretar al Departamentului pentru servicii ºi sãnãtate publicã al SUA, Janet Napolitano, secretar al Departamentului de securitate internã al SUA, bancherii David de Rotschild, David Rockefeller, George Soros, Werner Faymannn, cancelar al Austriei, Alois Stoger, ministrul sãnãtãþii din Austria. Aceºtia fac parte din acel sindicat corporatist al crimei, la nivel internaþional, care a dezvoltat, produs, depozitat ºi întrebuinþat arme biologice pentru eliminarea populaþiei Statelor Unite ºi a altor þãri, cu scopul obþinerii de câºtiguri financiare. OMS, UE, centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor ºi alte laboratoare de cercetare, FEMA, companiile producãtoare de vaccinuri ºi Departamentul pentru servicii ºi sãnãtate publicã al SUA au interacþionat între ele pentru a dezvolta ºi distribui arme biologice ºi au obþinut fonduri prin sistemul bancar ºi prin mecanismul comerþului global de narcotice.
Jane Burgermeister îi acuzã pe aceºtia cã au complotat la conceperea, finanþarea ºi participarea la faza finalã a implementãrii programului camuflat pentru arme biologice, program incluzând ºi companiile farmaceutice Baxter ºi Novartis. Au conceput ºi apoi eliberat agenþi biologici letali, în special virusul gripei aviare ºi virusul gripei porcine, pentru a avea pretextul programului de vaccinare forþatã, în masã, program prin care s-ar putea administra un agent biologic toxic ce ar cauza moartea populaþiei vaccinate. Aceastã acþiune este o violare clarã a Actului Antiterorism prin arme biologice.
Vaccin infestat cu virusul gripei aviare combinat cu virusul gripei umane
Acuzaþiile Janei Burgermeister includ dovezi cã Baxter AG, subsidiara austriacã a Baxter Internaþional, a eliberat în mod intenþionat 72 kg de virus al gripei aviare, distribuit de OMS în iarna anului 2008 în 16 laboratoare din 4 þãri. Laboratorul Baxter din Austria, unul dintre cele mai sigure laboratoare din lume, nu a urmat cei mai simpli ºi esenþiali paºi pentru a pãstra în siguranþã 72 kg dintr-un patogen clasificat ca ºi armã biologicã, la distanþã de toate celelalte substanþe, permiþându-i sã se amestece cu virusul gripei umane obiºnuite. Vaccinul infectat simultan cu virusul gripei aviare ºi umane a fost vândut de compania Baxter firmei AVIR Greenhills Biotechnology din Austria care, la rândul sãu, a comercializat-o altor patru firme din Cehia, Slovenia ºi Germania. În Cehia, un membru al personalului de la BioTest a testat materialul destinat vaccinãrii pe dihori. Toþi dihorii injectaþi au murit. Incidentul a trezit suspiciuni, care s-au dovedit îndreptãþite: analizele au dovedit cã produsele respective conþineau virusul activ H5N1, cel care produce temuta gripa aviarã. Mai mult decât atât – s-a dovedit cã vaccinul era simultan infectat ºi cu virusul care produce gripa umanã, H3N2! Problema rezidã nu doar în livrarea unor produse contaminate cu virusul gripei aviare, ci în combinarea acestuia cu virusul gripei umane, practicã despre care experþii în biosecuritate afirmã cã ar trebui complet interzisã, deoarece poate duce la apariþia de mutaþii pentru a infecta fiinþele umane cu gripã aviarã ºi astfel se poate produce o mult temutã pandemie.
Acest incident nu a fost investigat nici de cãtre OMS, nici de UE, nici de autoritãþile pentru sãnãtate din Austria . Nu s-a investigat conþinutul materialului virusului ºi nu s-a publicat nicio informaþie cu privire la implicaþiile genetice ale eliberãrii virusului. Ca rãspuns la întrebãrile parlamentare din 20 mai, Alois Stoger, ministrul sãnãtãþii din Austria , a dezvãluit faptul cã incidentul nu a fost abordat ca atentat la biosecuritate, aºa cum ar fi trebuit, ci ca ofensã la adresa codului veterinar. Un medic veterinar a fost trimis la laborator pentru o scurtã inspecþie. Jurnalista austriacã dezvãluie faptul cã eliberarea virusului ar fi trebuit sã fie un pas esenþial pentru declanºarea unei pandemii de nivel 6. Ea enumerã legile ºi decretele ce ar permite ONU ºi OMS sã preia Statele Unite în cazul unei pandemii. În plus, legislaþia care solicitã respectarea vaccinãrilor obligatorii ar fi pusã în vigoare în Statele Unite în condiþiile declarãrii pandemiei.
Virusuri produse în laborator

Jane Burgermeister susþine cã întreaga afacere a pandemiei gripei porcine este bazatã pe o mare minciunã referitoare la faptul cã nu existã niciun virus natural care sã reprezinte o ameninþare pentru populaþie. Ea prezintã dovezi ce duc la concluzia cã virusul gripei aviare ºi cel al gripei porcine au fost, de fapt, produse în laborator, folosind fonduri de la OMS ºi de la alte agenþii guvernamentale. Aceastã “gripã porcinã” este un hibrid format din gripã porcinã propriu-zisã, gripã umanã ºi gripã aviarã, ceva ce poate veni numai din laborator, conform multor experþi.
OMS susþine cã aceastã “gripã porcinã” se împrãºtie ºi cã trebuie declaratã pandemia, ignorând cauzele fundamentale. Viruºii ce au fost eliberaþi au fost creaþi ºi eliberaþi cu ajutorul OMS, iar OMS este responsabilã în cea mai mare mãsurã pentru pandemie. În plus, simptomele presupusei “gripe porcine” nu pot fi diferenþiate de cele ale gripei normale. Aceastã “gripã porcinã” nu cauzeazã decesul mai mult decât o face o gripã obiºnuitã. Burgermeister afirmã cã cifrele reprezentând numãrul deceselor cauzate de “gripa porcinã” nu sunt reale. Nu exista potenþial pandemic decât în cazul în care se procedeazã la vaccinarea în masã, în intenþia de a proteja populaþia. Existã suficiente temeiuri de a crede cã vaccinãrile obligatorii vor fi contaminate cu boli special concepute sã ducã la deces.
În dosarul conceput de aceasta se face referire la un vaccin împotriva gripei aviare al Novartis, cu licenþã, vaccin ce a ucis 21 de oameni fãrã adãpost din Polonia în vara lui 2008 ºi a avut ca “primã urmare” o “rata de efecte secundare”, astfel îndeplinind condiþiile definiþiei guvernului american pentru o armã biologicã (un agent biologic desemnat sã cauzeze o ratã de efecte secundare, de ex. deces sau vãtãmare) printr-un sistem de transmitere (injectarea). Jane Burgermeister susþine cã acelaºi complex de companii farmaceutice ºi agenþii guvernamentale la nivel internaþional, care au dezvoltat ºi eliberat material pandemic, s-au orientat spre profit, prin obþinerea de contracte din declanºarea pandemiei.
Mass media controlatã de grupul ce coordoneazã programul “gripã porcinã” contribuie la dezinformare pentru a pãcãli populaþia din Statele Unite sã se vaccineze. Burgermeister mai susþine, în acuzaþiile sale, faptul cã grupul de companii farmaceutice format din Baxter, Novartis ºi Sanofi Aventis sunt parte a unui program de arme biologice cu bazele în afarã, finanþat de acest sindicat internaþional al crimei ºi conceput sã ducã la crime în masã, pentru a reduce populaþia lumii sub 5 miliarde în urmãtorii 10 ani. Planul lor este sã rãspândeascã teroarea pentru justificarea forþãrii oamenilor sã renunþe la drepturile lor, ºi, de asemenea, sã instituie carantinã în tabere FEMA. Casele, companiile, fermele ºi terenurile celor uciºi vor fi gata de a fi înhãþatede cãtre acest sindicat. Eliminând populaþia Americii de Nord ºi a altor continente, elita internaþionalã obþine accesul la resursele naturale neexploatate ale regiunilor, cum sunt apa ºi câmpurile petroliere nedezvoltate.
Dosarul complet include:

- informaþii complete ºi un studiu ce include coordonatele temporale, cauza probabilã, definiþiile ºi reglementãrile OMS ºi ONU ºi istoricul incidentelor din aprilie 2009, legate de izbucnirea gripei porcine;
- dovezi ºtiinþifice cã virusul “gripei porcine” este un virus creat artificial (modificat genetic);
- dovezi ºtiinþifice care indicã faptul cã “gripã porcinã” a fost conceputã astfel încât sã semene cu virusul gripei spaniole, din 1918, incluzând citate din “Gripa porcinã 2009 este gripa spaniolã din 1918 în varianta armatã”, de dr. A. True Ott ºi un articol pe aceeaºi temã din Science Magazine al dr. Jeffrey Taubenberger;
- dovezi ale eliberãrii intenþionate a virusului gripei porcine în Mexic;
- dovezi ale implicãrii Preºedintelui Obama, care evidenþiazã faptul cã vizita lui în Mexic a coincis cu recenta epidemie a gripei porcine ºi moartea unor oficiali implicaþi în cãlãtoria sa. Este în dezbateri faptul cã preºedintele nu a fost niciodatã testat pentru gripã porcinã, pentru cã fusese vaccinat anterior;
- dovezi cã Baxter este un element al unei reþele de arme biologice;
- dovezi cã Baxter a contaminat în mod intenþionat materialul de vaccinuri;
- dovezi cã Novartis utilizeazã vaccinurile ca arme biologice;
- dovezi cu privire la rolul OMS оn programul armelor biologice;
- dovezi cu privire la manipularea legatã de boalã realizatã de cãtre OMS, pentru a putea justifica declararea nivelului 6 de pandemie, pentru a controla Statele Unite;
- dovezi cu privire la rolul Laboratorului Naþional de microbiologie al Canadei în programul armelor biologice;
- dovezi cu privire la implicarea oamenilor de ºtiinþã ce lucreazã pentru NIBSC (National Institute for Biological Standards and Control) din Marea Britanie ºi centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor în conceperea virusului gripei porcine;
- controverse constituþionale: legalitatea sau ilegalitatea periclitãrii vieþii, sãnãtãþii ºi a binelui public prin vaccinarea în masã;
- problema imunitãþii ºi a compensãrii ca dovadã a încercãrii de a comite o crimã;
- dovezi cu privire la existenþa unui sindicat corporatist internaþional al crimei.


Dragi prieteni. Eu sunt avocat. Privesc lucrurile din acest punct de vedere. Concluziile le trageti singuri. EU NU MA VACCINEZ !!!


Dorinel

3855 mesaje
Membru din: 24/04/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:47

Unii o sã spunã ce conteazã cât costã dacã mã protejazã de boalã.
Ei aici este problema, cã nu aveþi nici o garanþie cã sunteþi protejaþi de boalã. Cum?… cã se spune cã este eficient. Da, se spune….. aduceþi-vã aminte când a apãrut gripa porcinã ºi deja avem un vaccin.
Un vaccin se testeazã ani de zile pentru a cunoaste efectele secundare, deoarece vaccinul care se pregateste n-a avut suficient timp pt testare evident poate ajunge si la dezvoltarea unui sindrom(exemplu Guillain-Barre sindrom) cum a fost la crearea vaccinului pt combaterea ultimei gripe porcine din 1976 in US ( nu s-a extins la nivel de pandemie)..acesta putand afecta sistemul nervos si ajungand la paralizie (neoficial se vehiculeaza 500 de cazuri) ...
In cazul vaccinãrii unui copil vi se cere acordul scris privind manopera de vaccinare. Odatã dat acordul vã asumaþi intreaga raspundere, privind evoluþia ulterioarã, iar cei care l-au fãcut nu au nici o raspundere (materiala sau penalã). Dupa campania de vaccinare din 1976 din USA sute de copii au ramas paralizati ....
In cazul paraliziei copilului dv-strã ca urmare a efectelor secundare ale vaccinului nu veti putea trage la rãspundere pe nimeni, pentru cã v-aþi dat acordul scris.
Cereþi ca cei care vã impun vaccinarea sã vã dea in scris o DECLARAÞIE PE PROPRIE RÃSPUNDERE cã îºi asuma responsabilitatea materialã ( de cea penala se ocupã alte organe), în cazul în care veti avea de suferit de pe urma vaccinului.
Si totusi, Insistaþi, este viaþa ºi sãnãtatea voastrã în joc, este singura voastrã asigurare .

Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Membru din: 8/12/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:47

gripa porcina este la fel de "adevarata" ca si cea aviara ,asa se fac bani ,in felul asta se fac bani ,sa nu uitam ca nimic nu este gratis daca este bun ,de unde atata dragoste pentru oameni ,si atata grija pana acolo unde se impune vaccinarea romania este piata de desfacere pentru mizerii

Raporteaza abuz de limbaj
kamelya

4 mesaje
Membru din: 11/12/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:48

Eu cred in continuare ca se face mai mare tam-tam decat era cazul. Cu siguranta, multi dintre cei care au murit de asa-zisa gripa porcina , cauzele deceselor au fost altele decat acesta gripa. Tot asa cum au zis si de Toni Tecuceanu ca a avut AH1N1, iar el, sarmanul a murit din cu totul alte motive. Asta e... manipulare in masa... Daca cei din UE ne vor vaccinati, atunci trebuie sa ne supunem... Ca doar din totdeauna, s-a stiut, cu televizorul s-a mintit poporul...


Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Membru din: 8/12/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:51

statul roman este primul in lume care isi "vinde" cetatenii si ii termina din multe puncte de vedere ,ne aliam cu multi impotriva altora adica ne facem dusmani ,asa ca suntem prieteni cu alti care ne mulg ne indatoreaza ,se imbogatesc pe spatele nostru dupa care ne elimina ,"tara, tara vrem ostasi"

Raporteaza abuz de limbaj
viopopic

1 mesaj
Membru din: 20/10/2008
Oras: Ploiesti

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:52

De contractat e mai greu....poate contactat

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Iasi

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:56

Un reputat neurochirurg ne pune in garda!
Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine . este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).
Virusul H1N1 omoara provocand o "furtuna a citokinelor", facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.
Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson). In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Membru din: 6/05/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:56

De la: kamelya, la data 2010-01-14 12:48:54Eu cred in continuare ca se face mai mare tam-tam decat era cazul. Cu siguranta, multi dintre cei care au murit de asa-zisa gripa porcina , cauzele deceselor au fost altele decat acesta gripa. Tot asa cum au zis si de Toni Tecuceanu ca a avut AH1N1, iar el, sarmanul a murit din cu totul alte motive. Asta e... manipulare in masa... Daca cei din UE ne vor vaccinati, atunci trebuie sa ne supunem... Ca doar din totdeauna, s-a stiut, cu televizorul s-a mintit poporul...
si acum suntem inainte de '89??????


Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Membru din: 8/12/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:57

sunt tone si mii de dovezi ca aceasta gripa porcina nu face nici macar 5 % victime cat face gripa normala care a fost pana acum ,sunt tone de doctoti si specialisti care au spus clar cat de periculos este acest vaccin ,copii in anglia care au fost vaccinati si au efecte secundare printre care si cosmaruri ,ce mai vreti ......ajung la concluzia ca cei care se vaccineaza fac primul pas si ajuta cu o caramida in construirea noului genocid la scara mondiala deja foarte bine planuit

Raporteaza abuz de limbaj
daniela_tudor_2

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Brasov

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:58

TOATE INFORMATIILE CU CARE SUNTEM BOMBARDATI NE FAC SA NU MAI STIM CARE ESTE ADEVARUL DACA NU FACEM VACCINUL INNEBUNIM LA GANDUL CA AM PUTEA CONTACTA UN VIRUS CARE EXISTA SAU NU DAR CARE AR PUTEA DUCE LA DECLANSAREA UNOR COMPLICATII LETALE LA ALTE BOLI DE CARE SUFERIM SI NU STIM, DACAC IL FACEM , INNEBUNIM SI NU DORMIM NOAPTEA CA NE-AM SINUCIS ACCEPTAND NU STIU CE ARMA BIOLOGICA CARE NE VA UCIDE IN MASA.
ORICARE AR FI ADEVARUL TOT VOM MURI INTR-UN FEL!

Raporteaza abuz de limbaj
9am118096

7 mesaje
Membru din: 15/08/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:58

nu stiu cat de adevarata este gripa porcina dar eu nu ma vaccinez , este mai periculos vaccinul decat gripa

Raporteaza abuz de limbaj
9am145441

3 mesaje
Membru din: 1/10/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:00

Ma bucur sa vad ca lumea a inceput sau poate sunt unii care au stiut de la inceput ca aceasta gripa este o mare mare facatura.Eu cunosc 2 cazuri de paralizie la cateva ore dupa vaccinare(vecinele mele)un caz in care s-a stat in coma,si multe alte reactii adverse.La fel si cu Gardasilul , aviara porcina...toate sunt extrem de periculoase.Noi insa trebuie sa avem puterea de a discerne dintre bun si rau.Media nu face nimic decat sa puna paie pe foc, doar trebuie sa manance si ei o paine.Nu mai credeti din ce spun stirile,un caz banal la mine in oras,o furtuna vezi Doamne a demolat tot ce i-a stat in cale....de unde...a venit protv-ul si a rascolit si a imprastiat toate lucrurile sa para cat mai dezastruos.AVETI GRIJA DE VOI SI DE COPIII VOSTRI! Ceapa si usturoiul la masa=un vaccin testat de sute de ani!

Raporteaza abuz de limbaj
9am118096

7 mesaje
Membru din: 15/08/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:01

la mine in fam nimeni nu se vaccineaza suntem constienti de acest pericol

Raporteaza abuz de limbaj
9am118096

7 mesaje
Membru din: 15/08/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:02

am auzit ca vitamina d este f buna la raceli

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Membru din: 8/12/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:04

эти люди будут нас убивать

Raporteaza abuz de limbaj
madi_cosminici

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:04

gripa porcina este foarte adevarata..virusul AH1N1 este depistat de mult timp (chiar si la noi in tara). ca acest virus a aparut in urma unor mutatii naturale sau a fost "fabricat" nu putem stii. (parerea mea este ca a fost fabricat intentionat). Nici nu mai conteaza important e ca el exista. NU este atat de periculos incat sa mori. Cei care au murit au avut si alte boli. Poti scapa de el ca si de o gripa obisnuita, se poate trata ca o gripa obisnuita dc nu ai alte probleme grave de sanatate.
In privinta vaccinului pot spune ca nu are alte efecte secundare decta un vaccin obisnuit (vorbesc de cel facut la noi in tara la Cantacuzino, ce vine din afara tarii nu ofera nici o garantie). Vaccinul nu este testat suficient pentru femeile insarcinate si copiii.
Ideea e ca ne putem feri de acest virus si fara vaccin. Insa daca lucram intr un mediu unde este posibil sa contactam virusul este indicat sa ne vaccinam.
Inainte de a-mi sari cineva in cap pot spune ca vorbesc in cunostiinta de cauza.
P.S. Eu nu m am vaccinat pt ca sunt impotriva vaccinurilor si medicamentelor atat timp cat te poti proteja natural (sau ai un sistem imunitar intarit), parintii mei insa s-au vaccinat.
Si inca ceva pe net apar diferite variante cum ca vaccinul contine mercur sau alte tampenii. NU ESTE ADEVARAT. iar in ceea ce priveste manipularea in masa si faptul ca unele persoane sau firme au interese si au de castigat dupa urma acestei gripe si a vaccinului este la fel de adevarat.


9am118096

7 mesaje
Membru din: 15/08/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:05

tv nu face altceva de cat sa sperie lumea nu va luati dupa cei de la tv

Raporteaza abuz de limbaj
9am118096

7 mesaje
Membru din: 15/08/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:07

De la: negus2deni, la data 2010-01-14 13:04:07эти люди будут нас убивать

esti dragus sa scri in limba romana

Raporteaza abuz de limbaj
andreea_aeg

4 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:08

Eu am facut vaccinul. Am incredere in Institutul Cantacuzino si stiu sigur ca rau nu are cum sa faca. Cunosc medici din Institut care au facut vaccinul atat lor cat si familiei; daca ar fi existat vreun pericol nu cred ca ar fi riscat. Pe langa asta, statul a platit Institutului doar materia prima din care se face vaccinul, "mana de lucru" nefiind platita. Daca nu stiati, Institutul este in sistem bugetar, dar se autofinanteaza. Deci castiguri materiale nu sunt. M-am gandit bine inainte sa-l fac, poate ca am riscat, dar ma gandesc: daca nu l-as fi facut si as fi contactat boala, oare nu as fi regretat gandindu-ma ca aveam o sansa sa fiu salvata? Fiecare face ce vrea, dar cantariti bine inainte si faceti ce e mai bine pt voi! A, iar majoritatea comentariilor ce apar, cum ca ar fi periculos, ca am paraliza sau mai stiu eu ce, sunt comentarii ce apar pt vaccinurile produse in strainatate

Raporteaza abuz de limbaj
9am118096

7 mesaje
Membru din: 15/08/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:08

eu stiu ca vaccinul contine tulpini canceroase, eu nu ma risc, voi???????????

Raporteaza abuz de limbaj
andreea_aeg

4 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:16

Ce prostie! E acelasi vaciin antigripal care se face de 30 de ani la noi, doar ca au adaugat o particica infima din tulpina virusului porcin( o parte moarta din cate am inteles ), iar din vaccinul antigripal nu a murit nimeni! Cred ca se face prea mare tam tam, iar media ar trebui sa sustina vaccinarea! De ce ne e atat de frica? pana la urma n-ar fi primul vaccin din viata noastra, si ganditi-va ce s-ar fi intamplat daca nu faceam vaccinurile contra rubeolei si ce se mai face in copilarie...oare ce s-ar fi intamplat cu noi? Mai bine am avea grija sa nu ne mai inveninam unul pe altul atat si sa-ncercam sa traim mai frumos, mai sanatos, incepand prin a ne uita fiecare in ograda noastra!

Raporteaza abuz de limbaj
monyca2002romania

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:26

Adevarat este ca traim vremurile care sunt descrise in Evanghelie(Apocalipsa )
Sa ne trezim cat mai este timp!

Raporteaza abuz de limbaj
Dorinel

3855 mesaje
Membru din: 24/04/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:31

De la: monyca2002romania, la data 2010-01-14 13:26:59Adevarat este ca traim vremurile care sunt descrise in Evanghelie(Apocalipsa )
Sa ne trezim cat mai este timp!
Te rog, fara religie si aici.
Vb de cu totul altceva.

Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
elaxxx

10 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:51

1. vaccinul roman nu este suficient testat
2. comparativ cu aviara la noi se dezinfecta cu apa chioara pe bani frumosi - si asta nu e zvon
3. mostra pe baza careia s-a facut vaccinul inst. Cantacuzino a a fost primit tot de la marii destepti in domeniu : Glaxco, Baxter
4. acum un an Baxter a fost acuzat de grava neglijenta amestecand aviara vie cu un vaccin - ulterior s-a demonstrat ca prin neglijenta era imposibil - concluzia: eroarea a fost intentionata
5. acum 5 luni (cu doua inaintea izbucnirii epidemiei din ukraina) un microbiologist a fost arestat ca fiind terorist ce vroia sa puna bomba la casa alba, de fapt a declarat la un radio in direct ca Baxter pregateste un atac biologic asupra ukrainei - ulterior evenimentele au confirmat acuzatia
Concluzie : porcina ori nu le-a iesit ori n-au indraznit sa puna pe piata varianta ukraineana temandu-se ca nu-l pot opri pe urma - ceea ce nu inteleg ei este faptul ca organismul uman inca functioneaza rau-bine dar functioneaza si cea mai buna aparare este imunizarea reala
in orice comunitate o epidemie dureaza pana apare o masa critica de vindecati - cititi cazul Philadelphia 1918 a fost singurul oras care a scapat in 2 saptamani de gripa spaniola si ulterior n-a mai aparut nici-un caz desi pandemia a durat inca un an si ceva
asa ca in caz ca va imbolnaviti stati prin preajma celora care s-au vindecat deja nu va agitati cu vaccinul, la anul il vor schimba, insa cei care au avut odata in viata boala nu au nevoie de vaccin nici impotriva mutatiilor acestuia.

Raporteaza abuz de limbaj
9am134605

1 mesaj
Membru din: 13/09/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 13:52

CRED CA AM INNEBUNIT CU TOTII,DACA NE MAI LUAM DUPA TOT FELUL DE SCENARII CARE MAI DE CARE MAI AIURITOARE SI ABRACADABRANTE...ZAU,AM LUAT-O RAZNA RAU.CRED CA CEA MAI PERICULOASA BOALA E ACUM SCENARITA,DIN TANTAR ARMASAR....CRED CA ASTA SIGUR DOVEDESTE CA AVEM MULTE MINTI ODIHNITE RAU,DA RAU DE TOT ,SI....E GROAZNIC.NU MAI AJUNGE NIMENI LA NIRVANA CITIND O CARTE....ACUM DEBITEAZA FIECARE ABERATII INTELECTUALE,CA SA TREACA VREMEA. EU M-AM VACCINAT,POATE CA DE ACEEA MA APUCA ASA O FURIE PE TOT FELUL DE ATOTSTIUTORI,SEMI DOCTI.

Raporteaza abuz de limbaj
elaxxx

10 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:05

De la: andreea_aeg, la data 2010-01-14 13:16:24De ce ne e atat de frica? pana la urma n-ar fi primul vaccin din viata noastra, si ganditi-va ce s-ar fi intamplat daca nu faceam vaccinurile contra rubeolei si ce se mai face in copilarie...oare ce s-ar fi intamplat cu noi? Mai bine am avea grija sa nu ne mai inveninam unul pe altul atat si sa-ncercam sa traim mai frumos, mai sanatos, incepand prin a ne uita fiecare in ograda noastra!

Alo!
Eu n-am facut nici-un vaccin rubeola, oreion sau alte ineptii pe vremuri - dar nu ma doare capul cand sunt insarcinata ca doamne feri pot sa iau boala si sa aiba bb probleme
Vaccinul acela te protejeaza 3-7 ani la 30 de ani doamne fereste sa lucrezi cu copii si sa fii insarcinata ca de porneste orice epidemie nesemnificativa esti expus unui risc imens cu oricare dintre bolile copilariei, eu le-am facut pe totate inafara de varsat de vant si crede-ma nici nu e ceva foarte sever si e mult mai avantajos la varste pana in 5 ani - tot ce faci peste aceasta varsta poate fi chinuitor, teratogen sau fatal.
Cat despre vaccinuri in general fie-mea le-a facut pe toate si intr-adevar n-a facut nici-o boala a copilariei dar am stat cu ea luni de zile prin spitale deoarece a facut alergii urate si de la o raceala simpla netratata corespunzator de medici am ajuns la un pas de septicemie.
Prin spitale am intalnit copii ce au facut hepatita B de la vaccin, autism, etc.
Mersi fein, urmatorul copil nu va primi nimic inafara de antitetanos. In rest sa le tot faca toate bolile copilariei, ca deocamdata ce contagios este si vindecabil si ajuta la intarirea sistemului imunitar. Nu se poate spune asta despre bolile mentionate adineauri.

Raporteaza abuz de limbaj
9am126066

25 mesaje
Membru din: 31/08/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:25

Nu am nici prieteni si nici rude cu acest virus >?!?! si sper sa nici nu am , dar cred ca e cea mai marsava afacere ce ar putea vre-un stat sa o faca pe viata oamenilor !/ Om fi noi multi dar nici sa fie aplicata ceasta metoda murdara. pentru a ne extermina

Raporteaza abuz de limbaj
dancovici

1 mesaj
Membru din: 12/02/2009
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:25

Sa citim ce spun si altii:

euroracket.blogspot.com/2009/12/les-vaccins-cheval-de-troie-de-l...

Extrase (din marturiile dr.Giorgio despre vaccinurile actuale)

...Contractul stipuleaza ca guvernele nu au dreptul de a face analiza vacinurilor. Daca vor totusi sa faca un astfel de control, ele nu vor putea face asta decat in 3 laboratoare care depind exclusiv de Banca Modiala. De fiecare data cand am facut analize la aceste vaccinuri intr-o maniera independenta, cu prelevari de la fata locului (Argentina, Nicaragua, Filipine, Mexic, etc) – printre alte vaccinuri antitetanice, antidifterice, antivariolice si mai recent BCGul si vaccinul contra hepatitei B- am constatat ca aceste vaccinuri contin sistematic faimosul hormon hCG sau corionic-gonadotropic. Contractul impus de FNUAP si USAID prevede ca guvernele (acestor tari, n.tr.) trebuie sa vaccineze toate femeile casatorite de 2 sau 3 ori in timpul sarcinii lor – in Franta aste este interzis- asa cum se aplica la fetitele mici (dar nu si la baietii mici!). Se deduce de aici ca acest vaccin contine in 4 din 5 cazuri hormonul corionic-gonadotropic sintetic.

Este un hormon pe care copilul, la cateva ore dupa conceptia lui, il primeste de la mama sa, pentru a se face recunoscut si pentru a fi distrus de catre sistemul imunitar al mamei; in timp ce corpul mamei l-a detectat, el deduce ca nu este un corp strain care trebuie eliminat sau distrus prin fagocitoza., ci este un copil acolo, deci va bloca sistemul imunitar pentru a implanta embrionul in uter. „ Controlorii de nasteri” fixeaza acest hormon hCG, usor modificat in vaccinuri si, atunci cand vaccineaza mama nestiutoare, ei fac astfel incat mama sa produca anticorpi anti-hCG care trec la copil; dar copilul aflat la sanul mamei nu are inca un sistem imunitar functional la acea data. Dupa ce mica fetita se naste, este vaccinata cu vaccinul anititetanic in luna a 6-a din primul sau an de viata, apoi medicii il aplica din nou in timpul scolii, utilizand arma fricii si dezinformarii, dupa primele reguli (norme impuse) si revaccineaza TOATE fetele tinere, dar niciodata baietii. Este inspaimantator! Atunci cand o tanara se va marita, ea va concepe un copil caruia i se va trimite acelasi hormon hCG, copil care va raspunde: „mama, eu sunt aici” – dar in loc sa recunoasca acest hormon ca semn al prezentei bebelusului, sistemul imunitar al mamei il va identifica ca pe un agresor.; el va trimite anticorpi pentru a distruge acea molecula, adica va curma contactul vital intre copil –suflet nemuritor – si mama. Asta se numeste crima (avort provocat).

....

Parintele Giorgio, de profesie calugar misionar si medic, practica misiunea lui in America latina, extremul Orient si alte tari in lume. El a facut aceste declaratii despre tentativa infiltrarii in aceste tari a culturii „mortii femeii”, cultura anti-familie, mai ales sub forme de contraceptie, avorturi, sterilizari fortate, vaccinuri avortive, perversiuni ale inteligentei prin mijloace de comunicare in masa (prin mesaje directe sau subliminale), minciuni inselatoare, etc.

El face acum un turneu in Europa pentru a denunta aceste metode imperialist-eugeniste, prin conferinte, radio, etc..



De ce cultura mortii?
Aici este vorba de cultura mortii, nicidecum de bani; este vorba de o lupta spirituala; Ap.Pavel a spus ca noi nu luptam contra carnii si sangelui, ci impotriva stapanitorilor intunericului acestui veac (Efeseni 6.12 n. tr.), adica se poate spune, impotriva lui RAULUI (Satan), demonul.

Eu cred ca ceea ce este important aici, este ca noi asistam la o lupta spirituala a ingerilor raului, Lucifer, Satan, contra lui Dumnezeu. O lupta pierduta, el o stie bine; daca niciodata demonul nu poate sa-l atinga pe Dumnezeu, atunci se va atinge de Creatia Sa si de toate creaturile Sale mai exact: sufletele nemuritoare; impiedicandu-L pe Dumnezeu sa le creeze pentru a umple cerul de candidati si pentru a duce cat mai multe suflete in Infern. De aici si aceste doua tipuri de atacuri:

1) sa creeze o lume apostata (atee, razvratita), care sa respinga pe Creatorul ei, multiplicand tentatiile si realizand un standard de viata aproape insuportabil pentru crestini.

2) distrugerea ansamblului familie-femeie-sexualitate. El a inceput asta chiar dupa Paradisul pamantesc (Gradina Edenului, n.tr.) cand condamnarea i-a fost data (“ii va zdrobi capul” - Gen.3.15) cand a fost blestemat sa se tarasca pe pamant. Inamicul sau este femeia prin dublul ei secret - al Virginitatii si al Maternitatii; de aceea impotriva ei va declansa atacul. De fapt Dumnezeu nu a creat sufletul omului singur; a creat o “co-creatie”, un cuplu uman, gratie a acestui dar extraordinar al “sexualitatii”, pe care Dumnezeu nu l-a facut cadou ingerilor, ci (numai) in sanul familiei si in mod particular in trupul femeii.

Sexualitatea contine ceva extraordinar - inventat de Dumnezeu, iar adversarul a descoperit ca este relativ usor sa pervertasca aceasta la oameni, deturnandu-i sensul si obiectivele ei. Satan se seveste de activitatea distructiva a unui mare numar de organizatii internationale foarte puternice si sectare, toate legate prin ideologia eugenista.

Aceste organizatii exercita o influenta considerabila, dupa o munca inceputa chiar cu un secol in urma, in timp ce Biserica le-a lasat un teren de actiune total liber.

Metoda aplicata in Lumea a Treia
Planingul familial American a fost exercitat prin multiple presiuni aplicate cu success de catre politicienii americani. In 1969, vicepresedintele (USA) Frederick S. Jaffe facea un rezumat al celor 30 de masuri care recomandau reducerea fertilitatii:

· Restructurarea familiei prin taxarea casatoritilor si o taxa suplimentara pentru copil

· Fortarea femeilor sa lucreze in exterior (in afara caminului n.tr.) fara sa li se asigure crese.

· Limitarea sau suprimarea ajutoarelor pentru maternitati si pentru familii numeroase

· Fortarea avortarii la femeile necasatorite

· Introducerea unui aviz (aprobare n.tr.) de graviditate

· Diverse avantaje financiare in cazul contraconceptiei, sterilizarii si avortului

· Sterilizare obligatorie dupa al doilea copil

· Incitarea tineretului la homosexualitate sau la promiscuitate sexuala in afara casatoriei

· Infectarea resurselor de apa cu substante contraceptive

· Etc.

Toate aceste masuri au reusit sa fie impuse diverselor tari in schimbul ajutoarelor de natura economica sau/si de alt gen.

Aceste politici eugeniste au devenit o realitate din ce in ce mai prezenta si care poate fi observata acum prin:

Promovarea avortului definit ca drept fundamental al femeii
Infectarea resurselor de apa potabila si a unor suplimente alimentare – in mod bizar, rezervat exclusiv femeilor casatorite sau solitare – cu contraceptive.
Campanii de sterilizare fortat si impunerea de limitari procentuale (ale natalitatii n.tr.) prin masuri de genul legarii trompelor, vasectomiilor, fixare de sterilete, de implanturi avortive (Norplant)
Vaccinuri cu vaccine continand systematic agenti contraceptivi si avortivi cum este hormonul hCG (corionic-gonadotropic , ca raspuns la mentinerea starii de graviditate), antigenul zonei pelucide (care distruge toate ovulele viitoare la tinerele vaccinate), antigenul anti-sperma la baieti
Programe de vaccinare impuse fara posibilitatea controlului exact al continutului vaccinului, nici de a allege un alt furnizor decat cel impus (OPS).
Prezervative continand micro-fisuri si care faciliteaza astfel multiplicarea SIDA si alte boli venerice (microfisuri = pori intre 5-10 microni care impiedica in general trecerea unui spermatozoid de 7 microni (marime medie), dar admite patrunderea virusului SIDA care este de 500 de ori mai mic).
Obligativitatea importului de malai american Monsanto (sau a altor cantitati enorme de grau cum este cel produs de Cargill, ADM, Dreyfuss, Bunge & Borne, Mitsui & Feruzzi, care sa acopere pana la 30% din necesarul national.
Impunerea de manuale si cursuri de educatie sexuala pentru pervertirea tineretului inca din scoala primara
Banalizarea termenului de “sex”: sexualitatea este redusa la “sex” si la placerea care trebuie sa devina maxima! Fiecare are dreptul la o viata sexuala de satisfacere; si deci fiecare este liber sa isi aleaga propria sa orientare sexuala: hetero, homosexuala, lesbiana, bisexuala, trans-sexuala sau zoofila, incestuoasa, pedofila, sado-masochista, etc..
Politici de distrugere a institutiei familiale: fortarea femeii sa munceasca in afara caminului, penalizarea familiei mai mult decat ajutorarea.
Toate aceste puncte aberante sunt continute in “Carta drepturilor sexuale si reproductive” vizand copiii si adolescentii si prezentate la ONU de catre IPPF, mostenitor istoric al eugenismului, sustinut de ONGuri “feministe”, “gay” si altele. De fapt, aceasta “carta” se regaseste impusa guvernelor tarilor sub numele de “legea sanatatii reproductive”, inainte de orice disctutie despre pacte si acorduri de dezvoltare economica, culturala, etc.

Daca acest eugenism a gasit mijloacele de a se dezvolta, este pentru ca promotorii sai au gasit urechi deschise in Statele Unite al Americii si la ONU, si de asemenea – suport financiar din abundenta. Aceste politici sunt duse (aici - in Franta, n. tr.) cu o anumita subtilitate, dar cu o mare brutalitate in tarile in curs de dezvoltare: acolo oamenii sunt mai putin informati, le lipsesc banii sau alte posibilitati de a ataca in instanta pe cei care ii agreseaza, adica impotriva marilor corporatii farmaceutice sau agroalimentare, impotriva organizatiilor private sau publice, impotriva marilor institutii financiare internationale.

Dumnezeu sa ne ajute.


arthur85p

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:29

Este doar un mod de a face bani. la fel ca si Gardasilul care se zicea ca previne femeia de a face cancer de col uterion. Si efectele secundare sunt imposibilitatea de a naste copii. Sunt doar chestii comerciale, cu scopul de a scoate bani de unde se mai poate.

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cat de adevarata este gripa porcina?
Mergi la: