back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Un vis devenit realitate

elenatanase22_yahoo_com

2 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 15:03

Buna ziua .Sunt ELENA TANASE ,presedinte a ASOCIATIEI''DAI O SANSA ''ALEXANDRIA-TR ,pentru persoane cu Sindrom down ,autism ,handicap locomotor .In timpul liber ma ocup de educarea ,scolarizarea si socializarea a 17 copiii si tineri cu dizabilitati ,cu varste intre 5 si 29 ani. Sunt mama unui tanar cu Sindrom Down,TEODOR [22ani ,campionSpecial Olympics la atletism ,mingea de oina ,mers pe zapada cu clapari ].Nu e vina lor ca s-au nascut cu dizabilitati dar nici sa le intoarcem spatele ,nu e drept. Acesti tineri lupta din rasputeri sa tinda spre normalitate ,reusind sa castige medalii si trofee la concursurile de sport special olympics.
E minunat sa privesti acesti tineri care se multumesc cu putin ,sunt afectuosi ,optimisti ,au o puritate a sufletului aparte de noi toti .Merita sa invatam de la ei deoarece calitatile sufletului nostru s-au alterat prinsi in valtoarea vietii.Poate asa ne va fi usor sa trecem peste toate obstacolele !
Pentru persoanele cu dizabilitati de pretutindeni am scris si publicat 2 carti :''DINCOLO DE APARENTE ''si ''CAMPIONII DESTINULUI'' de ELENA TANASE ,unde prezint viata ,dorintele ,visurile lor ,bucuria de a participa si castiga o medalie la un concurs sportiv,metodele de lucru folosite la educarea lor .
Oameni de pretutindeni ,va rog ,cand aveti o clipa libera sa va ganditi si la acesti oameni ,sa veniti in intampinarea lor caci orice gest conteaza. Multumesc ,ELENA TANASE

Raporteaza abuz de limbaj
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 15:25

Îngrijesc o persoanã cu handicap grav, gr.1...dar niciodatã n-am cerut de la nimeni nimic...
Chiar nu înþeleg, cum este atât de uºor pentru unii sã cearã...sã primeascã ceva...pentru care nu a muncit...nu a fãcut absolut nimic!
ªtiu cã este greu...dar este greu atât pentru cei sãnãtoºi, care pot muncii...cât ºi pentru ceilalþi!
Eu m-am fãcut al dracu' ºi nu mai dau nimic la nimeni....Pentru a da cuiva ceva (din punct de vedere material), acel cineva trebuie sã-ºi câºtige dreptul de a cere!!!!
Nu aici o sã întâlneºti oamenii de care ai nevoie....Tu ai nevoie practic de sponsorizãri....ºi numai cei care au firme te pot ajuta!
Mult succes!!!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 15:33

Eu iubesc din suflet copiii ... si as face pentru pentru toti, daca as avea putere necesara, orice sa le fie mai bine. Deocamdata ... am doar o fetita si voi face tot ce pot in viata mea sa-i fie bine si sa fie fericita ....
Pentru fiecare copil un gand bun ... si multa sanatate si fericire.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
| Varianta pentru tiparire a topicului Un vis devenit realitate
Mergi la: