back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Frica va face sa traiti in minciuna

rupavili

66 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 16:03

DE CE NU DISCUTATI DE CAZUL VILI RUPA DIN HUNEDOARA CARE SA LUPTAT CU SECURITATEA COMUNISTA TIMP DE 10 ANI DIN 1998-2008 SI CARE A AJUNS LA CEDO SI IA FACUT DREPTATE,OARE CEI CARE AU INCALCAT LEGEA CU BUNA STIINTA POLITISTI,PROCURORI,SI JUDECATORI NU CREDETI CA AR TREBUI SA FIE IN INCHISOARE SA NU MAI PRACTICE MESERIA DE MAGISTRAT.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 16:38

Vili Rupa castiga procesul impotriva Romaniei la CEDO

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului (CEDO) i-a dat dreptate lui Vili Rupa, care a reclamat ca a fost agresat de mai multi politisti si tinut n arest n conditii inumane.

Rupa a fost retinut preventiv n 1998, iar ofiterii l-au supus la tratamente rele si i-au imobilizat minile si picioarele cu lanturi, timp de peste 3 luni. Romnul a fost condamnat, apoi, la un an si doua luni de nchisoare pentru trafic de mercur.

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 16:40

Romania, condamnata la CEDO pentru tratament inuman

CEDO a condamnat Romania intr-unul din cele doua dosare inaintate de un roman, pentru tratament inuman, ancheta incorecta, incalcarea drepturilor la libertate.

ViliRupa, romanul care a castigat la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), s-a prezentat in fata instantei europene in ianuarie 1998, sustinand ca a fost agresat de mai multi politisti hunedoreni si ca a fost retinut de acestia o noapte, in conditii inumane, relateaza Pro Tv.

Reclamantul a mai fost agresat in luna martie a aceluiasi an, de un echipaj de politie care l-a ridicat "cu forta" de la domiciliu.

Rupa a fost, la acel moment, arestat preventiv si dus in arestul politiei Hunedoara, unde a a stat inchis in conditii inumane, iar ofiterii l-au supus la "tratamente rele" si i-au imobilizat mainile si picioarele in lanturi, pe o perioada mai mare de 80 de zile.

Romanul a fost condamnat, apoi, la un an si doua luni de inchisoare pentru trafic de mercur, insa acesta a indicat faptul ca procesul sau nu a fost unul echitabil, instanta neluand in seama decat marturiile politistilor implicati in evenimente.

Reprezentantii CEDO au decis, marti, ca tratamentele la care a fost supus Rupa si lipsa unei anchete referitoare la acestea au incalcat articolul 3 din Conventia Europeana a Drepturilor Omului, care interzice tortura, tratamentele inumane si degradante.

Totodata, autoritatile romane au incalcat, in cazul lui ViliRupa, si articolul 5 privind arestarea preventiva.

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 19:37

STITI DE CE TINE FIGURA CU FRICA SICU MINCIUNA IN BIATA NOASTRA ROMANIA? VA SPUN EU:
NU AVEM DEMOCRATIE- REZULTAT: FRICA, IGNORANTA, LIPSA LIBERTATII DE EXPRIMARE IN PUBLIC, LA TELEFON PENTRU CA ESTE ASCULTAT;
FARA DEMOCRATIE NU AVEM TRANSPARENTA, DEOARECE AVERILE FRUMOASELE SI CONTURILE GRASELE SE FAC IN APE TULBURI, UNDE LUCRURILE SE AMESTECA DEVENIND NECLARE;
FARA TRANSPARENTA INFLORESTE MINCIUNA SI DEZINFORMAREA, EX. DESPRE CEI MAI VARSTNICI FABRICI DOSARE DE POLITIE POLITICA, CELOR MAI TINERI INSCENARI CU CORUPTIA;
DACA UTILIZAM MINCIUNA SIN DEZINFORMAREA CA MOD DE VIATA SI PENTRU UNII DE GUVERNARE, DEVENIM PARANOICI SI DE AICI DRUMUL SPRE SCHIZOFRENIE NU E PREA LUNG;

SI ATUNCI, PENTRU CA MULTI DINTRE CONATIONALII NOSTRI CUNOSC ACESTE LUCRURI, DE CE NU FAC NIMIC PENTRU A SCHIMBA SOCIETATEA NOASTRA ALIENATA?
SPUNETI-MI VA ROG, DACA OAMENII SUNT NEMULTUMITI DE CE NU SE MANIFESTA PASNIC? DE CE NU SE ADUNA IN FATA PALATULUI VICTORIA 10.000 DE ANGAJATI NEMULTUMITI INTR-UN MITING PASNIC, DAR FERM?
STITI CE SE SPUNE: DACA SUPORTI INSEAMNA CA ITI CONVINE SITUATIA, SI ATUNCI PIERZI DREPRUL DE A TE PLANGE, IAR DACA NU ITI CONVINE, ATUNCI IEI ATITUDINE, PROTESTEZI, NU ACCEPTI UN TRATAMENT PENTRU SLUGI DIN PARTEA AUTORITATILOR. IN CONCLUZIE, FARA VICTIMIZARE DOAMNELOR SI DOMNILOR, DACA NU VA CONVINE CUM TRAITI ATUNCI LUATI ATITUDINE!!!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 19:45

SI DACA IN TIMPURILE ROSII, O FEMEIE FRAGILA CA D-NA DOINA CORNEA, A AVUT CURAJUL SA-SI RISTE LIBERTATEA PENTRU CA FARA LIBERTATE DE EXPRIMARE SI DE OPINIE, SINCER, NU CRED CA TE SIMTI PREA GROZAV UITANDU-TE IN OGLINDA, ATUNCI NOI ROMANII DE CE SA FIM ATAT DE TIMORATI, SI SA NE MANIFESTAM INJURAND PE LA SPATE? IN FATA SEFULUI SA AVEM ZERO ATITUDINE, PRECUM PENIBILUL BOC, IAR PE LA SPATE SA FIM VITEJI DE NU SE MAI POATE!!!!!!!!

rupavili

66 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 14:10

am trecut si eu prin cea trecut veteranul, dar in anul 1998
AM INVINS SISTEMUL SECURISTO-COMUNIST DIN ROMANIA
SCRISOARE DESCHISA CATRE PRESEDINTELE ROMANIEI Frica va face sa traiti in minciuna! VREAU SA SCHIMB CODUL PENAL DUPA CEL DIN OLANDA SAU DIN SUEDIA PERSECUTAT SI TORTURAT DE POLITIA SI JUSTITIA DIN HUNEDOARA 1998 AM FOST ARESTAT FARA PROBE,UN DOSAR SE JUDECA DUPA PROBE NU DUPA VORBE FARA SA POATA FI PROBATE. AM FOST BATUT DE SAREA SANGE DIN MINE CA DIN ROBINET,AM FOST LEGAT IN LANTURI LA MAINI SI PICIOARE SI O BARA DE FIER LEGATE DE LANTURI TIMP DE 81 DE NOPTI,NU AVEAM DREPTUL SA FAC UN DUS,CAND MERGEAM LA WC,COLEGI DE CELULA MA STERGEAU LA FUND,PENTRU CA EU NU PUTEAM CA AVEAM MAINILE LEGATE DE LANTURI SI CATUSE,AM FOST VIZITAT DE CATRE COLONELUL COJOCARU DE LA PARCHETUL MILITAR CRAIOVA,CARE MA VAZUT LEGAT IN LANTURI LA MAINI SI LA PICIOARE SI O BARA DE FIER LEGATA DE LANTURI,ACEST COLONEL COJOCARU,MA PUS SA DAU O DECLARATIE,AM MAI FOST VAZUT LEGAT IN LANTURI DE CATRE PROCURORUL HERBAN DE LA PARCHET DEVA,SI ACESTA MA PUS SA DAU O DECLARATIE, NAM MANCAT NIMIC ZECE ZILE NUMAI APA AM BAUT,SI ACUM MA JUDEC LA CEDO UNDE CEREREA MEA A FOST ADMISA,CRED CA DUPA CAT AM FOST SUPUS TORTURII SI MAI MULT AM FOST AMENINTAT CA O SA FIU IMPUSCAT SI ARUNCAT IN BARAJ CA MANCARE PENTRU PESTI DE CATRE COLONELUL COZMA DE LA POLITIA DEVA,AM DREPTUL LA UN PROCES ECHITABIL INTRUN STAT DEMOCRAT.CU RESPECT VILI RUPA DIN HUNEDOARA TEL.0721758747 PS.CREDETI CA ESTE NORMAL.VREAU SA FAC UN FILM DESPRE ACEST CAZ 3 comentarii: Vili spunea... AM INVINS SISTEMUL SECURISTO-COMUNIST. WWW.APADOR.ORG Vili spunea... Comunicat al APADOR-CH cu privire la hotrrea CEDO n cazul Rupa mpotriva Romniei 16.12.08 Astzi, 16 decembrie 2008, Curtea European a Drepturilor Omului s-a pronunat n primul din cele dou dosare naintate de reclamantul Vili Rupa mpotriva Romniei i a condamnat statul romn pentru nclcarea dreptului de a nu fi supus la tratamente inumane, a dreptului la o anchet efectiv n cazul supunerii la tratamente inumane, a dreptului la libertate i siguran, a dreptului la un proces echitabil, a dreptului la respectarea domiciliului precum i a dreptului la un recurs efectiv. Reclamantul a fost susinut n demersurile sale n faa *ii Europene de APADOR-CH. Reclamantul s-a plns *ii Europene c, n ianuarie 1998, a fost agresat de mai muli poliiti n sediul poliiei Hunedoara unde a i fost reinut timp de o noapte n condiii inumane. n martie 1998, reclamantul a fost luat cu fora de la domiciliul su i agresat de ctre un echipaj de poliie. Reclamantul a fost arestat preventiv i dus n arestul poliiei Hunedoara. Pe durata arestrii preventive, reclamantul a fost supus n continuare unor rele tratamente care au inclus i imobilizarea minilor i picioarelor cu lanuri pe o perioad ce a depit 80 de zile. Curtea European a constatat c aceste tratamente precum i lipsa unei anchete n privina acestora reprezint nclcri ale Articolului 3 al Conveniei Europene, care interzice tortura, tratamentele inumane i degradante. Curtea European a mai constatat c arestarea preventiv a reclamantului nu a ndeplinit exigenele Articolului 5 al Conveniei Europene, fiind dispus de ctre un procuror, care nu este un magistrat n sensul Conveniei Europene. Articolul 5 prevede c orice persoan privat de libertate trebuie dus de ndat n faa unui judector care s se pronune asupra legalitii privrii sale de libertate. Curtea a mai apreciat c, n absena unui mandat de percheziie, intrarea poliitilor n domiciliul reclamantului reprezint o nclcare a Articolului 8 al Conveniei Europene care garanteaz dreptul la respectarea domiciliului. Reclamantul s-a mai plns c procedura penal prin care a fost condamnat la o pedeaps de 1 an i 2 luni de nchisoare pentru trafic de substane interzise (mercur) nu a respectat garaniile unui proces echitabil. Curtea European a constatat c pentru a se pronuna cu privire la vinovia reclamantului, instanele naionale s-au bazat doar pe declaraiile poliitilor implicai n evenimente i nu au dispus administrarea altor probe. Textul integral al hotrrii este disponibil n limba francez pe site-ul www.echr.coe.int. ACUM DUPA ZECE ANI DE LUPTA CU SISTEMUL SECURISTO-COMUNIST DIN HUNEDOARA PE CARE AM REUSIT SA-L INVING ,NU MAI AM DREPTUL SA MUNCESC ,AM PRIMIT O SCRISOARE DE LA POLITIA DIN HUNEDOARA IN CARE AM CERUT SA FAC UN CURS DE CALIFICARE SI MI SA INTERZIS,CE SA MA FAC,CA VREAU SA MUNCESC CINSTIT. VA INTREB DE CE NU BENEFICIEZ SI EU DE O PENSIE DE REVOLUTIONAR CA AM DEMONSTRAT CA MAM LUPTAT CU SECURITATEA COMUNISTA DIN HUNEDOARA TIMP DE 10 ANI SI INCA MAI LUPT SI ACUM. VA INTREB DE CE NU AU PATIT NIMIC CEI CARE MAU ARESTAT SI TORTURAT NEVINOVAT,POLITITSTI,PROCURORII,SI JUDECATORII. VA INTREB DACA ATI FI IN LOCUL MEU CE ATI FACE,CA VREAU SI EU SA FAC CEVA SI AM VORBIT CU AVOCATUL SILVASAN SI A SPUS CA NU VREA SA MA REPREZINTE,PENTRU CA O SA I SE FACA PRESIUNI,AM VORBIT SI CU AVOCAT DOANCA EMIL SI ACESTA MIA SPUS CA EL ARE UN COPIL SI NU VREA SA NU MAI AIBA BANI SAI CUMPERE CEVA LA COPIL,LE ESTE FRICA CA SE FAC PRESIUNI ASUPRA LOR SI NU VOR SA MA REPREZINTE IN INSTANTA,VA CER AJUTORUL. EU LA VARSTA DE 16 ANI IN ANUL 1989 IN DECEMBRIE DE REVOLUTIE AM CALCAT IN PICIOARE TABLOURILE LUI CEAUSESCU ,AM DAT FOC LA CARTILE CU CEAUSESCU DIN ,AM STRIGAT IN * JOS COMUNISTII JOS CEAUSESCU,DAR EU NU AM PRIMIT NICI O PENSIE DE REVOLUTIONAR,ESTE ADEVARAT EU NU AM FOST RANIT DAR EU LA 16 ANI AM IESIT IN STRADA SI ZIUA ZI NOAPTEA. CU RESPECT SI MULTUMIRI VILI RUPA DIN HUNEDOARA 30 -12 -2009. INTR-UN STAT DEMOCRAT CU UN REGIM COMUNIST ESTE GREU SA TE LUPTI CU SECURITATEA
RUPA VILI HUNEDOARA STRADA PINILOR NR 4 BL 40 AP 64 ET.1

LYLYKAE

309 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 01:29

De la: rupavili, la data 2009-12-29 16:03:32DE CE NU DISCUTATI DE CAZUL VILI RUPA DIN HUNEDOARA CARE SA LUPTAT CU SECURITATEA COMUNISTA TIMP DE 10 ANI DIN 1998-2008 SI CARE A AJUNS LA CEDO SI IA FACUT DREPTATE,OARE CEI CARE AU INCALCAT LEGEA CU BUNA STIINTA POLITISTI,PROCURORI,SI JUDECATORI NU CREDETI CA AR TREBUI SA FIE IN INCHISOARE SA NU MAI PRACTICE MESERIA DE MAGISTRAT.

IN ROMANIA VIOLETA A LUI BASESCU ,LUMEA CREDE IN FACHIRI

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
adyhd1969

773 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 10:17

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

| Varianta pentru tiparire a topicului frica va face sa traiti in minciuna
Mergi la: