back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cat de adevarata este gripa porcina?

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

arthur85p

3 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:30

Este doar un mod de a face bani. la fel ca si Gardasilul care se zicea ca previne femeia de a face cancer de col uterion. Si efectele secundare sunt imposibilitatea de a naste copii. Sunt doar chestii comerciale, cu scopul de a scoate bani de unde se mai poate.

Raporteaza abuz de limbaj
arthur85p

3 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:30

Este doar un mod de a face bani. la fel ca si Gardasilul care se zicea ca previne femeia de a face cancer de col uterion. Si efectele secundare sunt imposibilitatea de a naste copii. Sunt doar chestii comerciale, cu scopul de a scoate bani de unde se mai poate.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:34

Eu am facut greseala sa-mi vaccinez unul dintre copii. Am crezut ca este o modalitate de a-l proteja. dar am gresit. O luna de zile am avut probleme cu el. Nu iesea bine dintr-o raceala ca intra in alta si cu simptome de genul: temp 40, frisoane, etc. Norocul de a nu-l vaccina pe cel de a-l doilea copil a fost ca a facut pojar si tin sa va spun ca nu am avut probleme cu el chiar daca au dormit in acelasi pat. La ceva interval de timp am aflat ca este foarte periculos si ca foarte multi tineri au murit din cauza acestui vaccin. Tin sa precizez ca nu locuiesc in Romania. Iar in luna dec am primit o alta invitatie la vaccin pentru copii si bineinteles ca nu m-am dus. Si nici nu ma voi duce. Ce vor sa faca altii este treaba lor dar eu cred ca ar trebui sa va ganditi foarte bine inainte de a lua o decizie.

anamariazaarescu

7 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:36

si cu ce e mai prejos cel de cantacuzino, ca substanta e aceeasi

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:36

Mafia concernelor Farmaceutice...Nu vand....MOR..

symy-apocalipsa.blogspot.ro
9am164156

1 mesaj
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:37

Aceasta gripa este o mare afacere din care beneficiaza multi........Cum sa te injectezi cu ceva care nu a fost testat, pe deasupra si contine mercur......iar pe viitor "posibil" sa dea afectiuni neurologice. NU m-am vaccinat si nu am inca in gand sa ma vaccinez. Este foarte mediatizat gripa asta noua....de moare cineva moare ge Gripa Porcine

adrian_galis

1 mesaj
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 14:41

Haos, debandada si minciuna asta se petrece im Romania Democratica a anului 2010 !!! Este atata gripa porcina in Romania cat a fost si gripa aviara. Adica deloc. Nu mai credeti ce va spun astia la tv, ca mint de cred si ei. Cat despre vaccin, mai bine stati cuminti in banca voastra, iar daca chiar sunteti raciti luati ceva vit C sau D, un paracetamol sau o aspirina. Sigur nu aveti gripa Noua sau Porcina.

www.yuppy.ro/articol/LifeStyle/3612/Cat-de-adevarata-este-gripa-...
www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/145635/Cat-de-adevarata-e...

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 15:03

Astia de la stiri,nu fac decat sa puna paie pe foc....Antena1,Pro.tv......ti-e si groaza sa te mai uiti la stiri...
Pe vremuri ,nu era asa isterie...atunci nu aveam stiri de genu asta,care baga spaima in populatie..

9am163493

3 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 15:04

daca e atat de periculos cum se zice sau este o doar o metoda de a convinge lumea sa stea in case sa nu iasa la mitinguri(teama ca poti aduce boala in familie este mult mai mare decat teama ca nu vei avea ce sa-i pui pe masa) probabil nu se va sti niciodata
dar lasand teoriile conspirative la o parte intrebarea este cred forumurile internationale si ma vaccinez sau ii cred pe politicieni romani si pe uni medici care spun ca nu e bun de nimic?
fiecare treb sa raspunda la aceasta intrebare
oricum facem vaccinuri de la cateva luni si se stiu riscurile la ele si totusi suntem obligati sa le lacem

andreea_aeg

4 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 15:05

Felicitari! Daca consideri ca nu e nevoie sa faci vreun vaccin, ca sistemul imunitar e atat de puternic incat sa te aperi de toate bolile, inclusiv cele ale copilariei...pana la urma, fiecare dintre noi e liber sa faca ce vrea. totusi, pana acum nu am auzit sa moara cineva din cauza vreunui vaccin. se poate sa paralizezi sau sa iti fie atacat sistemul nervos, si ma refer la vaccinurile din copilarie, dar asta numai din cauza vreunui medic, pt ca aceste vaccinuri se fac in anumite conditii: sa nu ai febra, raceala etc.
Si crede-ma stiu despre ce vorbesc; am avut in familie astfel de cazuri, dar asta nu ma impiedica sa fiu contra vaccinurilor. Iar daca pentru copilul meu ar fi existat vaccinul contra gripei porcine, n-as fi stat pe ganduri...dar cum nu exista pt copiii sub 6 ani..oricum, dupa cum am mai spus, fiecare e liber sa aleaga ce vrea, dar cred totusi ca nu meritam sa fim intoxicati atat cu aceasta gripa, si ma refer la media.Boala exista, vaccinul exista pt a se preveni boala, dar parca prea multe comentarii pe baza lor! Oare nu doar pentru a ni se distrage atentia de la lucrurile importante: disponibilizari, foamete, scumpiri...???

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 15:13

exactu cum este vaccin pt gripa normala shi care este foarte eficient , exact asha este vaccin shi pt gripa porcina, vaccin care este chiar foarte eficient !!!
sigur nu moare nimeni de la vaccin pt ca este tot pt gripa doar ca e o tulpina putin diferita
nu ascultati barfele paranoicilor shi vaccinativa linishtiti
sa nu uitam ca singurul mod prin care putem sa le multumim medicilor ca ne vindeca este sa avem incredere in ei !!!! asha ca nu va tot temeti de un simplu vaccin care este shi gratis, este gratis tocmai pt a fii accesibil tuturor pt ca boala asta chiar este o problema shi trebuie stopata.
cel mai bun mod de a opri boala este prevenirea ei prin vaccin !!!

asha ca lasatzi paranoici sa barfeasca cat vor shi vaccinativa linishtiti

Pufy_Adyna

14 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 15:14

bine zici draga,nici eu nu ma vaccinez....sa se vaccineze astia din parlament ca si ase is pre multi

:P
Pufy_Adyna

14 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 15:17

pana acum am mancat carne de porc si nu m-am imbolnavit de gripa porcina si carne de pui si nu am facut....Api nush cine are de castigat din asta.....

Pufy_Adyna

14 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 15:21

Dara ca ne vaccinam si in 2-3 zile perim.Va ajuta doctorii??? Eh na ce sa zic.....dute la o operatie vezi nu trebe sa le bagi in buzunare bani??? sau la garda.....sau in spital...nici nu te baga in seama daca nu le bagi ceva la buzunar

Pufy_Adyna

14 mesaje

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 15:24

Daca nu vreti sa va prinda gripa,mancati usturoi si grauncioare de polen si lamaie si nu va prinde......si mai ales aveti incredere in DUMNEZEU!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 15:37

De la: Pufy_Adyna, la data 2010-01-14 15:24:43Daca nu vreti sa va prinda gripa,mancati usturoi si grauncioare de polen si lamaie si nu va prinde......si mai ales aveti incredere in DUMNEZEU!

..eu am primit un fax ºi cei de la UE spun cã-þi trece porcina dacã-þi faci o frecþie cu esenþã de Wurzel des Zaunes.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 15:45

De la: mytcor, la data 2010-01-14 15:37:53
De la: Pufy_Adyna, la data 2010-01-14 15:24:43Daca nu vreti sa va prinda gripa,mancati usturoi si grauncioare de polen si lamaie si nu va prinde......si mai ales aveti incredere in DUMNEZEU!

..eu am primit un fax ºi cei de la UE spun cã-þi trece porcina dacã-þi faci o frecþie cu esenþã de Wurzel des Zaunes.

... Iar am cazut de pe scaun !!!

cezar_codreanu

1 mesaj
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 15:47

De la: negus2deni, la data 2010-01-14 13:04:07эти люди будут нас убивать

Tradus: Aceste persoane vor sa ne omoare

Daca gripa porcina este o tulpina a gripei normale chiar mai putin virulenta si mai putin mortala iar vaccinul nu face nici rau nici bine, atunci de ce sa ne vaccinam?
De ce sa stresam sistemul imunitar cu "alarme false" cand putem pur si simplu sa suplimentam aportul de vitamina D din organism pentru a ne intari sistemul imunitar.

Multa sanatate si aveti grija de voi !

alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 15:48

Adica ??? zeama de varza??

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 15:58

Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 16:00

Virusul gripei porcine
• noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine”) a fost creat în laborator

• nu se aseamãnã cu nici un alt virus precedent

• pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 ºi H5N1 (tulpina gripei aviare)

• conþine material genetic de la douã tulpini de gripã porcinã, douã tulpini de gripã umanã ºi o singura tulpinã de gripã aviarã

Cât de gravã este gripa porcinã?
• simptomele de gripã porcinã sunt cel mult moderate

• gripa porcinã este cu mult mai blândã decât s-a aºteptat (cf. „The Times”)

• boala nu se manifestã mai drastic decât o rãcealã severã, deci rolul vaccinãrii este pus sub semnul întrebãrii

• în Marea Britanie, cea mai afectatã þarã din Europa, se înregistreazã o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scãzutã decât în cazurile de îmbolnãviri cu o gripã obiºnuitã tip A

deci nu este justificatã vaccinarea în masã a populaþiei, cu atât mai puþin în România unde s-au înregistrat doar 322 de cazuri!

Un vaccin periculos!
provoacã cancer ºi alte boli grave:
• mutaþii genetice ºi oncogenezã prin injectarea de material genetic strãin direct în sânge (cf. studiilor recente)
celulele umane utilizate curent în producþia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile sã supravieþuiascã in vitro ºi sã se dividã fãrã limitã de timp ºi spaþiu) ºi celule animale (embrion de pui, etc.)
vaccinul „Optaflu” contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!

• sindromul Guillain-Barré (GBS), boalã autoimunã ce cauzeazã paralizia braþelor ºi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp
în 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripã porcinã (comunã, datã de virusul natural ºi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaþilor de la Fort Dix, New Jersey ºi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decât din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinãri în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despãgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puþin 25 de oameni au murit ºi 500 au paralizat.

• nu este recomandatã vaccinarea celor care suferã de boli are plãmânilor (agraveazã astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slãbite, femeilor însãrcinate ºi copiilor sub cinci ani

Deoarece conþine:

• adjuvanþi toxici
cele mai multe vaccinuri au un conþinut periculos de mare de mercur sub formã de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decât mercurul însuºi. O dozã destul de mare poate cauza disfuncþii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor ºi comportamental. Intoxicaþia cu mercur duce la autism, sindrom de atenþie deficitarã, sclerozã multiplã, deficienþe de vorbire ºi limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzeazã alergii ºi ºoc anafilactic

• adjuvanþi noi
pentru vaccinul gripei porcine sunt folosiþi, cu acordul OMS-ului, cei mai mulþi adjuvanþi noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 ºi AS04. Adjuvantul MF59 este de naturã uleioasã ºi conþine Tween80, Span85002 ºi squalena. Studiile efectuate pe ºoareci au arãtat cã adjuvanþii uleioºi induc probleme motorii ºi paralizie. Adjuvantul ASO3 conþine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului rãzboiului din golf) care provoacã ºi boli autoimune. Adjuvanþii Sqalena ºi Tween80 provoacã infertilitate la animale.

Nu acceptãm sã fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!

Organizaþia Mondialã a Sanãtãþii introduce dictatura medicalã!

O.M.S.-ul încearcã sã introducã o dictaturã medicalã, ca ºi sãnãtatea publicã (DSP), care a început sã încalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulaþie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a încãlcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii.

Întrebãri fãrã rãspuns:
• De ce sunt copiii cei care trebuie sã primeascã cei dintâi un vaccin experimental?

• Ce rãspuns va da statul pentru cazurile în care copiii ºi femeile însãrcinate vor fi lezate?

• De ce în SUA ºi in Comunitatea Europeanã (deci ºi în România) se acordã imunitate totalã în faþa legii, împotriva oricãror plângeri în instanþã care ar putea rezulta în urma vaccinãrii?

• De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialitãþilor din sistemul de sãnãtate ºi oricui care se ocupã de administrarea vaccinurilor experimentale ca în timpul unei stãri de urgenþã sã fie protejaþi legal în cazul în care populaþia suferã leziuni în urma vaccinãrii?

• De ce se impune vaccinarea obligatorie când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinãrii sunt enorme?

• Cum poate fi impusã vaccinarea obligatorie când etica medicalã ºi legile þãrii prevãd pentru orice tratament medical, consimþãmântul informat al pacientului?

• De ce nu existã nicio organizaþie care sã controleze conþinutul vaccinurilor la firmele producãtoare?

Gripa porcinã. Ce nu ni se spune?
• Se proclamã pandemie, se mobilizeazã guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcinã cu 145 de victime mai puþin decât cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindecã fãrã nicio terapie.
• Decesele (în principal ale copiilor) în Africa ºi Asia sunt doar din cauza malariei 3000 în fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici mãcar o ºtire, în timp ce „pandemia” - cu foarte puþine victime - monopolizeazã mass-media, pune în miºcare organisme ºi guverne mondiale?
• Vaccinãrile sunt periculoase. În 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar soldaþii ºi alte persoane care fuseserã vaccinate împotriva gripei s-au îmbolnãvit ºi au murit. Cei care au refuzat vaccinul au rãmas sãnãtoºi ºi, în plus, îi ajutau pe bolnavi ºi transportau morþii. De asemenea, ºi din cauza vaccinãrii din 1976 împotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit ºi mulþi au paralizat din cauza vaccinului ºi nu din cauza virusului porcin.
• „Copiii care se vaccineazã împotriva gripei prezintã un pericol de trei ori mai mare sã se îmbolnãveascã de gripã”- James R. Shannon, fost Director al Consiliului Naþional American de Sãnãtate
• În Franþa, Anglia, America, China, Germania, România se impune vaccinul obligatoriu (cu penalitãþi pentru cei care insistã sã fie stãpâni pe propriul trup)
• Pentru înfruntarea gripei: igiena ºi vitamina D care se activeazã prin expunerea la soare .
Mai multe detalii la:
nuvaccinurilor.blogspot.com/
www.razbointrucuvant.ro/recomandari/category/gripa-porcinavaccin/
septembrie 2009
Fundaþia “Sfinþii Martiri Brâncoveni”
Suceava
www.fundatiasmbsv.ro
Un atentat la
viaþa umanã:

Vaccinul împotriva
GRIPEI PORCINE

Nu faceþi vaccinul ºi
nu lãsaþi pe nimeni sã-l facã!

Nu aºteptaþi
pânã în ziua vaccinãrilor!
Informaþi-vã apropiaþii
de acest vaccin periculos!

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 16:04

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 16:07

De la: alehin, la data 2010-01-14 15:48:51

Adica ??? zeama de varza??

acesta-i bunã sã-ºi facã tutenes gargarã dimineþã cu ea !...poate-i trece limbariþa !...

doryen

6 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 16:26

PACALEALA,
luati in considerare harta Europei la "vaccinati",ies cam 15%
OARE CE SPUNE STATISTICA??>
ca o sa grohaimm cu totii la asa trai si viata de la noi....

doryen

6 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 16:26

PACALEALA,
luati in considerare harta Europei la "vaccinati",ies cam 15%
OARE CE SPUNE STATISTICA??>
ca o sa grohaimm cu totii la asa trai si viata de la noi....

9am049285

1 mesaj
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 16:30

Parerea mea este k acest vaccin este sa mai reduca din oamenii din lumea intreaga, k sunt prea multi.Practic ne omoara in timp acest vaccin !!!!! NU IL FACETI !!!

9am164347

2 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 17:22

Ce mai urmeaza?...gripa ovina? Gripa cabalina?...si de fiecare data va trebui sa ne facem vaccinul?..sa fim seriosi...

Fosta membra 9am.ro

152 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 17:53

Acum este oficial. Gripa A? O falsa pandemie orchestrata pentru a face miliarde cu vaccinurile. Confirmarea soseste de la presedintele Comisiei de Sanatate a Consiliului Europei. Wodarg, a acuzat industriile farmaceutice ca au influentat Organizatia Mondiala a Sanatatii cu scopul de a declara pandemia. Totul pentru a face guvernele din intreaga lume sa cumpere vaccinurile.

www.laleva.org/it/2010/01/oms_sotto_accusa_influenza_a_una_falsa...

Ce va zice acum Streinu Cercel?
Sper ca familia lui Toni Tecuceanusa nu renunte la a face lumina si DREPTATE in cazul mortii lui Toni!
Este din ce in ce mai clar ca a fost asasinat pentru ca sistemul sanitar avea nevoie de moartea unuia foarte cunoscut si indragit de public pentru a umfla Bau-Baul infiorator al "gripei" si a face cat mai plauzibil vaccinul. Dovada: idea diabolica a functionat. Cateva zeci de mii de romani s-au dus singuri cu gatul intins la ghilotina. Luptati pentru dreptate! Vandutii, vanzatorii, tradatorii trebuie dati jos din fruntea obstii, trasi la raspundere si pedepsiti drastic. Sa fie supusi dreptatii poporului pe care au vrut sa il nenoroceasca pentru venituri si favoruri proprii!
Voi cei care v-ati vaccinat deja, ati face bine sa incepeti sa tineti un jurnal in care sa scrieti orice simptom cat de mic si neinsemnat ar parea el de moment. Faceti asta pentru a reusi sa aveti o idee clara a raului pe care ati acceptat sa va fie facut cand ati cazut de acord sa va vaccinati. Imi pare rau pentru voi, dar, cu timpul veti ajunge si singuri sa constatati ca veti face parte din categoria bolnavilor "genetici", "autoimuni" si "netratabili" sau "nevindecabili". Sa dea Dumnezeu ca eu sa nu am dreptate!

*Per la Scienza il Calabrone non potrebbe volare perché il suo corpo e troppo grande rispetto alle ali. Il Calabrone questo non lo sa, e vola !* *Toti oamenii te aud cand vorbesti; prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.* *Spesso, la verità più profonda, si trova grazie ad una piccola storia* *Vulturul poate zbura mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor putea ridica niciodata pana la nori* *"Ca urmare a asezarii geografice, a resurselor naturale si, mai ales a celei mai mici densitati (populationale) din Europa, Romania n-a fost niciodata un stat absolut independent. Tipul de Roman repudiat de toate puterile tutelare este nationalistul cu convingeri imposibil de corupt si patriotul refractar la operatii transactionale. Aceste insusiri de intelect si de caracter sunt considerate a fi periculoase si deci o vinovatie cu care nu se colaboreaza si care se pedepseste daca iese din anonimat. Exact invers, tipul de Roman agreat de toate puterile straine care au tutelat si care au controlat Romania: fara convingeri politice, caldicel in comportament si adaptabil in colaborari cameleon in politica, tranzactionist in afaceri oportunist in relatii si, intotdeauna, de partea Puterii si cu folosinta pentru Putere." (Serban Milcoveanu)**
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 18:05

Copile
scrie asta si la Efectele vaccinului h1n1, poate li se deschide mintea tontzilor!

Fosta membra 9am.ro

1671 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 18:08

De la: Copil_Pribeag, la data 2010-01-14 17:53:23Acum este oficial. Gripa A? O falsa pandemie orchestrata pentru a face miliarde cu vaccinurile. Confirmarea soseste de la presedintele Comisiei de Sanatate a Consiliului Europei. Wodarg, a acuzat industriile farmaceutice ca au influentat Organizatia Mondiala a Sanatatii cu scopul de a declara pandemia. Totul pentru a face guvernele din intreaga lume sa cumpere vaccinurile.

www.laleva.org/it/2010/01/oms_sotto_accusa_influenza_a_una_falsa...

Ce va zice acum Streinu Cercel?
Sper ca familia lui Toni Tecuceanusa nu renunte la a face lumina si DREPTATE in cazul mortii lui Toni!
Este din ce in ce mai clar ca a fost asasinat pentru ca sistemul sanitar avea nevoie de moartea unuia foarte cunoscut si indragit de public pentru a umfla Bau-Baul infiorator al "gripei" si a face cat mai plauzibil vaccinul. Dovada: idea diabolica a functionat. Cateva zeci de mii de romani s-au dus singuri cu gatul intins la ghilotina. Luptati pentru dreptate! Vandutii, vanzatorii, tradatorii trebuie dati jos din fruntea obstii, trasi la raspundere si pedepsiti drastic. Sa fie supusi dreptatii poporului pe care au vrut sa il nenoroceasca pentru venituri si favoruri proprii!
Voi cei care v-ati vaccinat deja, ati face bine sa incepeti sa tineti un jurnal in care sa scrieti orice simptom cat de mic si neinsemnat ar parea el de moment. Faceti asta pentru a reusi sa aveti o idee clara a raului pe care ati acceptat sa va fie facut cand ati cazut de acord sa va vaccinati. Imi pare rau pentru voi, dar, cu timpul veti ajunge si singuri sa constatati ca veti face parte din categoria bolnavilor "genetici", "autoimuni" si "netratabili" sau "nevindecabili". Sa dea Dumnezeu ca eu sa nu am dreptate!

Uite aici ce scrie pe certificatul de deces al lui Tony :
www.evz.ro/articole/detalii-articol/882673/Virusul-A-H1N1-prinde...-

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cat de adevarata este gripa porcina?
Mergi la: